Vi hjälper dig i kontakten med ditt försäkringsbolag och ger dig ett kostnadsförslag. Du betalar förhoppningsvis inte mer än självrisken för din hemförsäkring när olyckan varit framme. Kontakta ditt försäkringsbolag för mer information.

Vi utför Macbook Pro / Air reparation med största noggrannhet och vi använder alltid Original kvalitétsdelar till att reparera våra Macbook. Hos LagaiPhone Göteborg kan du laga allt på en Macbook, iMac, såsom. Gör en kostnadsfri felsökning om du är osäker på felet är, därefter kan vi laga iMac, Macbook med de mest avancerade problemen, även på komponentnivå!

Du lämnar enkelt in din produkt i LagaiPhone.se i Södra vägen 65, Göteborg. Våra tekniker meddelar dig hur lång tid ditt ärende förväntas ta men i de flesta fall löser vi även svåra reparationer inom 2-3 arbetsdagar.

Du är välkommen till oss i Göteborg för att reparera iMac, Macbook. Du kan också skicka in din Macbook Air, Macbook Pro med post om du bor i Stockholm, Malmö eller en annan stad. Skickar du in din trasiga enhet med posten så tar det i 90% av fallen bara ett dag innan du har din reparerade Macbook tillbaka igen.

Vi hjälper dig även att flytta över din viktiga information från din trasiga telefon till din nya.

Tag: Batteribyte Macbook pro, batteribyte Macbook air, Macbook air byta batteri, macbook service göteborg, macforum göteborg nordstan, Service på allt Apple bärbar i Korsvägen / Södra vägen

Likes

Comments

​Behöver du datorreparation i Göteborg? Har din bärbar, dator gått sönder eller börjat krångla? Vi kan åtgärda ett flertal problem på bärbara och stationära datorer, finns inte problemet med på listan så kan vi felsöka datorn och återkomma med kostnadsförslag på vad som behöver göras för att laga den.

På grund av relativt lågt pris på bärbara datorer väljer många att köpa en ny dator redan efter 2-3 års användning. Vi rekommenderar våra kunder att komma med sina datorer till oss för en snabb kostnadsfri undersökning.

Datorservice för företag eller privatpersoner i Göteborg (datorreparation göteborg)

Vi reparerar alla typer av datorer av alla märken. Både stationära och bärbara PC eller Mac datorer, oavsett om det är hårdvaru- eller mjukproblem.

Vi utför allt inom datorreparationer och har de flesta reservdelarna hemma i lager. Annars kan vi ordna det mesta direkt från våra underleverantörer i USA, Japan, Tyskland, Storbritannien.

Vi reparerar datorer och hårdvara med fysiska skador. Nedan följer exempel på skador vi fixar:

– Glappkontakt, knappar och kontakter med glapp
– Sprucken eller trasiga skärm
– Överhettningsskador, som kan orsakas av ej fungerande kylsystem
– Vattenskador, eller andra skador orsakade av vätska

Vanligtvis tar reparationen endast 1-3 dagar. Du behöver inte vara rädd för att förlora någon information, då vi innan påbörjad reparation alltid utför en säkerhetskopia av din hårddisk.

Likes

Comments