Header

Sitter framför tvn med Nathanyel och ser på Paw Patrol. Har precis suttit mig ner.. Var tvungen att fixa något att äta till alla mina barn hahah! Först blev det Nathanyel som fick mat sen fick jag fixa lite käk som min lillebror Dante ville äta. Och sen min hund Osso och min chilchilla Teddy som också fick mat, sist fick jag mat såklart. Nu ska jag titta på min serie Stranger things medan Nathanyel ser på sina älskade hundar från Paw patrol.

Är så seg kommer nog somna snart.... Idag jobbade jag med både dom små och stora barnen. Glömt att säga att jag jobbar nu i förskolan i Västra skogen, jätte roligt faktiskt. Har märkt att jag har otroligt bra minne med namn, kunde allas namn på första dagen på både dom små och storas avdelning. Yei.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kom hem för en halvtimme sen från jobbet.. Ska nu se på Idol, hann inte se förra fredagen.

Väntar med min Nathanyel på att min mamma ska komma hem så att vi kan äta tillsammans ! Idag blir det skaldjur med pasta mmm. Min lillebror gick till träning, han har börjat med basket så det är nice. Kommer ihåg att jag brukade gå på basket när jag var yngre, var dock jätte blyg haha.


Likes

Comments

I förrgår så drog Power rangers gruppen hem till bästa Payel! Så mysigt. Vi käkade så mycket, allt var så gott.. Älskar Payels goda Lasagne världens bästa ! Nathanyel var helt kär i Payels mamma och vägrade lämna henne ifred haha min sötnos alltid så kärleksfull. Vi åkte hem ganska sent för alla ville vara kvar det var ju så mysigt men vi åkte nog runt nio på kvällen tror jag, dåligt minne haha...

Nathanyel var inte så glad på vägen hem eftersom han hade ätit så mycket så han var övertaggad och hade ont i magen plus att han blev jätte trött på vägen men kunde inte somna. När vi kom hem så la jag honom i sängen och han somnade på direkten.

Likes

Comments

Är verkligen helt beroende av dessa filmer! Verkligen något man måste se om man inte har redan gjort det! Har sett alla filmerna och dom blir bara bättre och bättre. #Kärlektilldessafilmer


Likes

Comments

Idag åkte jag till Farsta C och köpte denna till min lilla cupcake.. Så snygg, älskar färgen!

Han har den gröna overallen men den är inte så varm till snön..Men ska använda den så mycket det går innan det börjar snöa ! Vi har köpt en jätte varm och mysig mössa, plus jätte snygga stövlar till vintern. Så nu är han klar det enda jag kommer behöva köpa nu är några varmare vantar. Tur så har han vinter jacka som han har fått av hans älskade moster Sara.


Likes

Comments