Hej på er!


Nu har jag bestämt mig för att köpa mig ett riktigt redigt nyckelskåp. Jag personligen slarvar med nycklar och har även en hel del värdesaker. Så då slog tanken mig att jag skulle ju faktiskt kunna köpa mig en kombination av dessa.


Jag googlade och kom fram till företaget Nordsec. Jag såg direkt att de hade ett stort utbud av skåp och troligen hade det någonting som skulle passa mina behov.

Mycket riktigt enligt min tanke så fann jag fort ett skåp som passade mig: Ett Nyckelskåp NS48 med kodlås, här kunde jag få plats med allt jag kunnat tänkas behöva; och skåpet var även godkänt enligt försäkringsbolagen! Nu behöver jag inte längre oroa mig när jag åker på semester över att någon ska komma in i jaktstugan eller i bilen som står på utsidan. Leveransen var riktigt kvick och priset även riktigt bra för vad man faktiskt fick! Jag är supernöjd med mitt köp och kan glatt rekommendera det till vem som helst! Jag har även bultat fast det i  väggen så ingen kan lyfta upp det och gå iväg med det, riktigt smart att skåpet var förberett för detta!


När jag nu blev så nöjd så rekommenderade jag även Nordsec till företaget där jag är anställd, så det blir en modell större nyckelskåp dit. (Jobbar som mekaniker och vi har mycket bilnycklar som behöver tas hand om). 

Nu är jag intresserad av vad du tycker! Hade du valt ett SS3492-klassat nyckelskåp eller kanske ett inte klassat? Vad har du för behov av nyckelskåp? Oavsett behov så är jag övertygad om att du kommer hitta ett nyckelskåp som passar dig hos Nordsec!

Likes

Comments