..tycker ni inte? Fick nog av hans ideer sen så jag slutade svara. Vem lyssnar ens på Aqua längre?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Pizza = jag
Svin = mitt ex
Blåsfisk = min kompis

Det här spårade totalt. När ett klappträ skriver till mig, för något jag inte ens gjort. Jag berättade för min vän Blåsfisken vad Svinet gjort även fast han hade tjej. Inte mer än så, Blåsfisken berättar det för Svinets flickvän och vips så är jag avundsjuk och vill förstöra. Den här snubben anser sig vara familj med Svinet men hur kommer det sig att jag inte har en aning om vem han är? Det här har varit en stor snackis i min bekantskapskrets och vi förstår fortfarande inte vad som hände där riktigt.

Men ja, vad ska man säga egentligen? Så länge jag är ärlig mot mig själv så är jag nöjd. Lite skadeglad kanske jag var när Svinet blev singel igen dock, men det säger vi inget om. Karma is a bitch, mister.

Likes

Comments

Äggplanta = staden jag bor i
Pizza = jag

Den här killen skriver Hej Äggplanta, jag förstår ju att han undrar om jag bor i Äggplanta. Men klockan var sent på natten, jag var med en fin vän och vi båda var trötta och ville driva lite. Men han var ju alldeles för seriös. Lite full förmodligen i och med att han tänker lika bra som en äggplanta.

Jag måste även säga att jag är lite petig när det kommer till det svenska språket.

Likes

Comments

Den här snubben är ju så himla tacky ändå, tycker ni inte? För att förtydliga så håller jag på med hästar (som är en frukt som inte finns) på min fritid och det står med i profilen.

Finns egentligen inte så mycket mer att säga om honom än att han är fuckboy-stämplad. Eller hur?

Likes

Comments

Den här killen måste garanterat vara upptagen. Eller så är han så pass organiserad att han har en veckoplanerare där det står när han ska skriva. Han har som synligt skrivit ungefär en gång i veckan. Förmodligen är det ju så att han har partner så han bara skriver när hen är borta. Liksom vad skulle hon säga om han satt och skrev med snygga tjejer på tinder.

Men, vad gjorde dom på alla hjärtans dag? Varför skrev han då? Vart var hon?

Likes

Comments

Nu är ju inte det här någon överdrivet skojig konversation. Men jag ska förklara.

Jag har alltså bara selfies på min tinderprofil, ingen hund, ingen ren eller skalbagge heller. Bara massor av bilder där jag trycker med läpparna och försöker se så charmig ut som möjligt. Så nu till frågan, vilken hund menar han? I och för sig så lyckades jag rätt bra med den öppningsfrasen en gång. Blev nästan förhållande då faktiskt, det tog slut av andra anledningar än tinder. Men skillnaden där är ju att den killen hade en hund på sin profilbild, men jag har ingen hund på mina bilder.. Så vilken hund menar han???

Likes

Comments

Den här mannen fick faktiskt cred för sin ärlighet iallafall. Men var inte riktigt vad jag söker på Tinder. Han lägger upp det på ett schysst sätt som inte heller får honom att låta som en douchebag. Men man blir ju lite tafatt och vet inte riktigt vad man ska svara på ett sådant meddelande.

Finns värre Rakt på sak-sammanhang, eller hur?

Likes

Comments

Nu ska ni vara så varmt välkomna till min nystartade blogg. Den här bloggen startade jag mest pga alla roliga och konstiga konversationer jag får på Tinder.

Jag kommer förbli anonym här, så vem jag är är det ingen som vet.

Jag kommer censurera bilderna så att dessa killar som skrivit till mig förblir anonyma.

Inom kort kommer det även kunna bli möjligt att skicka in konversationer.

Kommer även ladda upp konversationer från andra appar än Tinder, samt att senare kommer alla könsidentiteter få skicka in konversationer.

Återkommer!

Likes

Comments