Jeg tenkte jeg skulle komme med et nytt tips for folk som kommer å besøker USA. Jeg husker godt min første gang i USA, hvor jeg dro med pappen min og vi begge ville veldig gjerne smake en skikkelig god amerikansk burger. Det er jo tross alt deres mest spiste rett, haha. Selv har jeg aldri vært sånn skikkelig burger person, men etter jeg flyttet til USA ble jeg bitt av basillen.

• • •

Første gang jeg kom til USA på ferie hadde jeg seriøst null aning på hvilke type mat kjeder som er verdt å besøke her. Noe som faktisk er grunnen til at jeg tipser dere! For eksempel, så er McDonalds noe av det siste stedet amerikanere vil spise en burger. McDonalds sliter faktisk stort med å få ungdommer til å spise der. Det er kanskje ikke så rart, ettersom burgerne deres kan ikke måles mot In n Out. Jeg har ikke spist ofte på Five Guys, men jeg vil si det er en god 2.plass. Om du ikke har lest bloggen min før, så elsker jeg In n Out. Les HER.

• • •

Noe som er litt morsomt/rart/annerledes her er at de gir kundene deres gratis peanøtter, og det er en greie å kaste skallet på nøttene på bakken. Haha, ikke vet jeg hvorfor, men jeg syntes det er litt rart. Så om du har meg på Snapchat og så at L dytta skallet på bakken, så er det altså derfor. Han gjorde det ikke for å være en liten drittunge! Hahah.

Noe som er litt morsomt/rart/annerledes her er at de gir kundene deres gratis peanøtter, og det er en greie å kaste skallet på nøttene på bakken. Haha, ikke vet jeg hvorfor, men jeg syntes det er litt rart. Så om du har meg på Snapchat og så at L dytta skallet på bakken, så er det altså derfor. Han gjorde det ikke for å være en liten drittunge! Hahah.

• • •

Så ja!! Five guys.. Er du i USA på en ferie, så anbefaler jeg å teste burgerne der. De har ganske gode fries også ;) Hilsen ei fries elsker. Nå skal jeg se den nye episoden av The Bachelor ♥

Likes

Comments

Hei!

Jeg ble visst litt lengre i Pismo enn det som var planlagt. Jeg skulle som sagt ta toget tilbake til Los Angeles i går på dagen… Men… Toget endte opp med å aldri komme, så jeg ringte de for å sjekke hvor toget var og hvor langt tid til det kom. Jeg fikk svar om at den var 1 time og 20 minutter forsinket, så jeg fikk dratt med meg L for å spise en god burger før en 5 timers lang togtur.

• • •

Toget endte selvfølgelig ikke opp med å være 1,5 time forsinket, men kom tydeligvis rett etter jeg gikk for å kjøpe meg mat… Hvor typisk, ikke minst; hvor irriterende?? Neste tog går ikke før klokken 0715, og da rekker jeg faktisk ikke skolen. Noe som er litt kjipt her i USA, er at det er veldig viktig å møte opp i alle klasser. Det er litt sånn som det nye fravær systemet til Norge angående fravær. Vi kan kun være borte opptil 4 ganger i løpet av et semester, og om vi er mer så blir vi kasta ut av klassen. Dette er noe som ødelegger «vitnemålet».. Jeg syntes det er litt teit at det er sånn, ettersom det er college, ikke high school. Vi er tross alt gamle nok til å ta studier og utdanning i egne hender. Men men, jeg får bare følge reglene haha.

• College Life •

Jeg har i hvert fall sendt mail til læreren min som jeg har i første time om at jeg ikke har mulighet til å komme, og om det går greit. Vi får håpe han ikke kaster meg ut av klassen, for sånn er det her dessverre.. Møter du ikke opp første klasse, så får noen andre som har lyst på det faget, plassen din..

• • •

Om du har noen spørsmål angående studier i USA så svarer jeg gjerne!♥

Likes

Comments

I går kveld tok Logan og jeg turen til Avila Beach, som ligger 15 minutter unna Pismo Beach. Jeg kan ikke tro jeg aldri har vært der, ettersom det ligger så nærme, ikke minst kjempe koselig. Vi satt ved vannet og spiste et par forretter som vi delte mellom oss. Hvem elsker ikke happy hour? Man får så mye mer for pengene! Bølgene var så vanvittig store i går, så det var gøy å kunne se surferne surfe på de. Men jeg skal være ærlig å si det var litt nervepirrende også, ettersom det pleier å være mye hai angrep der. For litt siden fikk jeg faktisk se en drone video som filmet surferne, og vi fikk se haier som svømte under de… Hjelp!!! SKUMMELT.. Skal sies jeg ikke fikk så veldig lyst til å ta meg en svømmetur i havet lenger…

• Surfers Paradise •

Akkurat nå er L på butikken for å handle inn egg og bacon. Så skal vi få lagd en god frokost! Jeg trodde skolen min startet i morgen, men ettersom det er President Day, så er det fri!! DIGG.. 😃

Likes

Comments

Jeg er alltid på utkikk etter nye sanger, spesielt slow rap. Jeg vet ikke om det er noe definisjon for det egentlig? Eneste jeg vet er at jeg elsker RNB sanger som er ganske sakte, haha. Ellers elsker jeg alle sangene til Chainsmokers… :) Gjerne kom med noe tips!

♥Paris- The Chainsmokers

♥Selfish- PnB Rock

♥Halfway Off The Balcony- Big Sean

♥Some Kind of Drug- G-Eazy

♥Tumblr Girls- G-Easy

♥Scared To Be Lonely- Martin Garrix

♥Wus Goos/Curious- PARTYNEXTDOOR

♥Goosebumps- Travis Scott

♥Both- Gucci Mane, Drake


Når du ikke aner hvordan du skal posere… Men, vil gjerne ha et instagram bilde, hehe

♥Kelly Price- Migos, Travis Scott

♥It Ain`t me- Kygo, Selena Gomez

♥Congratulations- Post Malone

♥Location- Khalid

♥Let Me Explain- Bryson Tiller


•••

Hvorfor finnes det ikke svarte buks sipper?? Hvorfor må det være gull…

Likes

Comments

Hei,

Jeg kjører på med en «Snapchat Lately» med noen bilder som ikke har vært på bloggen!

♥Fra en herlig jentekveld ute på byen i West Hollywood!

♥Min søteste lille hund!! Coco Puff

♥ Some selfies, hehe

♥ Lunch på favoritt stedet mitt som jeg har tipset om tidligere! Zinque.

Likes

Comments

For noen dager siden dro ei venninne og jeg til en kompis av oss for og spise lunsj og nyte solen. Det har vært mye dårlig vær i det siste (utrolig nok), og det er tilbake nå, noe som er skikkelig kjipt! Akkurat nå er det den verste stormen i California på 25 år… Så det blir en lørdag i sofaen med en god film!

Det var ihvertfall en kjempe fin dag med rundt 25 grader, masse pizza, og vin. Om du har meg på snapchat så fikk du kanskje sett «house touren» jeg ga? Det er nok en av de fineste husene jeg har vært i. Skikkelig gjennomført!

Beverly Hills

PS: Jeg heter @Julius95 på snapchat!

Likes

Comments

Hei bloggen!

Lenge siden. Herregud, som tiden flyr.. Som jeg skrev i tidligere innlegg, så valgte jeg å ta vinter semester, noe som vil si intensiv skole. Lite visste jeg at det kom til og bli utrolig hardt! Eller… Jeg hadde en liten aning, men ikke at jeg kom til å slite så mye. Så, hva har jeg gjort i det siste?

•••

Det har blitt mye timer på skole benken, men samtidig så har jeg klart og nyte fritiden min til det fulle. Det har vært en del helger i Pismo Beach med kjæresten, det har blitt testet nye restauranter, og lange gåturer igjennom gatene her. Akkurat sånn som jeg liker det !

Forrige helge var det Grammys som stod for tur! Da ble det en tur ut på 1 OAK med noen venner. Noen som vet hvem Travis Scott er? Han fremførte noen sanger, så det var utrolig gøy!! Var flere kjente kjendiser som var der blant annet, Scott Disick, G-Easy, Cameron Dallas, Aron Carpenter osv..

Vi var så heldig å bli invitert på etterfest med disse kjendisene, og da fikk vi se litt av vært. Trenger kanskje ikke å gå inn i detalj, men de er gærne haha.

•••

Denne helgen tilbringes i Pismo for å lade opp til et nytt semester med skole. Jeg kjenner jeg er veldig spent hvordan dette semestret skal gå, men satser på det blir bra!

Vi snakkes snart!

Likes

Comments

• Im in love with this cute pink wall, i mean how cute? •

Hei, og God mandag. Eller, jeg vil heller si HJELP!!

Hvorfor? Fordi, det betyr BACK TO SCHOOL… Nå har jeg ikke ferie lenger, og skal ta 6 uker med intensiv skole. Mandagen starter med 8 timer lang dag på skole-benken. Samtidig som det skal bli godt og komme tilbake til rutiner, så har jeg nytet denne ferien til de grader. Merker det skal bli godt og handle inn sunne matvarer for uken, og komme seg på trening!

Jacket: Ebay, Tee: Brandy Melville, Shoes: Steve Madden

Btw, Hvor kul er ikke den grønne bomber-jakken min?? Jeg fikk den for 7 dollar på Ebay, og den sitter perfekt!

• • •

Det begynner og bli litt varmere i LA igjen. Den siste tiden har det vært mye grått og kjedelig vær, men nå er det deilig sol og varme. Det liker jeg!! Har savnet og kunne gå i shorts og kjoler… Vi snakkes, nå skal jeg faktisk ta meg en liten gå tur. Merker jeg trenger litt frisk luft! ♥

Likes

Comments

Hei,

Søndag morgen startet vi dagen på Urth Cafe, noe de fleste som kjenner meg vet at jeg elsker… Ingen Pizza smaker så godt som deres… Men, utrolig nok så bestilte jeg ikke det denne gangen. Camilla, Karianne, og jeg dro dit for og spise frokost, så det ble heller en ”breakfast panini”. Jeg tror servitøren vår surret med Karianne sin Is-kaffe sånn 4 ganger, før hun faktisk fikk det hun bestilte, haha. Stakkars!

Ice Coffee Latte

Vi spiste på den som holder til i Melrose Ave, før vi gikk rundt i gatene. Vi endte faktisk opp på Farmers Market, som er en veldig typisk LA ting og gjøre på søndager. Her har de forskjellig boder med klær, smykker, smoothies, mat, blomster, grønnsaker, osv.. Altså ALT.

Vi gikk faktisk og tok noen bilder foran den kjente rosa veggen og noen andre typiske Instagram vegger, haha. Skal ikke se bort i fra at de bildene kommer på bloggen snart!

From Farmers Market

Hvordan var søndagen din?

Likes

Comments

Beverly Hills Mansion

Hei

I går tok kusinen min, Karianne og jeg en tur ut i West Hollywood, noe som var utrolig gøy. Vi spiste en god middag på Koi, med flere venner, før vi tok turen ut på 1OAK. Det var faktisk første gangen kusinen min dro ut i LA, så vi måtte ta det litt ut. Endte opp med og bli en ganske så sen kveld, så skal ikke juge og si jeg er riiiimelig trøtt! Stikker egentlig bare innom for og si hei. Vi snakkes!

Likes

Comments