View tracker

Det har nu gått 20 dagar av 30 på min kur :)

Det bara flyter på , vägde mig efter 17 dagar då hade jag gått ner 4kg och minskat 6 cm runt rumpan så mmm det gör under och jag mår bra men är trött , vet inte om det är något i kroppen som snart bryter ut många som är förkylda nu men det hoppas jag inte.

Haft en bra jobb helg, ledig måndag och sen så kör vi tisdag och onsdag mina 2 sista clens dagar.

I tisdas var jag inne och testade styrka power , och det är att man använder fria vikter på olika sätt en bas träning som är bra att kunna. Men mina armar var som spaghetti herregud och efteråt körde jag spinning och bål och rygg pass efteråt va helt slut! Men sen var jag envis varför inte köra 45 min spinning på torsdag och sen Box och kick efteråt och milda makaroner jag var helt dö när jag kom hem men känns underbart :)

Imorgon ska jag köra box och kick igen men denna gång får jag köra själv min man är förkyld och de flesta som är där kan det bättre så jag kommer känna mig skit kass :(

Men har fått plöjt mig igenom några böcker med !!!

Åh min man har fått en guldkant fick så snygga tränings byxor ifrån Nike för jag har varit så duktig <3 Svarta och skimrar i guld och så sköna :)


Gamla stan-mordet av Lars Bill Lundholm. Detta var tydligen del 4 i en serie och den sista. En skådespelare hittas död och det väcker massa uppmärksamhet och att offret har haft en kontakt med kriminalarens fru och en massa andra tjejor. Så seg och tråkig skriven tyvärr, svårt att hänga med nä gillade den inte alls men den började bra men damp ner fort så därför får den en 2 av 5.

Häxmästaren av Jan Mårtenson ( En homan deckare del 13 ). Detta är fortsättningen på den jag läste sist, att en antik handlare åkte till en släkting på semester och hittade gammal dagbok från en av sin släkting bak på slutet av 1700 - talet. Så med dessa alla brev så blev det två böcker , En ung kille blev präst åt kungen och så blev han mördad och han fick skulden för ett annat mord så han blev utvisad till en ö i karibiska havet för att jobba som lärare men där blir han misstänkt till ett ytterligare mord på en hög uppsatt man som hade hand om slavarna. Älskar han böcker perfekta mys deckare på vinter kvällarna och man behöver inte läsa dem i följd. 5 av 5.

Himlen är alltid högre av Jonas Moström. Har velat länge läsa den för den lät så bra och nu fick jag läst den. En tjej som är överläkare och kan bra om psykopater och även nyligen frånskild. Hon har en lägenhet i Stockholm som hon åker till när hon är barnledig, hon hade träffat en skådespelare och en kväll fick hon ett sms att hon skulle möta honom, men när hon kommer fram så blir han skjuten mitt framför hennes ögon, och precis samma sak hade hänt henne för 10 år sedan med hennes första kärlek, så är det slumpmässigt eller är det samma mördare. Den var seg i stundtals men spännande och häftigt slut så den fick 4 av 5 i betyg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vab ja va ska man säga.... lille man hostat som skam men bättre idag och har haft feber, tur att det vänder fort.

Nu har jag gjort färdig del 1 på ICA klassikern 30 km klart :) Om 59 dagar startar nästa, Vasaloppet 90 km på 6 veckor , på crosstrainer, det ska vi allt klara av.

Igår avslutade jag 2 ytterliga clens dagar så idag får jag äta. Jag har tagit fram en nötrulle och ska göra ugnsrostade sötpotatis klyftor till med en massa härliga grönsaker till , gött :)

Ska in till gymmet med och göra mitt pass, Allsport har start en tävling att man ska minst logga 3 pass i veckan med sin nyckel fram till nyår och självklart är jag med !!!!! Så det innebär att jag måste gör 3 pass i veckan !!!!

Julpyntat har jag nästan gjort klart bara några gardiner som ska upp så hade en liten fördel att vaba kanske :P Men mitt strykjärn krånglar så då kom jag på att jag vill nog ha nya julkappor i år :P

Böckerna går åt som smör när man är hemma!


Kvinnan i svart av Susan Hill. En spökhistoria finns även på film. Denna fick jag rysningar från tårna till huvud. En ung advokat får i uppdrag att åka till ett hus och gå på kvinnans begravning för att ordna upp hennes papper, folk har inte gillat henne och höll sig undan, sen hände det oförklariga saker i huset medans han är där. Som sagt man satt och var helspänd. 5 av 5 i betyg mer sånt......

Guldmakaren av Jan Mårtenson, ( Homan deckare del 12 ). Detta är en riktig mys deckare för mig älskar hans böcker. En antikhandlare som har en fin vit katt råkar på olika mysterier. Men nu är han på semester hos en släkting och kommer över en dagbok från slutet av 1700 talet som handlar om hans släkte, och man få leva sig in i den dagboken och deras liv hur denna pojke löser en stor gåta . Den är i 2 delar och hade sån tur att jag har nästa bok så ska läsa nästa idag. Solklar 5 i betyg.

I taket lyser stjärnorna av Johanna Thydell . Handlar om en tonårsflicka som har en cancersjuk mamma. Om hennes liv i skolan och alla problem som en tonåring har. I början tyckte jag att den var lite för barnskig för mig men så blev den så sorglig . Är en ungdomsbok men klart läsvärd för vuxna. 4 av 5 i betyg.

Likes

Comments

View tracker

Jag har haft jätte mycket att göra i nästan över 2 veckor med jobb, jobb, ja jobb :) 12 arbetsdagar på raken och skulle jobbat idag men min minsting blev dålig <3

Har fått hoppa in på min mans företag när jag har varit ledig från mitt vanliga jobb, men det är en bra skillnad på jobb så har inte vart så dumt alls :)

Jag har även börjat på en 30 dagars kur så den 14 december är jag klar, detta innebär att shakar ett par dagar sen går jag över på 2 clens dagar. På mina shake dagar så får jag äta ett mål per dag och den väljer jag med familjen som middag men då är det bara kött och massa grönsaker och det går bra och inget kaffe på 30 dagar och det får man bara bita ihop de första dagarna sen mår man bra :)

Clens dagarna dricker man då bara en dryck flera gånger om dagen, meningen med denna kur är att man ska rensa ur alla gifter i kroppen och mycket mera saker händer i kroppen <3 jag är inne på dag 9 och på min rond 2 av clens dagar , man ska minst 6 st clens dagar på dessa 30 dagar :) En himla massa goa vitaminer tar man oxså.

Jag gjorde en mätning igår efter 8 dagar och då hade jag lyckats gå ner 2kg, inte tappat muskelmassa plus minskat 1cm i midja och även 1cm på höft så det ska bli spännande på slut resultatet. Jag har hela tiden kontakt med dem som har ordnat detta så är det något så får jag hjälp med en gång .

Jag har vart lite anti mot såna här med påsdieter , har även testat och mår bara pyton av det men denna kuren mår jag bra av, visst nu är jag lite trött men det har med att jag har jobbat så mycket.

jag har ju fått haft chansen och lyssnat på ljudböcker medans jag jobbat hos honom , bra det !


Ängeln på sjunde trappsteget av Frank McCourt. Är en verklighets baserad bok om författarens liv hur han växte upp i fattigdom. Hans föräldrar är från Irland men flyttade till New York fick honom där och de hade knappt råd med mat, pappan drack och så dog hans syskon och då flyttade de tillbaka till Irland och fortfarande levde i misär för så fort pappan fick in pengar så söp han bort dem och frun försökte hämta ut hans pengar innan men då blev pappan bara arg och sa att hon skämde ut honom. En väldigt hemsk historia men samtidigt tyckte jag den va lite halvtråkig emellan åt, finns tydligen i fler delar. Denna fick tyvärr 3 av 5 i betyg , var en bokcirkelbok så hade nog annnars inte läst den.

Anhörig av Katerina Janouch. Samma författare som har skrivit serien om barnmorskan cecilia. Men denna är en roman hur man lever med en alkoholiserad man, och försöker att inte visa för folket hur man har det för man tror att man kan hjälpa honom och hoppas att han ska sluta för familjen , men så är det inte. Det är en jobbig bok att läsa. Men jag vet inte jag fastnade inte för den och tyckte den va lite seg. Men det finns nog många som ska läsa den! Den får 2 av 5 i betyg för mig.

Singö spionen av Gustafson & Kant. En kvinlig kriminalinspektör köper sig en sommar hus med sin man och tar med sig sitt barnbarn och ska spendera sommaren där. Hon får höra talas om ett 30 årigt gammalt mord, för på örn finns det gammla militär bunkrar och olika saker och varit viktig bas för militären. Det va där mordet hade sket och hon blir nyfiken och börjar nysta i detta. Jag tyckte boken lät mycket intressant när man läste om den men den var inte det tyvärr , fanns ingen gnista i den tyckte jag, finns en del 2 som nyss kommit ut och som har fått bättre recensioner, men dröjer nog länge om jag ska läsa den tyvärr så denna får 3 av 5. Hoppas att jag snart får läsa lite bar böcker <3

Likes

Comments

Då har man landat men har svårt att förstå att man va i Grekland bara för några dagar sen.

Imorgon är vi ett gäng från jobbet som ska åka ner till Ullared, vi har hyrt stuga där nere. Håller tummarna nu att det inte är för mycket folk. Jag ska inte handla så mycket åker mest ner för det trevliga sällskapet :)

Ingen träning heller ha det blivit av för att mannen har vart tvungen att jobba kvällar nu....... så blir la inget förrns på torsdag beror på när jag kommer hem.

Men hunnit med att läsa lite böcker medans man ha varit ledig :)


Ett enda ögonblick av Harlan Coben. En kvinna hittade ett fotografi på hennes man i bland de kort som hon nyss hade hämtat ut och som borde inte ligga där och varför blir han arg när han ser det och vem eller vilka är ute efter henne. En spännande bok, kunde inte slita mig från den men lite upp repig emellan åt, men den fick 4 av 5........

Barfotaflickan av Katerina Janouch ( Del 8 av barnmorskan Cecilia Lund ). Som sagt har det släppts 9 delar i denna serien än så länge och den 9 har jag inte.... Denna handlar om en tiggerska föder ett barn sen försvinner. Som vanligt kan inte Cecilia släppa detta och en av hennes söner börjar hamna lite snett så hon ska ha koll på jobb, familj plus lösa mysteriet på tiggerskan. Jag tycker att det är nästan samma historia i alla böckerna , någon försvinner, dör och någon blir sjuk och någon av barnen gör något galet. Men samtidigt så fastnar man och tycker dem är spännande så den får trots allt 4 av 5.

Bröllopsfeber av Kathy Lette. När jag var färdig med boken så tänkte jag va vad det jag läste nyss..... En tjej som ska gifta sig , lämnar sitt bröllop men är kvar med samma man , är otrogen mot honom för en ung kille och sen gifter sig med sin man iallafall fortsätter att vara otrogen men lämnar honom till slut och sen vill ha tillbaka sin man när han träffar en annan öhhh helt meningslös bok om jag får säga detta så 1 av 5.

Likes

Comments

Så då har man gjort Aten men herregud va tiden gick fort och så skoj jag har haft det.

Bilden ovanför är tagen på Akropolis som kostade 100 kr att gå in på men så mycket att se på och jag älskar dessa gamla byggnader och denna heter Erechtheion. Va byggd för båda gudarna Athena och Poseidon. Statyerna som man ser på bilden är inte dem riktiga för de riktiga tog en man med sig för jätte länge sedan och nu står de på den brittiska museet i London, och Grekland har försökt att få tillbaka dem men England vägrar , lite synd......

Sen ville jag gå på det arkeologi museet men tyvärr så han vi inte med det men fick vara på utsidan, tog en liten kvälls runda för oss själva och gick runt på små gator och stannade emellan för att ta en öl :)

På fredagen åkte vi till en jätte stort shopping ställe som heter jumbo och det va som göksäter fast större och roligare prylar mycket leksaker, sen åkte vi in och gick på gator med bara shopping vart man än svängde in på, vi hittade till och med finsk lakrits :)

Åkte till havet och fick se så många fina båtar och så stora på ett och samma ställe, fastnade för en svart fin båt vill nog inte veta va en sån kosta , ingen segelbåt så :)

Sen ville vi ha souvlaki, grekisk grill spett med riktig tsatsiki till, jag valde kyckling så då har man provat det med ..... tyckte det va så där men stället vi hittade kanske inte va den bästa men man kan inte lyckas varje gång med tanke på så många mat ställen man kunde välja på.

Testade två grekisk öl och båda va så goda, Alfa beer och Mythos <3

Men på 2 dar så han vi med jätte mycket men som sagt det finns otroligt mera att se på, jag åker gärna mer gånger men få se nästa gång blir :) 

Flyget va la så där , vi hade inga problem men va lite läskigt när man starta fast tyckte landningen va värst, specielt det sista planet vi åkte med va så litet så man kände av allting , tyckte den steg ner lite för fort sen vobbla när den skulle landa så kanske direkt flyg nästa gång :P

Sen vakna upp i morse med flera cm med snö , då kändes det så overkligt att bara dan innan hade man vart i Grekland med 20 graders värme..............................................

Ja imorgon börjar skolorna igen fast jag har semester fram till fredag :)


Likes

Comments

Jag kan inte fatta att jag har bara en WT kvar att göra, ska ge allt plus lite till ikväll.

Min man var förbi mm sport i fredags och köpte mig BCAA med honungsmelon smak som man ska ha i sitt vatten och dricka innan träning även under träning för ge mer energi till muskler och kropp, den var god :) Vi har även med sura nappar men den får jag så sura uppstötningar av så det går inte :(

Han köpte såna goda kakor till mig mmm inga ägg eller socker eller mjöl i och goda var den dubbel choklad iallafall har några andra smaker att testa , jag orkade knappt äta hela :) 16 g protein är det i en kaka med så.........

Jag har såna fjärilar imagen inför min greklands resa på onsdag så jag mår illa , jag försöker tänka på annat men är inte lätt jaja få ta en dag i taget :)

Var inne på torp igår så äntligen fått köpt vinterskor till mina barn , mmm mellersta hittade ett par med star wars på och den minsta blev så glad när han hittade med batman på jaja så länge de är nöjda så ........ Jag tyckte jag hittade finare men det räknas ju inte :P

Nä ska bara slappa lite och bara njuta av en solig söndag <3

Likes

Comments

Oj då som det blev, jag har anmält mig till något som heter Ica-klassikern!

Under ett år ska man göra olika etapper som första nu är att man gör Lidingöloppet fast i sin egne takt , så ska göra 30 km på 42 dagar. Man får använda löparbandet, springa, gå eller använda rullstol. Så lite mindre än 1 km per dag det borde man klara hur bra som helst. Det kostade 50 kr bara i anmälningsavgift på ett år!

Etapp 2 är i Januari och då ska man göra Vasaloppet, 90 km på 6 veckor i sin takt. Med stavgång 30 min = 3 km, Crosstrainer/Stakmaskin 30 min = 5 km eller skridskor/inlines med stavar 30 min = 5 km så det är bara att välja vad man ska göra.

Etapp 3 är vätternrundan som är i April och etapp 4 är vansbrosimningen som är i juli. Men det har inte lagt upp än va man ska gör för något på de 2 sista än.

Så nu har jag något att kämpa för där !!! Körde WT igår igen och körde fullt ut men rodden ansträngde jag mig så på att jag fick en host attack , men det känns nu att kroppen har vant sig med denna sorts träning idag har jag ingen träningsvärk alls men är trött i musklerna :)

Synd att det bara är söndag kvar sen slut , jag insett att jag behöver sån här träning att någon pressar mig för när jag kör mitt eget pass så finns det ingen där så då kör jag inte fullt ut alltid lite synd :)

Imorgon är det kombi pass igen och det var skoj 20 min spinning, 20 min med maskiner och sista 20 min mage och rygg träning. Sen ska vi in till torp och försöka få tag på skor till 2 av pojkarna och hoppas på inte för mycket folk.

Jag önskar er en go fredag och njut av stunden <3

Likes

Comments

Weee vilket gött pass jag hade igår först en timma WT sen spinning på det 30 min.

Jag har sån träningsvärk i mina axlar så härligt, nu körde jag fullt ut och fokuserade bara på mig :)

Imorgon är det WT igen och hoppas på lika bra fokus denna gång med, sen är det bara söndag kvar så är månads WT slut :(

Min mellersta pojke ligger i feber, pappan är hemma och vabbar och jag får göra det på fredag gott när man kan dela upp det! Men nack delen är att han får åka in en sväng ikväll och ställa in maskin så de andra kan jobba imorgon när han inte är där..........

Jaja sånt e livet men fått läst tre böcker till <3

Djävulsformeln av Carina Rydberg. Jag vet knappt va boken handla om den va poetisk skriven , och i jag form. Hon hittade en formel som hon sa över de människor hon inte tyckte om fast det drabbade deras anhöriga istället och hon lärde sig dyka försökte få chans på en kille utomlands fast det gick inte och så vidare, nä va inget för mig. 1 av 5 i betyg.

Blodssystrar av Katerina Janouch. ( Del 7 med Cecilia Lund ). Ja detta va del 7 i barnmorskan serien Cecilia, bättre än förra. Kommer in en okänd kvinna medvetslös och gravid och hon blir nyfiken på vem det är och vad som har hänt henne samtidigt så går det snett på förlossningen en kvinna och hennes baby dör, Cecilia vill hjälpa pappan men det blir bara fel. Lite mera spänning i denna bok. 4 av 5 i betyg.

Rörmokaren av Viggo Cavling. Började bra, en man blir mördad för att han hade tagit bilder på en justitieminister som är otrogen och en försöker lista ut va som egentligen hände för bilderna är bort samtidigt så myglas det med aktier och annat. Till mitten av boken blev jag vilse och sen fatta jag ingen ting av den. Men eftersom den var bra i början får den 2 av 5.....................................

Likes

Comments

Sista veckan på WT, 3 träningspass kvar!!!! I söndags gjorde jag ett pass men efteråt var jag inte nöjd med mig själv kunde ha gett så mycket mera , kände mig så ledsen efteråt aldrig vart med om detta förut , de som håller i det är så duktiga och peppar än och allt men vet inte.

Men i kväll så gör vi om och gör rätt och fokuserar bara på mig <3

Passen är tuffa och bra men jag var inte trött i söndags och då finns det bara en förklaring jag gjorde inte mitt bästa, men sen fanns det andra faktorer med som gjorde att jag tappade fokus som jag inte kan gå in på , jag måste lära mig att inte tänka på vad de andra gör utan på vad jag ska göra <3

Sen är jag så pirrig i hela kroppen nästa vecka ska jag flyga fattar ni FLYGA !!! Jaja säger det bara de som har flugit att det inte är något märkvärdigt, jo det är det för mig som aldrig har gjort det och är höjdrädd, vågar knappt klättra på stege :)

Sen ska jag få träffa min mamma snart 3 år sedan vi sågs, men hon kommer hit i januari igen <3

Sen har jag legat lite nere med böcker har inte någon energi till dem just nu tappat lusten lite, har fastnat för serien House även om de känns ibland lite enformiga så är ju han lite söt :P

Nu ska jag se om jag kan fixa en uppiggande lunch på denna regniga dag............................

Likes

Comments

Tiden den bara rinner iväg hinner inte med mycket längre känns det som.

Redan oktober och älskar när man känner av hösten :)

Jag älskar snö så nu kommer jag bara gå och vänta på de där första snöflingorna och hoppas att det kommer så mycket så man kan bara slänga sig i det.

Om mindre en månad åker jag och en väninna till Grekland och hälsar på min mamma, vi ska bara vara där i några dagar , jag har aldrig flugit , bara varit i Danmark, Tyskland och Finland som jag knappt mins för jag var så liten :(

Så detta är min längsta resa som jag gör och det pirrar i hela min kropp , vi ska låna en lägenhet där som ligger i Athen, jag hoppas att det ska bli så skoj och få uppleva en annan historia så spännande...........

Så himla tur och i oturen har legat ännu en gång i förkylning och magsjuka allt på en gång, så tråkigt men idag ska jag gå på min första wt tränings dag och köra så det ryker, nu finns det inget mer som hindrar en!

Imorgon fyller min minsta 4 år och han har önskat sig glass tårta med klubbor på , så vi får se hur användbar min fantasi blir , jag är ingen pyssel mamma det värsta jag vet är att sitta ner och pyssla med saker som krävs tålamod det finns inte så får la se :)

Men under tiden man ha vart sjuk så har man fått läst kapp lite böcker ...................................

Skottet av Mary Louise Kelly. En kvinna har problem med sin hand och gör en röntgen , där upptäcker de att hon har en kula som sitter bak i nacken och hon tar reda på hur den har hamnat där. Historien var spännande men ibland kunde den vara lite seg emellan mycket upprepningar men samtidigt gjorde den en nyfiken på hur den skulle sluta så den fick 4 av 5 :)

Nattsländan av Katerina Janouch ( del 6 barnmorskan Cecilia Lund ). Då va del 6 utläst, jag har 2 delar till i denna serien och del 9 har ju precis släpts :) Men det hände inte så mycket tyckte jag , han var otrogen igen och denna gång lämnade hon honom, äntligen. Hon börjar jobba och hennes chef försvinner mystisgt och hon är tvungen och ta reda på vad som har hänt. Historien känns ungefär det samma som i de andra böckerna och mycket upprepning men samtidigt en bok som man inte behöver tänka i :) 3 av 4 fick den.

När musiken tystnar av Peter Robinson ( Inspector Banks del 23 ). Denna serien har jag gillat men har inte läst alla, utan läst de jag har kommit över. Man behöver inte läsa denna i följd. Men denna del som är hans nyaste blev jag besviken på , så tråkig , kändes som han bara ha krafsat ner en historia och inte lik han alls i boken tyckte jag. Fanns ingen spänning :( Andra som hade läst den tyckte den var bra så lite synd att jag inte kunde hitta det. En kvinna träder fram och säger att hon blev våldtagen av en pop artist när hon var ung och flera träder fram men de har svårt att bevisa så många år och en 15 åring hittas våldtagen och mördad så 2 olika fall.  Tyvärr 2 av 5...

Likes

Comments

Instagram@darkizz