Likes

Comments

Tove Lo smekte sig alltså mellan benen i slutet av sitt framträdande i Idol 2016 och tittarna blev gAlNa. Människor jämförde alltså det här med porr och menade att deras barn aldrig får kolla på idol igen, för TV4 saknar helt moral pga att dom valde att inte klippa bort detta. Människor menade att Tove Lo är osäker och omogen, att gesten var äcklig. 

Alltså, trångsyntheten och moralismen här är gAlEn. Tacka fan för att unga tjejer har psykiska problem, ätstörningar, förvrängda kroppsideal etc etc när dom sedan barnsben fått lära sig att kvinnokroppen är någonting som ska hållas inom lås och bom och att det är fult och opassande att röra sig själv och uttrycka sig på det sätt man vill. Det är på riktigt skrämmande, för jag är 100% säker på att alla ni som tyckte att det var så extremt farligt, opassande och vulgärt inte hade något problem med den manlig artisten Michael Jackson, när han gjorde samma sak. Då hörs det inte ett ljud, men världen går under och alla barn som växer upp kommer springa runt och kasta av sig kläderna och pulla på bussen på grund av Tove Lo :-)

Vad som är ännu mer förvånande är att det är till största delen kvinnor som klagar. Vakna upp och lär barnen att ha en avslappnad syn på sexualitet och nakenhet, SNÄLLA. Ingen föds med kläder på, nakenhet och sexualitet är det mest naturliga som finns, det är inte värsta grejen. 

Varför skulle det vara ett problem för mig att mina (icke-existerande) barn såg kvinnor med egna karriärer som ser ut och gör som de vill?

En gång till, Tove Lo!!!!

Likes

Comments

Jag är fortfarande så glad över vår Halloweenfest på VIDA och Bergmans. Det är verkligen så(!!!) roligt när alla nära, kära och glada är på samma plats. Vi har jobbat så himla mycket inför det här eventet och det blev utan tvekan det största och bästa. Jag har aldrig varit så stressad dock, jag satt och fixade 30 pumpor samma dag och vi blåste upp närmare 500 ballonger (med en aströg pump) Men det blev bra tillslut, tack till alla som kom och gjorde kvällen heeeelt galen <3

Likes

Comments

Så fkkkn nice ställe bara ok

Likes

Comments

2 guuuuuuud

Likes

Comments

Det här året har gått så extremt fort. Det går inte ens att beskriva. Saker som hände i februari känns som igår och den senaste veckan har inte ens hänt. Tror ändå att det beror på att jag har mått bra påriktigt och haft så himla roligt. Jag har för första gången på länge sluppit (hjälp vilket fult ord, säger man ens så?) anpassa mig efter någon annan och det gör livet så extremt mycket enklare. EDIT mitt liv obv, beror självklart på vad för förhållande man har/haft. Känns däremot inte ens som att jag är singel för jag har på något vänster ingått något slags förhållande med ett av mina tjejgäng igen. Vi lever på, i, med varandra varje dag, men jag har aldrig varit gladare.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej<3 Det var inte igår!!

Jag skrev precis ett inlägg som på något vänster bara flög iväg så jag är så EXTREMT frustrerad. Ville lägga ner det här innan jag ens börjat igen.

MEN. Jag har tänkt massor fram och tillbaka. Jag har så länge jag kan minnas haft en blogg, eller flera. Jag har alltid velat skriva av mig och dela med mig. Jag har sen jag slutade blogga på min 'första och största' blogg försökt gång på gång att göra det igen och det skiter sig varje gång. Jag börjar publicera och skriva vad jag tror och vet att ni vill se och läsa vilket leder till att jag tröttnar. Jag har bytt bloggportal och domän hundra gånger, lika många gånger har jag laddat ner/tagit bort en blogg-app. För jag vill i grunden inte blogga för att blogga, jag behöver inte läsarna på samma sätt som förut. Jag vill ha något som är mitt och någonstans jag kan skriva vad jag vill och där jag kan dela med mig av vad som helst, mest för min egen skull. Jag vill inte ha ångest när jag inte bloggat på länge och jag vill inte undra om jag ska publicera en text. Så det är precis vad jag kommer skita i, jag kommer blogga när jag vill och om vad jag vill. Däremot hoppas jag att ni, ännu en gång, vill följa med på resan<3

Likes

Comments

Det finns INGEN som gör det lika bra som Kim gör det. VARJE outfit.

Likes

Comments

Älskar!!!!

Likes

Comments