Header

Just nu sitter jag på bussen hem. Har varit på gym. Cyklade på utav självaste fasen för att toppa mitt personbästa. En mil på ganska precis 20 minuter. Jag var inställd på att bli genomblöt efter detta pass så för ovanlighetens skull tog jag med mig grejer och duschade på gymmet. Jag är inte en dam som står spritt språngande naken i ett omklädningsrum så gick in på handikapptoaletten och duschade. Härligt att få känna sig lite privat.

Igår var jag hem till min relativt nya vänskap (Tindra) och målade hennes naglar. Som i vanlig ordning kollade vi på massa roliga klipp på internet. Jag skrattade så mycket att när jag skulle därifrån var jag slemmig i halsen. Haha. Fräsch jag känner mig...

  • 9 readers

Likes

Comments

Min natt har bestått av oförklarliga mardrömmar. För att göra en lång dröm kort så började det med att jag skulle åka bergochdalbana. Vagnen spårade ur och föll pladask ner i havet. Jag simmade för mitt liv mot fastlandet, blev förgiftad av en fisk, höll på att drunkna men klarade mig. Väl på land hamnade jag på en fest inne i en lada. Plötsligt kom ett gäng dit som var ute efter att mörda alla. Jag sprang genom långa korridorer och hann på vippen stänga in mig i en liten skrubb. Jag satt där inne i dygn innan mördarna ledsnade. Jag låste upp skrubben när jag trodde det var grönt. Det var det inte så jag låste in mig själv igen. Plötsligt vaknade jag upp på ett sjukhus. Hade legat i koma i flera månader. Datumet var den 15 juli. Hemsk dröm som började om två gånger.

När det var dags att kliva upp hade jag ångest, tänk om jag sovit bort flera månader? Hallå liksom. Hur som helst gick jag ner till köket och lagade mig en nyttig omelett. Den bestod av gurkmeja, chiafrön, sesamfrön och hampafrön. Mums serrö nam! ✌️

Efter lite plugg packade jag gymväskan mot min vilja. Cyklade 13 kilometer. Något lyckligare efteråt har jag bara legat hemma och slappat. Är inne på sista säsongen nu av sex and the city. Man kan säga att jag roat mig med den serien hela kvällen.

Nyss skar jag upp lite torrkött. Oj så gott. Det är sann lycka det.

  • 11 readers

Likes

Comments

Jag har precis landat i sängen efter en relativt intensiv dag. Som i vanlig ordning började dagen med plugg följt av gym.

Jag har lyckats få två blåmärken på knäna. Antar att jag fick dom när jag testade en ny övning på gymmet. På tal om mitt gymmande börjar jag känna mig relativt stark i armarna. När jag började träna lyfte jag 5 kg i bicepsövningar (en arm). Nu lyfter jag ca 12 kg med en arm och 28 kg med båda armarna. Jag har inget mål med min träning annat än att må bra och känna att kläderna sitter som jag vill. På köpet klarar jag av att koncentrera mig bättre i plugget samt får bättre kondition. Kuuul 😁

På kvällen mötte jag upp Jenna, Alfonz och Jenny. Vi fikade inne på Java. Jag fick feeling och drack två koppar kaffe. Dålig idé känner jag nu för är inte ett dugg trött. Trodde inte jag blev påverkad av koffein längre. Uppenbart blir jag det. Det var trevligt åtminstone så jag ligger här (mitt i natten) med ett leende på läpparna.


  • 13 readers

Likes

Comments

Jag lägger en hand på min axel och klappar lite lätt. Känner mig helnöjd då jag haft en effektiv förmiddag med intensivt plugg, det följt av cykling på gymmet. 12 kilometer cyklade jag. Det vill säga att jag måste motionera 13 kilometer till innan veckan är slut.

För den som vill komma igång med konditionsträning kan jag tipsa om att mitt 10-mils-mål är fruktansvärt peppande! När jag började med detta för lite mer än två veckor sedan såg jag det hela som ett orimligt och onåbart mål. Jag ändrade mig snabbt. Det gäller bara att komma igång. Hela jag blir som en ångbastu när jag cyklat färdigt. Det gör en extra lycklig när man får komma hem och duscha.


  • 18 readers

Likes

Comments

When the laughe under your feets sounds like "haha" you know your lost. Kom på den där meningen heeeelt själv efter att ha granskat en bild. Jag själv anser att bilden är väldigt dyster. Trots en skrikande dysterhet i bilden känner jag även oset av en vinnare.

Kan man jämföra livet med svart och vitt? Har det en gång kommit en gnutta svart i den vita färgen kommer den aldrig bli kritvit igen. Aldrig någonsin. Är svart en dålig färg då? Det är ju alltid svart som vinner i längden. Den färgen är bevisligen mer dominant än den vita. Jag skulle vilja formulera mig som att allt det vi gör, ser och tar in antingen är svart eller vitt. Uppfattar jag något som positivt adderas mer vit färg i min svartvita skala. Och samma sak med negativitet, det vill säga att mer svart adderas till skalan.

Mitt mål är att gå i ljusa toner. Mörkret kommer alltid finnas där vilket tyder på livserfarenhet. Däremot tror jag strikt på att man kan lära sig tänka annorlunda för att uppleva saker mer positiva. Dessa tankar tror jag är penseln som målar oss större.

Jag gillar svart och vitt. Man kan säga att det är mina nya favoriter. Jag kallar det för livets gråskala då svart och vitt inte anses var någon kulör. Vem är du? Sett ur ett gråskaleperspektiv.

Likes

Comments

Igår var jag och mammsen på Bro Burger. Det är en relativt nyöppnad restaurang inne på Gävle centralstation. Ojsan vad gott det var. Utan att ta i måste jag medge att burgaren var kalasgod. Otroligt nog verkade till och med mamma gilla den trots att hon inte är ett fan av sån mat. Brukaren var saftig och mör och smakkombinationen var helt fantastisk. Har lovat Anton att vi ska dit nästa gång han kommer hit.

Likes

Comments

Just nu sitter jag och blir masserad. Jag sitter på en stol lite halvkrokig för att min massagekudde ska knåda mig på rätt punkter. Lyxigt det lät va? Haha. Huvudsaken är att mina knölar slätas ut.

För ungefär en halvtimme sedan skrev jag klart rapporten som ska in på fredag. Skönt, det innebär att jag nått mitt mål i skrivandet. Det som återstår är att kolla igenom den för eventuella rättningar. Men i det stora hela är jag nöjd.

Bortsett från plugg har jag tränat och tvättat håret. Tvätta håret är ett evighetsprojekt för mig. Därav tvättar jag det aldrig en dag för tidigt. Jag schamponerar alltid håret två gånger och avslutar med en långverkande hårinpackning från Redken. Hårinpackningen har jag endast i längderna och inte i hårbotten. På så vis håller håret sig fräscht en längre tid.


Likes

Comments

Hela dagen har jag sett folk få massa gåvor och presenter. Jag var så fyndig och skrev en låt till Anton, spelade gitarr till gjorde jag också. I låten framgick det att han skulle bli bjuden på fika nästa gång han kommer hit. Låten spelade jag för honom så fort jag vaknade. Jag fick liksom inget tillbaka.

Har gått hela dagen och väntat men inget bud har kommit. Nu på kvällen just efter 22 ledsnade jag och frågade om inte jag skulle få något. Då sa han att han kunde rappa en sång för mig. Där framgick det att jag skulle få en middag för två varav den ena skulle sitta bredvid och den andre titta på. Alltså att ingen ska äta. Helt meningslös present, haha!

Likes

Comments

Eftersom min pojkvän är i Oslo bestämde jag mig för att Svea fick bli min alla-hjärtans-dag-date istället. Smörade till det lite extra då jag köpte hem oxkött och kattmjölk till henne. Till mig fick det bli en plocksallad från Konsum.

Nu ligger jag och njuter i ett bad. Väldigt skönt att känna sig fräsch efter att ha avverkat ett gympass. Cyklade 1 mil idag igen. Det vill säga att jag bara behöver motionera 5 kilometer till för att nå denna veckas mål. Dock tror jag att det kommer bli betydligt mer innan veckan är slut.

Hela kvällen antar jag att jag blir sittandes med min uppsats. Det tar lång tid att skriva några rader. Det är nu den roliga delen börjar i skrivprocessen. Argumentera för, vrida sina egna tankar ut och in och dra paralleller till teorier.

  • 38 readers

Likes

Comments

Just nu ska jag möta upp jordens bästa Nadja. Vi ska gå på bio. Filmen börjar redan 15.30, skönt med dagsbio. Vi ska se den nya 50 shadesfilmen.

  • 39 readers

Likes

Comments