Tjo, sorry för jag har varit inaktiv hela veckan men har haft mycket att göra i skolan. Men nu kommer jag att  lägga upp dagligen under hela sportlovet. Överlag så har jag haft en jävligt bra vecka och längtar nu bara att ta det lugnt under lovet och hitta på massa roliga saker.

jag kan tillägga att jag har hittat under veckan en skit bra hemsida med massa fina kläder speciellt deras loafers 10 av 10

ni kan gå in själva på deras hemsidan https://www.superglamourous.it/ och kolla (tyvärr så finns det bara herr kläder där)

Har en fortsatt trevlig helg och hoppas att vädret blir bättre under nästa vecka, för just nu som det ser ut så är det skit :(

Bilden som ni ser är ett exempel på vad dem säljer på sin hemsida.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tja, tänkte prova på hur det är att va bloggare och om man kan få många följare osv. Så det är ett experiment, men iallafall Idag har jag varit i skolan och har inte gjort ett skit för trots allt så är det sportlov om en vecka så ingen lärare bryr sig ett skit. Maten i skolan var hyfsat så ja man blev mätt på det, När jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och började kolla på Youtube men somnade på direkten och vaknade vid 6 på kvällen :( Men iallafall just nu så skriver jag på kemi uppgiften tills imorgon och pratar med vänner på house party. Har en fortsatt trevlig kväll och njut att det finna vädret under veckan :)

(ps bilden är tagen från sommaren och passar rätt så bra med titlen)

Likes

Comments