Det og handle mat her i USA, syntes jeg nesten er litt gøy. Ettersom utvalget er utrolig mye større og bedre. Jeg elsker og teste nye produkter! Blant annet, så kan du kjøpe ferdig skrellet granateple. Det er selvfølgelig litt dyrere, men utrolig deilig og slippe og gjøre det selv. Lenge leve latskap..

POM POMS... POMEGRANATE...

Blant annet, se her.. Syk digg med ferdig kuttet opp frukt! Du kan også kjøpe ferdig lagt opp ost, salami og kjeks… Jeg kjøper faktisk den pakken ganske ofte. Tenkte bare og vise dere det. Norge burde nesten herme syns jeg, er dere ikke enig? Det er jo mye enklere og spise sunt da.. Bare og ta med en ferdig skrellet boks med frukt på veien

I dag går dagen min til og se på litt fotball med L, og laste ned den nye episoden av Vampire Diaries. Jeg har ventet såååå lenge, så jeg er skikkelig spent…:)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Endelig er denne uken med skole over.. Pjuh! Jeg har hatt utrolig mange eksamener, noe som resulterte I mange timer på biblioteket. Høsten har virkelig ikke kommet til LA i hvert fall. Grade stokken pleier og peke mer mot 25 nå, men denne uken har det vært hele 35-40 grader.

I går dro jeg og L på fotball kamp, for og se UCLA spille mot Utah. Det var veldig morsomt, og vi var så heldig og få være nede på banen med spillerne før kampen begynte. Selve kampen var gøy, det var bare helt latterlig varmt. Litt for varmt faktisk! Noe som resulterte i at vi dro etterhvert for og se resten av kampen på en bar.

Flere 100 mennesker hadde campet utenfor Rose Bowl, hvor de hadde satt opp telt, grill, tv, og hele pakka. Her grillet de i flere timer,før de gikk inn til kampen. Flere av de hadde faktisk med bar oppsett også! Itillegg til det hadde de vært der siden klokken 07.. At de orker. Snakk om og være ivrig....

Likes

Comments

Halo!

Nå har jeg fått satt meg ned og svare på spørsmålene deres, og jeg håper dere liker svarene. Om ikke, så er det bare og spørre mer i kommentarfeltet, så svarer jeg selvfølgelig

Hvordan møtte du og kjæresten din hverandre?

Vi møttes faktisk på min første college fest i USA! Litt morsomt

Hvordan bestemte du deg for og flytte til california?

Godt spøsmål! Jeg husker jeg var ganske usikker på hvor jeg ville studere i USA. Men, jeg var veldig sikker på at jeg skulle studere i USA. Jeg så på ulike destinasjoner, men var ganske sikker på at jeg heller ville til sol enn vinter. Så det stod mest i mellom California, Arizona, og Florida. Jeg falt fort for LA etter jeg så serien 91210 Beverly Hills.

Er søknads prossessen vanskelig?

Noen vil sikkert si nei, men jeg syns den er litt vanskelig. Det er MYE papir arbeid, og du må søke i god tid, hvis ikke så ender du garantert i en knipe. Viktig og sjekke hva skolen din krever av papirer. Mange krever eksempel at du tar visse sprøyter, og må vise dokumentasjon av det.

BEST SUNSETS ARE IN CALIFORNIA

Hva er den største forskjellen mellom å bo i LAog Norge, sett bort fra været?

Hmm, vanskelig… Maten kanskje. Mer utvalg her!

Hva er det beste med og bo i Los Angeles?

Været! Jeg HATER når du våkner opp og det første du ser er dårlig vær. Kaldt, grått og vått… Nei takk! Heller sol og varme. Beste følelsen, og det gjør meg så glad!

Har du ofte hjemlengsel?

Nei, men savner familien på blant annet bursdagen min, og typ 17 Mai osv.

Hvem hjalp deg med og søke studier i USA? Brukte du en organisasjon?

Nei det gjorde jeg ikke. Jeg gjorde alt selv! Noe jeg faktisk er veldig glad for. Du trenger ikke en organisasjon til og hjelpe deg. Bare les deg opp på skolen sin hjemmeside, og sjekk om Lånekassen støtter den.

Jeg går siste året på VGS og har veldig lyst til og studere i usa. Hvordan fikk du det til? Var det vanskelig og flytte fra alt hjemme i Norge?

Det er bare og gjøre det. Finn en skole og SØK :D Nei, jeg syns det ikke var vanskelig og flytte hjemmefra. Det var litt rart i starten, men gikk fort over. Det skjer så mye her, og dagene går utrolig fort!

Støtter Lånekassen nok til og klare deg?

Nei! De gir ikke nok penger. Skal du studere utenlands så er du nesten nødt til og få litt hjelp hjemmefra, pluss spare opp i ferier.

Hva savner du mest i Norge?

Utenom familie og venner, så må det bli East lake. Beste kina maten… Spiser der gjerne hver dag!

Hva fikk deg til og velge Los Angeles? Hva ville blitt valg nummer 2?

Været, og bare ordet Los Angeles haha. Valg 2 ville kanskje blitt Arizona eller et sted i Florida!

Har du tenkt å bli boende i L.A? i så fall hvordan blir det med visa osv.?

Jeg har ikke tenkt til det. Jeg har veldig lyst til og bytte skole til en som er lenger opp nord. Faktisk midten av California. Det er der kjæresten min bor, og jeg elsker den byen. Like fin, bare mer rolig og koselig.

Jeg vet at du kan være her 1 år etter studier for og jobbe. Etter det må du søke Green Card. Jeg har egentlig ikke tenkt så langt jeg , men finner ut av det når det nærmer seg.

Er det enkelt å få seg jobb etter studie?

Det vet jeg ikke, siden jeg ikke har prøvd. Kommer vel helt an på kontakter og sånn!

Er det skummelt å ha så mye lån i lånekassa?

Neida! Det er en investering.

Er fagene/skolen mye vanskeligere enn Norge?

Nei, jeg vil si de er det samme. Det som er bra her, er at de er flinkere til og vise hva de krever av deg. Du får en plan hvor det står hvor mye hver prøve betyr for karakteren din. Dette hjelper mye!

Håper dere fikk svar på det dere lurte på

Likes

Comments

Lokal tid: 22.00

God morgen!

Endelig var jeg så heldig og få tak i øyeskygge palletet til Kylie. Har ønsket meg dette SÅ lenge, så jeg gleder meg skikkelig til og prøve det ordentlig. Jeg prøver og ha en sminke fri uke denne uken, så må vente litt til. Jeg kjøpte også med matte Liquid lipstick i fargen Koko, som ser veldig søt ut.

♥Koko♥

Jeg elsker konsistensen til leppestiftene hennes. Jeg har Candy K fra før, og det er helt sykt hvor lenge fargen sitter på leppen. Du trenger virkelig ikke og fylle på slik man vanligvis ville gjort med en Mac leppestift. Virkelig et pluss!!

· THE BRONZE PALETTE· 

Se så fint!! Jeg gleder meg spesielt til og teste den orange fargen.....

Jeg prøvde og få til et typisk ”swatches” bilde med fargene,men det ble ikke så bra, hehe. 

Har noen av dere noe av Kylie sin? 

Likes

Comments

Ettersom vi har startet en ny uke er det vel greit og setilbake til hva som skjedde forrige uke!

Akkurat nå

Nå sitter jeg på skolen og skriver en oppgave. Denne uken erdet mid-term week, noe som vil si eksamener i alle fag. Vi har alltid eneksamen i hvert fag midt i semestret. Så først Midterms, så Final week. Gleder meg til og bli ferdig.

Ukens opptur

Jeg har hatt en utrolig fin uke, med MASSE gøy. Kygo,bryllup, og galopp løp!

Ukens nedtur

Ikke nok timer/dager til og rekke alt jeg vil!!!

Ukens favoritt Snapchatbilder

Ukens Craving

Kinesisk mat!! I Drammen hvor jeg kommer fra, så har de denbeste Biff chop suey. Savner det SÅ mye!Finnes ikke noe lignende her. Jeg har prøvd…… Ingenting kan sammenlignes.

Ukens beste kjøp

MAC- Give me sun brozer. Jeg elsker den virkelig. Sååå finfarge i kinnene, samt fin og bruke på øynene!

Nå er det bare og bli klar for ny uke med mye lesing. Men,sånn er det! Vi snakkes


Likes

Comments

På søndag stod det Fresno Horse Fair på tur. Hvor det ble konkurrert i galopp løp. Jeg hadde aldri opplevd det før, så det var en interessant opplevelse. Det ble litt lenge og være der for min del. Du fikk jo så vidt se hestene! De løp foran deg på 2 sek, så var det over.. Uansett! Jeg måtte jo satse penger på noen hester, og endte faktisk opp med og vinne 300 kroner, så det var kult! Hehe.

Se på disse søte fluffy skoene mine! Haha, jeg er besatt!

MY BETS

Litt gøy og gå rundt og se hvordan ting blir gjort her. Alt er så likt som det på filmer. Fargerikt, masse burgere og corndogs! Måtte selvfølgelig smake på en amerikansk corndog, som er så populært. Det var veldig godt. Alle gikk rundt og spiste på det, haha. Noen som har smakt det før?

CURLY FRIES WITH CHEESE....

Det var ganske overskyet hele dagen, og en hel sinnsyk vind. Blåste sand overalt… Så måtte nesten ha på solbrillene hele tiden. Følte at sanden var klistra til huden min resten av dagen.

Likes

Comments

GOD KVELD!

Lørdag morgen kjørte vi fra Los Angeles opp til Fresno, noe som ca. tar ca. 3,5 time. Det stod bryllup på planen! Kusinen til Logan skulle gifte seg, og jeg kan ikke si annet enn at det var helt fantastisk. Mitt første amerikanske bryllup var en suksess!Hele 450 gjester!! wow!! Så det skal sies det var liv hele kvelden. Jeg lar bildene snakke for seg selv!...Se så nydelig:)

THE PORTERS
SE SÅ NYDELIG

​Og, se så nydelig....💛

Nå skal vi en tur pågalopp løp(? Om det er det man kaller det...). Kamera blir med :D

Likes

Comments

Fredagen på Kygo var virkelig helt fantastisk. Tenk at han solgte ut hele Hollywood Bowl? Altså, wow.. Det er helt sykt hvor kjent og mange som digger Kygo! Han fremførte alle sangene, og noen av artistene som kom og sang med! Vi hadde helt perfekte seter. Vi fikk en liten booth, hvor det var 4 stoler og man kan sette opp bord. Så det var mange som hadde spist middag der først, for det var restaurant der og greier!


KYGO`S CONSERT

Det ble lite bilder..Jeg glemte det helt, hadde det så altfor moro!

Men ellers så klarte Kygo og imponere nok en gang! Det var en helt sykt bra konsert. Varmet et norsk hjerte altsåååå  haha! Svar på spørsmålsrunden kommer veldig snart forresten! 

Likes

Comments

Heisann:)

Endelig er jeg hjemme etter en lang dag på Americana At Brand. Et utrolig stort og fint kjøpesenter som ligger i Glendale. Et senter som har alt fra Target til Tiffanys. Du finner rett og slett alle butikkene du kan tenke deg. Og, her har jeg trasket rundt for og finne en kjole og ha på i morgen i bryllup. Jeg fikk altså ikke kjolen min fra Nelly… Utrolig kjipt!! Så jeg har vært i alle butikker etter utkikk. Var ikke så lett som jeg trodde, men til slutt fant jeg en nydelig kjole som jeg gleder meg til og vise dere i morgen!

Her er noen bilder fra dagen min...

LOOK AT THESE HOMEMADE POPSICLES
SOME CRISPY TUNA AND SUHSI

Vi spiste et godtmåltid på Katsuya. Favoritt!! Jeg har forresten fått kamera laderen min, så fra i morgen blir det bra bilder igjen.

Nå skal jeg gjøre meg klar til Kygo konsert. Vi snakkes :D

Likes

Comments

God morgen

Jeg fikk bestilt en ny lader til kameraet mitt fra Amazon, så da er den på vei. Skal bli godt og lade kameraet mitt opp igjen. Surrete meg som glemte laderen i Norge! Jeg er forresten så glad jeg sjekket litt rundt på Amazon, for jeg fant en lader for hele $20 dollar der, mens på Canon måtte jeg ha betalt $80. Anbefaler alle og virkelig sjekke Amazon før dere bestiller noe. Du kan virkelig finne kupp

Mens vi venter så har jeg knipset noen bilder fra dagen min på skolen, samt bilder fra forrige helg.

FROM SCHOOL TODAY

Jeg har enda ikke fått kjolen min fra Nelly som jeg bestilte for 10 dager siden, så jeg begynner og bli skikkelig nervøs. Tenk om jeg ikke får den før lørdag?? Så, jeg tror jeg må ta en tur til kjøpesentret i morgen og se om det er noe billig jeg kan finne i tilfelle. Skikkelig kjipt om den ikke kommer. Jeg var SÅ fornøyd med fargen på kjolen.. Anyways! Ha en fin helg!

♥♥♥

Likes

Comments