God förmiddag. Lämnade barnen för en stund sedan på förskolan. Tog nästan en timme att gå runt varje avdelning och plocka i ordning barnens hyllor från vinterkläder o diverse annat som inte ska vara på hyllorna. Sen prata lite med fröknarna på varje avdelning, TYPISKT MIG. Fick med mig en fullstor IKEA kasse, kläderna hängde ut från kanterna haha.
Ett typiskt flerbarnsmamma problem, tar med sig en fullstor IKEA kasse för att hämta kläder på förskolan haha. Fröknarna skrattade glatt.

Krassen som barnen och jag planterade på balkongen har också vuxit till sig. Inte riktigt färdig än men inte långt ifrån.
Barnen blir så intresserade och fundersamma över hur det kan från ett frö bli en blomma eller ett grässtrå.

Idag ska barnen hem till sin pappa. Så kommer de hem på söndag. På min födelsedag. Julia har bestämt att vi ska ha kalas med tårta och bullar. Så jag får väl engagera mig i att baka då. Jag bryr mig inte så mycket längre om att jag själv fyller, blir ju bara äldre och äldre. Får lite panik egentligen över åldern, fast jag vet att jag bara fyller 22. Haha

Har glömt att visa att jag för några veckor sedan köpt en ny barnvagn till Aaron, eftersom min dubbelvagn garanterat kastat in handduken. Vill aldrig mer se de åbäket. Haha. Och nu är jag som nykär i nya vagnen. Älskar alla olika finesser med den. Har aldrig tidigare haft en vagn med svänghjul fram, och jag ska säga. Aldrig mer en vagn med fasta hjul.
Grå och svart. Så to die for!

Har faktiskt de senaste dagarna, haft lite ångest hur snabbt tiden faktiskt har gått. Jag tyckte nyss jag var 15 år och låg på förlossningen med lilla Julia i famnen. Om några månader börjar hon förskoleklass på stora skolan. Och man tänker tillbaka hur man själv var när man började skolan. Hur rädd och nervös man var första dagen, skulle man passa in? Julia är hur lugn som helst, men ibland kan hon faktiskt säga att hon tycker det ska både bli roligt och läskigt.
Mammas stora flicka börjar bli stor. Helt sjukt vad tiden går.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments