Hej
Igår och idag så var jag på ett läger. Det var inte så många där och vi gjorde inte så mycket vilket var skönt. Hade väldigt kul och var uppe väldigt länge vilket gjorde att jag bara sov i några timmar. Jag brukar inte göra så mycket på helgerna så det var kul att få åka iväg en natt! 
Nu måste jag plugga för ligger efter i skolan.

xoxo💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

xoxo💋

Likes

Comments

Hej
Igår och i förgår var jag sjuk så orkade inte blogga. Dom två dagarna var jag ganska nere men nu är jag glad. Har varit jätte glad för typ ingeting. Läste några kommentarer på en Youtube video jag inte hade kollat på än och skrattade åt dom även om det stod om saker som händer i videon som jag inte hade sett😂.  Börjar le åt inget men det känns bra. Har städat lite idag vilket jag igentingen skulle gjort föra veckan men det blev aldrig av😂
Hoppas du varit lika glad som jag eller gladare om det är möjligt 😂

xoxo💋

Likes

Comments

Hej
Idag så var det en ganska så tråkig dag men inte så jobbig. Har varit väldigt glad idag av nån anledning.
Imorgon så ska jag inte vara i skolan utan ska på utflykt tagga, nä inte så spännande men skönt att inte vara i skolan.
Nu ska jag kolla på idol så vi höres

xoxo💋

Likes

Comments

Hej
Idag ska jag städa mitt rum för att det ser hemskt ut! Försökte städa igår men det gick inge bra.
Har börjat bli sjuk men hoppas det inte blir värre och jag blir frisk. Tycker det är så jobbigt att vara sjuk i skolan typ när man får en hostattack mit i lektionen. Eller när man är snuvig och måste gå och snyta sig hela tiden så man missar halva lektionen.
Nu ska jag kolla på tv och ta det lungt innan jag går och städar.

xoxo💋

Likes

Comments

Hej
Äntligen fredag det här var den första hel veckan i skolan men det känns som vi har gått i flera veckor. Igår och i förgår  var jag jätte trött så orkade inte göra så mycket. Jag brukar inte sminka mig till skolan eftersom jag tycker det tar så mycket tid så har slutat göra det till skolan. Men i så såg jag en video och då blev jag jätte sugen på att sminka mig så jag gjorde det idag. Känner mig så över fin men snygg 👍🙌

xoxo💋

Likes

Comments

hej
Skolan var inte så jobbig idag men jag blev väldigt förvirrad av alla nya grupper och lektioner. Men dagen gick ganska snabbt. Nu har jag tränat och ska bara ta det lungt sen ska jag kolla på Sofias änglar. Har längtat så mycket efter det programet är så taggad. Är det bara jag som gillar Sofias änglar?

xoxo💋

Likes

Comments

Hej
Tänkte skriva äntligen fredag men jag har ju bara gått i skol i två korta dagar😂 Nu väntar jag på att finalen i damfotboll ska börja. Kommer antagligen inte kolla på hela för att jag är så trött och har känns mig ganska hängig idag. Antagligen för att jag kar sovit så dåligt dom här två nätterna. Nu börjar det snart så måste av sluta inlägget här.

xoxo🐉

Likes

Comments

Hej
Då var den första dagen avklarad✅ Vi gjorde inte så mycket pratade bara om chemat och bara allmänt info vi behöver veta inför det nya skolåret. Sen hade vi klass kamp efter det slutade vi så det blev en ganska kort dag. Haha tänkte på att vi åt köttbullar idag är det bara våran skola som alltid har det till lunch den första dagen?😂

xoxo💋

Likes

Comments

Hej
Imorgon börjar skolan igen. Är ganska taggad faktiskt men ganska nervös. Tror jag kommer vara väldigt trött imorgon eftersom att jag är van att somna runt 1. Jag ska upp runt 6 imorgon. Men jag tror inte vi ska göra så mycket så det spelar nog inte så stor roll.

xoxo💋

Likes

Comments