Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

dÄ skulle jag vilja kunna bli osynlig. TÀnk vad mycket man skulle kunna göra utan att nÄgon ser. TÀnk att man skulle kunna gÄ in till en butik osynlig och ta nÄgot utan att betala för att ingen ser mig ( vet att snatteri inte Àr okej och skulle aldrig göra det men att man kunde om man var osynlig). Eller om man hamnar i ett pinsamt eller jobbig situation och sÄ blir man osynlig och smiter undan utan att nÄgon mÀrker. SÄ hade jag fÄtt vÀlja en superkraft skulle det nog vara det för att det finns sÄ mycket att göra dÄ!

Likes

Comments

En snabb, god och enkel kladdkaka nÀr du Àr sugen pÄ nÄgot gott.

Det hÀr receptet Àr för tvÄ.

3 msk smör

3 msk vetemjöl

3 msk strösocker

2 msk kakao

1 tsk vaniljpulver

3 msk mjölk

SÄ hÀr gör du.

smÀllt först smöret i mikron i ca 30 sek i en glassmugg. Blanda sen ner alla ingredienser i en bunke och rör om tills smeten Àr jÀmn. Fördela sen upp smeten i tvÄ muggar och he in dom i mikron i ca 1 min. Sen Àr det klart.

(bild frÄn google)

Likes

Comments

Ja då var det 2017 så gott nytt år!!
jag hoppas att det här blir ett bra år och jag vet att det kommer hända några förändringar i mitt liv under 2017. Jag är inte rädd för förändringar så tror att det kommer bli ett spännande år. Nu börjar jag bli trött så ska snart gå och lägga mig. Men jag hoppas att ni har haft ett bra nyår och kommer få ett bra 2017

Likes

Comments

Hej
Nu har julmaten ätits och klapparna öppnats. Är riktigt nöjd över den här julen. Inte pågrund utav vad jag fått utan bara allt ihopa. Jag kännde mig för första gången nöjd över julklapparna jag har gett är också nöjd över det jag fått såklart. Är väldigt tacksam över hela den här julen. Är ganska förvånad över att det blev så lyckat eftersom att jag inte hade något  jul feeling över huvud taget. Men visste redan att den här julen kommer bli riktigt bra vilken den också blev.
Ville bara önska er en riktigt god jul 😙

Likes

Comments

Hej

Idag hade jag tÀnkt att skriva om saker som jag har Ängrat att jag inte gjorde.

Jag Ängrar att jag inte spenderade mer tid med min mormor innan hon dog. Jag var ganska liten nÀr min mormor dog men inte tillrÀckligt liten för att inte komma ihÄg henne eller att inte fÄtt nÄgon relation med henne. Kom ihÄg nÀr en vÀn sa nÄgot dÄligt om henne och jag vart sÄ sur och arg för att hon betydde sÄ mycket för mig. SÄ Ängrar verkligen att jag inte var med henne under tiden hon var sjuk.

NĂ„gra andra saker som jag Ă„ngrar att jag inte gjorde Ă€r alla dom tillfĂ€llena dĂ€r jag inte berĂ€ttade hur jag kĂ€nde eller tyckte. Jag sa inget Ă€ven om jag tyckte att det var fel eller att jag skulle velat sĂ€ga emot personen som var elak. Jag har alltid varit personen som inte sĂ€ger nĂ„got nĂ€r nĂ„got kĂ€nns fel utan bara suttit dĂ€r. Ångrar ocksĂ„ gĂ„ngerna jag har varit för feg för att prata med nĂ„n person jag verkligen tyckte om. Det Ă€r sĂ„ mĂ„nga gĂ„nger som jag gĂ„tt hem frĂ„n skolan ock bara tĂ€nkt "varför sa jag inte emot" eller " önskar att jag sa det.."

Likes

Comments

Hej
Den här veckan kommer vara ganska lungn eftersom att vi knappt gör något i skolan. Vi har inga läxor så det är inte så mycket som händer nu. Har dock inte köpt några julklappar än så börjar bli ganska stressad ni men ska åka till stan nu i veckan.
Kommer inte göra så mycket i kväll eftersom att jag ska upp så tidigt imorgon.

😘

Likes

Comments