Efter att träningen och allt som där hör till flutit på fantastiskt bra i några månader så kom den där fasansfulla förkylningen som jag väl aldrig någonsin slipper någon höst. Men idag fick jag för första gången på en och en halv vecka träna, eller iaf gå till gymmet och röra lite på mig.
Jobbat en hel del, men igår var jag ledig och fick då åka skidor första gången denna säsong. FANTASTISKT!
Uppdaterar er under veckan, för då blir det uppbygglig igen. Slänger med lite bilder, både från igår och idag. Hade

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jobbhelg deluxe. Jobbat hela helgen, 14 timmar igår och mer normala dagar både idag och fredag. Så imorgon kör jag sista passet innan två dagars ledighet.
Veckan ser ut som:
Måndag: löpning 5 km
Tisdag: ben
Onsdag: rygg
Torsdag: vila
Fredag: töj
Det får bli vila på torsdag för att på onsdag väntas kick off med mina kära kollegor och det ser jag fram emot.
Idag har jag efter jobbet kört balans/rörlighet på gymmet. Mycket givande pass, jag märker sån otrolig skillnad på nu och då.
Slänger med en bild till från dagen, bara för att jag ska få se lite vad som händer.
Tack för att ni varit här och läst detta, puss

Likes

Comments

Bild från morgonens träning.
Som rubriken lyder är det äntligen fredag, men för mig innebär det jobbhelg och lika glad är väl jag ändå. Veckan som varit har vi på jobbet varit på mässa, mycket trevligt och det är den som liksom startar varje säsong om du frågar mig.
Nu går vi mot högsäsong å jag är mer än taggad. Träningen och kosten flyter på bra, jag är lite trött. Men antar att min katt Sven är en av de största anledningarna till att jag inte sover något.
Nu väntar en helkväll med städning och tvättning, sen ska jag liggs framför tvn och äta popcorn ikväll. Ha det fint!

Likes

Comments

Nu var det sådär jobbigt längesen igen, men vet ni? Jag sa ju att jag bara skulle skriva när tiden och lusten fanns. Och nu är den här igen, för efter ett samtal med världens bästa vän kan man inte annat än må bra och det gör jag just precis nu. Tränat på i vanlig ordning i veckan efter att jag var sjuk veckan innan det. Imorgon flyttar jag upp till funäs igen, med väldigt blandade känslor.
Precis avslutat ett axelpass på gymmet och nu väntar en hel dag med bara packning.
Skickar med en bild från idag.
Ha de fint!

Likes

Comments

Måndag igen efter en fantastisk helg. Nu i skrivande stund är jag påväg hem mot norr och all snö som faktiskt(peppar peppar) verkar lägga sig. Vi har drygt en halv meter hemma och jag lovar att ingen är gladare än jag över det.
Nu ser jag fram emot en ny vecka, både på arbetet men främst träningen såklart. Känner mig riktigt stark och pigg i kroppen så jag tror definitivt på denna vecka.
Nu hoppas jag att tåget inte störs av alla trafikändringar så att jag kommer i tid till Stockholm och kan ta med mig lite mat och kanske något gott att tugga på under mina två och en halv timmars åkande.
Har börjat gilla både Stockholm och att åka tåg, tycker att det är väldigt mysigt.
Ha en fin kväll så hörs vi led nytt recept och uppdatering av träningen imorgon igen. Kanske kan skicka med en bild då med 🏋🏼

Likes

Comments

Startade dagen med en smoothie vid halv sju och drog sen iväg på gymmet för att töja och stretcha. Skönt sista pass denna vecka. Sen jobbade jag hela dagen innan mamma plockade upp mig och jag åkte hem för att packa, denna helg spenderad i sydligare delar av Sverige på världens bästa vis.
Vi hörs igen till veckan igen, då kommer det två nya recept och träningsideer. Ha en fin helg!

Likes

Comments

Godmorgon och välkommen till min nya blogg. Tanken med denna blogg är att kunna dela med mig av mina tränings och kost-tips samt kunna dela med mig av min livsstil och resa tillbaka från att ha tryckt ber mig själv och inte gillat min egen kropp.
Startade morgonen med en rejäl frukost innehålla de havregrynsgröt med bär, nötter och jordnötssmör. Till det åt jag ett ägg, åt en satsumas och drack ett glas vatten. Sedan åkte jag ner på gymmet för att träna med Amanda. Vi körde axlar, mage, rygg, triceps och bröst. Mycket givande pass och jag känner mig riktigt mör i kroppen just nu. Men det går framåt, och det är det jag gillar.
Idag väntas stallet och byte av däck, för här hemma har snön öst ner inatt och ingen är väl lyckligare än jag över det.
Tänkte att jag skulle uppdatera här en gång under dagen under veckodagarna. Helger är vila för mig, då äter jag vad jag vill, tränar inte och sover ut.
Ha en fin dag 😍

Likes

Comments