• Im in love with this cute pink wall, i mean how cute? •

Hei, og God mandag. Eller, jeg vil heller si HJELP!!

Hvorfor? Fordi, det betyr BACK TO SCHOOL… Nå har jeg ikke ferie lenger, og skal ta 6 uker med intensiv skole. Mandagen starter med 8 timer lang dag på skole-benken. Samtidig som det skal bli godt og komme tilbake til rutiner, så har jeg nytet denne ferien til de grader. Merker det skal bli godt og handle inn sunne matvarer for uken, og komme seg på trening!

Jacket: Ebay, Tee: Brandy Melville, Shoes: Steve Madden

Btw, Hvor kul er ikke den grønne bomber-jakken min?? Jeg fikk den for 7 dollar på Ebay, og den sitter perfekt!

• • •

Det begynner og bli litt varmere i LA igjen. Den siste tiden har det vært mye grått og kjedelig vær, men nå er det deilig sol og varme. Det liker jeg!! Har savnet og kunne gå i shorts og kjoler… Vi snakkes, nå skal jeg faktisk ta meg en liten gå tur. Merker jeg trenger litt frisk luft! ♥

Likes

Comments

Hei,

Søndag morgen startet vi dagen på Urth Cafe, noe de fleste som kjenner meg vet at jeg elsker… Ingen Pizza smaker så godt som deres… Men, utrolig nok så bestilte jeg ikke det denne gangen. Camilla, Karianne, og jeg dro dit for og spise frokost, så det ble heller en ”breakfast panini”. Jeg tror servitøren vår surret med Karianne sin Is-kaffe sånn 4 ganger, før hun faktisk fikk det hun bestilte, haha. Stakkars!

Ice Coffee Latte

Vi spiste på den som holder til i Melrose Ave, før vi gikk rundt i gatene. Vi endte faktisk opp på Farmers Market, som er en veldig typisk LA ting og gjøre på søndager. Her har de forskjellig boder med klær, smykker, smoothies, mat, blomster, grønnsaker, osv.. Altså ALT.

Vi gikk faktisk og tok noen bilder foran den kjente rosa veggen og noen andre typiske Instagram vegger, haha. Skal ikke se bort i fra at de bildene kommer på bloggen snart!

From Farmers Market

Hvordan var søndagen din?

Likes

Comments

Beverly Hills Mansion

Hei

I går tok kusinen min, Karianne og jeg en tur ut i West Hollywood, noe som var utrolig gøy. Vi spiste en god middag på Koi, med flere venner, før vi tok turen ut på 1OAK. Det var faktisk første gangen kusinen min dro ut i LA, så vi måtte ta det litt ut. Endte opp med og bli en ganske så sen kveld, så skal ikke juge og si jeg er riiiimelig trøtt! Stikker egentlig bare innom for og si hei. Vi snakkes!

Likes

Comments

Hei og god lørdag til alle!

L og jeg kom akkurat tilbake etter en lang og fin gåtur på stranden i solnedgangen. Det hørtes skikkelig klisje ut, ikke minst romantisk, haha. Det var ganske koselig, men det var skikkelig kaldt faktisk, så L måtte løpe tilbake for og hente en jakke. Kanskje ikke så kaldt i forhold til Norge, men kaldt for og være California! Sanden var helt iskald… Så skoene måtte vi beholde på. Men, noe som er deilig med denne stranden er at biler kan kjøre på stranden, så da er det ikke noe problem og gå med sko!

• Sunset Walks •
• • •

Nå skal vi få dratt til butikken og handle inn litt mat for kvelden. Spelt lompe pizza står på menyen i kveld. Det er såå godt!

Likes

Comments

•Zinque•

Hei!

I dag tenkte jeg og komme med et lite lunsj tips om du tar turen til Los Angeles. Zinque er en fransk restaurant, som selger masse forskjellig god mat. Restauranten har en god vibe, med mye kreative sjeler.

Mye av maten er veldig frisk og sunn, ikke minst ser hver rett utrolig digg ut. Med andre ord, skikkelig Instagram materiale, haha! Kanskje ikke så rart hvorfor så mange kjendiser, bloggere og Instagram-kjendiser poster bilder fra restauranten jevnlig? Haha. Det var faktisk sånn jeg fikk øye på den.

Dette er ikke bare en lunsj restaurant, du kan også spise middager der. Alt etter smak! De selger alkkohol, og sist nøyt noen venner og jeg en flaske med rose vin under varme ovnene. Utrolig koselig!

Prisene varierer mellom ca. 11-30 dollar, så det er ikke gærent. De har 2 restauranter, en i Venice Beach, og en i Melrose Ave. Jeg har faktisk kun vært på den i Melrose ave. Når jeg tenker på det, så er det en stund siden jeg har vært i Venice Beach. Må søren meg ta turen dit snart!

• • •

Min favoritt rett på Zinque må bli chicken Bowl, eller avocado toast. Du skulle kanskje tro en chicken bowl ikke var så spesielt, men fy så god den er. Samt avocado toast, på godt crispy brød! Yum!

Håper det smaker!

Likes

Comments

Hei,

Jeg slår til med noen bilder fra kamerarullen min. Noen er publiserte på Instagram, men de fleste er ikke det. Jeg skal være ærlig å si jeg ikke gjør så mye om dagen.Noe som egentlig er helt greit! De siste ferie dagene går til og gjøre seg klar til en tøff skole hver dag. Mulig jeg tar turen tilbake til LA på fredag for og henge med Karianne litt. Vi får se hva tiden bringer;) Merker jeg savner den gærne frøkna nå!!

NEW YEARS EVE

Likes

Comments

Hei!

Noen fler som har sett line upen for Coachella 2017? Jeg merker jeg blir ganske gira bare og se på det. Jeg har ikke bestilt billetter enda, ettersom jeg er en liten fattig student, hehe… Men håper jeg kan klare og spare opp til det! Jeg har vært på Coachella 2 år på rad, og HERREGUD SÅ FETT DET ER. Jeg er egentlig ikke noe festival menneske, men det og kunne bo i et hus i Palm Springs, og danse til musikk en hel helg, er virkelig noe for seg selv. Jeg har faktisk kun vært på denne festivalen, utenom russe greier, og elvefestivalen i Drammen. Haha, så jeg har kanskje ikke noe og sammenligne det med, men uansett! Den helgen er noe for seg selv, og du lever i en liten boble mens du er der.

·READY FOR COACHELLA 2017!!·

Man kan velge om og campe i telt, bo på hotell, eller eventuelt leie et hus. Begge årene har jeg vært utrolig heldig, ettersom noen kompiser av meg og L har hus i Palm springs, og sagt seg frivillig til og kjøre til og fra festivalen!

I år er jeg giret på Travis Scott, Future, Beyonce, Martin Garrix, Gucci Mane, Kendrick, Lorde, Galantis, kiiara, osv!! Nei, dere! Dette blir bra. Anbefaler alle som planlegger en USA tur og dra på denne festivalen. Helt sikkert den mest kjente EDM festivalen, samt mote festival, haha.

Det er faktisk ganske mange kjendiser som pleier og dra også.... Fra skuespillere, artister, reality stjerner osv.. Jeg slenger med Coachella 2017 Line Up, så kan dere se artistene♥ Kanskje vi sees?

• • •

Likes

Comments

I går var jeg og L en tur på et spa hotell, for og nyte deres Happy Hour, samt sette opp en spa dag for meg! Jeg var så heldig og få dette i julegave fra L, så jeg ser virkelig frem til dette! Vi nøyt et par glass med rød vin, samt litt av hvert av forretter. Jeg elsker og bestille litt av hvert av forretter, istedenfor et stort måltid, ettersom da får man smakt litt mer av maten til restaurantene.

Det er på tide å snu ruten mot Los Angeles igjen. Nå har jeg nytet 3 uker i Pismo beach, Fresno, og ikke minst en tur opp til Shaver Lake, hvor jeg var så heldig og få se snø. Skolen starter på mandag, og da er det tid for 6 uker med intensiv skole, før spring semestret starter. Man trenger ikke og ta 6 uker med intensiv skole, men heller være hjemme i Norge frem til skolen egentlig starter som er i februar Men i år, valgte jeg og ta 2 klasser så jeg kan få mer units..

Likes

Comments

Hei!

Jeg har fått noen spørsmål om hvordan jeg kommer meg rundt i Los Angeles og om jeg kan fortelle litt om det. For og si det sånn, så er ikke kollektiv transport noe bra i Los Angeles, og jeg ville ikke satse på og komme rundt på en Metro i denne byen. Om du skal på ferie i Los Angeles, så vil jeg 100% anbefale og leie en bil. Skal du flytte hit, så vil jeg også anbefale og spare opp om du har mulighet til og kjøpe en bil.

Denne byen har elendig kollektiv trafikk, men jeg vet de jobber med dette. Selv bruker jeg Uber mer enn jeg burde, og mye av måneds budsjettet går til det. Hvis du ikke vet hva Uber er, så har jeg skrevet om det HER.

Jeg prøver og ta buss som mye som mulig, men det og ta buss er ikke som det er i Norge. I Los Angeles eier alle en bil, ettersom det er såpass STORE avstander i denne byen, og du må faktisk ha en bil. Dette vil si at mange av passasjerene på bussene er uteliggere. Mange av de er helt klin gærne, og noen ganger føler jeg meg ikke trygg på bussen på sene kvelder. Jeg har sett utrolig mye rart på bussene, ikke minst blitt snakket til stygt flere ganger enn jeg kan telle.

En gang skulle jeg ta buss hjem fra skolen og det var en eldre mann som prøvde og komme inn på bussen MED EN STOR CANNABIS PLANTE. Han var definitivt dopet ned på noe, og skjønte ikke hvorfor han ikke fikk komme på bussen.. ” It´s just weed? It´s legal in California now !? Come on man, let me come on the bus”. Og, ja, han fikk komme på bussen. Dette var en smule ubehagelig, og kun en av mange historier..

• • •

Så ja, Uber tar jeg på lengre avstander, mens buss tar jeg til og fra skolen, med mindre jeg blir på skolen til kvelden. Noe som er ganske greit med Uber er at du kan ta Uber Pool, noe som er billigere enn vanlig, og du kan spare en del dollar på dette. Anbefales!

Likes

Comments

Velkommen 2017, dag 3! Herregud, så fort tiden går. Plutselig er vi i 2017 og et nytt år står på tur. Jeg velger og starte med blanke ark i år, med et par mål, som ikke er for store eller krevende til og holde. Vanligvis overdriver jeg med forsetter jeg neppe kommer til og holde, som eksempel: trene hver eneste dag, løpe 1 mil to ganger i uken osv.... Men, det er selvfølgelig noe jeg ikke kommer til og holde. Det er viktig og tenke på hva du er i stand til og klare, ikke minst motivasjonen din. Eksempel: jeg vet at om jeg har lyst på en burger, så spiser jeg en burger.Men, samtidig så vil jeg kunne ha en viss oversikt. Jeg tror det er viktigere og kunne sette seg mål om er mulig og opprettholde over lenger tid. Ikke bare den første måneden i januar, haha.

♥ Trene 3 dager i uken! Cardio på mølla 1 gang i uken og fortsette og bruke Kayla sitt program.

♥ Spise sunt i ukedagene. Kun potetgull 1 gang i uken- wish me good luck!

♥ Våkne opp hver morgen i ukedagene klokken, 0900. Dette burde gå helt fint.

♥ Bli flinkere til å planlegge. Jeg er utrolig spontan, og det og planlegge blir ofte litt vanskelig for meg, ettersom jeg ikke liker og føle meg bundet til noe.

♥ Bli flinkere til og skrive lister på hva jeg skal gjøre. Jeg har så dårlig hukommelse, så jeg glemmer som regel halvparten av hva jeg skal i løpet av en dag. Så lister, DET skal jeg bli flinkere til!!

♥ Ikke minst, elsk deg selv. Det er lett og sette seg selv ned, ikke minst sammenligne seg selv med alle disse instagram modellene. I år er mitt mål og slutte og føle meg stygg, stor osv. Jeg vet at jeg ikke er feit, men det er så fryktelig lett og sammenligne seg selv med noe som ikke er ekte. LOVE YOURSELF!!

Likes

Comments