​Hej! Hänt så mycket på senaste att jag inte riktigt hunnit med att blogga. Men nu är jag igång igen! 
Idag har det införskaffats pool, ätit frukost i morgon solen & gjort iordning för två små nya bebisar som ska få flytta in i kaningården. Älskar att vara hemma hos Daniel på landet. Jag är en sådan typisk stadstjej, men fasiken va härligt det är när man får komma bort från alla jäkla bilar alla knäppa människor. 
Kan känna att jag blir så stressad när jag väl kommer hem.

Barnen är kvällsduschade och nästan kvällsklara, men ska ta en biltur först & möta upp barnens pappa. Dom ska få vara där i några dagar. 

Medans poolen fylls med vatten och barnen kikar film innan vi ska åka, passar jag på att andas ut.

I veckan går jag på teckenspråksutb. Är så fruktansvärd taggad så jag inte kan beskriva. Trots att jag kan en hel del, känns det så skönt att äntligen få göra något jag faktiskt brinner för och få ned det som en merit på papper. 

Fyllde förresten 21 förra helgen, så nu är man gammal kärring också! Hmm.. 

Kram

Likes

Comments

Allmänt i vardagen, Outfits/Collage

​Hej! Dessa dagar har bestått av sjuka barn! Igår när dom hade blivit piggare åkte vi hem till D. Mös, åt pizza, kikade film & lekte ute. Idag har de åkt hem till sin farmor & farfar. På söndag ska dom träffa pappa. Så imorgon åker jag och D till Västerås och stannar hos morfar över natten! Längtar hem så fruktansvärt mycket! 

Får se vad som händer i Västerås. Kanske bio och godmat. 

I onsdags lämnade jag in betygen till utbildningen. Brevet med mina betyg hade bara tagit 2 månader att få hem. Så äntligen är dom inlämnade och när jag ändå var där sa dom "Ja du kan ju hämta antagningspappren den första juni". Fasiken va jag skuttade av glädje! Äntligen! Nu börjar jag äntligen utbildningen som jag längtat så efter. Undersköterska here i come! 

Idag var jag på ännu en sommarjobbsintervju. Skulle igår men dagen passade inte så vi ändrade. Gick väldigt bra! Mer än så kan jag inte säga, förhoppningsvis så hör dom av sig! 

Ikväll kommer D. Vi ska umgås och kika film ev. Men ikväll måste jag röja upp om jag ska åka imorgon! De här med sjukstuga och ha 3 barn ensam, de blir lite kaotiskt. 

Köpte en ny bikini idag, men även en baddräkt åt Julia, Så hon och jag kan åka och bada på måndag! Ska bli så kul och se hennes reaktion när jag berättar de när hon kommer hem! En ny frost baddräkt har hon fått! Go ungen! 

Nej på med lite musik, är trots allt barn fri. Coca colan & jordgubbarna är redan framme! 
Kram

Likes

Comments

Allmänt i vardagen

​Efter en hel dag med sjukstuga, Kom Daniel med massa got.t Léon har ätit fruktansvärt dåligt idag. Så lite glass gjorde gott! Han har vilat flera gånger idag. Grytbitarna i gräddsås som han älskar gick inte ned. Man såg i ögonen att allt kändes jobbigt. Fick honom att lägga sig ned igen efter att han fått i sig 2 skedar kanske. 
Så nu sover han, barnen får vara hemma imorgon också! Så hinner Léon bli pigg till helgen då det sker roligheter + att dom ska få vara med pappa! ​

Denna dag fick avslutas med att jag tvingade på D hallonmask med kakao och citron! Len som en babyrumpa blev han. Sen tog vi en varsin smootie när Léon äntligen somnat om!  Ser bokstavligen ut som jag gjort Daniel väldigt illa hahah. Men det är som sagt bara hallonmask. Men len blev han! Nu ska det skumbadas & sen kika film innan det är dags att sova.


Recept på Hallonmask med kakao och citron

1 dl färska/upptinade frysta hallon
2 msk kakao
Citronsaft från en halv citron
3-4msk olivolja

Likes

Comments

Aaron, Listor/topplistor, Idéer/Tankar

1. Men ååååå du är ju gravid! (MEN no shit sherlock!)

2. Hur mycket har du gått upp i vikt nuu?? (TACK FÖR ATT DU FRÅGAR!.. kan ju vara bra att få en påminnelse om att man väger elefant typ.

3. När mamma fick mig, sprack hon från A till Ö, typ!

4. Du ser så stor ut, du har garanterat tvillingar! (Ja, det kan ju både vara en människa, två människor eller, aliens... hmm

5. Eller tvärtomt ... Du är ju så liten! (Tack för att du ger mig ångest över växten också)

6. Gå gärna lite snabbare är du snäll!

7. Kommer du verkligen äta allt de där? (Beställningarna på mc donalds är ju inte nådiga!

8. Min förlossning var hur lätt som helst, du ska se att din kommer gå lika bra, du kommer bara pinas i 72 timmar, läcka vatten, bajsa på dig, tro att du ska dö 10 gånger om, fisa barnmorskan i ansiktet, slå din partner, hyperventilera, smocka i dig chocklad och kläcka ur dig en 4kgs unge ur tjotahejti Men vet du vad? Det kommer gå hur bra som helst!

9. Har du tänkt ut detta ordentligt? (klart jag har! ... och förresten vad har du med de å göra?

10. Äter du nu igen?

Likes

Comments

Outfits/Collage, Allmänt i vardagen

​Hej! Sjukstuga här hemma. Barnen hemma från förskolan, pojkarna är jätte dåliga i magen & natten har bestått av ett gäng blöjbyten. Aaron vilar nu och Léon kikar film med Julia. Jag springer i tvättstugan och donar. Nytvättade sängkläder ikväll, sååå skönt! Undra om jag ska raka benen, bada skumbad & göra ansiktsmask! Hade så långt som planerat en hallonsmootie ikväll när jag badar. Får helt enkelt gå all in! 

Ska på en 3:de intervju för ett annat sommarjobb på en skönhetsbutik i Hallsberg på tisdag. Kanske inte riktigt min grej, men älskar den butiken så. Får hoppas jag får det! Ev. förlängt i höst. 

Om man bortser sjukstugan, så har jag skaffat ett eget domän. Så går ni in på www.dayswithjen.se så kommer ni in här på bloggen! Istället för att skriva nouw.com/dayswithjen 

Jordgubbarna på balkongen börjar ploppa fram lite grann. Gick ut och kikade medans jag drack te. Det är trots allt ganska skönt ute! Hade gärna gått ut idag,  men dagen spenderas inne! 

Kramar 


Likes

Comments

Outfits/Collage, Allmänt i vardagen

Här har ni 9 super mysiga tips att köpa åt mamma på morsdag söndagen den 29/5!

Likes

Comments

Allmänt i vardagen, Idéer/Tankar, Outfits/Collage

Förr tyckte jag att min kropp var den äckligaste kroppen i världen! Jag kränkte mig själv genom att stå i spegeln, hålla ett grepp och ställena jag absolut hatade med mig själv. Ja, helt ärligt var det nog varje kroppsdel på hela kroppen.

Ibland har jag funderat på hur jag överhuvudtaget kunde göra så mot mig själv. Plåga mig genom att kalla mig själv glåpord. Att säga att andra var mycket finare än mig. Ja psyskiskt klanka ned alla mina sidor.

Idag, efter att ha gått ur det forhållande jag gjorde med barnens pappa, har jag byggt upp ett sådant självförtroende. Så att min mage är pluffsig och att mina lår är som dom är. Eller att mina bröst hänger en aning. De är något jag accepterat. Jag har accepterat att jag är jag. Jag kan stå i spegeln och beundra mig själv. Mina bröst är fina, min mage är pluffsig, och hur mysigt är inte det?

Det behövs en mängd terapi med sig själv, att kunna bearbeta det som varit. För jag tror att någonstans handlar det inte om hur du ser ut. Utan det finns något bakomliggande, som kanske tryckt ned dig under en period, eller kanske ett helt liv. Kanske finns det någon som påpekat hur du ser ut, en vän eller till och med en förälder. Det kan vara så hemskt att det handlar om sitt eget självförtroende inför andra. Man kanske har blivit mobbad,utstött eller aldrig fått känna känslan av omvårdnad eller kärlek som barn. I mitt fall handlar det om föräldrar som gick isär, osäkerheten & inga kompisar som fanns där för mig. Var en väldigt ensam tjej, som gärna tog till allt som var gott för att trösta. Hemma brydde man sig liksom inte, men när man kom till skolan & såg hur vackra och smala en del av tjejerna var. Kunde man ju inte annat än att må dåligt.

Avundsjuka börjar redan som barn, man vill ha den leksaken de andra barnet man leker med har. Det spelar ingen roll, om de är en toarulle eller en leksaksboll. Avundsjuka kan vara så enkla och små ting att det kan handla om att personen i fråga har vackert hår, något som jag inte har eller en personlighetskaraktär jag saknar.

Jag tror det handlar om att uppskatta det man har. Inse att "här är jag & jag duger precis som jag är"
att skorna, tjejen i den bloggen hade, dom var ju sjukt snygga. Sådna vill jag ha..
Det handlar om att varje bild ni ser på bloggarna, ja egentligen vilken blogg som helst. Så är inte bilderna vackra, det finns alltid något som finns bakom alla effekter, filter & redigeringar.

Bakom denna solairumbild, finns en tjej, som förr var otroligt osäker på sig själv. Vilket hon fortfarande kan vara. Att hon visar upp sin kropp betyder inte att hon är fullt bekväm med det. Det handlar om att hon vill sätta stopp för komplex och avundsjuka. Låta sina läsare vara precis så vackra som dom faktiskt är!

Glöm inte! NI ÄR VACKRA!

Likes

Comments