Nå vet folk at i tidligere tider, polarområdene en gang hadde opplevd subtropisk klima, som påvist av restene av flora og fauna under permafrosten og andre nyere vitenskapelige funn av globale tropiske forhold i disse regionene. Selv om disse pre-Ice-Age betingelsene eksisterte tusenvis av år siden, har folk som lever i tempererte områder ikke sluttet fra å kreve tilbake slikt unnvikende paradis-lignende miljø gjennom de siste kreativ design og konstruksjon metodene.

Derfor, mens den vanligste måten å oppleve tropisk klima og fasiliteter, som hvite sandstrender og bølger, er å ta et fly og fly ned til tropene, teknologi har gjort det mulig for de tempererte landene som Storbritannia, fastlands-Europa og Nord Amerika, å ta tropene seg til sitt eget land! Devin Consultans er en ekspert pioner i å levere slikt løfte til alle klienten med det ambisiøse prosjektet.

Den nyeste spennende nyheten fra Devin, innebærer faktisk selskapets avtale som prosjektleder av Center Parcs på Longford Forest i Irland. Prosjektet innebærer design og bygging av Irlands første ferieby og vil omfatte førsteklasses bekvemmeligheter som Center Parcs er kjent for, slik som den ikoniske subtropiske svømming paradis med barnesklier ritt, bølger, utendørs elv rafting og andre funksjoner som hele familien vil virkelig nyte.

Er det bare en drøm? Ikke lenger, siden nesten hver nasjon nå i mange steder har slike anlegg tegner folkemengder, spesielt i sommermånedene – og selv i vintermånedene gjennom innendørs tropene-inspirerte fasiliteter. Devin Consultancy har unik kompetanse til å virkelig slå den moderne verden opp-side-ned! Forestill deg de besparelser i UK få for å ha slike en anlegget innen rekkevidde av sine familier som ikke trenger å reise langt til tropene å tilbringe en helg svømming, Kanopadling strykene og sprut muntert i vannet rir.

Pressemeldingen på Devins funksjoner et vakkert landskap hvor Center Parcs vil stige, komplett med en moderne struktur med et bredt, strømlinjeformet taket og en stor innsjø fronting sentrum og gir et speilbilde av den elegante bygningen. En kan allerede bildet selv står for en selfie med landskapet i bakgrunnen! Ikke å nevne aktivitetene for alle inne i hele komplekse bygningen og bak sin helt glass-vindusrute fasade skinner i sollyset.

Ferier er alltid moro. Og siden sommeren er her, tanken på nedkjøling i et svømmebasseng eller boblebad blir uimotståelig. Devin vil sikkert gjøre det mulig for de irske folk i Longford skog og resten av de som bor i UK som vil velge for å tar den enkle veien av praktisk hopper på en øy i nærheten.

Likes

Comments