Header

Idag är det torsdag, och snart har min första semestervecka gått. Jag sitter i skrivandet stund på balkongen och njuter av den varma vinden och en kall loka.
Idag har jag gått runt och varit så lycklig. Jag har känt mig så kär, självklart i Anton men också i livet. Det var så längesen som jag kände mig så här att det nästan känns fel.

Så vad gör jag med all min ledig tid?
Jag spelar ett underbart spel som heter "Ori and the blind forrest", ett väldigt vackert och roligt plattformsspel. Lyssnar på stjärndamm, den tredje och sista boken i stjärnklart serien.

Igår var jag på cykelkrogrunda med underbara människor, det är en fd kollega som organiserar denna grej och det för andra året jag är med. Jag tog det väldigt lugnt och njöt mest av stämningen och den härliga dynamiken i den udda gruppen människor. Det var en sådan härlig mix av människor!
När jag kom hem var jag småberusad och väldigt nöjd med livet. Somnade på Antons arm med hans sommar hudsdoft i näsborrarna. 

I dag träffade jag en annan fd kollega som jag jobbade med i hemtjänsten. Vi två fann varandra på en gång den sommaren och även om vi har väldigt dålig kontakt så är det som om ingen tid alls har passerat när vi ses. Vi åt glass och bestämde att det ska bli en spontan spelkväll hemma hos oss ikväll. ( Borde städa lite och inte sitta här)

I morgon ska jag och syster Frida till Göteborg och fönstershoppa. Sen har jag beordrat grillning hemma hos dem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så nu har jag faktiskt saker att komma med!
Jag har äntligen fått hjälp med mina pmds problem! Jag har satt in en p-stav i armen igen. Planen är att jag ska undvika att få mens. Så nu håller jag tummarna att det ska funka. Det kommer dock ta upp till 3 månader innan den är helt i fas med min kropp.
Samma dag som jag satte in staven blev min cykel stulen. Vilket resulterade i att jag blev fattigare (köpte ju en ny).
Innan dess så råkade jag lägga mig under nålen igen. Denna gång blev det ett deathly hallows mellan mina bröst.

Anton och jag åkte på vår första roadtripp i fredags. Vi åkte till Fjällbacka men stannade till och kollade på Kungälvs festning. Det var en väldigt lyckad dag. Och utsikten efter att man klättrat upp för kungsklyftan var otroligt.

I lördags blev jag berusad på vin med gott sällskap på en uteservering.

Jag är inne på sista veckan innan semestern sen jävlar ska jag sova i tre dygn.

Likes

Comments

NU måste man väl säga att sommaren har kommit. Trotts att det blåser och att jag fortfarande inte gjort mig av med vinterpälsen.
Så vad händer i mitt spännande liv?
Jo, jag tog mod till mig att söka hjälp för min pms som tydligen är pmds.
Och att söka hjälp är ett jävla helvete för ett så enkelt problem. Jag började med att ringa mödravården, de skickade mig vidare till gyn som i sin tur skickade tillbaka till mödravården som i sin tur ville skicka mig tillbaka till gyn igen. Men då bröt jag ihop i telefon och mer eller mindre skrek åt dom att hjälpa mig NU. Så jag fick en tid i torsdags.
Beskedet jag fick var att hon jag pratade med skulle prata med läkaren. Men jag skulle räkna med att få en remiss till gyn (väntetid 2-3 månader) som antagligen kommer skicka tillbaka mig till mödravården för att sätta in någon form av hormonellt preparat. Jippi. Jag får besked på Måndag så jag håller tummarna.

I övrigt så har Midsommar passerat, jag jobbade till kl 14 sen så drog jag och min älskade sambo och kära vänner till Liseberg och härjade. Jag var som ett barn på... ja Liseberg.
Vi åkte Bergochdalbanan, radiobilarna, helix, uppswinget, atmosfear, Loke och så vidare.
Helix är ju helt underbar men Loke var så underbar. vi åkte hem och jag somnade som en stock och tog mig upp relativt lätt i morse, i dag körde jag ännu ett kort pass på jobbet. I morgon kör jag ett dubbelpass. Med en lunchdate inbokad.

På måndag är det 3 veckor kvar till min semester (wii).

Så, Vad läser jag? jag lyssnar på den gamla klassikern millennium serien av Stieg Larsson Och läser "Pirater!" av Celia Rees. en väldigt enkel men härlig bok, tor jag att läst den ett halvt dussin gånger vid det här laget men det spelar ingen roll. Sen kör jag Stjärnfall lite pö om pö. Anledningen till bara sporadiskt är att jag behöver en bok som jag kan somna till. Och Stjärnklart är väldigt spännande och uppläsaren har en röst som gör det svårt att somna ifrån.

Anton och jag matar Izombie och Orange is the new black.

howdie

Likes

Comments

Så, nu var det så där lite lagom längesen jag skrev. Vad är statusen? Det är väldigt bra.

Jag slarvar med gymmet men det ska det bli ändring på. Men jag var ute och sprang för första gången på väldigt länge här om dagen och det gick väldigt bra!

Jag har skaffat nya glasögon och solglasögon som jag får hämta på måndag.

Kuro växer och är lika oemotståndlig och jobbig som innan.

Och i dag blir min älskade knäppgök 30 år.
Jag hade högt flygande drömmar om en vacker tårta som slutade i den absolut fulaste man kan tänka sig.

Likes

Comments

Jag är ÄNTLIGEN klar med Harry potter böckerna! Sista bocken var grymt bra men som sagt jag är så trött på Harry Potter som karaktär.
Jag hade en bok som jag visste att jag skulle läsa efter och det är Fredrik Backmans "Och varje morgon blir vägen hem längre och längre". Jag visste att den var väldigt kort och trodde att den fixar jag på en förmiddag, men OJ va fel jag hade. Jag lyssnade i ca 20 minuter innan jag verkligen förstod vad allt innebar och efter det bröt jag ihop.
Boken handlar om en Farfar som ska berätta för sin sonson att hans huvud kommer försvinna innan kroppen. Farfar håller på att bli dement. Jag har kommit knappt halvvägs och den sticker mig så djupt i hjärtat att jag bara klarar 15 minuter max åt gången.
Så jag började på en annan bok upptill, den heter Stjärnklart av Lars Wilderäng.
Den utspelar sig i Stockholm, Göteborg och lite då och då i Åsa. Världens elektronik slås sakta men säkert ut, som ett virus. Jag har inte kommit så långt än drygt 2 timmar bara. Men den har helt klart potential, för jag känner redan paniken över hur EXTREMT beroende vi är av vår elektronik. Problemet är att jag läste lite kommentarer folk skrivit om den, men jag hoppas att känslan håller i sig. Och Det är ju min syster Frida som tipsat mig om boken så jag litar på henne.

I förra veckan hjälpte min kära far oss att lägga en ny matta på vår balkong. Och det gjorde en sådan otrolig förändring.
solen sken som bara den den dagen så jag och Anton åkte och införskaffade oss två mysiga stolar och ett litet bord och satte där. Pricken över i't ett doft ljus. Min nya favorit plats.

Ja, det var ju 3 av sakerna som jag tog upp redan i rubriken. så vart passar en elefant in i det här då?
Jo jag har tatuerat in en elefant bakom mitt öra. Ja så kan det gå.

Jag antar att bild kommer, både på frisyren och min elefant.

Likes

Comments

Ledsen för min frånvaro. Jag har bara inte haft så mycket att skriva om. Livet tuggar på och är ganska händelselöst. Förutom en sak som hände i dag, men det kommer jag till senare.

jag läser/lyssnar på sista boken Harry Potter. Börjat kolla på netflix serien 13 Orsaker varför.
Min näsa är ständigt tät och jag tränar 3 gånger i veckan. Nu har jag förlängt mitt abonnemang med ett år. Boom.

jag har klippt av mig typ 90% av mitt hår och bara älskar det. Håller på att experimentera mig fram stilar. Jag har av någon andledning inte tagit någon bra bild.

Min syster dotter har fyllt 4 år och på Torsdag ska vi på kalas.

Det som hände i dag var att jag var ute på en pokewalk och fick förbi mitt gamla jobb.
Utanför sitter två av de damer jag tog hand om. När de får syn på mig, ropar de på mig. De befaller mig mer eller mindre att ge dem en kram sen frågar de ut mig om vad som händer i mitt liv. De säger att de saknar mig så mycket att det inte varit sig likt sen jag slutade.
Det samtidigt som det värmer mitt hjärta så brister det en aning. Jag saknar dem så mycket också.
Älskade människor människor.

Nu i kväll har jag och Anton laddat upp för MSI Finalen, SKT vs G2.
Man vet ju att SKT kommer att ta hem allt (som vanligt (fuck faker)) men håller ändå på Europas bidrag. 
Go 2!

Likes

Comments

Jo men vad ska man sägs. Jag jobbar äter spelar tränar och sover. repit.
I lördags hade vi spel kväll med Rebecca och B10nic. Riktigt mysigt!
I söndags bakade jag och mina småsyskon en sabla massa bullar som tog slut fort som fan.

I måndags fyllde min svåger 30 och i går fyllde min älskade systerdotter 4 år.

Och jo föresten så blev det en drastisk förändring. jag har klippt av mig typ allt hår.

Likes

Comments

Ja livet rullar på. Jag har inte tränat så mycket det sista (lathet och nackspärr) och det börjar verkligen märkas. Jag är så rastlös och gnällig!
Kuro är en idiot och Katten fäller som attan, att hon inte blir naken snart.
Jag läser den näst sista Harry Potter boken nu och jag vill bara att det ska ta slut! Maken till egotrippad och arrogant huvudperson. I filmerna gillar man ju honom men i böckerna... Nä fy.
Funderar dock på vilka böcker jag ska läsa här näst. Förslag är välkommet!
Utanför fönstret så slår våren ut. Och i några dagar har det varit så otroligt skönt.

I morgon ska jag åter ta tag i livet, boxning på actic med min bästa peppare.
I morgon ska jag dessutom genom gå en lite små drastisk förändring (om jag inte fegar ur)
Ja ja nu ska jag försöka komma på vad jag ska hitta på.

Likes

Comments

Nä fan har inget vettigt att skriva egentligen.
Förutom att jag har väldens bästa kille, men jag vill ju inte skryta.
Nu har vi två katter, en lägenhet men tre rum och nu en bil som vi döpt till Engelbrekt. För i onsdag körde Anton upp och har nu körkort.
Nu är dessutom vi så vuxna att vi har en femårs plan. Det ni!

Likes

Comments

Dåså, jag sitter i soffan med Kuro och laddar mentalt för att ta mig ut på en promenad.
När jag tittar ut så ser jag det underbara ljust. Solen skiner i norr och i syd är himlen granitgrå. På mitten sitter jag och får njuta av ljust och skimret från de fuktiga kanstanjeknopparna.

Jobbveckan har gått i ett, jag fick klämt in två träningspass. Boxningen på måndagen och sedan gymmet. Jag har fallit för trappmaskinen. Jag startar ljudboken och bara går. Sist gick jag 1682 steg, efeltornet har 1665. Kände mig väldigt nöjd eftersom jag innan det hade kört mitt pass på gymmet.
Jag har ju jobbat alla röda dagar nu i påsk så min lön i maj kommer ju bli underbart bra (hoppas jag). Inte nog med att jag tjänade pengar så fick jag också chansen att jobba med en kollega som jag inte jobbar med så ofta. Och den kvinnan är en sådan fin själ. Tror inte att det finns något ont i henne. Hon är stark och har en jävla anammasom jag önskar att jag hade.
Alla mina kollegor är faktiskt väldigt inspirerande och spännande människor med så mycket erfarenhet att dela med sig av. Jag är fortfarande så glad att jag tog modet till mig och söka jobbet för nästan precis ett år sen.
På ett år har så mycket hänt med mig, mest på insidan med lite också på utsidan. Jag känner att jag står lite stadigare nu.

Likes

Comments