DAVID HOLMDAHL

Inte långt kvar till NYÅR de är liksom en dag kvar och då tänkte jag skriva lite om vad jag ska göra på min nyår!
Ni får kommentera under vad ni har gjort på nyår för de är alltid skoj att läsa era kommentarer och de är alltid skoj att få läsa vad som har hänt på er nyår!
Idag tog jag tåget till Stockholm för jag och min underbara flickvän ska fira nyår i Stockholm hos hennes pappa plus lite andra folk, jag vet inte exakt vilka som kommer, men vad för de? De gör inte så mycket då får man träffa nya människor och lära känna dem och de tycker jag är riktigt trevligt så jag ser fram mot denna nyår! jag är inte blyg eller så jag blir vän eller så rätt fort med folk.
👍🏻
Jag åker med tåget MTRExpress, som gick från Skövde till Stockholm 13:15 jag sitter på tåget nu och bloggar och lyssnar på musik för de är alltid trevligt!
Tåget är riktigt fräscht tåg och dem har riktigt härlig och trevlig person, de finns även café på tåget så köp gärna om ni åker långt för de finns mycket gott, även toalett finns i lite olika vagnar, de för de på alla tåg så de behöver man inte oroa sig för!
Jag sitter i vagn B och har plats 100 vid fönstret och jag åker baklänges. Tiden jag är i Stockholm är klockan 15:15 typ!


ALLA FÅR HA EN RIKTIG HÄRLIGT NYÅR!💥
(GOTT NYTT ÅR på er!💥

Min nyår var bra men tåget och de var dok en timme sent tyvärr men annars var de la bra!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 165 Readers

Likes

Comments

Ville bara säga ursäkta för jag inte har uppdaterat här på någon dag!

HUR HAR MIN JULAFTON VARIT?
Min julafton var perfekt, man fick träffa sina nära och köra och fick ge och öppna julklappar!
Vi käka och drack mycket gott och pratade med varandra tills klockan 15:00, sedan börja KALLE ANKA som alla kollar på som tradition! Sedan så körde vi en julklapps lek och när vi hade kört den en stund så öppna vi våra andra paket man fick!

JULKLAPPS LEKEN!
De går ut så här, man köper lite olika paket och slår in dem som man brukar, man ska ha två tärningar och paketen ligger på bordet och första varför ska alla som är med på leken slå träningen och då ska man försöka få en etta eller sexa, om man får de så får man ta ett paket och de håller på så ett tag! De andra varvet så tar man tid och då ska man bara få sexor och får man sexor så får man välja paket från vem som och så här rullar de tills tiden har gått ut. När tiden är ute så är dem paketen som man har vunnit är dina, och man får inte bli ledsen för de kan sluta så man inte har vunnit ett paket alls eller så vinner man massa paket!

HUR GICK DE FÖR MIG?
Jag vann några paket i början men de räckte inte hela vägen till tiden tog slut, de sluta dåligt för mig jag vann inte några paket alls tyvärr

  • 228 Readers

Likes

Comments

Igår var de uppesittarkväll och de är en tradition, alla sitter och umgås med sina nära och kära, de har trevligt med alla olika människor och man sitter och äter god mat, godis och mycket annat, man kan även spela sällskapsspel men de som alla gör är ju självklart BINGOLOTTO! Vi var Hemma hos oss ikväll, dem som kom hem till min familj var min bror plus hans familj och självklart min syster också!
Vi satt och spela BINGOLOTTO, de gick la hyfsat på några lotter, man var nära på vinna men tyvärr så vann ingen hos oss men hoppas att någon läsare på min blogg vann! Är sjukt glad för dem människor som vann igår kväll!
Igår är de ingen vanlig dag för idag fyller också även min brors lilla dotter ett år, tycker alla kan vara gulliga och skriva grattis på kommentarsfältet där nere, de värmer både för mig, han och hans familj såklart!
Hoppas alla har haft en underbar kväll Igår!

  • 283 Readers

Likes

Comments

Nu är de verkligen inte långt ifrån JULAFTON, längtar otroligt mycket! De blir att fira jul hemma i år.
Gästerna som kommer är min släkt osv..! De var riktigt längesedan jag träffa dem så de ser jag mest fram emot och att äta riktigt härlig och god julmat, med riktigt härliga människor! Hoppas verkligen man får de man önskar sig, men de är skoj att få saker som man inte önskar sig för då får man kanske nått helt nytt som man inte vet vad de är så är den produkten jättebra!
Jag önskar alla mina läsare en riktigt underbar och härligt jul🎅🏼

  • 361 Readers

Likes

Comments

Jag går på Handelsprogrammet på Västerhöjd, min praktikplats som jag har är på Coop Extra i Skövde och jag har haft min praktik sen jag gick i ettan på gymnasium dock fick jag inte ha praktik direkt när man börjar liksom, men de tog inte så lång tid innan jag fick de ha min praktik. där.
Första terminen så jobba jag två dagar i veckan och jag tyckte de var riktigt skoj så vill jobba mera dagar i veckan! Så jag gick och prata med mina lärare om de och dem sa vi ska kolla med din PRAKTIKPLATS! Dem sa absolut de går jättebra, dock var de här lite längre fram i terminen tyvärr! Jag jobba där lyssna på alla och liksom gjorde de jag skulle göra och de tog mig upp till en ännu en dag, så nu jobbar jag tre dagar i veckan där och de var min chef som fråga mig ifall jag skulle vilja jobba ännu en dag . När chefen ringer och säger de till både mig och skolan så blev jag riktigt glad:) Nu i trean ska jag jobba fyra dagar och en dag i skolan men självklart får man jobba skolarbetet hemma, men de är inte farligt alls, de är tyst och skönt, jag tycker man jobbar riktigt bra hemma också!

Dem dagarna som jag är jobbar på Coop Extra Skövde är Måndagar, Tisdagar och fredagar nu, men när jag börjar trean så får jag även jobba onsdagar också!

VAD GÖR MAN PÅ Coop Extra?

Jag får jobba i lager och plocken!

LAGER! De får man ju Ta emot leVeranser , köra ut varur i butiken och även hålla de fräscht  på lagret!

PLOCKEN! De är att man hämtar varorna från lagret, kör ut dem i butik och plockar upp dem! 

De blev lite kort om min PRAKTIKPLATS, hoppas ni tyckte den var intressant och lösa så ses på vi på Coop Extra Skövde! 


Likes

Comments

Jag och mina familj åkte på semester till Öland en gång. De var dock ett tag sedan så kommer inte riktigt ihåg vart jag och min familj bodde på Öland. vi hade hyrt en stuga, hus eller vad man ska säga och de var därför jag ville INFORMERA er om detta ställa. Jag ska kolla upp vart vi bodde så ni också kan åka dit. FÖRDELAR med där vi bodde var: allt var nära till saker om stranden och sjön låg där så kunde man gå liksom 5 minuter ifrån de så såg man en restaurang och liksom man kunde bara gå in i badkläder, om man skulle bara käka och bada så de var riktigt skönt att man inte behövde gå hem mellan, men dock så bodde riktigt nära där så de tog bara några minuter att gå där ifrån. De fanns även minigolf där, kiosk, parkeringar till bilar, camping, pub och även en pir där som man kunde gå ut på och längst ut var de stor kvadrat och där var de barer och man kunde festa där om man ville. man kunde även bara gå ut dit för att hänga och umgås.
Den bilden är inte på den piren som var där dock men den såg ungefär ut så.


Likes

Comments

Idag tipsar jag er läsare vad man kan fika, självklart är man olika, men vad gör de? De är tur att man inte gillar samma saker också för om man skulle vilja ta ett fint FOTOGRAFI på dem man fikar så skulle de bli så tjatigt ifall alla laddar ut likadana bilder på internet, så passa på att köpa lite olika sorters fika, plus att allt på internet blir så mycket roligare ifall man inte få se likadana bilder på internet.

Likes

Comments

I detta inlägget kommer ni få veta vart jag köper mina kläder, Ni kommer även få veta vilka butiker jag handlar mest av och ni kommer få länkar till alla dem butiker jag köper mina kläder till så ni även kan gå in och handla där. Jag har stort intresse för SHOPPING de är därför jag passa på att lägga ut ett sådant inlägg. Mina bilder kommer under texten och alla länkar kommer ni se längst ner på detta inlägg. Om ni vill se mer bilder på mig så kan ni ta och följa min Instagram: davve991 för de lägger jag ifall upp oftare bilder på mig. Dem affärerna jag brukar handla på är Hennings, Volt, Pondus, Jack and Jones och mycket annat! Hoppas verkligen ni tar en liten titt när ni har tid för de är bra butiker!

Likes

Comments

Contains affiliate links

De är dags för jul snart och då har jag ett riktigt bra tips till er som har barn som är från 12 månader upp till 5 år. Denna produkt har riktigt härliga färger. Färgerna på produkten är ljusrosa och ljusbrun och den passar perfekt till en sådan liten flicka. Den är populär bland barnen kan man säga för den är nästan SLUTSÅLD, därför ville jag ge er alla ett tips på den här produkten. killar kan även köpa den om dem gillar färgerna och produkten, men dock rekommenderar jag att man köper den till en flicka.

Teddykompanie  • 937 Readers

Likes

Comments

Denna helg så har jag chans att vara med mina kompisar för min underbara tjej åkte till Stockholm för att hon skulle åka på kalas. Då tänkte jag att mina två kompisar sover hos mig från fredag, på fredagkvällen så prata vi om att vi skulle åka till Göteborg på lördagen och bara hänga där som vi brukar göra och leva livet!
De kommer nog att bli att vi går och shoppar lite julklappar förmodligen!
Idag kommer troligtvis jag och Jonathan Hammarström ta och filma lite under tåg resan dit, hem och även lite i Göteborg förhoppningsvis. Vi får hoppas på de bästa med youtube kanalen och alla videos. Videos kommer ut så fort som möjligt,
De är inte alltid man har tid för vi går i skolan också och de tar tid så vi försöker uppdatera allt så fort vi har tid och kan
.

  • 1138 Readers

Likes

Comments