Postad i: Consal

Denna familjen heter Consal och består av farmor Theresa, och barnbarnen Jake och Viola! Theresa är då en åldring, Jake ett barn och Viola en tonåring!

Där sitter allihopa med böcker i handen! Dock så gör Jake och Viola läxan medan Theresa bara läser en vanlig bok 😄

Violas rum!

Jakes rum!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Westlife

Hej! Det är jag, Yousef som skriver nu. Jag ville bara säga att jag är klubbledare för en klubb som heter Squad 😃 Det är en klubb med mina och Carmens kompisar (och jag och Carmen då). Igår hade vi klubbträff! Det var superkul 😍 Först var vi på ett café och gjorde läxorna men sedan åkte vi till en pool i Windenburg!

Det var jättekul! Jag ville vara med våra kompisar hela dagen, men det gick tyvärr inte för att jag och Yousef var tvungna att komma hem kl 5 för att mamma tydligen hade något stort att berätta. 😲

Medan barnen var iväg och Salim jobbade, var jag på karaokebaren! Jag drack en rootbeer med glass och så beställde jag hummus med pitabröd! Det var väldigt gott men inte lika gott som alkohol. Dock kunde jag inte dricka det just då...

Min fru Kayla hade ju något viktigt att berätta... och det var att hon är gravid med vårt tredje barn! Barnen blev väldigt glada och kramade mig och deras mor, och varandra, hehe!

Detta inläggets låttips är... Mi Gente! Den har ett bra sväng och när man lyssnar på den vill man dansa till den!

Likes

Comments

Postad i: Westlife

Idag var en helt vanlig lördag, eller? Min pappa hade ju friat men idag så berättade mamma och pappa att de skulle gifta sig, idag!! Jag och Yousef spelade några spel som hette Räkneattack! och Tangentbordskommando innan vi åt och fixade oss.

Sedan åkte vi till parken där bröllopet hölls. Det var väldigt vackert! Förresten så är det nu Kayla som skriver :) Min make är fantastisk!

Efter bröllopet hade vi fest och det blev ganska stökigt.. Jag kan visa!

Detta inläggets låttips är Mama! Den är riktigt bra och har ett bra beat. Ha denna på en fest :)

Likes

Comments

Postad i: Westlife

Hej! Nu tänkte jag presentera Westlife-familjen! I den vänstra fåtöljen sitter Carmen och i den andra sitter Yousef. Kvinnan heter Kayla Westlife och mannen Salim Benali. Carmen och Yousef är inte längre småbarn utan de är nu barn! (Det kommer även bilder på dem nu.)

Carmen är väldigt social och vill ha hur många vänner som helst. Hon älskar att leka med dockor och rita, men även att experimentera med Juniortrollkarlens nybörjarset som hon och Yousef fått av sina föräldrar! Hon är väldigt klängig till sina föräldrar och hatar att vara ensam hemma. 😨

Yousef är också väldigt social men han är inte så intresserad av att ha många vänner. Han vill busa och bli stor och stark! Yousef älskar också att experimentera och att spela Blickblock! 😜

Kayla är väldigt aktiv och hon älskar att träna. När Yousef och Carmen var små hade hon inte så mycket tid att träna, så hon blev ofta frustrerad över det. Hon vill få stora och fasta muskler och tävla i Bodybuilder competitions! Kayla jobbar med sociala medier och hon älskar det.

Salim är väldigt lat och hatar allting som har med sysslor att göra. Tur att barnen inte är så små längre! Salim är en författare och har skrivit 3 böcker.

Varje inlägg jag lägger upp kommer innehålla ett låttips så här är det första! Jag älskar FO&O och tycker de har otroligt bra musik! Denna låt handlar om att gå igenom något svårt/ hjärtesorg. In och lyssna! 👆😘

Likes

Comments