Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Her i lørdags, var jeg så heldig at blive fire iPhone covers rigere! Den 30. maj bestilte jeg de ovenstående covers hjem fra Aliexpress. (Det skal lige pointeres at kys coveret normalt ikke har en hvid stref på den store læbe, jeg kom til at føre b&w effekten over, som ikke var meningen, men det ser cool ud, tho) - btw, de kostede allesammen under 25 kr. pr. stk. 

Pink Sweet (vandmelon cover)
Coveret er rigtig cute. Jeg elsker, at den passer på sommerens farver. Det er meget basic, når vi snakker kvalitet. Jeg synes personligt, at det er et fint produkt til prisen.
​Coveret kan købes her.

​Cute Emojis ​(emoji cover)
Uh, jeg elsker coveret. Jeg kan huske, da jeg stod og skulle til at pakke op, hvor jeg blev så overasket over, hvor grimt ud coveret så ud. Men i det øjeblik, at jeg fik det taget på min iPhone, var jeg mundlam. Det er skønt, samt freaking awesome. Kvaliteten er basic, lignende til Pink Sweets. Det skal lige påpeges, at dette er mit yndlings af alle fire. Love. 
​Coveret kan købes her

​Love Forever ​(kys cover)
Kvaliteten vil jeg først og fremmest sige er bedre end Pink Sweet og Cute Emojis, da silikonen er en smule tykkere. Det blev købt i forbindelse med, at jeg ønskede at udvise en mere snobbet og piget side af mig selv. Det er sødt, men også en smule kvalmende (jeg bryder mig ikke så meget om det overdrevne look).
​Coveret kan købes her.

​No fish, no nothing ​(Kenzo cover)
Det her cover passer jo nærmest til alt. Det er flot, det er dejligt, det er i den fedeste kvalitet. Det kan godt være, at det er fake, men hold nu kæft, hvor er det da elskeligt.  
Coveret kan købes her.Bemærk at linkene måske ikke kan bruges mere (til læsere i slutningen af 2016 og +)Likes

Comments

Jeg har gennem hele min læseferie og nu noget af min ferie rendet rundt med en massere af spekulationer om, hvordan jeg skulle få tiden til at gå denne sommer. Det som jeg først og fremmest vil gøre er at nyde min sommer med venner og familie! Turen går til Bosnien, der er en republik i sydøst Europa. Sidste år tilbragte jeg tiden i Italien, hvor jeg besøgte noget familie, brugte tid på at solbade, feste, shoppe og generelt bare at slappe af. Jeg har tænkt på at bruge noget af min tid i denne ferie på en diæt. "Diæt!!?" tænker du nok. Sagen er således, at jeg er blevet diagnostiseret laktose intolerant for omkring to måneder siden, og det har ført til, at jeg også har begyndt at prioritere anderledes. Jeg har for eksempelvis 100% stoppet med at drikke komælk, og det har kun ført til gode resultater. Jeg føler, at jeg har mere overskud i hverdagen. Min laktose stop har også ført til, at jeg ikke indtager særlig meget chokolade mere. Jeg har førhen været chokohollic, hvor jeg nærmest har spist chokolade nonstop. På baggrund af min laktose intolerance, har jeg fået øjnene op. Jeg har fundet ud af, at jeg kan meget mere, end jeg lige går og tror, og derfor vil jeg gerne på denne diæt. Det går ud på, at jeg skal spise en massere af frugt og bær (generelt bare sundt mad). Planen efter ferien er, at jeg skal starte op med at træne igen, det har jeg i bund og grund bare brug for. Jeg glæder mig også en del til at komme tilbage til gym, hvor jeg skal tæske rundt med afleveringer. Det er nice. Jeg er så heldig at lære om alt det, som interesserer mig. Det som jeg bedst kan lide er at analysere diverse virksomheder. Nå men tilbage til emnet. Jeg regner pænt meget med at hygge mig gennem hele sommerferien, på trods af, at jeg skal på en diæt af en art. Jeg skal nok holde jer opdaterede! Turen går til Bosnien om 9 dage. 

Likes

Comments