View tracker

Hej
Nu börjar den här terminen ta slut vilket betyder inga mer läxor (typ) har inge läxor nu vilket är så skönt. Det jag funderar på nu är vad jag ska köpa för julklappar till familjen och nyårslöften. Brukar inte ha några tydliga mål men nu vill jag ändra på saker som jag inte gillar som att jag är sämst på att uppdatera bloggen! Brukar ni ha nyårslöften?

😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

om du inte vet vad dit stjärntecken är på engelska så är det:
aries- väduren
taurus- oxen
gemini- tvillingarna
cancer- kräftan
leo- lejonet
virgo- jungfrun
libra- vågen
scorpio- skorpionen
sagittarius- skytten
capricorn- stenbocken
aquarius- vattumannen
pisces- fiskarna

Likes

Comments

hej

igår var jag på stan inte så länge var där i en timme. Just nu är jag väldigt stressad över skolan så har inte kunnat blogga och vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket nu under slutet av November men ska försöka så att ni kan få något inlägg. Men skulle behöva lite hjälp med idé på inlägg som jag kan göra för att jag känner att jag bara gör samma tråkiga inlägg hela tiden. Skulle också vilja ändra på utseendet på bloggen men vet inte vad jag ska göra eller om jag har tid med det men ska som sagt försöka mitt bästa.

Likes

Comments

hej
Har ingen aning om vad jag ska skriva men känner att jag behövde göra ett inlägg. Var en väldigt lugn och skön skoldag idag då vi inte gjorde så mycket. Innan lovet kännde jag att jag hade så mycket att göra och att inget blev klart men du känner jag motsatsen. Har typ skapat läxor och känt att jag inte har haft något att göra. Den känslan lär ju försvinna ganska snart när vi har satt igång ordentligt. Nu ska jag kolla på tv och bara sitta ner, det är ju ändå fredag.

Likes

Comments

hej
Nu har jag städat igen känns som att det är det ända jag gör. Städade mest för att skolan börjar imorgon och ville att det skulle vara fint och prydligt i mitt rum. Har börjat att gilla mitt rum nu när jag har städat ganska mysigt. Känner att dethär lovet verkligen var behövligt har inte gjort något och det har varit så skönt verkligen 👍Nu ska jag kolla på tv och ta det lungt.

Likes

Comments

hej
idag har jag varit och shoppat och inte haft något internet vilket är anledningen till ett så sent inlägg. Jag är väldigt trött i fötterna så ska under resten av helgen bara vila upp mig inför skolan. Känner även att jag börjar bli sjuk så ska ta det så lungt som möjligt. Hoppas ni har haft en bra dag och en fortsatt trevlig helg!

Likes

Comments

hej på er

idag har jag bara städat mitt rum fast det är fortfarande inte helt rent. Jag har på senaste velat göra om på mitt rum och göra det mer inspo eller vad man ska säga. Så till jul kommer jag önska mig mycket inredning. Men nu ska jag städa klart och vänta på det nya avsnittet av svartsjön ska börja.


puss♥

Likes

Comments

Det har snöat här eller rättare sagt så snöar det nu när jag skriver det här. Jag tycker att det är ganska komiskt eftersom det var Halloween igår och idag kommer det snö så det blir som jul😂 Det är så mysigt att sitta hemma och kolla ut när det snöar. Nu får jag verkligen jul känsla.
Vad tycker ni om snö?

                                    😘

Likes

Comments