Det finns INGEN som gör det lika bra som Kim gör det. VARJE outfit.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Älskar!!!!

Likes

Comments

Det känns verkligen som att jag har varit ute varje kväll den här veckan(!?) Har haft kul ändå. Har jobbat en del också, och hängt med mina maaaaain. Vi ska tatuera oss tillsammans jättesnart, så sjukt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Svart klänning i läderimitation från Missguided (Det blev varmt idag)

Likes

Comments

Hängde med Clara och Omi idag, som vanligt. Och vi orkade inte gå ner och köpa mat så vi beställde mat från Freshii (värt!!!!). Det tog mig verkligen 40 minuter att välja sallad men åt en Metaboost - extremt pushat namn för en sallad med mango. Ni bööööör äta där i alla fall :))

Likes

Comments

Häng med Clara och Oumie

Likes

Comments

Innan vi åkte bokade jag en heldags utflykt med Apollo som vi åkte på under lördagen. Det kändes inte som en lika bra idé klockan sju på morgonen efter utgång, men vi kunde inte vara på Zakynthos och missa dom blå grottorna och det gamla vraket. Dock hade jag missat att vi skulle åka med världens största piratskepp(!?) Besättningen var utklädda och under 'resan' hissades en piratflagga och piratmusik spelades samtidigt som besättningen klättrade i masterna, helkonstigt var det. Efter lite för många varma timmar på båten och efter att vi passerat dom otroliga(!!!) grottorna kom vi fram till paradis stranden och vraket. Vattnet var GALET.

Likes

Comments

Likes

Comments