Header
View tracker

Här kommer ännu ett inlägg där jag skyller ifrån mig varför jag inte bloggat. Jag saknar det ofta, att bara få skriva av mig. Det har fungerat som en perfekt terapi för mig när jag infunnit mig i centrum av stress. Det jag ägnat all min lediga tid åt har varit att spela gitarr. Kan vara ett utav de roligaste köp jag gjort på förbannat länge. Det tar sig sa mordbrännarn för det börjar tammeifan låta helt okej!

Bortsett från träna och plugga har jag faktiskt denna gång hunnit med massvis. För att göra en lång historia kort har jag varit i Stockholm med mamma. Bjöd henne på en hotellnatt och middag. Lite shopping hann vi med också, handlade bland annat ett par skor. Sen har jag varit på inflyttningsfest hos Nadja. Som vanligt spårar vi men vi spårar aldrig ur! Vi kör loket till det roliga helt enkelt. Helgen efter allt detta har jag spenderat med min Anton + hans familj nere i Skövde. Antons syster har nämligen fyllt 30 och hennes dotter hade en namngivningsceremoni.

Som sagt, det är mycket som hänt sista tiden. Så pass mycket att ett av mina största intressen (skriva) blivit lagt på hatthyllan. Jag är mest aktiv på Snapchat...

  • 215 readers

Likes

Comments

Jag har sedan två dagar tillbaka inte druckit en endaste kopp kaffe. Det är ingenting jag utsätter mig för frivilligt... Nähä-ä-rå. Har haft magkatarr så har inte haft något alternativ än att utesluta mitt dagliga kaffe. På tal om kaffe tog Anton reda på att svensken dricker i snitt 9,3 kg kaffe per år. Det tyckte jag lät lite. Jag förbrukar nästan den dubbla mängden. Egentligen har jag inte ansett att jag är en överkonsumerande kaffedrickare men när Anton bad mig svara ärligt hur många koppar jag dricker per dag tänkte jag efter. Först och främst dricker jag inte koppar. Jag dricker muggar. Så under en vanlig studiedag kanske jag dricker 7 koppar fast utfördelat i två muggar. Får jag främmande eller feeling för att ta en extra mugg blir det förstås mer.

Summan av kardemumman är att jag nu kvider av spänningshuvudvärk och jag är övertygad om att en kopp kaffe är lösningen. Min mage är ju faktiskt bättre idag så kanske kan unna mig en kopp och inte en mugg lite senare idag... men nu först träning.  • 313 readers

Likes

Comments

  • 321 readers

Likes

Comments

Det är ju helt sjukt vad man kan sakna en människa. Har inte träffat Anton sedan slutet av sommaren. Känns förjäkla illa. Har sån stark saknad för honom att jag helt enkelt inte kunde hejda mig. Har köpt likadana skor som han. Det är hans favoritskor som han till och med går på raj raj i. Jo tack det är bondigt men vafasen. Kul ju. Hellre dessa än klackskor på krogen. Fråga vems fötter som kommer må bäst dagen efter, dina eller mina? Woop. Börjar dock bli lite kallt att trava runt med dessa på stan nu så jag får inviga de inomhus istället.

Kommer tänka på Anton när jag har dessa skor på forssingarna och drar en moonwalk framlänges och uppochner på samma gång.


Likes

Comments

Idag är min enda lediga dag på hela veckan. Å jag har ingenting att göra. Åkte ner på stan för att ta en kaffe, hoppade det. Gick bara en sväng i Gävles finaste skog. Är inte jättepigg idag. Antar att det är mina dumma hormoner som spelar mig ett spratt igen. Har drömt mardrömmar om att en psykiskt sjuk skräcksjäl kommit krypandes mot mig för att dra ut min själ. Vaknade upp av att jag skrek ner i kudden "neeeej sluta försvinn". Helt sjuka drömmar. Det värsta var att det kändes som någon tog tag i mina fötter på riktigt och försökte dra ut mig från sängen, hårt. Drömmen var så verklig. Man kan ju vara förstörd en hel dag på grund av drömmar.

  • 340 readers

Likes

Comments

Jag har grubblat länge på en idé jag haft om ett smycke. Rättare sagt ett örhänge. Min tanke var att jag skulle ha en riktig ring (liknande den traditionella vigselringen) fast i mitt öra. Som ett örhänge. Jag har sökt mig fram på alla möjliga vis men inte hittat något smycke designat efter mina villkor. Jag beslöt mig därför att höra mig för med olika smyckeverkstäder i stan för att se hur de kunde hjälpa mig. Då det rättare sagt var omöjligt att framställa något som jag ville ha gav jag nästan upp. Kom igen, hur svårt ska det vara? Hur som helst löste sig allt och jag fick mitt smycke beställt. En miniatyr av en vigselring, egentligen en klassisk gåva att ge bort på dop. Den ringen fick snubben i butiken såga upp en liten öppning på så jag kunde trycka in den i örat. Sedan några dagar tillbaka har jag därför ett öra klätt i guld och diamant. Har liksom tryckt in ringen där jag redan har en ring, så har dubbla örhängen i mitt hål. Det är förstås lite smärtsamt men vad gör man inte för lite guld och diamanter?


Likes

Comments

Man kan säga att mitt Pokémonspelande dött ut. Jag hade som mål att få denna nedan och den har jag ju nu. Bättre att spara det mobila batteriet till annat ist. Eftersom jag och Anton spelar tillsammans har vi väl sagt att vi ska uppgradera några fler innan vi lägger av helt. Så fort det blir kallt ute vägrar åtminstone jag att spela.

  • 360 readers

Likes

Comments

Som vanligt var det länge sedan jag skrev här. Har ändå en hel del intressanta saker jag borde ha skrivit om men mina prioriteringar har varit annorlunda. Egentligen gör jag inte så mycket mer än pluggar, sover, är sjuk mellan varven, försöker slänga in lite träning här och där och däremellan försöker jag klämma in en och annan dejt med mina vänner.

Igår var jag ute och gick med Tindra, Jenna har lånat mig en stor gitarr som jag kan öva på istället för den jag köpte osv.

Just nu är jag lite stressad över att ännu en gång genomgå en muntlig tentamen. Den infaller imorgon. Egentligen känns det ganska bra och jag tror inte heller att det kommer gå annat än bra. Men bara tanken på att något ska betygsättas gör mig stressad och otrevlig.

Nu sitter jag på en buss som ska ta mig till gymmet. Bästa motivationen till att klara av plugget. Dock är det här en väldigt rolig och lätt kurs så det tackar jag för.  • 365 readers

Likes

Comments

Bortom plugg, gitarrspel och kompishäng har min älskade blogg hamnat lite i skymundan. De senaste dagarna har jag inte haft en lugn stund. Mestadels måste jag väl ändå säga att jag sysslat med plugg. Har haft en stor muntlig tentamen idag som jag pluggat till i några dagar. Den gick för övrigt väldigt bra. Annars har jag varit på hockey, träffat "gänget", försökt träna en anings gnutta och möjligen levt loppan med ett glas vin i handen.

Angående gitarren jag köpt. Hoppas jag nämt det i bloggen. Annars är det ju skandal för mänskligheten. Ja hur som helst har jag köpt en gitarr. Den har varit min bästa vän sedan jag fick hem den. Vi har skrikit lite på varandra. Gitarren har väl varit den mest illalåtande i dessa stunder. Däremot börjar vi förstå varandra mer och mer. Tycker det är fantastiskt kul att se hur jag utvecklats. För några dagar sedan hade jag så gott som aldrig satt fingrarna på en gitarr och nu kan jag spela några låtar åtminstone. Lärde mig att spela introt till "smoke on the water" helt själv, utan någon form av instruktion eller inspiration från annat håll. Nu är väl den kanske hur lätt som helst att spela men för mig kom det som en uppenbarelse. En chockande våg av glädje. Denna glädje höll i sig till sent på natten. Kunde förstås inte sova på väldigt, hmm, väldigt länge.

  • 411 readers

Likes

Comments