För 2 år sedan gifte vi oss, på midsommar <3 Vi förlovade oss midsommar -99 . Vi gifte oss borgerligt i Eskilstuna och hade så fint väder och många var där och så många fina människor som ställde upp ❤

Vi fick så fina vin glas med datum och våra namn ingraverade av hans syster och självklart kommer vi att skåla med dem ikväll !!!!

Min favorit bland blommor är hortensia och jag gjorde en sån fin brudbukett av det och stoppade ner tre rosa rosor för att matcha klänningen , som var rosa <3

Jag har gjort för mig själv en liten tradition att skicka en bukett blommor till dem som vi hade bröllopet hos för de va så snälla och ordnat med det mest , men så har det inte blivit av herregud så ska ordna det, och i år lär vi la inte få åkt dit upp till Eskilstuna, jag älskar den staden och hans släkt som bor där uppe. Jag har inte många kvar här så de har blivit som min andra familj där uppe, åhh nu blev jag bara mer sugen på att åka dit 😢

Ska in igen för min muskelinflammation som inte blir bättre utan tvärtom sämre , jag har blivit så trött orkar inget så nu får la det ta och ge sig !!!!!!!!! De prata om cortison sprutor men jag vill helst inte det , för det gäller att de hittar rätt ställe så får la se.

Men eftersom jag inte får bära tungt eller använda armen så mycket så blir det väldigt mycket läsande och det e ju bra så jag avverkar mina böcker i hyllan.


När jag hör din röst av Stephenie Meyer. Del 2 i twilight sagan. Vampyren och hans familj lämnar staden och hon blir helt nere , deppar ihop tills hon börjar umgås med indian killen och de börjar renovera en motorcykel ihop för hon vill ha spänning i livet. Men sen blir han sjuk och hör inte av sig och hon blir orolig och visar sig att han börjat umgås i ett gäng och de har blivit varulvar som ska beskydda människorna i staden från blodsugarna men något går fel. Denna var lika bra som ettan och jag blev ännu mera sugen på att se filmerna och så gick dem i helgen på tv men missade dem så får la titta på dem någon dag. 5 av 5 i betyg.

Förbjuden frihet av Ramona Fransson. Jag har läst andra böcker av henne och jag tycker det är roligt för de utspelar sig på Tjörn och jag bor på orust så. Hon satt på torp och signerade så jag köpte denna av henne, men vilken besvikelse. Denna handlar om två syskon som bor i Sverige och pappan vill gifta bort dem till någon i utlandet, och den ena har pojkvän men måste dölja det annars så skickas hon bort och folk försöker gömma henne men något går fel och polisen hittar två flickor mördade och brända. Vem är dem och varför? Historien är hemsk för det är ju baserad på verkligheten men det hur hon har skrivit den , jag hittar inte det i boken och lite rörig tyvärr så denna får bara 2 av 5.

Förlåt min vrede av Buthler & Öhrlund. Del 2 i Jacob Colt serien. Inga problem att läsa dem fristående har ej läst någon mer i denna serien. Handlar om en knarklangare blir skjuten och visar sig att det är bara början till fler mord och de alla har knarket som gemensamt. Och polisen vet inte vart de ska börja de är fast , är det en uppgörelse i den undre världen eller är det en ensam galning som går lös. Denna är en riktig bladvändare. Jag har läst en annan bok av den ena författaren och gillade inte alls den men denna serien . Så jag kommer att läsa dem andra delarna med. 5 av 5 i betyg.

Likes

Comments

Börjar bli lite segt att vara hemma , men samtidigt så får jag ju gosa med mina änglar. Jag hade lovat dem att vi skulle på pokémon jakt idag, ja va händer det ös regnar ute :( Så lovade dem att vi gör choklad bollar istället hehe, det var länge sedan jag gjorde såna.

Kan de sitta och smaska på till gladiatorerna ikväll. Mmm gott!!!!

Jag är så kass på att planera middagar för veckorna och vad man ska äta. Men nu hittade vi fin lövbiff så ska göra strimlad biff med gräddsås och paprika mm så gott. Men vi har försökt i olika omgångar att planera veckorna , det går bra ett tag sen fallerar det. Så det slutar med att vi handlar en massa skit som man inte behöver.....................

Kanske blir lättare sen i augusti när min man ska gå på kost och tränings schema då måste man planera sina måltider. Jag funderar på att hänga på , men då måste min arm och bröst vara helt återställt och det känns som det kan ta tid tyvärr.

Imorgon drar min äldsta på dreamhack , han ha varit på det några år på raken här, men i år får han åka en dag tidigare hem, han har fått sommar jobb på salladen ( stort växt hus som man odlar kruk- sallader mm ) Han gjorde första dan i går och idag med. Så första dan på sommarlovet börja han jobba. Det är bra få in lite extra pengar så han kan ha sen.

Fördelen med att vara sjukskriven är att jag får läst lite böcker, jag för ju inte överanstränga armen , som inte är så lätt alla gånger. Nackdelen är att jag saknar mina arbetskamrater.


Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. Del 1 i Twilight serien. Jag har inte sett hela serien för jag har inte riktigt gillat dem. Men fick boken av en så jag tänkte får göra ett försök då. En tjej flyttar till en liten stad , till sin pappa. På skolan träffar hon på en kille som är så vacker och mystisk. Det visar sig han är en vampyr men hon blir inte rädd men frågan är hur kommer hennes pappa att reagera att dem är ett par och hur kommer hans familj att godkänna detta. Ja kan säga så här boken trollband mig så bra! Blev sugen på att se filmerna igen, jag har del 2 med så kan knappt vänta. 5 av 5 i betyg.

Bakom din rygg av Sofie Sarenbrant. Köpte denna bok som limited edition, signerad och med silvriga kanter, plus en pappa sax som bokmärke. Jag har gillat hennes andra böcker de har fått topp betyg. Denna handlar om en man som äger en frisör salong och 2 tjejer hyr var sin stol. Han har spel skulder och en dotter som vill ha pengar hela tiden. Han tog ett stort lån från en man som han spelade upp och nu är han på väg att förlora sin salong, och folk börjar att dö som flugor och allt leder till hårsalongen. Jag hade nog för höga förväntningar på denna. Tyckte det fanns ingen spänning i boken. Jag fastnade aldrig i den och lite rörig hoppa mellan karaktärena väldigt mycket så denna fick bara 3 av 5 i betyg.

Riddaren utan rustning av James Hilton. En man från england åker till Ryssland för att jobba som en agent och det går fel för en grevinna ska skjutas till döds och han räddar henne så de blir jagade och tillfånga tagna , rymmer igen , han hittar olika jobba och så vidare tills han hittar hem. Jag tycker det är kul när man kommer över gammla böcker. Historien skrevs 1938. Men boken är tryckt 1966. Även om själva historien inte var så bra men det kunde ha varit språket som den skrevs på. Men 3 av 5 fick den.

Likes

Comments

Så nu va det gjort för i år 🤗 Skolavslutning färdig. Tårtan som jag gjorde va både god och så enkel 😂💙 Vanlig maräng bottnar ( färdig köpta) med blåbär och grädde emellan och grädde uppe på med jordgubbar 💙
Lite synd är det dock att man har så stora grupper , nu hade man årskurs 1 till 6 plus särskola. Det blir trångt och väldigt ont om sitt platser. Jag hade tyckt man kunde ta 1-3 plus särskola sen 4-6 Och sist 7-9. När det är så många elever........ Kanske ska föra fram det till Skolverket....
Nu är det sommarlov 💜💛💚💙
Min yngsta son är lite rolig när det gäller klädval ibland. Vit skjorta och shorts som jag valde ja då ska han hitta de starkrikaste strumpor av dem alla och ja han skulle ha en av varje med så neon rosa på en fot och neon gul på den andra. Det är han och jag tycker det är bra 🤗
Nu ska vi fortsätta och njuta av dagen och bara vara 🖤

Likes

Comments

Jahopp var hos läkaren igår igen och min muskelinflammation har gått från bröstet upp i axeln så är inte så glad just nu !!!!! Hade lagt upp en tränings schema men det gick åt skogen , fast jag kan faktiskt träna bena och konditionen när febern har lugna sig så lite bra är det ändå............

Så nu är jag sjukskriven fram till den 23 sen skulle jag återkomma så de kan avgöra vart det kommer ifrån när den värsta svullnaden har lagt sig. Så jag har gått på semester för min semester börjar den 23 så jaha bra start på semestern . Inte alls gnällig !!!!!!!!!!! Förlåt det e bara blä just nu men jag vet att det kommer att bli bra bara man sköter det och tar det lungt. Jag får se på det positiva får ju läst lite böcker och göra saker som jag får så det blir nog bra!

Åhhh skulle vilja åka på en spa dag , bara för en dag och värma upp kroppen lite. Den 28 har jag bokat så då ska jag fixa mina naglar , var många år sen jag gjorde det sist . Får ju inte ha sånt på jobbet så får passa på när man har semester. Så jag har ju något att se fram emot.

Imorgon har den äldsta skolavslutning , 1 året på gymnasiet...... Och på torsdag går min mellersta ut 2:an . Och har lovat baka en tårta till klassen , så bara hitta en go tårta att göra 💙

Men iallafall fått avslutat 3 ytterligare böcker......


Ansiktet av Dean Koontz. En före detta polis är säkerhetsvakt åt en väldigt känd och rik skådespelare. De får konstiga och kryptiska paket och han ska ta reda på vem är det som skickar dem och varför. Sonen i familjen börjar få konstiga samtal om att någon är ute efter honom och att han ska gömma sig när tiden är inne. Så det blir en katt och råtta lek efter gärningsmannen. En ytterligare bok som bara passerade utan att lämna några avtryck. Historien kändes platt och fick ingen spänning alls. Så 2 av 3 i betyg.

Innan jag dör av Jenny Downham. Handlar om en tjej som får cancer och hon gör en lista på saker som ska göras innan hon dör. Som röka, ha sex och ta droger. Boken handlar om hur det är att ta farväl till livet och sin familj , att försöka vara stark fast det inte är så lätt alla gånger. Boken griper tag i en och man fick tårar i ögonen men samtidigt mitt i det hemska så fanns det inte riktigt det som man fastna för men en tänkvärd bok så 4 av 5 i betyg.

En mörkare himmel av Mari Jungstedt och Ruben Eliassen. Mari har skrivit en annan deckare serie som jag vill läsa men vill börja med del 1 först , men så fick jag denna boken och det är del 1 i en ny serie av henne tillsammans med denna Ruben. En kvinna hittas död i Gran Canaria, och en svensk journalist som driver en tidning på ön och en norsk före detta polis som tar sig an och löser morden, de är avbildade efter kända konstnärer , men vem gör det? Man fastnade på en gång i boken och undan gick den, det ända var att den var lite för hoppig mellan människornas historier men kom in snabbt ändå. Släpptes del 2 för ett tag sen så ska nog införskaffa den i snar framtid. 4 av 5 i betyg.

Likes

Comments

Jag ska gör i ordning min läshörna och tänkt på vad jag ska ha för belysning i taket.

Och på Krebs.se har jag letat efter en fin kristallkrona 😍 Jag hittade en favorit https://www.krebs.se/kristallkronor/plafonder/barock-5-armar-plafond-cognac-spjut-wachtel, men det fanns så många fina att välja på. Jag älskar lampetter och jag blev kär 💙 https://www.krebs.se/kristallkronor/lampetter.

Det finns i många stilar som barock som är min favorit, retro och svenska kristallkronor med flera. Sen tycker jag det är toppen att man kan beställa lösa prismor till om man nu skulle köpa en lampa och något händer så finns det att få tag på. Även reservdelar och tillbehör.

Sen kan man ju tycka att det pråligt med kristallkronor men jag älskar stilen och alltid velat haft en och varför inte i en läshörna. När man ser så fina ståtliga bibliotek så hänger det så fina kristallkronor där.

Dem svenska kristallkronorna är helt underbara, men tyvärr kommer dem vara lite för stora till rummet men kanske i framtiden och den blåa är så fin 💛 https://www.krebs.se/kristallkronor/svenska-kristallkronor.

Kommer bli så bra sen när min läshörna är klar !!!!!!!

Likes

Comments

Har en riktig mys lördag, sitter i min läshörna och helt salig att få läsa en bra bok Äntligen 👏 Fast nackdelen är att de tar slut så fort!!! Så få göra små uppehåll för att dra lite på det 💙

Det är fint väder men ja då ska det givetvis blås halv orkan ute!!!!! Funderat på vad man skulle hitta på , men så behövde mannen min fixa bilen inför ombesiktningen så får la bli tvätt och mys med familjen hemma 💜

Jag har fått hem maj boxen från glossybox och testat produkterna , men denna gång var det inte så mycket skoj som passade mig så, men ibland blir la det så :P Men det fanns några bra produkter !

Usch önska att vi kunde fixa en ny bil istället , men vi har inte den möjligheten just nu , men våran börjar bli gammal och sliten men sånt är livet jaja bara att hålla ut !

Har fått så jag och barnen får prova på SFkids gratis i 3 månader via smartson, åhh de har ju dom gamla klassikerna som Ronja rövardotter och Emil filmerna , mina barn har inte sett dem så mycket så få sitta med dem och vara lite nostalgisk 😍

Mer om produkterna i maj boxen:

Pepsodent, white now cc toothpaste. Ska bleka tänderna och samtidigt ge skydd. En blue light teknik som ska ge en vitare känsla med en gång och även innehåller zink för skydd till emaljen. Den smakade absolut ingen ting så den gav ingen fräsch smak i munnen och löddra dåligt och jag fick ingen vitare känsla efteråt. Ingen tandkräm som jag skulle köpa efteråt iallafall.

Youth Lab, daily sunscreen cream SPF 50. En solkräm med hög skydd mot UVA och UVB strålar. Kan användas som en lätt sminkbas som ger lätt täckning och ska även mjukgöra på djupet. Den luktade gott och var lätt att smörja ut, kändes inte klibbig efteråt. Men visst att man kan göra en sminkbas på den som gjorde att den gav en färg efteråt som jag tyckte var lite synd men den var ändå skön att ha på sig så man får la ha lite fejk färg i ansiktet . Kommer nog köpa denna i fortsättningen eller något annat i det märket .

RFSU, easy shave & cooling balm. Easy shave är en mjukgörande rakgel för intima områden. Den var lätt att smörja på och inte klibbig som vissa rakgel kan bli. Den var dryg med och löddra inte så man kunde se vart man rakade sig och om man missade lättare. Luktfri. Denna gillade jag riktigt skarpt. Sen använde jag cooling balm efteråt och jag har inte fått några röda prickar än så mmm .

Válquer, ice hair mask total repair. En kylande hårmask som ska reparera och förbättra på slitet och otämjt hår. Jag blev kär redan på första ögonkastet. Håret har blivit mycket mjukare och känns som det är mer liv i håret. Sen luktar det så gott och håller i sig hela dan. Nackdelen är att den är lite svår att få tag på men jag vill ha mer!!!!!!!!!!

Serummasq+, AFTER sun sheet mask. En ansiktsmask med aloe vera, trollhassel och allantoin som ska återfukta, lugna och skydda huden. Även hjälpa till att bevara solbrännan och ge huden en fin lyster. Först va det svår att få ur den i förpackningen för den var så indränkt i den gelen, sen skulle man veckla ut denna och man halka omkring. När man äntligen fick den på ansiktet så va det så klibbigt och satt 15 min med den. Visst huden blev mjuk och skön efteråt. Men aldeles för svår och invecklat för att jag skulle använda den tyvärr.

Madlady.se, GRL PWR tatuering. En tatuering som man fick som bonus för att sprida girl power. Jag är inte mycket för såna tatueringar men mina barn hade mer nöje av det.

Likes

Comments

Herregud, det glömdes köpa kaffe hem och det är helt slut och jag som är kaffe monster 😨 ............................ Som tur var är att jag har en väldig go varm choklad som jag få ta till men är ju inte riktigt samma sak men får njuta av den 💗

Va det har regnat i 2 dagar nu, jag som är ledig hoppas på en promenad ute men usch. Jag kommer att vara hemma veckan ut, var och kolla min bröstmuskel igår och hon rota runt så nu har jag feber, de misstänker att jag har en inflammation som inte går över och jag har la inte precis tagit det lugnt heller, detta verkar ta tid. Ska in på Måndag igen och se hur det verkar efter par dagars vila mm måste vila armen hua ............................................. 😓

Får la passa på och läsa lite då istället och överleva dagen utan kaffe......... ( kommer ingen stans idag så kan inte fixa kaffe ) men koppen efter maten kommer vara himmelsk, då får jag kaffe hem !!!!!!!!

Nu ska jag krypa ner under en filt och öppna en bok och hoppas vädret ändrar sig. Har iallafall läst klart några böcker.


När månen skiner av Dean Koontz. En kille och hans autistiska bror åker runt och de ställer upp i olika shower , men en dag vaknar han upp och är bunden och en kille som ser ut som en doktor injekterar något i armen på dem, när de flyr så stöter de på en tjej som har fått likadant och tillsammans ger dom sig ut för att leta upp sanningen och det händer något med deras kroppar. Jag hade väldigt svårt att hänga med i boken va som händer och med vem det händer med och ja jag kopplade inte riktig vad den ens handlade om. Den lät mer spännande än va den var. 2 av 5.

Bly bröllop av Sara Paborn. Denna blev utvald i bokcirkeln och handlar om en kvinna som är trött på sitt äktenskap och börjar sakta förgifta sim man med bly. Den är lite för händelserik för min smak men ändå var den lite intressant man blev nyfiken på hur hon skulle klara av detta. Men inte en bok som jag hade valt men för andra är det nog en bra bok. betyg 3 av 5.

Ödets dotter av Isabel Allende. En kvinna som lämnades på trappan till en välbärgad familj , blir kär i en man och han ger sig iväg till USA för att hitta guld och hon rymmer efter och få vara med om massa spännande saker. Jag brukar älska historiska romaner som utspelar sig vid 18oo-talet. Men denna var inte som jag hade tänkt mig. en tråkig historia och hände inte så mycket och seg emellanåt tyvärr 2 av 5.

Likes

Comments

Jag har en ledig helg och vart tog den söta lilla solen vägen!!!!! Vi fick åkt in och köpt oss en ny gräsklippare i går och poff så kom regnet hmmmmmmmmm. Jag som hade tänkt att få lite färg på min bleka kropp idag.

Ikväll är det guldtuben som jag ska se. En gammal granne till mig och även satt barnvakt åt mig när jag var liten , hennes dotter är med och jag hoppas dem vinner <3

Meh skulle behöva en ny madrass i sängen , andra natten jag vaknar med sån rygg värk och idag va det värst usch jaja måste alltid finnas något att gnälla på...............................

Jag har fått hem glossybox , mors dag , limited edition för ett tag sen och fått provat prudukterna. Vilka underbara produkter.

Manna Kadar Cosmetics , sheer glo. Den ska ljusa upp huden och ge en extra glow. Passar bra till torr hud, men funkar även bra till andra hudtyper. Man ska blanda ihop den med sin foundation. Läggs på för hand eller borste. Kan även användas som rouge eller ögonskugga. Jag tyckte den var för vattnig och funkade inte ihop med min mineral foundation från bare minerals...... Blev små klumpar. Gillade inte alls den eller så va det jag som inte vet hur den funkade!

Talika, lipocils. En återfuktande fransgel som ska hjälpa fransarna att bli långa och fylliga. Ska efter 28 dagar förlänga fransarna från 1,4 mm till 2,5 mm! Ska användas morgon och kväll. Sen på med ens favorit mascara. Jag tyckte den va lätt att använda , go borste och såg resultat ganska fort efter en vecka inte så mycket men liten. Ska allt prova till 28 dagar så får vi se om det stämmer. Det ända var att den luktade lite mysko men försvann fort.

MONUSKIN, firming fiji facial treatment oil. Ger en torr hy till en klarare hud ned mer lyster. Passar bra till både kombinations och oljig hud typer. Användas morgon och kväll efter man har rengjort ansiktet och kan användas som nattkräm. Bara använt denna i en vecka och huden har blivit mycket fräschare och smidigare och den luktar så gott. Lätt att få in i huden och kladdar inte. Är helt salig i denna.

Rodial, steam cell cleanser. Ska mjukgöra och återfukta. Stamceller ifrån bergrosen ska skydda mot yttre påfrestningar och förbättra hudens barriärfunktion. Den är helt underbar. Man smörjer in sen sköljer av men ljummet vatten, hunden käns len och mjuk med en gång. Man kan även lägga på ett lager och använda som en mask en gång i veckan och man känner hur huden pirrar och drar ihop sig. Luktar gott och kladdar inte. Efteråt har jag använt oljan och min hud har inte varit så fin som den är nu på länge. Så glad att jag har testat dessa.

SYTLondon, flower lipstick. Ditt ph-värde och även din kroppstemperatur bestämmer nyansen på färgen!!!! Berikad med avokadoolja, E-vitamin och flingor av 24 karats guld. Den är inte bara snygg att ha den ger så fin svag rosa färg på mina läppar. Och ger en mjukhet med och klibbar inte heller och håller bra. MM en ny favorit...... Sen så söt med blomman i <3

Glossybox, multi oval brush. En oval formad borste till att lägga på foundation och suger inte åt sig som de andra borstarna gör. Den är mjuk och hygienisk och INTE gjort på hår från djur!!!!!!!! Jag doppade den lätt i min mineral foundation , tog bara bort det överflödiga och gjord små cirkel rörelser och herregud va lätt det va och så snabbt det la på. Så jämnt och bra och det fanns inget kvar på borsten efteråt. Jag har Bare minerals egna smink borste och den är inte alls lika bra brukar alltid finnas rester kvar och gjorde ojämnt , men med denna så blev resultatet bra!!!!! Ett måste från och med nu!!!!

Vilken underbar box det va och jag har även april boxen att testa !!!! Men vilka härliga prudukter och ja jag har så jag klarar mig ett tag nu!!!!

Likes

Comments

För tredje året i rad så ordnar kommunen en vår fest för sin personal , man får mat och någon artist kommer. Vet ej vem som är ikväll. Så vi ska träffas hos en arbetskamrat innan. Nästan alla från min avdelning är med så det ska bli skoj <3

Jag hade beställt ett linne från Only och så söta armband från Desigual, som är tänkt till vårfesten , men tyvärr tog det lite längre tid för det att komma så nu får jag rota i min garderob :P Men då har jag lite nytt att ha på till sommaren.....

I går var min mellersta son på skolutflykt till nordens ark, första skolutflykten han var på så det va lite spännande. Han va helt tagen av att han hade fått se en röd panda , även kallad för kattbjörn.

ska snart förbereda mig inför kvällen ska locka mitt hår tar en stund <3

Denna månade har varit lite flyt med böcker oxså fått läst 9 styckena med :P


Falskt minne av Dean Koontz. En kvinna blir sakta med säker rädd för allt och får för sig att allt kan skada henne och hennes man , som att en sax kan trilla ut och peta någon med ögat , ungefär. De går till en psykolog men hennes man inser att något är det som inte stämmer för hennes bästa väninna hittas död som hade samma symtom. Den var spännande men kunde vara lite tjatig på vissa ställen, men skrämmande att man kan få ett sånt psykos bryt att man tror allt och alla är ute efter att skada en. Man satt naglad i boken. Får 4 av 5.

Dödlig exit av Jesper Kärrbrink och Håkan Ramsin. En rik man hittas brutalt mördad och hans bästa vän blir huvudmisstänkt. Smiter undan polisen och håller sig gömd för att bevisa vem det är. Jag hängde inte med i boken alls , men den var lättläst och det var allt. Den var rörig och hoppig som gjorde att man inte riktigt fatta va den handlade om egentligen. 2 av 5 i betyg.

Död idag av Kathy Reichs. Älskar serien Bones , men visste inte att det fanns böcker som serien är baserad på. Ändrat vissa namn på karaktären och lite annat men hon va det samma. Jag blev så nyfiken när jag upptäckte att jag hade en bok och denna är del 2 i bokserien. Den var lite trög startad men sen släppte det . ända negativa var att man har ändrat namnen i serien så blev rörigt i huvudet på en men boken var bra. Vill gärna ha dem anfra i serien men tydligen svåra att få på svenska.

Likes

Comments

Har inte hunnit skriva här så mycket för att jag har jobbat en hel del det sista , lite extra och så och det har varit så skönt att få jobba. Men nu tog det stopp lille man i feber igen men nu är det faktiskt pappan som har smittad honom jaja livet är ingen dans på rosor .........

Blivit bortskämd igen av min man fick en sån snygg tränings tröja och hot pants från better bodies <3 Så sköna att ha på sig!

Var inne på torp och shoppa lite kläder till min mellersta till skolavslutningen, han går ut 2 i år. Växer så fort dessa små liven. Men så upptäckte jag att författaren Ramona Fransson skulle komma och signera sin bok så ja jag var tvungen att stanna kvar och köpa den !!!!!!!!!!!! Fick även hem en limited edition av Sofie Sarenbrants senaste bok Bakom din rygg. Signerad och med silver sax i papp som bokmärke. MM lever jag på länge nu. Nu vill jag bara ha en signerad bok av de som skriver Lars keplers böcker!!!!!

Haft lite intensiva dagar, chans att varva ner nu lite.

Har även hjälpt en arbetskamrat och passat hennes söta vovve, barna var överförtjusta att ha lilla Nisse här hemma. Han stannade över natten, märkte fort hur länge sen det va med hund , jag är uppväxt med hundar fast lite större hundar , men upp tidigt att kissa och ut ofta men de är så söta. Jag skulle vilja ha en hund men vi kan inte, aldrig någon som är hemma på dagarna och vi vill kunna åka iväg huxflux och så vidare, sen är inte min man så förtjust i hundar. Därför får jag la passa på och passa någons hund emellan åt.

nä ska krypa ner hos min sjukling och gosa ett tag, ha nu en go måndag på er andra där ute <3

Likes

Comments

Instagram@darkizz