Eyeliners från MeNow. Fick tag i de här via Fyndiq, och besatt som jag är av eyeliners så köpte jag setet med 12 pennor. Priset minns jag inte, men det var tokbilligt i alla fall. Jag kan inte säga att jag är besviken på kvalitén, eftersom jag egentligen inte hade några större förhoppningar ändå.

Det är en himla skilnad på de olika färgerna vad det gäller konsistens och hållbarhet. Den vita kasn man utan problem använda på vattenlinjen - vilket jag har gjort till den grad att pennan är avsevärt kortare än de andra - men de andra färgerna fäster inte alls vid vattenlinjen tyvärr. Den vita håller dock rätt bra på vattenlinjen under dagen, så där blev jag positivt överraskad.

De är ijnte vattenfasta och smetar duktigt bra om man som jag har täckta ögonlock ("hooded eyes" på engelska), även efter att man försökt sätta dem på plats med transparent puder. Men ett par timmar klarar dem, så om man inte siktar på en makeup som kommer att klara mer än 3 timmar så fungerar dem nog ur den synvinkeln.

De är inte mjuka och krämiga för fem öre, det drar rätt bra i huden när man ska applicera dem. Långt ifrån mina favoriter, men nu ska man inte bara vara negativ. Om man är ny på det här med eyeliner i olika färger så kan jag tänka mig att de funkar bra om man bara ska sitta hemma och testa lite.​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Efter att ha sett en av mina favorit vbloggers på youtube recensera olika beautyblenders så gav jag upp för frestelsen när jag sprang på blendern fr´ån RealTechniques inne på H&M igår. Just den från RealTechniques var den som gav bäst resultat i den videon jag kollat på.

Efter att ha provat den idag så kan jag bara säga: Jag förstår inte hypen. Verkligen, jag förstår det inte. Brukar använda exakt två pumpar ur foundationflaskan. Gjorde samma sak idag, två pumpar och så fördelade jag det över ansiktet för att sedan gå lös på det med beauty blendern. Jag har ingen aning om vart min foundation blev av - det ser inte ut som om svampen sugit åt sig så mycket av den men inte tusan var den på mitt ansikte i alla fall! Resultatet blev verkligen urkass, jag kunde knappt tro att det var samma foundation. Slutade med att jag fick ta två pumpar till och sedan gå över ansiktet med en borste så jag fick till samma täckning som jag brukar få. Reultatet blev alltså att det idag gick åt dubbelt så mycket foundation mot vad det brukar.

Min concealer är mycket mer rinnig än min foundation så den testade jag inte ens svampen på, det hade väl slutat med att svampen dragit åt sig allting. 

Nu stod det på förpackningen att den här kan användas antingen fuktad eller torr. Eftersom orginalet ska användas fuktad så gjorde jag det samma. Dessutom så kändes svampen alldeles för hård när den var torr.

Det här var en väldigt dyr tvättsvamp. 

Likes

Comments

Idag blir det att ta tag i lite grejer som blivit liggande nu när jag varit sjuk.

- Bilderna från dopet
- Dags att börja träna igen - promenad!

Kan inte tyckas mycket men är man utbränd, har ADHD och varit sjukskriven utan några rutiner what so ever i nästan ett år så måste man skriva ner minsta lilla sak man planerar att göra haha!

Likes

Comments

​Första inlägget i min nystartade bloog. Woohoo... Typ.

Det här är en blogg främst för min egen skull. Jag älskar att testa nya produkter inom hudvård, hårvård och makeup, och för att hålla ordning på allt så tänkte jag börja skriva ner vad jag använt och inte använt... För jag har världens sämsta minne på grund av de antidepressiva mediciner jag äter.

Jag är lite av en mångsysslare som älskar att prova nya saker. Så den här gången blir det att prova på bloggande.

Så: makeup, hudvård, hårvård, viktnedgång, träning, hälsa... Lite smått, gott och blandat blir det. 

Likes

Comments