Ja, då vart lanet slut och jag får åka hem och sova, äntligen hahaha.
I morgon är det skola och dom muntliga nationella proven börjar... Fyfan.. Inte taggad över huvud taget.
Men men, bara man får godkänt så :)

Jaa, nu är månaden oktober slut november har dragit igång. Bara 2 månader kvar på året, tiden går så jäkla fort.
Det känns som att jag firade nyår i går. Så ja, ni förstår hur jag menar med att tiden går fort. Nu får man bara hoppas att den fortsätter framåt och går fort så vi får Sommarlov! Hahahaha

Men de var allt för mig, ha de gött så hör vi :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heey på er!

Idag är det fredag och jag är påväg upp till Stockholm på en arbetshelg!
Jag kommer befinna mig här till på söndag sedan åker jag hem igen och har en hel prao vecka framför mig :)

Vädret är molnigt med lite sol.
Alltså inte bästa vädret men typiskt höst väder:)

Ja, nu är det helg igen. Andra helgen i oktober. Jag ska ju som sagt till Stockholm men vad ska ni göra? :) oavsätt va så hoppas jag att ni får en trevlig helg!

Likes

Comments

Hej på er!

Äntligen har jag fått fart på min hjärna och skriver det andra inlägg efter typ 2 veckor emelan det första hehe. Men det beror på att jag inte haft nån inspo alls på vad jag ska skiva och mina vardagar ser typ ut det samma. Vakna, gå till skolan. Åka hem plugga, äta och sova. Mer gör jag inte. Men nog om det.

Som ni kan läsa i rubriken så ska jag snacka lite om att inte vara i skolan på en månad. Det är så här att jag har sedan i söndags kväll denna veckan (den 4 oktober 2015) har jag legat hemma med världens verk i magpartiet. Jag vet inte säkert vad det är men jag har vart hos läkaren men dessa jävla läkare i denna kommunen jag bor i dröjer ut på tiden som fan med att kolla vad det är för fel på mig så jag har legat hemma i 3 dagar nu och väntar på att dessa jävla (ursäkta mitt språk) läkarna ska säga vad det är för fel på mig. Min mor som är sjuksköterska säger att det kan vara en helt vanlig urininfektion för jag har symtomen för det.

(Jag måste inflika med en sak innan jag fortsätter. Att ha urininfektion är en helt normal grej. Du kan få det om du sitter på nått kallt eller badar i kallt vatten. Som kvinna får du det lättare och det är helt ofarlig om du bara behandlar det på direkten. Om du inte behandlar det i tid kan du få problem med njurarna och lever. Det är inte säkert men du skall fort till en vårdcentral och be dom kolla det. Sedan ska du gå på penicillin eller antibiotika i några dagar.)

Jag har själv haft detta en gång tidigare och det var inte så länge sedan och det hjälpte med medicinen jag fick. Efter 2 veckor mådde jag bra igen. Verken hade gått bort efter 24 timmar men huvudverken stannade kvar lite doft i 1 vecka.

Jag vet att detta, om det är (troligtvis) urininfektion så går det bort jätte lätt, 2 veckor max sen slipper jag att ligga och plågas i min säng och det ända som hjälper är värme, Och ja, för att få er att förstå hur ont jag faktiskt har så tänk er (detta är riktat till människor som har mens. Men ni andra som ej har mens kanske, på nått sätt kan tänka er detta också)

Tänk er en vanlig mens vecka. Du har mensverk, tänk det 10 ggr värre och det ända som hjälper är värme. Typ så har mina senaste dagar varit. Värme är det ända som lindar och som tur så har jag en dator som är var, en hund och en massa filtar som värmer mig.

Idag kring lunch ska läkaren ge mig besked om dom skall ge mig medicinen eller dröja ut på det längre. Om dom dröjer ut på det kommer jag inte vara i skolan på en hel månad. Jag kommer komma precis till nationella proven. Detta på grund av att nästa veka böjar praoperioden som är v42 till v43 och v44 är det höstlov. Där är princip hela oktober. Jag kommer inte vara i skolan innan jag får medicinen och på fredag är jag ledig för att jag skall till Stockholm med UNF, . så om jag inte får medicinen idag eller mon så blir det att vara hemma i helgen och hoppas på att det blir bättre och att dessa jävla läkare vill ge mig medicinen . :3

Detta var all för mig. Vi hörs :)

Likes

Comments

Hey!
Ja detta första inlägget, som alla är tvinga att skriva.
Ja, man brukar ju skriva om sig själv så läsarna vet vem personen dess blogg dom läser är för fillur.
Så ja, jag tänkte för enkelhetens skull göra en "youtube tag". Tror att den heter "10 saker om mig".
Så ja, vi sätter la igång ^^.

1.Vad heter du? 
Anna Magnusson
2. Hur gammal är du?
Jag är 15 år gammal
3.Hårfärg?
Svart
4. Ögonfärg?
Bruna
5. Hur lång är du?
1.63cm
6. Kär? 
Jaaa!
7. Singel eller upptagen? 
Upptagen
8. Beroende av något? 
Min mobil ^^
9. Ditt livs största misstag? 
Hm, jag vet faktiskt inte
10. Vad åt du senast?  
Potatismos


Ja där var 10 frågor om mig. Hoppas ni fick reda på nått roligt Idk.
Vi hörs i nästa inlägg.
Ha de gött, hay

Likes

Comments