Hvordan trives du på GCC? Hvordan er en vanlig skole dag på GCC?

Jeg trives bra. Skolen er veldig fin og jeg liker hvordan skolen tar vare på sine internasjonale studenter. De passer på og ha forskjellig type turer rundt om USA som du kan velge og være med på, samt bowling kvelder osv. Jeg er ikke med på noe av det ettersom jeg har venner her nede og rett og slett ikke har tid. Dagene her nede går i og trene, være på skolen noen timer, så lekser, og vips er dagen ferdig, haha… Det er forresten veldig viktig og møte opp i timene og gjøre lekser osv. Community colleges er veldig videregående av seg. Om du ikke møter opp i timene, kan du bli kastet ut av klassen. Det er veldig viktig. Dette er noe jeg syntes er litt slitsomt.. Jeg kunne ønske jeg hadde litt mer fritid og kunne lest litt på egenhånd, enn og alltid måtte være i timene.

Er det vanskelig og få gode karakterer?

Nei, egentlig ikke. Ettersom de alltid gir deg syllabus første uken av skolen, hvor det står hva året vil bestå av, hvor mye hver prøve teller osv… Så du får vite hva det skal til for og få A.

Har karakterene gått opp eller ned etter du startet på GCC?

Jeg vil si de ca er de samme. Det kommer helt ann på hvordan fag du tar… Du må ta engelsk, historie, en science klasse osv… Så i år må jeg ta Astronomi ufrivillig.. Jeg er ganske spent på hva jeg får i det faget, ettersom jeg sliter virkelig med det. Lite visste jeg at det var mye kjemi…

Hva er planene etter GCC?

Når jeg er ferdig på GCC, som jeg håper er snart…. Så vil jeg på skole opp til midten av California. Det er der kjæresten min bor, og jeg er der hver helg. Jeg har forelsket meg mer i Pismo, enn LA faktisk!! Skal dit til helgen , så kan vise dere noen fine bilder daJ

Har du noen tips og råd du kan dele som du ikke visste for du dro, men lærte senere?

Haha, det er egentlig ganske mange.. Jeg har lært mye her og gått igjennom litt av hvert. Plutselig står du på dine egne ben og det er ikke noe mamma eller pappa og få hjelp av. Itillegg til at jeg kom hit alene og plutselig måtte starte et helt nytt liv. Mine tips er:

Aldri stol på noen andre enn deg selv. Alt som handler om skolen og leilighet. Ta vare på alt av papirer og kontrakter du får. Det er mange folk som lurer internasjonale studenter med leilighet. Får deg til og betale mer, får ikke det du betaler for osv. Så pass på! Jeg har bodd mange forskjellige steder og hvert sted har litt av en historie……

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Det er så utrolig mye og anbefale og steder som er verdt og besøke i denne byen. Jeg finner blant annet nye steder jeg forelsker meg i hver dag.. Men her har dere noen tips fra meg som jeg virkelig anbefaler dere og se!

Venice Beach: Uten vil! Gå turer, ”people-watching”,skateboarders, rulleskøyter, surfere.. Her ser du så mye og det er utrolig facinerende.

Rodeo Drive: De fineste butikkene, bilene, restaurantene finner du her. Alt er så delikat og vakkert. Tror ikke jeg er den eneste som kunne ønske og være Julia Roberts som handler på Rodeo Drive som i filmen Pretty woman.

Griffith Observatory: Det er et observatorium med utsikt over store deler av Los Angeles.. Du er også veldig nærme Hollywood skiltet.

Santa Monica Pier/Beach: Her bodde jeg faktisk mitt første år i LA. Kun 5 minutter fra stranden, og det var helt perfekt. Serien ”Baywatch” ble blant annet spilt inn her. Men stranden mest unike aspekt er selvfølgelig den berømte bryggen, som har et Paris hjul og andre karuseller.

Farmers Market: Dette stedet har jeg faktisk blogget om tidligere og anbefalt. Små boder med forskjellig type mat, blomster, klær og andre ting. Jeg elsker de små bodene med klær. Her finner du alltid noe kult. Jeg har blant annet fått med meg noen kule solbriller. Jeg ser de som regel har åpent på søndager på formiddagen.

Sunset Boulevard: En av de mest ikoniske gjennomfartsveier i USA. "Sunset Strip" delen har blitt et populært utelivs spot, hvor du finner de kuleste nattklubbene. Det er også mange koselig og dyre restauranter her. Det er som regel et par Bentleys, Rolls Roys og Lamborghini foran restaurantene..."Hjerteøyne"

Runyon Canyon: Bare to kvartaler fra Hollywood Boulevard, er Runyon. En fin gåtur/treningsøkt med en flott utsikt over byen og stillehavet. Her kan du komme deg litt vekk fra all maset og rushen i LA, i tillegg til og kanskje spotte et par kjendiser om du er heldig. Husk og ta med deg vann!

Universal studios Hollywood: En av de mest populære attraksjonene i Los Angeles-området,Universal Studios Hollywood har karuseller og underholdning basert på noen av de mest populære scener og karakterer fra film og fjernsyn. Anbefaler en FastTrac billett ettersom det ofte er folksomt og lange køer.

Hollywood home tours: En liten minibuss som kjører deg rundt og gir deg en titt på livsstilen av de rike og berømte. Du kommer nok ikke til og se kjendisene selv, men du får sett husene til eksempel Drake, Justin Bieber, Tom Cruise, KimK, Madonna og mer.

Malibu: Det tar litt og kjøre dit, ettersom det er helt elendig trafikk i LA. Men helt klart et sted du bare MÅ til. Spis på Malibu Farm, her har de deilige smoothies og frisk mat. Men om du vil invistere i en litt dyrere lunsj/ middag så hadde jeg dratt på Nobu for sushi og en fantastisk utsikt!♥

. . .

Håper dere liker denne listen og kanskje får tatt bruk i den?? ♥ En liten anbefaling er og investere i en leiebil.. Dere kommer virkelig ikke til og angre. Det er verdt pengene, for du kommer definitivt til og bruke mer penger om du skal ta uber rundt LA. Dette er en kjempe stor by, noe mange faktisk ikke vet før de har vært her…Om det er noe dere ønsker og lese om, så kommenter så kommer det!

Likes

Comments

Hei, beklager fraværet I går. Er ikke så lett og holde styr på den tids forskjellen.. I tillegg til at jeg har finals uke. Så, det blir mye lesing og oppgaver. Men det går bra, vi fikser det. Tenkte og starte med en liten get to know me, med noen enkle spørsmål. Også senere I dag kommer det svar på noen spørsmål angående skole I USA.

. . .

1.Har du et mellomnavn?

Nei, det har jeg ikke. Mange amerikanere her syns det er veldig rart faktisk. I USA er det mye mer vanlig og ha. De bruker det ikke, men det er visst bare vanlig her, haha.

2. Hva var favoritt faget og det verste på VGS?
Favoritt: Media

Verste: Matte selvfølgelig??

3. Hva er favoritt drinken og drikke når du skal ut?
Jeg er veldig glad i margaritas og espresso martini:)

4. Hva er favoritt sangen din for øyeblikket?

Fake love av Drake… Elsker forsovet alle Drake sangene…

5. Hva vil du at bara dine skal hete?

Haha, sykt rart spørsmål, men jeg syns Mason (gutt) og Carson ( jente) er fine navn!

6. Er du med på noen sport?
Nei, men jeg har drevet med turn og freestyle disco jazz i mange år!

7. Hva er favoritt boken din?
The light under the ocean

8. Hva er favoritt fargen din?
Rosa så klart

9. Hva er favoritt dyret ditt?
Hund! Men bare små søte hunder takk, hihi

10. Hva er favoritt parfymen din?

SI av Armani

11. Hva er favoritt høytiden din?

Jul, jeg elsker jul og hvor glad alle blir. Men er ikke noe spesielt glad i kulden….

12. Er du ferdig utdannet?
Nei, jeg går på college

13. Har du vært i et annet land?
Ja, ca 10 land!

14. Snakker du noen andre språk enn norsk?
Engelsk, også forstår jeg svensk og dansk da…

15. Har du noen søsken?
Ja, ei lillesøster!

16. Hva er favoritt butikken din?
Jeg liker veldig godt Sephora og Zara!

17. Hva er favoritt maten din?
Asiatisk mat!

18. Hvem er favoritt youtuberen din?

Desi Perkins. Jeg elsker hun. Følger hun blant annet på snap og hun er så pen og jordnær.

19. Hva er favoritt filmen din?
Burlesque!!

20. Hva er favoritt serien din?
Åj.. Altså, jeg elsker serier og kan se på det i evighet… Men er veldig glad i Vampire Diaries og Greys Anatomy.

21. PC eller Mac?
Mac. Er virkelig ikke noe fan av PC.

22. Hvilken mobil har du?
Iphone 6s!

23. Hvor høy er du?
Jeg er 170 cm!

24. Har du noen kjærledyr?
Nei, jeg hadde.. Men moren til kjæresten min tok over den, ettersom jeg reiste til Norge i ferier og ville ikke la hun gå igjennom en 10 timers flytur..

25. Favoritt apps?

Det må bli instagram(JulianneOseberg) og snapchat(Julius95)

Likes

Comments

God mandag!!

Først må jeg si jeg syns det er kjempe gøy og få være denne ukens blogger på Nouw. Som det stod i intervjuet på profilen deres, så studerer jeg i Los Angeles. Jeg studerer Business Administrasjon på 4 år på College her nede. Noe som er utrolig kult, krevende, og ikke minst interessant. Skole opplegg her er ganske annerledes enn Norge, og om det skulle vært interessant, så kan jeg gjerne skrive et innlegg om det… Jeg har bodd her i 2 år allerede og dagene går så fort her nede. Altså, det er umulig og kjede seg her.


. . .

MY SCHOOL

Siden onsdag har det ikke vært noe skole her i USA. Det har vært Thanksgiving, så skoler og butikker er stengt den dagen. Jeg dro opp til Fresno etter skolen, hvor jeg nøyt en fin lang helg. Jeg fikk opplevd min ordentlig første Thanksgiving. Som rett og slett folk ser på for og drikke, og spise masse god mat. Noe som passet meg helt ypperlig. Vi lå alle helt slokt i sofaen etter et stort måltid med kalkun.

. . .

Akkurat nå er jeg på vei tilbake til Los Angeles, hvor hele dagen går til og lese på biblioteket. Ikke akkurat så spennende, men det må til. Eksamener begynner og nærme seg.. Vi snakkes!


Likes

Comments

Ikke bare skulle toget mitt krasje med et menneske på torsdag kveld, men nå skjer det altså igjen?? Jeg er 2 minutter fra togstasjonen hvor jeg skal gå av og står klar nede.. Før jeg plutselig ser en kroppsdel fly opp mellom 2 tog. Skal sies at dette var ufattelig ekkelt og sjokkerende. Merker et lite rykk og hører konduktøren skrike rett ved siden av meg” Holy shit we just hit a trepasser”….. Tok ikke lang tid før vi stoppet opp og ambulanse og politiet var på vei. Fikk beskjed om og smøre oss med tålmodighet, og kansellere planer vi har.. Så null skole på meg i dag med andre ord. Kjenner jeg blir litt irritert.. 2 ganger på 4 dager?? Altså, er det mulig??

I mellomtiden som jeg venter her får dere se noen bilder fra helgen..

Haha, her spurte jeg kjæresten om og ta bilde av meg, hvor jeg så innså jeg hadde på meg joggebukse....
 . . .
Vi får vente og se hva som skjer og hvor mye mer lengre jeg blir sittende her og vente. På onsdag er jeg på toget igjen gitt. Det er nemlig ”Thanksgiving” her. Så jeg skal opp til Fresno og feire med L og familien hans. Samt, bursdag til en kompis av han! På Thanksgiving er det nemlig null skole og jobb her!! Moro :D

Likes

Comments

Fredags kvelden har kommet her i Amerika og når dere leser dette er det lørdag alt gitt! I dag spiste vi en koselig avskjeds lunsj med mammaen min, før hun dro tilbake til Norge. Vi dro på mitt favoritt sted i Pismo, hvor vi nøyt øl, Bloody Mary, nachos, og burgere. Ganske usunt, men fy så godt! Lov og kose seg når mamma er på ferie her.

Haha, syns denne var litt morsom. Plassert den midt på bakken.Selvfølgelig stelte både mamma og jeg meg der for og ta bilder, hihi

. . .

Likes

Comments

God fredag!

Nå har mamma tatt turen til Los Angeles for og ta flyettilbake til Norge. Dette blir faktisk første året mitt uten familien min påjulaften. Litt rart og tenke på, men samtidig så er jeg sikker på jeg får ensuper opplevelse her. Nå får jeg oppleve en amerikansk jul, som ikke akkurat erhvit med masse snø. Spørs om jeg får julestemning?? De har allerede begynt ogpynte gatene her i LA med masse juletilbehør og julemusikk. Litt tidlig for mindel. Jeg venter til 1 desember. L har hytte 1 time unna hjembyen sin som liggerpå fjellet, og der snør det faktisk i desember tider. Så skal prøve og lure medmeg han opp dit så jeg kan få litt julestemning. Han er jo skikkelig Californiagutt, altså IKKE glad i snø og kulde. Men siden han er sammen med ei norsk ei,som slipper han nok ikke unna. I hvert fall ikke i jule tider. Jeg syns snøvirkelig er koselig da

CHEESEBURGER AND TRUFFLE FRIES

Forresten sjekk denne digge burgeren vi spiste på Del FriscoGrill i Santa Monica på onsdag. Yum…. Fikk bestilt truffle fries og da er jegvirkelig i mitt rette ess.

Likes

Comments

Santa Monica er virkelig mitt favoritt sted i Los Angeles.Jeg får ikke dratt ned hit så ofte som jeg ønsker, men merker jeg må bli litt flinkere. (Jeg bor 20-30 minutter unna). Det er så nydelig her, og jeg merker jeg drømmer meg bort når jeg går rundt i gatene. Det er forresten også helt super shopping her. Så om du drar til LA, så må du ned hit og gå i ”Third Street”. Der ligger alle butikkene.Når jeg beveger meg nedover til Santa Monica Pier, så er det nesten som og være med i en film. Det paris hjulet gir meg nesten til Hannah Montana flashbacks, haha.Er jeg alene om det??

HAVE YOU BEEN IN SANTA MONICA BEFORE?

Ganske sykt og tenke på at her ligger folk på stranden og vi er i november!!! 30 grader nytes… Men, når jeg sjekket vær meldingen for neste uke, så står det at det begynner og bli litt kjøligere. Så, jeg tror nesten høsten/vinteren kommer nå… Ikke akkurat sånn som det er hjemme i Norge, men i hvert fall litt kjøligere at jeg nesten må ta på ola buksen, hihi

. . .

Jeg sitter på vei til Pismo for og møte mamma og L. Mamma tok turen i går kveld for og være der frem til fredag. Jeg har skrytet så mye av den byen så hun måtte nesten dra dit for og oppleve det selv, og nå vil hun flytte dit. Kanskje jeg får enda et nytt familie medlem her nede i USA?(Kusinen min bor her også) Haha,neida. Håper dere får en fin helg!

Likes

Comments

Herregud, for en situasjon… Her sitter jeg på toget og aneringen fare, så plutselig kjører toget på en mann… Jeg satt i min egen lilleverden og plutselig merker vi et lite rykk. Jeg ser ut av vinduet noen minutteretter, og der var det 10 politi bilder, ambulanse, og brannbiler. Vi fikkbeskjed om og lukke gardinene så vi ikke skulle skape noe dramatikk eller lagemye oppmerksomhet rundt det. Men, jeg satt med øreproppene i det, så jeg fikkikke akkurat det med meg. Før jeg plutselig ser ut og at det er en naken mannsom blir tatt inn i ambulansen. Dere kan tenke jeg ble sjokkert. Snudde megover til de andre og bare ” WHATS GOING ON?!”

· · · · · · · ·

Så nå står vi stille i Oxnard. Fikk akkurat beskjed at detteer et crime scene og det blir nok en del timer før vi er fremme. Når vi fårklar signal fra politiet så må vi kjøre tilbake til et togstopp og byttepersonell… Så alle de som jobber her får ikke lov til og være på toget lenger..Altså, jeg vet ikke hva jeg skal si.. Du vet du er i Amerika da for og si detsånn…

· · · · · · · ·

Jeg gikk ned til cafeen for og kjøpe meg et glass med rødvinmens vi venter.. Da fortalte han mannen som jobbet der at dette skjer ganskeofte. Det er jo helt sykt??Jeg håper vi får snart dratt, men vi har fåttvite at vi må kjøre tilbake til siste stopp, så de som jobber her kan gå av. Defår nemlig ikke lov til og være på toget lenger, så nye arbeidere må på for ogkjøre toget.Får håpe at mannen som ble truffet overlever og alt gårbra!!


Likes

Comments

WITH MY MOM

Forrige uke kom mammaen min på besøk i Los Angeles, og hele den uken har vi brukt på og kose oss masse.Hun drar i morgen. Det eneste som er litt kjipt er at jeg har skole på dagen, pluss lekser. Så det er ikke så lett og rekke alt man vil. Men, i helgen koste vi oss masse. Vi var en tur på The Ivy, som er et utrolig nydelig sted. Alltid nydelige ferske blomster og søte te sett. Vi tok med oss L dit og spiste en god frokost med utsikt over havet i Santa Monica. Noe som er litt gøy der er at du får gratis champagne når du kommer. Så det ble altså en champagne frokost.

CHEERS
SPICY BLOODY MARY
. . .

Senere på kvelden var vi faktisk med foreldrene til L og spiste et godt måltid på Pump Restaurant. Dere som følger med på enten Vanderpump rules eller Beverly Hills housewife vet kanskje om dette stedet? Vi koste oss i hvert fall kjempe masse. Ble en liten feiring av min bursdag. Ja, sånn 10 dager for sent, hehe. Etter det dro L, Karianne og jeg en liten tur ut på 1OAK. Der hadde vi det gøy som alltid!!

Likes

Comments