Header

Dagboken

De är med att blogga när man mår dåligt är inte sådär jättelätt har jag insett nu. Men samtidigt vill jag underhålla er med bra text och fina bilder men det tar såå jävla mycket energi. Jag vill ut och fota men jag orkar inte för jag mår dåligt psykiskt. Sen har jag varit otroligt trött dessa 2 dagar, kan lixom nästan somna ståendes. Vill bara förklara mig lite men fattar inte att något som är så kul, att blogga och fotografera blir till något jobbigt. Missbedöm mig inte, jag älskar verkligen dehära men mår som sagt inte bra och då blir allt tungt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagboken

Godmorgon tänkte jag säga eftersom jag vaknade precis men morgon är det ju inte riktigt hehe.

Jag hade tänkt att berätta om den tiden jag vart utfryst i skolan. Det hände i 7an men pågick en väldigt liten tid, i några veckor. Jag kan säga att det var då min absolut värsta tid i skolan. Det som hände var att vi i 7an skulle få en helt ny klass eftersom vi började i högstadiet och de som jag hängde med i låg/mellanstaidet valde att frysa ut mig och sa att ingen vill vara med mig i högstadiet. Jag hade värsta stora klumpen i magen, eftersom jag blev så nervös och tänkte att ingen vill vara med mig så var jag helt ensam. Tiden gick och jag var väldigt olyckig i skolan. MEN nån vecka senare så valde jag att försöka ta kontakt med 2 i min nya klass. Det gick väldigt bra tillslut och nu är de mina absolut bästa vänner. Så på ett sätt så är jag glad att det hände för annars så kanske jag inte skulle få dessa underbara vänner till mina bästa vänner. Jag vet inte om jag bara hade tur men jag tror verkligen att försöka ta kontakt med människor när man är utfryst är en väldigt bra sak även fast det känns jättesvårt, lovar att jag vet exakt hur det känns! Kram på er ❤

Bild från högstadiet, tagen med en kass mobilkamera

Likes

Comments

Dagboken

Godkväll på er! Hur mår ni idag? Själv har jag haft en lite jobbig dag men runt 18 stack jag till morfar och hans fru, åt middag och pratade väldigt mycket. Jätte mysigt och skönt att tänka på annat än allt dåligt som händer.

Sen har jag fått frågan om jag kan visa hur jag gjorde mina lockar i min presentationsbild och det enkla svaret är att dom är naturliga, det är alltså så mitt hår blir. Så blir lite svårt att visa. :)

Hoppas ni får en bra kväll så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Hej på er! Idag kommer ett personligt inlägg där jag kommer berätta en del om min psykiska ohälsa. För 3 år sedan fick jag diagnosen svår depression och den har hållit i sig i alla dessa 3 år och varit liiiite bättre men oftast mycket sämre. Hur har jag förändrats från friska Hanna till den jag är idag? Från att ha kunnat stå framför en hel klass och tyckt det var roligt till att knappast kunna stå framför en lärare själv när man ska redovisa. Från att ha varit glad konstant hela tiden, gillat att pröva nya saker till att isolera mig själv, pratar väldigt lite med folk och tar helst inte nya kontakter. Att knappast känt av ångest till att ha det konstant hela tiden, panikångestattacker väldigt ofta och har mörka tankar om livet. Från gymnasiets betyg gick jag från ett A, nårra B och många C till enbart lite E och många F. Vad för hjälp har jag fått? Jo jag äter tabletter varje dag och det är väldigt många.. Har gått på gruppterapi, pratat med totalt 5 stycken psykologer/psykoterapeft/kuratorer, pratat med minst 10 läkare och just nu har jag kontakt med en psykolog, en överläkare och en sjuksköterska. De är även de som håller på att göra en ny utredning om en annan psykisk sjukdom som jag inte är redo för att berätta om. Jag har även varit inlagd på psyk ett antal gånger, senaste gången var för någon vecka sen. Jag har fått all hjälp därifrån har dom sagt själva så det gör ju inte heller att jag har så mycket hopp. Ja det är allt i stora drag. Fattar inte varför jag är så nervös över detta men ja, nu ligger det iallafall uppe för de som vill läsa. Jag skriver inte detta för att andra ska tycka synd om mig själv utan för att jag orkar inte att psykisk ohälsa ska vara skämmigt att prata om.

Likes

Comments

Dagboken

Här en min absoluta favorit plats att sitta på när jag vill ha det lugnt. När jag är där så brukar jag oftast bara sitta i de tysta, doppa fötterna i vattnet eller lyssna på nån podcast.

Har du ett sådant ställe? :)

Likes

Comments

Saker om mig

Goddag på dig! Hoppas allt är bra med er i detta fina väder. Jag hade tänkt att berätta 5 saker om mig själv eftersom bloggen är rätt så ny och jag har fått fler besökare vilket är jättekul :)

1. Jag är en youtubenörd, jag kollar på youtube exakt hela tiden typ haha! Så jag såg att jag har likat ÖVER 5000 videos och varför jag säger över är för att jag har märkt att det inte uppdateras mer. Hur många videos har du likat?


2. Jag har varit utfryst i skolan. Det pågick bara i nån vecka men ändå, det var min värsta tid i skolan och jag har ändå gått i skolan i 14 år.

3. En ganska konstig sak som jag fortfarande gör är att jag oftast varje natt kollar under sängen för jag är typ rädd att det är en människa där under. Haha.. ja snart 20 år ja..! ;)

4. Jag är 162 cm, har hört från många att "du ser inte ut som 19 för du är kort." Ja du, vad ska man säga om det? Håller ni med om det?

5. Jag har ångest konstant heeeela tiden och jag får även panikångest väldigt ofta. Det är inte så härligt när det känns som en sumobrottare sitter på vid bröst/magen.

Hoppas du tyckte det var "bra fakta" att läsa, skriv gärna om ni "har detsamma som mig" :)

Likes

Comments

Dagboken, Fotografi

Hej på er! Har mått ganska psykiskt dåligt idag men har ändå försökt tänka på annat då jag har vart med min kompis Martina. Vi köpte massa gottgott och var ute i det fina vädret.Sen efter det var jag hemma och chillade en del sen var jag ute och tog lite foton och diggar verkligen att ta kort på denna kyrka för blir ganska fint va?NU ska jag äta detta goda och kolla på youtube. Typ mitt liv består bara av youtube haha! Btw, tänker ta och skriva mer om min psykiska ohälsa till er i ett inlägg! Vill ni det?

Likes

Comments

Dagboken, Fotografi

Godmorgon på er, eller godmorgon kanske det inte är just nu men jag vaknade av alarmet klockan 12 haha. Men vad har hänt denna korta stund som jag vart vaken? Jo jag har ätit, åt värsta lyxmaten ;)


Sen så har jag chillat i denna sköna stol i kanske 15 min. Fattar inte vad som hänt med mig men förut kunde jag sitta och sola i flera timmar utan att känna mig rastlös men nu klarar jag knappt en kvart.

Likes

Comments