Nu har jag gett upp bloggen här på Nouw och börjat med YouTube! Gå gärna in och kika <3


Kanal: https://www.youtube.com/channel/UCl4n_ueqN4rFbwQmQvhujCA

Först Video:: https://www.youtube.com/watch?v=8sxmcGaroKQ

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu har jag köpt Proactiv + och ska testa det och se om det fungerar. Jag har användt proactiv förut, men inte den här serien. Den serien jag hade förut tyckte jag fungerade väldigt bra, nu är det upp till bevis igen!

Likes

Comments

Ja, nu är hösten här. Men jag skulle kalla det vinter för här uppe i norr har snön rasat ner från himlen. Men hösten är ett väldigt stort inspirationsområde när det gäller mode och utseende. Hösten och våren är de två årstiderna som har mest färger och det är då de snyggaste kläderna landar i butikerna :)

Jag har nästan alltid på mig mina svarta jeans, från Cheap Mondayoch kan kombinera det med en vanlig stickad tröja eller en skjorta. Skjortan på bilden är en standardmodell, storlek S och den har ett mönster som jag tycker liknar blommor i färgerna vit, blå och brun :)

Det jag har på mig här är en ganska basoutfit. Inga starka färger, bara basfärger, men det kan vara väldigt snyggt om man kombinerar det på rätt sätt. Såklart får alla se ut hur de vill, jag talar bara för mig själv nu. Jag kan gilla att ha någon stark färg i något av mina plagg som bryter av basfärgerna och lyfter fram alla färger i plaggen :)

Likes

Comments

​Jag jobbar på Sibylla i Brunflo, där jag bor. Jag har jobbat där sedan slutet på april 2016, men jag hade min första praktik när jag var 11 år! Just den Sibyllan jag jobbar på serverar även pizza, vilket även vissa andra Sibyllakök gör. Men jag är absolut ingen pizzabagare. Utan jag har kassan, serveringen och grillen. Jag är inte anställd utan jag jobbar extra. Som ni säkert redan läst kombinerar jag mitt jobb med skolan och allt annat jag gör. Jag jobbar även lite på Sibylla Busstorget Östersund då min chef nu driver Sibylla Brunflo, Sibylla Vemdalen, Sibylla Busstorget Östersund och Sibylla Stadsdel Norr. Mina kollegor heter, Anna, Mackan, Elin, Rebecka, Veronica, Linda, Sandra, Nathalie, Julija, Ida, Alice, Annicka, Husam, Osman, Sasa, det är bara en del av dem, finns fler än så :)


Bildresultat för sibylla brunflo

Likes

Comments

Att vara vegan innebär att man inte äter någon form av animaliska livsmedel överhuvudtaget. Vissa ser det som ett helvete, och andra som en befrielse. Jag valde att bli vegan för att jag ville bekräfta det jag tror på - Jag värdesätter allt som lever. Jag har varit vegan i ungefär 4 veckor nu och jag mår bättre än någonsin. Men det går inte att leva en full vegansk livsstil. Bara genom att köra bil så dör det en stor mängd levande varelser. Om man äter vete så dör tusentals möss och sorkar under skörden. Det finns olika sorters veganska livsstilar, några strängare än den andra. Just jag är ganska sträng med vad jag äter. Jag äter absolut inte kött, men ibland kan jag äta mat med innehåll av ägg eller mjölk. Det händer om jag ska ut och äta med vänner eller på jobbet, då det inte finns mycket veganskt att välja på. När man blir vegan kan man få brist på olika vitaminer som D-vitamin och B-12, men även vissa spårämnen som zink och selen. För att ta reda på om man är i behov av vitamintillskott etcetera ska man testa sig, vilket jag inte har gjort än, men jag ska göra det. Många undrar om jag först var vegetarian innan jag blev vegan, men där svarar jag nej. Jag övergick från en vanlig livsstil till en vegansk livsstil på en gång för att jag kände att det var det som jag ville göra. Och jag mår bättre än någonsin:)

Likes

Comments

​Skolan har börjat. Sista året på grundskolan för min del. Ska bli skönt att gå vidare. Tänker verkligen satsa all-in nu på alla ämnen för att nå alla mina mål för åk9. Jag vill gå hundlinjen på Dille Gård och läsa extra matte, biologi, kemi och fysik. Naturorienterande ämnen är mina absoluta favoriter, vilka jag redan pluggar på gymnasienivå! Älskar verkligen de ämnena och det är det jag vill jobba med när jag blir äldre. Nu kör vi! <3

Likes

Comments


Blogggen och hemsidan har verkligen gett resultat! Jag har fått mail från er som vill bli prenumeranter, superkul! Jag uppskattar det verkligen! Nu ska jag göra allt för att kunna lansera tidningen och göra det så bra som möjligt!

Likes

Comments

​På onsdag 27 juli bär det av mot Grekland. Åker ner till Stockholm nu på tisdag och bor på hotell där tills planet lämnar Arlanda. Det är endast jag och mina föräldrar som åker. En vecka blir vi där! All Inclusive och infinity pool, perfekt!

Likes

Comments

Jag, David Jakobsson, är 15 år gammal och bor uppe i en by strax utanför Östersund. Jag driver en egen tidning som ni kan läsa om under en annan kategori. Jag ska till hösten börja sista året på grundskolan, sedan bär det av mot gymnasiet. Förutom tidningen är jag intresserad av fågelskådning och scrapbooking, vilket jag även kombinerar med mitt jobb på Sibylla. Jag älskar kläder! Speciellt blommiga kläder gillar jag, som på bilden. Men där har ni mig i alla fall!

Likes

Comments

​Min tidning heter AlwaysNew. Med namnet menar jag att för varje tidning som kommer ut ska innehålla ett nytt ämne som jag inte skrivit om innan. Jag har ett helt nytt nummer klart nu som ska tryckas. Temat för den tidningen är mode och skönhet. Jag har fått jobba med bloggaren Joachim Fast, som också har sin blogg här på nouw, och artisten och mästarskräddaren Babsan. Tidingen har en egen hemsida - www.alwaysnew.webnode.se

Gå in där och kika. Där an ni även fylla i era uppgifter för en prenumeration som är helt 100% gratis!

Likes

Comments