Header
Skola, Vardag

Hej! Idag hade 4:orna luciatåg alltså vi! Det var jättekul! Vi hade 3 förestäĺlningar som var exalt likadana då. Jag kom till skolan eller ja kyrkan där första föreställningen var kl. 7.35 ungefär. Alltså 10 min innan samlingen och det var ett par tjejer och killar som var där. Ja, vi bytte om och pratade och lite sånt. Sen kommer det fler och fler klasskamrater och när det var dags för samling som var 7.45 så sjöng vi lite och tärnorna fick ljus (levande) i handen. Sen så var det dags för föreställning nr. 1. Det gick jättebra och vi sjöng för lågstadiet och deras föräldrar och våra. Det var bästa föreställningen enligt mig! Sen så hade vi paus och då hade vi föreställning nr.2. Deb var sämst. Jag fick gå ner för jag höll på o svimmade typ och lucian höll också på men hon fick vatten. Sen så var vi klara med föreställningen i kyrkan och vi tog alla våra grejer (väskor, kläder) men vi bytte inte om. Sen så gick vi till klassrummet och fickade med lussebullar, pepparkaka och saft. Sen gick vi upp till borgmästaren (matsalen) och hade sista föreställningen. Den var också bra. Vi sjöng för de lite mer "gamla". Sen så gick vi tillbaka och bytte om i KLASSRUMMEN. Ja, killarna fick det ena och tjejerna det andra klassrummet. Sen hade vi rast! Sen så gick vi in igen och tittade på julkalendern osv. Sen var det lunch. Sen rast, och slut! På bilden ser ni min tärn-sminkning. Aa, sen så kom min bästis noor till mig. Men ja, jag äter tårta nu som ni ser! Bye!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Inspo, Vardag

Hej på er! Här sitter jag och dricker oboy med marshemellows (stav) och åh det är så gott! Plus att jag sitter och kollar på en serie. Klockan är kl.16:05 och jag har urtråkigt! Men nu ska jag fortsätta, hejdå!

Likes

Comments

Vardag

Heej! Detta är en gammal bild men jag åt popcorn idag som fredagsmys som ni ser! Det var övergott med speciellt smörpopcorn! Men nu är klockan GANSKA mycket.. men men! Jag städer lite grand iordning min säng och jag ska snart borsta tänderna och ta en dusch. Sen så ska jag drömma drömmar tror jag. Men innan dess ska jag nog lägga upp en bild till instagram? Vi ses!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er igen! Klockan är 16.13 när jag skriver detta och om ni undrar varför det inte har kommit något på youtube (alltså en video) så är det för att jag inte hinner! Jag hinner knappt att redigera. Bara så att ni vet. Men det kommer säkert nån video i helgen. Men jag meddelar här på bloggen. Men nu då ska jag typ.. dricka nåt? Kanske det.. vi får se! Men vi ses! 👋

Likes

Comments

Vardag

Hej! Hur är läget med er? Förlåt för dålig uppdatering på bloggen och youtube. Idag kommer lucka nr. 9 och nr. 10. På bilden ser ni lite av min nya klänning! Den kostar 100 kr på aliexpress.com och den är över snygg!! Men men, nu ska jag äta och idag hade vi genrep för lucian. Aa... har faktiskt inte nåt mer att säga. Hejdå så länge!

Likes

Comments

Inspo

Heej på er igen! Klockan är mycket och jag ska sova nu, på bilden ser ni min nya säng, typ. Temat är svart och jag älskar det! Men ja, ville bara visa det. Godnatt!

Likes

Comments

Skönhet, Vardag

Inte världens snyggaste naglar meeeen...

Hej förresten! Klockan år 18.17 och jag sitter just nu och chillar! Jag hsr målat naglarna och slarvat.. jag har Homies i bakgrunden och har inget annat bättre för mig. Mamma har nyss kommit hem från jobbet + JYSK. Hon köpte ett nytt lackan 😍 Jag ska kaaaaanske visa upp det i en video, men är inte 100 % säker. Men!!! Idag var vår sista läxa på hela terminen, WOHO!!! Jag älskar läxor, ja, speciellt när jag pluggar med mina bästisar, men det är ändå lite skönt att slippa det en stund! Eller? Hahahaha!

Likes

Comments

Vardag

Hej! Lite mer upd. Klockan är fyra och jag åt nyss min lilla mellanmål. Jag funderar på att ta ett äpple men innan dess måste jag filma. Dagens video kommer ut nånstans mellan 6-8.30 gissar jag på? Jag ska också ladda upp ännu en bild till instagram. Följ gärna mig: daarrzina

Iallafall mamma är på jobbet och hon ska/jag tror hon ska köpa ett nytt täcke till min säng. Men just nu råkade jag klicka in mig i en norsk eller dansk youtuber. Fattar knappt någonting men ändå roligt att lyssna. Men ja, vad dka man säga mer?

Juste! På bilden ser ni skalet som jag fick igår. Det är guldigt som ni ser och är från aliexpress.com! Det är nästan som ebay men bättre typ haha. Men, men! Nu ska jag fixa mig lite grann så jag kan filma. Hejdå på er och hoppas ni kommer ha en fortsatt bra daaaaag!

Likes

Comments

Skola, Vardag

Hej! Min dag var bra.. iallafall i början. På morgonen så hade vi ett matteprov, lätt men är ändå lite osäker. Jag meddelar hur gick till när vi får svar. Sen så hade vi rast, jag åt frukt och lite sånt. Sen så hade vi en massa ämnen. På idrotten har vi tenat Dans. Därefter hade vi svenska, vårt sista veckans ord och vår sista svenska-läsgrupp. Alltså innan vi tar lov. Sen kommer vi till det värsta. Jag har inte sagt det tidigare men jag avskyr mobbning och kränkring. Okej.. jag tänker inte gå in i det för mkt men det var ett "rykte" som spreds. Men jag mår lite bättre nu. Men vi slutade i alla fall kl. 14.40 idag och nu är kl. 15.22. Jag är lite hungrig så jag ska käka mellanmål nu. Förresten, idag kom mitt nya skal. Det är plånbolsskal! Jaja, hejdå hörni!

Likes

Comments

Vardag, Skola

Hej! Godmorgon på er! Idag så försov jag inte mig men jag är inte direkt pigg, haha. Men nu har jag bytt om och ska äta frukost! Gott, hihi! Sen så är det skola. Idag har vi matteprov och jag har knappt pluggat och är jättestressad över det!!! Men mina bästisar lugnar mig, för att dem säger att jag är ju ändå en av dem första i matteboken. Jag skryter inte hahaha! Men jag meddelar om det har gått bra eller ej! Men nu måste jag gå, bye!

Ps: Jag kollar på Tova helgesson nu!

Likes

Comments