Streetstyle favoriter från Stockholm Fashion Week

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

W/ Johanna

Likes

Comments

Likes

Comments

Tove Lo smekte sig alltså mellan benen i slutet av sitt framträdande i Idol 2016 och tittarna blev gAlNa. Människor jämförde alltså det här med porr och menade att deras barn aldrig får kolla på idol igen, för TV4 saknar helt moral pga att dom valde att inte klippa bort detta. Människor menade att Tove Lo är osäker och omogen, att gesten var äcklig. 

Alltså, trångsyntheten och moralismen här är gAlEn. Tacka fan för att unga tjejer har psykiska problem, ätstörningar, förvrängda kroppsideal etc etc när dom sedan barnsben fått lära sig att kvinnokroppen är någonting som ska hållas inom lås och bom och att det är fult och opassande att röra sig själv och uttrycka sig på det sätt man vill. Det är på riktigt skrämmande, för jag är 100% säker på att alla ni som tyckte att det var så extremt farligt, opassande och vulgärt inte hade något problem med den manlig artisten Michael Jackson, när han gjorde samma sak. Då hörs det inte ett ljud, men världen går under och alla barn som växer upp kommer springa runt och kasta av sig kläderna och pulla på bussen på grund av Tove Lo :-)

Vad som är ännu mer förvånande är att det är till största delen kvinnor som klagar. Vakna upp och lär barnen att ha en avslappnad syn på sexualitet och nakenhet, SNÄLLA. Ingen föds med kläder på, nakenhet och sexualitet är det mest naturliga som finns, det är inte värsta grejen. 

Varför skulle det vara ett problem för mig att mina (icke-existerande) barn såg kvinnor med egna karriärer som ser ut och gör som de vill?

En gång till, Tove Lo!!!!

Likes

Comments

Jag är fortfarande så glad över vår Halloweenfest på VIDA och Bergmans. Det är verkligen så(!!!) roligt när alla nära, kära och glada är på samma plats. Vi har jobbat så himla mycket inför det här eventet och det blev utan tvekan det största och bästa. Jag har aldrig varit så stressad dock, jag satt och fixade 30 pumpor samma dag och vi blåste upp närmare 500 ballonger (med en aströg pump) Men det blev bra tillslut, tack till alla som kom och gjorde kvällen heeeelt galen <3

Likes

Comments

Så fkkkn nice ställe bara ok

Likes

Comments

2 guuuuuuud

Likes

Comments

Det här året har gått så extremt fort. Det går inte ens att beskriva. Saker som hände i februari känns som igår och den senaste veckan har inte ens hänt. Tror ändå att det beror på att jag har mått bra påriktigt och haft så himla roligt. Jag har för första gången på länge sluppit (hjälp vilket fult ord, säger man ens så?) anpassa mig efter någon annan och det gör livet så extremt mycket enklare. EDIT mitt liv obv, beror självklart på vad för förhållande man har/haft. Känns däremot inte ens som att jag är singel för jag har på något vänster ingått något slags förhållande med ett av mina tjejgäng igen. Vi lever på, i, med varandra varje dag, men jag har aldrig varit gladare.

Likes

Comments

Likes

Comments