Header

Idag gick vi upp klockan 07:30. Eller jag gjorde det haha. Ville att min lilla bebis skulle få sova lite till eftersom han hade hostat hela natten och var lite täppt i näsan. Lät han sova till 08:30 och fick tyvärr väcka honom för han ville fortsätta att sova.. det är så hemskt när jag måste väcka honom när man ser hur mysigt han sover och kryper sig in i min famn, smälter.

Men jag väckte honom lite försiktigt och fixade honom snabbt och medan jag fixade honom kom min farfar. Som tur har vi förskolan mitt emot vår lägenhet så det tar inte ens 5 minuter dit, det är jätte nära. Vi gick hemifrån 08:50 och promenerade långsamt till förskolan.. Måste säga att jag är så stolt över min ängel. Han lekte alldeles själv och glömde helt bort att jag existerade.. Man ba tack 💔haha

Han fick många vänner snabbt och lekte ute i två timmar jätte glad. Sen när vi gick in så fick dom leka lite medan fröknarna fixade maten. Nathanyel kände mat lukten och kastade snabbt bort nappen och började be om mat och göra smask ljud haha. Han var den första som satt ner och åt jätte mycket. Haha plutten. Gissa vad... Vilo stunden. Var bäst. Andra barn grät men Nathanyel låg i min famn 10 minuter och somnade.. Och jag ? Jag däckade dom Snövit haha. Vi sov i en timme haha.. Sen gick vi hem.

Nathanyel kom hem jätte lugn och trött. Han sov en till stund hemma och sen vaknade han jätte glad. Imorgon har vi en ny dag i förskolan så vi är taggade! Så spännande.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Köpte denna lampa från Wish, tog typ 100 år tills jag fick den men nu är den här! Så nöjd, så söt älskar den.

Den är ganska liten men som tur är den exakt som jag ville ha den. Nu väntar jag på att få en jacka till min hund Osso. Borde nog få den snarast eftersom jag köpte lampan samtidigt som jackan.

Likes

Comments

Okej anledningen till att jag sitter och bloggar nu är för att jag inte kan sova. Sov hela dagen hos farfar så nu är jag typ pigg, kul va? Imorgon eller idag klockan 09.00 börjar min ängel i förskolan, är så jävla nervös kanske därför jag inte kan somna. Alltså har en kladdkaka bredvid mig som snart är slut så yes tänk er jag har proppat i mig den alldeles ensam. Borde få cred. Haha


Bjuder på dessa misslyckade gravid bilder som man verkligen ser att det är en ballong under tröjan.🙂

Likes

Comments

Som jag skrev i förra inlägget så har jag ju varit i Strängnäs. Fredags gick vi ut med våra vänner och i lördags så åkte vi till Strängnäs hos min farfar. Jag åkte sen till min kusins överrasknings babyshower... Det var så längesen jag träffade henne så det vart jätte roligt att se henne igen. Jag hade det jätte roligt tillsammans med mina fastrar och kusiner. Jätte fint hade dom gjort allt. Det blev några roliga lekar också så det var grymt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Har inte haft internet eftersom vi har varit i Strängnäs hos farfar. I fredags så firade vi vår vän Paola ! Vi åt på världens godaste buffé och sedan blev det klubb kristall. Riktigt roligt var det. Det var jätte längesen vi gick ut så tur så blev allt lyckat!

Likes

Comments