View tracker

En trevlig dag på jobbet i dag. In och ut flytt på skansgatan. Det var en sådan dag som allt flöt på så fantastiskt bra!
En helt jävla underbar grej med dagen är också att Jenny (Gullan) hade turen att bli bokad hos oss i dag! Så jävla rolig människa hon är!
För att klargöra så är Jenny en av personerna som gjorde mina år på mitt tidigare jobb värda.

Dagens mat, krispigt friterad kyckling med ris och sötsursås.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då var min jobbhelg över för denna gång!
Just nu sitter jag och myser i soffan med lite glögg.
Jag måste säga att jag bara älskar att jobba kväll för att komma hem till en nystädad lägenhet, med massor av ljus. Jag har världshistoriens bästa sambo och fästman!
Jag började dagen med en riktigt mysig adventsfrukost och en lugn förmiddag.
Lyckades klämma in två matcher, en vinst och en förlust och jag är i promotion till en högre rank nu.
Veckan som kommer blir i jobbets tecken, infomöte i morgon och sen jobb tisdag till torsdag. Skönt med en långhelg, tråkigt att dra igång den med en begravning.

Nu sitter jag i en svårt sist, ska jag börja läsa(lyssna) Fredrik Backmans nya bok eller ska jag fortsätta med syskonen Baudelaires? Böcker finns nu på engelska och upplästa av Tim Curry.

Likes

Comments

View tracker

Jaha, då var det fredag, klockan är 10 och jag ska gå till jobbet om 3 och en halv timme.
Det vankas jobbhelg för min del. Det känns dock som om det var evigheter sen jag jobbade.
Igår var planeringsdag med jobbet, vilket var himla kul och spännande. Jag har inte varit anställd så länge för att riktigt se behovet av förändring som min kollegor gör men det verkar som att det kommer bli bra. Vi käkade en fantastisk middag och spelade bowling. Jag förstår inte att man kan vara så totalt värdelös på det som jag.
Jaha, nähe dags att göra något åt dagen innan man ska till jobbet.

Likes

Comments

Då var man hemkommen från julbordet.
Jag är sjukt imponerad över hur välplanerat det faktiskt var. Att se till att drygt 1000 personer ska få kall/varm mat och kaffe utan att det blev kaos, det är imponerande!
Maten var god och underhållningen var okej.
Men nu ska jag spretar med mina tår som varit instängda i ett par klackskor och dricka te.

(systra mi och jag på bilden)

Likes

Comments

Jag väntar på två böcker.
Den ena är fjärde och sista delen av syskonen Baudelare; Den skräckfyllda skolan av Lemony Snicket. Den andra boken är Fredrik Backmans senaste bok Björnstad. Båda böckerna kommer ut den första december.
Så i väntan på dessa roade jag mig med en bok om nordiska väsen, några kortare noveller av Lovecraft och nu senaste en storytel serie. Den heter I krig och kärlek av Leffe och Caroline Grimwalker och är ett typisk familjendrama med massor av missförstånd och våld. Det som sticker ut är att berättaren i själva verket är den ny inköpta krukväxten från Ikea. Ett självmordsbenäget bonsaiträd för 850 kronor.
Jag skulle faktiskt vilja passa på att tipsa om det. Inte att köpa ett självmordsbenägen växt utan av storytels egna serier och självklart själva storytel.
Jag antar att jag inte är ensam om att ha svårt att läsa men ändå hyser en enorm kärlek för böcker, fiktiva världar och personer. Storytel blev min räddning kan man säga. Appen erbjuder både ljudböcker och eböcker. Eboks funktionen är fantastisk dessutom, man kan ändra storlek på texten och ändra färg på text och bakgrund vilket hjälper mig väldigt mycket.

Julbord i morgon med jobbet woop woop!

Likes

Comments

Första advent och sista dagen på min semester.
Har inte riktigt bestämt mig om jag tycker det ska bli skönt att komma tillbaka och jobba i morgon. För även om jag jag verkligen älskar mitt jobb så känner jag att jag är så trött efter alla känslomässiga saker jag fått gå igenom det senaste året.
Jag har dock en väldigt trevlig vecka att se framemot, både julbord och planeringsdag. Och veckan efter det är det dags för ännu ett besök på spa. Och där imellan är det jobb och sömn som gäller.

Igår var Rebecca här, vi gjorde något jag inte gjort på evigheter, nämligen storhandla. Själv, för hand och inte på internet! Det resulterade i att mitt underhår fick en ny färg, blå. Efter att vi kollat i kapp på paradis hotel så körde vi en jungfrun omgång av mansions of madness vilket inte gick så bra. Så vi körde en till. Den gick inte häller bra, men fan vilket underbart spel!
I dag har jag slängt fram tomtarna och varit hälsat på Pappa och Lalla. Grattat Lalla som fyller år i dag. Sen tog vi med lillebror Vilhelm hem till oss och vi spelade ännu en runda Mansions of madness, som inte gick bra (😅).

Ikväll ska jag och Anton bara mysa och antagligen kolla på Westworld.

Likes

Comments

Så var det fredag, min semester är snart slut. Man skulle haft en vecka till känner jag.
Planen var att vi skulle varit på Dream Hack denna helgen, planer vi fick skrota. Tråkigt i säg men planen är i stället att vi ska spela mansions of madness i stället i morgon och i dag kvitterade jag ju in min födelsedagspresent från mamma.
Frukostlyx på asia spa här i varberg.
Jag och Anton infann oss på hotellet halv 9 och käkade hotellfrukost. Tyvärr inget speciellt. Lokalen var ganska trång och även om det inte var så mycket folk så kändes det som om det var fullt. Utbudet var inte så jätte spännande heller, tyvärr.
Asia spa är underbart. dock kommer jag aldrig vara där en fredagsförmiddag igen.
Spat har en fantastisk upplevelse pool, där man får massage av jetstrålar. Dock verkade vissa (vuxna människor) tro att de hade kommit till äventyrsbad.
Detta låter gnälligt, men i det stora hela så får förmiddagen 5 räkor av 5 möjliga.
Innan vi gick hem käkade vi sushi på masaki (bästa stället i stan).

Likes

Comments

Igår tog jag bussen ut till Frida. Det skulle julpysslas på kvällen och innan dess så skulle diverse saker ordnats upp och komma i kapp med (samtalsmässigt)
Det är skräckblandad förtjusning som man inser att att bebisen kommer snart.
Undertiden som vi pratade så skulle vi vara duktiga och göra maten klar lagom till att Jakob skulle komma hem från jobbat. Problemet är väl att det var jag och Frida som gjorde den. ett igångsatt brandlarm och väldigt knapriga och smaklösa fläsk blev resultatet. Job well done.
På kvällen vart det som sagt julpyssel, så hem kom jag med en julig dörrkrans. Se bild.
Natten spenderade jag ute på landet och i morse vaknade jag tidigt.
Just sådana mornar längtar jag ut till landet igen. Till tystnaden och den lugna stämning den ger.
Gräsmattan var silver glittrig av frosten och det första ljuset gjorde hela omgivningen blå.

I dag är det den 24/11 och i dag släpps äntligen "det sällsamma sågverket" av Lemony Snicket, den fjärde delen om syskonen Baudelares olycksaliga liv.
Sen filmen med Jim Carry kom ut så har jag älskat den och det var inte för så längesen som jag fick nys om att böckerna skulle läsas in och publiceras på storytel.
Och här om dagen fick jag dessutom veta att netflix ska göra en serie av böckerna.

Likes

Comments

Vad tycker om min bloggdesign?
Själv är jag galet nöjd. 

Likes

Comments

I dag är en sådan dag då allt, och då menar jag allt blir fel.
Hallampan släppte och blev hängade i taket i ett par sladdar. Det visar sig att de tidigare hyresgästerna gjort en liten egen lösning som innefattar massor med tejp. Vilket resulterar i att jag inte får loss fanskapet från taket.
Skulle handla sista grejerna till advent - pengarna tar slut. (va bra att lönen kommer på fredag)
Julstjärnor jag köpte som ska hänga i vardagsrumsfönstret och i köksfönstret var jättefina - men sladden är för kort så de går fan inte att tända. Här försöker jag fortfarande tänka positivt.
Köpte nya spotlampor till Hallampan  (tänkte jag skulle ge lampan en sista chans) Då är de för stora och när jag ska ta bort spotarna gå allt sönder.
Vid detta laget tänkte jag att jag skulle av reagera mig genom att spela en rankad match i lol. Min matchhistorik ser bra så jag tänkte att turen skulle hålla i sig..... NEJ. Då hamnar jag med ett gäng ärkebrons-spelare. 10 min i matchen har midlane och toplane feedat. Junglen springer runt utan att ganka och min adc fattar inte nödvändigheten med att farma. Och upp till det flamar samtliga i laget och även motståndare toplanen  (en yasou så klart). Matchen slutar 35-11 och jag tappar en placering. Här slutar jag tänka positivt.
Nu är jag hungrig och hungrinig (hungrig+grinig). Ner med mjölk och makaroner i en kastrull och upp flyter 5-6 mjölbaggar. Inspekterar skafferiet och där är det tydligen fest. Slänga allt torkar ur och tada. Som jag sa så är pengarna slut.
Och nu sitter jag och fryser för jag tappade upp för kallt vatten i badkaret.

Bra dag......

Likes

Comments