Amen hej på dig, asså jag är helt ny, detta med blogg. Sen min svenska suger ju säkert enligt er, men aja. Jag kanske ska beskriva mig själv antar jag hehe... Jo men jag heter då Daria, fast dem flesta kallar mig för mitt smeknamn som I prefer --> Dasha, men det är HELT okej att kalla mig Daria för en del kallar mig det så varför inte, kalla mig vad ni vill ;))

Iallafall jag är 15 år, har faktiskt precis fyllt 15, hade my birthday den 6e juli så är faktiskt ny med att va 15.. Duvet detta med lagarna och straff och sånt, nu får jag nämligen not do something stupid. Men jag är ju en snäll flicka?? Jag har lärt mig vad som är rätt och fel vet du :-P

Jag är riktigt intresserad av att rita/måla, jag har hållt på med det sen jag va 9 år, dock tycker inte jag att jag är sååå bra på det, men jag gillar mest speciellt att rita med blyerts, svart vitt då.

Jag är också intresserad av att dansa just nu, jag behöver ju träna.. ni vet ideal... vi kommer till det temat senare. Jag har dansat i typ 3 terminer, weeey... Dasha så duktig jag vet. Nä men jag har gått på friidrott och rytmisk gymnastik. Friidrott inte så länge dock. Men gymnastiken har jag gått en del på, jag tröttnade med tiden. eftersom tränarna prioriterade de som va bättre och sedan oss. Det va ändå ganska *mean done.

På min fritid brukar jag kolla på serier, jättemycket och jättemysigt faktiskt. Just nu slutade jag kolla på The 100, jag rekommenderar den jättemycket, den är riktigt bra asså. Nu väntar jag på nästa säsong som kommer ut i början av 2017, tagga vänta not....... Men annars gillar jag också Tvd (the vampire diaries), där väntar jag också på 8e säsong som kommer ut i oktober yey. Men den är också asbra!!! Som ni kanske har märkt så är jag intresserad av fantasy. Därför är jag kanske fantastiskt (nä) Men min serie/film genre är fantasy med science fiction med lite komedi och liten love story också. Det är perfekt för mig

Jag vet att jag är riktigt opopulär detta med blogg just nu, därför tror jag det räcker så länge, så får vi se hur många läsare jag får på detta inlägg. Ha en trevlig fortsatt kväll / natt. Så sticker jag faktiskt på en ROADTRIP!!!!!!  IMOOOOORGON. Genom länderna från Sverige till Spanien. Spain here I come 🇪🇸.
Bye bye 👋💘

Likes

Comments