Header

Klart mamma blev glad att jag blitt mä jobb. Hon har skämt bort mig med en fin grattis-blomma, lyxigare hämtmat och till det: guld-glitter-vin! Man skulle kunna tro, praktiskt taget, att jag är mätt på lyx nu. Men vi spar det bästa till sist, desserten! En New York cheesecake. Nom nom. Jag blir aldrig mätt på lyx.

För två inlägg sedan bad jag om a sign. En form av bekräftelse att jag skulle få köpa lite nya kläder. Be careful what you wish because you just might get it. Med beslutsamhet stannade jag kvar lite extra på stan mellan bussbytet och köpte en tröja och ett par kostym-mjukis-fin-vardags-fest-brallor. Jag har redan fyra par sedan innan, kände att det var högtid att införskaffa mig ett femte par. Sedan offrade jag mig och gjorde en liten beställning från Monki också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 4 Readers

Likes

Comments

Kort och koncist: Jag har fått jobb.

Något utdraget: Hallåååå, jag har fått jobbet jag så gärna ville ha! Ett arbete som förskollärare där jag har ett IT-ansvar. Det innebär bland annat att jag ska få rå om hemsidan. Hur bra kommer inte det här bli?! Det är ju precis den här uppgiften jag ville ha. Vara den tekniskt ansvarige. Fy farao vad cool och ball jag känner mig. Jag går runt och ler som en fåntratt, folk som mött mig kan inte låta bli att le tillbaka.

Min tjänst börjar 1 januari nästa år. Det blir ju en toppenstart på 2018. Dkalkcekzödmfnck 🙏 haha...

  • 7 Readers

Likes

Comments

Contains affiliate links

Monki har gjort det igen. De lever för att leverera. Jag behöver, från ingenstans, en massa nya tillskott till min garderob och det akut. Ungefär så känner jag när jag skrollar runt på Monkis hemsida. Kan jag få en sign från ovan som ger mig tillåtelse att unna mig detta. En liten liten SIGN.

En färg som kommer slå stort nu till höst och vinter är färgen röd. Nedan ser ni mina röda favoriter...


För den som inte vill vara svart och grå när alla andra är det så presenterar jag nedan min andra prioriterade färg på kläder, rosa-lila...

Och sist men inte minst... Håll i hatten. Till min leopardmönstrade kattväska jag fick av mamma har det nu lanserats vantar och en "halsduk-olle". In need, indeed.

Likes

Comments

Nu har jag packat det sista inför min 5-veckorstripp till Hofors. Den sista praktiken i utbildningen. Har inte alls lust att ta farväl från varken barngrupp eller personal. Mina små barn var ett år när jag började utbildningen och nu är de 4 år. Det är så häftigt att ha fått följa barnens utveckling under alla dessa år. Inte nog med att jag har världens bästa handledare. Hon är verkligen världsbäst! En dag ska jag bli lika bra som henne och också ta emot skolelever.

Mitt gymkort går strax ut vilket innebär att jag behöver ett nytt. Egentligen skulle jag vilja börja på Korpen där Nadja hänger då de har massa roliga pass. Det negativa är att deras lokaler ligger konstigt till. Jag som inte har någon bil har inte lust att åka ner på stan för att antingen byta buss eller gå långt åt fanders för att utföra min dagliga träning, skulle tappa motivationen direkt. Jag gillar ju mest att gymma och inte gå på pass vilket gör att Friskis som jag är på nu passar mig bra. Dessutom är lokalen centralt belägen. Summan av kardemumman är att jag högst troligt stannar på Friskis ett år till. Därefter får jag ta nya ställningstaganden.

  • 39 Readers

Likes

Comments

Det känns som en evighet sedan jag fick träffa min andre hälft. Jag säger det igen, distansförhållande fungerar, bara man ger sig den på att det ska fungera. Det uppstår en hel del prövningar vilket ur en positiv synvinkel stärker förhållandet. Däremot kan alla dessa prövningar ta knäcken på människors tålamod vilket oftast är orsaken till att förhållandet tar slut. Jag och Anton har haft distans i 3,5 år. Under hela min utbildning. Vårt förhållande lär knappast stupa i kraftfulla motvindar, vi har lärt känna oss själva på många olika vis tack vare distansförhållandet.

Just nu är jag inne i ett hormonellt deppstadie för att jag saknar min lilla Dante så enormt. Jo, han heter Anton men eftersom han blir galen när jag kallar honom för Dante så kallar jag honom för Dante, så klart. Det är helt okej i ett förhållande att medvetet skapa irritation. Det är så vi människor fungerar i förhållanden. Vi verkar omedvetet vilja skapa tjafs och irritationer. Jag har drivit Dante så långt att han till och med heter Dante i min telefonbok. Jag vill minnas att Nadja vid ett tillfälle frågade mig vem Dante Eliasson ♡ var. Haha... Det värsta var att jag inte riktigt förstod vad hon menade innan det gick upp för mig att han faktiskt (egentligen) heter Anton.

Vi har snart varit ifrån varandra i 3 månader. Eftersom det är så nära nu (slutkampen i skolan) så har vi mycket att se fram emot. Anton söker jobb här i Gävle och jag likaså. Vi har en enorm längtan att få köpa vårt boende tillsammans och förverkliga alla våra drömmar.Likes

Comments

För tre dagar sedan fyllde världens bästa mamma 51 år. Jag var tyvärr i Falun fram tills kvällen den dagen. Mormor och morfar var över och donade med projektet "ugnsluckan". För att tydliggöra några detaljer:

En vacker dag för länge sedan bestämde sig Olle för att rengöra ugnsluckan. En timme senare (irriterad), två timmar senare (arg), tre timmar senare (med beslutsamhet lämnade hon köket). Ett tag var jag inne på att beställa en helt ny ugnslucka. Att rengöra en årsgammal ugnslucka var ingenting jag gjorde med nöje. Ack den som ger sig tänkte jag när jag gav mig. Morfar fick ta över projektet. Kände att det brast för mig när vatten kommit emellan ugnsluckorna. Man kan ju tro att det ska finnas några skruvar så man enkelt och smidigt kan plocka bort ugnsluckan, alternativt en mojäng man ruckar i sidleds. Ah fast näh... Specialugnar kräver specialkunskaper.

Jätteroligt inlägg som handlar om en ugnslucka. Liksom alla sagor slutar gott gjorde även denna saga det. Ugnsluckan har aldrig varit lyckligare.

Javäl, stort grattis i efterskott kära mami. Kvinnan som gav mig liv, mitt allt!

Likes

Comments

Jag har lekt med lite bildprogram i datorn. Det resulterade i en ny profilbild på Facebook. Jag kanske borde dela med mig av fler bilder från min och mammas resa. Det finns ju en del härligheter i arkivet.

Likes

Comments

Först och främst, jackan. Kom igen, jackan?! ♡ Vem vore jag utan jackan?

Hur som helst, idag har jag spenderat tid på gymmet samt stannat förbi en butik för att köpa guldringar till öronen. De är de större ringarna jag har på bilden ovan. Nu är mina öron kompletta. Har knipsat bort alla mina tidigare örhängen med en tång och ersatt mina kirurgiska stålringar till guldringar. Det känns lyxigare så. Eftersom jag bor i mina guldiga beats-lurar vill jag så klart matcha dem med guldringar. Så klart.

Senare på eftermiddagen svarvade jag om och drog ner på stan med mamma m.fl. för att se på alla lyxbilar som stod parkerade på la plaza i Gävle. Jag blir halvt ilsken när jag ser så mycket lyx på samma ställe med vetskapen att aldrig själv komma kunna spendera vilt på sådan lyx. Lyx lyx lyx. Vem älskar inte lyx? Mina guldringar i öronen kan ju slänga sig i väggen i jämförelse med alla dyra bilar på torget, haha. Nåväl, jag har guld i öronen och doftar Chanel, jag har det bra ställt och är nöjd över den jag är. Det är alltid en bra start.


Likes

Comments

Igår var jag, mamma, Jonas, Jasmine och Sebastian ut och åt på resturang. Man kan väl säga att vi firade mamma, Jonas och Jasmine som alla fyller år i september. Jag och Jonas gick ihop och köpte en ny iPhone till mamma. Hon fick sin present i förtid på grund av lite olika anledningar. Hon vart chockad och glad då hon inte alls hade förväntat sig en ny mobil.

  • 54 Readers

Likes

Comments

Mellan plugg och kaffedrickande har jag varvat med att kolla igenom senast importerade bilder och hittade där i samlingen denna på mig, Nadja och Tindra. Två vänner som står mig nära!


Likes

Comments