​Skulle bli super glad om du röstade på mig.

På årets babyblogg.  gå in här.

och leta upp http://daysbyjohanna.blogspot.se   (nr 83)


kommentera sedan här, vilket nummer du fick nu du röstade så får du en länk i bloggen sen.


Tack på förhand.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

om du ville gå in på besökstoppen och rösta på mig

skrolla ner lite och till höger hittar du mig

Vote for

days by Johanna

Likes

Comments

​Många av er har inte hittat till min nya blogg.

Så jag tar risken och lägger ut den här.

Har inte hört något från spammaren sedan jag bytte.

Hon är blockad här och med sin ip adress.

Daysbyjohanna

Likes

Comments

Tack för alla era fina kommentarer.

Vi ses på min nya blogg.

Vill du ah den? Kommentera här, eller skicka mail på enplatsisolen747@gmail.com

Likes

Comments

Jag kommer byta bloggportal. Ni kommer få den nya länken när jag kommenterar hos er. Så vill du inte missa kommentera här.

Anledningen till jag inte skriver ut den här är för bli av med en människa som spammar min blogg och inte fattar vad stopp betyder. Jag blockade människan men det går ju kommentera ändå. Via andra namn.

Och nu tröttna jag. Sen tycker jag inte riktigt om nouw och behöva betala för få bort reklamen och när det nu snart går ut väljer jag byta. Och sen är det strul och kommentera hos de med egen domän och då jag vill ha det så är också det en anledning.

Svarar på era kommentarer ikväll.

Likes

Comments

Nu när kungen är död
& hans drottning är fri
går jag före i kön
Återuppfinner mitt liv

Det var en härlig dag igår. Häcken rykte och vi fick allt till tippen. Hugo titta med stora ögon på vad morbror och pappa gjorde. Får gå ut och räfsa upp lite smått sen när Erik sovit klart.

Maten ute igår var supergod och teatern var riktigt bra. Blev inte jättesent, var hemma vid 22:15. Men skönt och få umgås med lite tjejkompisar utan barn.


Vaknade till en hostig, förkyld och febrig liten Hugo. Ser alla veckans planer försvinner och känner ångesten krypa i mig. Ogillas stark.

Så nej, kungen är inte död. Bara en kent låt. Kent går varmt här hemma nu, ännu mer än vanligt nu när de skall lägga av. Ogillas starkt det med. Dock förstår jag dem. Inget varar för evigt.


Likes

Comments

Varit en härlig dag. Vi sov till åtta och sen mös vi lite här hemma innan vi gick bort till våra grannar. Det skiljer 4månader mellan våra barn, så de kommer nog ha riktigt kul tillsammans sen. Så länge Hugo inte drar henne i håret, för det uppskattades inte. Sen sov Hugo i 3 timmar och jag slappa i soffan till dallas och bloggen. Fick iväg lite mejl kring bloggträffen. När Hugo vaknade och han fått i sig lite mellanmål så blev det dags för gå ut.

Ja öppnade dörren ut till groventrén och där stod ytterdörren öppen och jag bara jaha ojdå glömde jag stänga den. Sen såg jag det stod en låda på golvet. Då hade Erik kommit hem och öppnat, så jag var oskyldig. Vi gick ut alla tre i trädgården i den härliga solen. Hugo har varit mycket skeptiskt till ha skorna på sig och absolut inte velat gå. Om jag bara hade vetat jag skulle locka med rullebören (skottkärran för er utanför skåne) hade jag gjort det innan. Den fick honom och börja trava på med skorna på. Så nu skall han få en egen liten i plats som belöning.

Sen blev det tacos och ett fredagsbad för Hugo. Nu blir det snart krypa ner i sängen. För imorgon ryker häcken. Ja inte min, utan den som står där ute. Min bror kommer upp för hjälpa Erik. Vi skall få ner den till 20-25cm och börja om för få den snygg igen och i den bredd och höjd vi vill ha den. Bilder på detta kommer sedan. På kvällen skall jag ut och äta med två tjejkompisar och sedan se på rock of ages. Vad har ni för lördagsplaner?

​En sandlåda står med på Hugos önskelista.

Likes

Comments

Före

Efter

Så nöjd med renoveringen. Vad tycker ni?

Skall bara ha en kudde till bänken och så skall vi ha nya kontakter som kommer imorgon.

Glad jag har en så duktig svärfar som kunde göra hatt och skohylla/bänk så som vi ville ha det.

Likes

Comments

1 3458 Next