Hemmet/inredning

Go kväll! Barnen sover sött. Julia har haft en jobbig kväll med massa tårar, men nu äntligen sover hon sött.
Imorgon vankas det ledig dag med städning och diverse vardags göra. Senare på eftermiddagen är det dags för föreskole"fest" eller trivsel kväll på förskolan, med alla barn och deras föräldrar. Med tipspromenad och olika aktivitets stationer för barnen.

I mitten av juni ska Léon tillbaka till bvc och kika sina ögon, då han blundar och kisar väldigt mycket. Han tycker det är jobbigt, då han blir tvungen att blinka flera gånger för att blicken inte ska bli suddig. Bvc sköterskan tyckte vi absolut skulle tillbaka, så fick en ny tid i mitten av juni. Det är viktigt att titta en extra gång än att inte titta till det alls. Léon älskar att gå till doktorn så behöver inte oroa mig för att det ska drama heller. Haha

Nu på kvällen åt vi potatis och purjolökssoppa och ostsmörgås. Barnen uppskattade det väldigt mycket, även Julia som HATAR lök. Vi sa aldrig att det var lök i maten, för de dom inte vet, de lider dom inte av.
Aaron har varit väldigt trött efter förskolan, men inte så konstigt egentligen, eftersom han har nattskräck. Drömmer otäcka drömmar flera gånger om nätterna. I förrgår natt så kunde varken jag eller Jesper sova eftersom Aaron var vaken hela natten och skrek pågrund av hemska drömmar.
Förskolan har blivit underrättade att han har nattskräck och de låter honom vila när han känner för det. Det är faktiskt väldigt otäckt när man hör honom skrika så det skär i bröstet på en. Stackars mammas lilla.
Så nu några dagar han sovit emellan mig och Jesper, och då har han blivit mycket lugnare. Nu har jag även tvättat hans favoritnalle så än så länge, har han faktiskt inte vaknat till. Han sover i sin egen säng i natt. Vi får se hur denna natt blir.

Hoppas ni alla haft en bra dag, morgondagen blir nog ganska fullspäckad här hemma. Hoppas ni finner ro i eran tillvaro. Kram Jenny

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Nu är jag tillbaka med nya tag, och ska försöka hålla bloggen vid liv.
På senaste tiden har jag jobbat, studerat, barnen går fortfarande på förskolan, Julia har fyllt 6 år (i mars). Jag har träffat min nya sambo Jesper, som både jag och barnen tycker väldigt mycket om. Julia börjar skolan till hösten och på söndag blir jag 22 år.

Om vi bortser om vad som hänt på senaste, så har jag vabbat idag med Julia. I morse hade hon ont i huvudet så hon grinade och kände sig varm. Men under dagen blev det bättre. Jag har pluggat klart det sista i psykiatrin för den här terminen och nu kan jag lägga energi på att jobba under sommaren. Ska försöka planera in både jobb, Julias fotbollsskola, förskola och familjeliv nu inför sommaren. Det är inte alltid lätt att få allt att passa, men ett försök att i ordning på vardagen vore ju inte allt för dumt. Annars blir det lätt att allt blir en ända röra.

Igår kväll jobbade jag 17-21, ett ganska kort pass. Men behövdes extra folk.. Innan kvällsjobbet var ute i spåret med en kollega från jobbet, jag ska säga så mycket som att jag vart inte mig själv efter den rundan. Jag är så fruktansvärt otränad så det är skamligt åt det. Haha, men bakom henne i hyfsat rask takt flåsade jag runt och hem kom jag. I
I måndags var jag däremot ledig, ringde kollegan jag var ute i spåret med och frågade om vi skulle ta en kaffe. Slutade med att vi fikade på godsmak i Hallsberg och sedan tog vi en rundtur runt hela Hallsberg i hennes bil. Sedan ut på virschan och plockade lupiner och åkte sedan till jobbet å satt i vaser. Eftersom farbröderna och tanterna skulle ha anhörigträff på jobbet. Så passade jag och J, på att smycka lite på avdelningen.

I lördags planterade barnen och jag grönsaker på balkongen, och vattnade alla våra blommor i blomlådorna på balkongräcket. Snart så växer även de. Krassen jag planterade i lördags har redan börjat växa, och barnen är helt förundrade hur ett frö helt plötsligt kan bli ett grässtrå. Jag och barnen var även på badhuset i lördags och badade medans Jesper var på folkrace. Vi hade det jätte mysigt. Vi badade i ungefär 2,5 timme, fikade lite och sedan badade vi igen. Barnen lekte som tre sjölejon i poolen.

I söndags var det även mors dag. Jag vart ordentligt firad av alla barnen, Julia hade ritat en jätte fin teckning och varit ut och plockat maskrosor till mig. Aaron hade ritat en stor nalle och Léon hade ritat en varm och stor gul sol, men även en gubbe. Han menade att det var Jespers och mammas bebis, som snart skulle komma. Haha han är för söt. Fick förklara för honom att mamma inte alls har en bebis i magen, men han tyckte fortfarande att han ville ha en lillebror.
Så glad att jag har mina älskade barn, Så evigt tacksam och välsignad att få vara deras mamma.

Tack för alla stunder ni ger mig, mina skattkistor. Mamma älskar dig!

Likes

Comments