Vardag

Hej på er! Är ett tag sedan jag skrev här, men har varit sjuk från och till så har inte haft riktigt orken till att skriva. Men det börjar kännas bättre nu. I helg kom min kompis äntligen hit från Umeå, så tråkigt nu när hingst flyttat mer var riktigt kul att få träffa henne. Mötte upp henne och de andra tjejerna så gled vi bara runt på byn ett tag. Jag for hem ganska tidigt så jag orkar jobba, jobbar lördag-söndag sen är jag ledig några dagar.

Nu när jag träffade mina vänner tog jag faktiskt tag i och sminka mig var säkert 2 månader sen sist som jag sminkade mig så tänkte det var dags. Dock vet jag inte riktigt vad som hände, använde precis samma produkter som jag annars brukar men det blev så otroligt kakigt och man såg verkligen allt dessutom hade det lossnat foundation från näsan. Såg bra ut precis när jag var färdig men någon timme senare såg det helt förfärligt ut. Det enda jag gjorde annorlunda var att jag inte rengjorde ansiktet precis innan jag sminkade mig. Men känns inte som de kan vara orsaken. Någon annan som varit med om samma sak?

Får se vad jag hittar på på söndag men blir iallafall dragträning med Kira, vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hallå! Senaste dagarna har de inte hänt så mycket, har jobbat ett dygnspass iallafall. Annars har jag bara tagit de lugnt är fortfarande lite sjuk men jag har tränat lite dragträning med Kira och gått långa promenader.

Har försökt fota litegrann, de enda är att jag har helt glömt bort hur inställningarna funkar och vad man ska ändra. Men här har ni några bilder från vår ena runda idag när Kira fick gå med klövjeväska. Vill börja fota igen för tycker verkligen om det måste bara lära mig inställningarna igen. Sen vill man ju verkligen passa på och fota nu under hösten, tycker naturen är så otroligt fin under hösten.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Har tagit det väldigt lugnt nu senaste dagarna, har varit sjuk så nu när jag äntligen haft ork och gå ut och promenera så tog jag med kameran och fotade lite på Kira. Kommer kanske upp mer bilder från idag, måste bara redigera resten. Hoppas bara på lite finaste höstväder så man kan fota.

Annars så har jag bara haft en lugn dag vill som bli frisk, men har tvättat kläder och sånt iallafall. Hämtade faktiskt mat från grillen idag, var så länge sen så tänkte jag passar på nu när jag vart sjuk. Blir en kvällspromenad med Kira alldeles snart, funderar faktiskt på om vi ska träna drag idag. Sedan blir det bastu med pojkvännen och bara att ta det lugnt framför en serie. Vi kollar faktiskt Shameless just nu, den borde ni faktiskt se, sjukt bra!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Jag har velat börja blogga nu ett väldigt bra tag så tänkte att jag ska ge det ett försök. Kan ju såklart börja med att berätta lite om mig själv.

Jag bor då i Norrbotten, Övertorneå tillsammans med min hund Kira i en 2:a och min pojkvän Rasmus. Eller han bor inte här så att säga men han är här varje dag.
Jag har ett stort intresse för hundar och vi tränar lite allt möjligt som tillexempel drag, lydnad, spår m.m. Har även ställt ut ett par gången men det behöver vi ännu träna på mycket mer. Annars så pluggar jag till undersköterska och jobbar som personlig assistent. Händer inte så mycket annat kring mig, umgås med min underbara familj och mina vänner. Tycker också om att fota speciellt min hund.

Kolla gärna in hennes instagram: @kira.the.dalmatian

Hoppas ni är här för att stanna!

Likes

Comments