Hej alla söta..

Kommer nog ej blogga på några dagar helt slut nämligen. .Hoppas bara helvetesmagsjukan gå över fort..

Magsjuka och tvätttid ingen hit men ett måsta sådär10 handdukar,1 matta,3 uppsättningar lakan och massa kläder som fick sig en behandling med spyor.. Kräks luktar inte gott i alla fall..


Finns inget så ångestframkallande som att spy mer eller mindre ögonen ur sig. Kommer det sen ur båda ändar är man allt annat än glamourös..:-(

MY GOD, vi kan nog alla minnas någon gång man varit riktigt jäkla magsjuk. Om inte så är minst sagt vidrigt!!!

Så jäkla illa när man få sitta på toan och spy i handfatat samtidigt. Jag få fan ingen luft och tycker sååå synd om mig själv då...Fan vill det ska vara över nu..

Fy farao...febertappar med..Så ner man spytt och är alldeles febrig och det släpper och man bara får lägga det svettiga huvudet på kudden och somna....finns det nåt så befriande?


Nehepp..Ska nog bada i handsprit igen och dränka tvättmaskin, sovrum och badrum i klorin låter som en bra ide..Men i allt det tråkiga hittar jag faktiskt detta set jag ska beställa av Lr snart då..Vad tycks??


Önskar er en underbar kväll en annan ska lägga sig under täcket igen...
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla underbara där ute..

Ha ni någonsin tänkt frågan vem är jag??Jag satt igår och idag att reflektera över det förflutna och det som är nu i livet. Jag ha varit den som verkligen låtit mitt förflutna hindrar mig från mina mål och jaga efter mina drömmar. Känt mig ofta så värdelös och odugligt. Som kvinna, flickvän och mamma. Tyvärr ha jag haft många som intalat mig att jag ej duger till något att man var värdelös och man kunde lika gärna bara ta det där snöret att hänga någonstans bara för att slippa lider. Jag kan ej beskriva med ord hur jag ha kommit ur min djupa depression men tydligen på något sätt gick det…

Idagens läge kan man ej tro att jag ha ett fruktansvärd liv bakom mig Ibland kan jag verkligen fråga mig själv hur jag kunde överleva? Men jag ha överlevt och idagens läge vet jag vad än kommer så kan det ej blir värre för det värsta ha jag redan fått uppleva. Tankarna som ha blivit så omvända tack vare min underbara upline Terese som pepprar och låter mig reflektera mitt liv på ett helt annat sätt. Det där medpersonligen utveckling via Lr ha hjälpt mig så fruktansvärt mycket så det finns inte.

Det där enkla att ta upp telefonen och ringer eller skriver till sitt team eller kunderna är idag en sån självklarhet men något jag absolut aldrig skulle gjort för några år sedan. Ni som känner mig oh läser vet ju hur nere i skiten jag varit det konstiga nog idag är att jag ej reflektera så mycket över detta längre utan är mer av den tanken som Terese planterat i mitt huvudet som är så jäkla sann…

”Det som varit ha varit du kan ej göra något åt det idag utan du kan endast ändra på det som kommer…”

Den tanken är riktigt inbränt i mitt huvudet och även de orden jag dessutom ska gadda in i nacken nu den 4 mars ”Dum Spiro Spero” som betyder ”så länge jag andas hoppas jag” för jag ha hoppats på en vändning hela livet och den vändning kom med LR och den ska fortsätter och så länge jag andas hoppas jag att alla mina drömmar blir möjliga. För jag vet att de kan det just med LR då jag ser månad för månad att det funkar och att det lönar sig..:) Detta handlar om teamwork och utan sitt team är man faktiskt ingen. Jag är glad jag ha det team jag ha oavsett om många valt att ej jobba just nu så är jag glad att de just är i mitt team för kanske den dagen de få sitt Aha moment får just jag vara den som få hjälpa och följer de att uppnår sina mål..:)

Sen ha vi ju dock en del produkter som ha hjälpt mig självklart och den som hjälpt mig mest och i princip räddat mitt liv är Mind master J En produkt som enbart LR ha just nu Den neutraliserar fysisk stress och tillför ny frisk energi till kropp och sinne. Inte illa eller hur..

Blir nästan som en speedad duracell kanin haha men de hjälper och det är ju super bra. Jag klara av att jobba från 7-16 gå upp 5.30 för att hinna med dogsen och sen ska man vara mamma/djurägare/sambo/LR konsult efter jobbet med allt vad ansvaret innebär. Absolut inget jag skulle klarat av en längre period då min hjärna alltid gå i högvarv och alltid stressa för saker som egentligen inte behöver fixas nu. Men Mind mastern ha hjälpt mig fruktansvärd jag ha en inre ro numera och kan ta saker och ting på ett helt annat sätt. Har även kunder som använt denna produkt som är helt nöjda även en som ha bytt ut hela sin ADHD medicin det är väldigt stort :)Här kommer lite produkt info om den underbara drycken jag lärt mig att älska :)

Brain and Body performance drink, ökar prestanda för kropp och sinne

En världsnyhet!Mindre stress. Stress skapar negativ energi i form av skadliga fria radikaler. Dessa fria radikaler neutraliseras effektivt med speciellt anpassade antioxidanter.
Mer energi. Green Energy Formula innehåller mikronäringsämnen som sörjer för att öka produktionen av fysisk och mental energi

Hjälper dig att få ner stressen & slappna av, samtidigt som den hjälper dig att prestera och ger energi

Den enda produkten på marknaden som ger båda dessa två (annars finns det bara produkter som hjälper dig stressa ner eller att prestera på topp), Mind master ger dig båda och det gör den så unik

Mind master ger dig mer energi, mer uthållighet och bättre koncentration

Såhär fungerar det:
Grönt te, klorofyll, resveratol, Vitamin E och selen ---> Sänker din stress
B-vitamin, (B1,B9,B12), kolin, järn, co enzym Q10, L-karnitin och dextros ---> Ger dig mer energi

Innehåller naturliga ämnen som är bra för kroppen

En flaska innehåller 500 ml

Rekommenderat intag dagligen eller vid behov: 80 ml

Pris :159kr/st 

Lägger även med en vidio just om denna produkt :)

Some days I have to wake up and just tell myself to breathe,-you can do this, then I smile and prepare to face the day. I am stronger than my problems. SÅ SANT <3 

Nu färga håret ska nog testa ombres i håret så önskar mig lycka till :P

Önskar er en underbar natt :)


Likes

Comments

I'm living in a drama-free bubble today. Respect the bubble, people! Respect it!

JA ni mina vänner denna dagen ha nog var ren kaos för min del känslosamt tro jag inte just detta med att man måste fira få present utan det här att ALLA verkligen verka glömma bort de som inte ha någon att firar mig varje familj eller flickvän/pojkvän..Och varför i helsike sa vi just ge bort saker på Alla hjärtans dag??Ja tanken bakom allt ät säkerligen jätte gulligt men minns så väl i skolan tro det var tvåan när vi fik skriver alla hjärtans dag kort och det var alltid nån stackars jäkel som vart utan..Mobbning??? Ja lite gran kanske för ska det vara rätt anser jag att de som ha minst skulle få mest kärlek..Men men detta är mina tankar..Tycker det är så hemskt då jag vet så många som sitter och fundera på just dessa dagar att avsluta sina dagar här i livet..Visst jag ha fått present av min sambo och han av mig men det är då inget jag skyltar med bara för det är alla hjärtans dag..Jag älskade min karl lika mycket igår och älskar honom lika mycket imorgon..

Ett kommersiellt jippo är vad det är alla ska tjäna pengar tänk bara själva ni som köpt något bara för att säg du ha handlat en blomma och choklad för 300kr så kan du tänka dig att vi är 6,9 människor som lever i denna värld tänk att förmodligen ha 2 miljoner gjort samma sak som dig eller köpt något annat som parfym..Ops vad hände nu jo du kom på dig själv vilka pengar vi sätter i detta just för det  är en speciell dag..Alla hjärtans dag borde firas VARJE dag! 

Detta är min uppfattning nu blir detta ett kort inlägg lova att skriva om lite mera produker och så imorgon nu få det blir sängen innan man somna sittandes...Massa kärlek till er <3

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Likes

Comments

Hihi jag ha haft en så super toppen dag så ni anar inte..Bakade igår åt jobbar kompisen som fyller 20 år idag så stort grattis till honom ännu en gång..Men det bästa av allt var när jag gick till dagis möte en äldre herre som såg jätte dyster ut och kollade typ bara rakt fram..Glad för jag hade slutat jobbat och längtade hem så hälsa jag glatt på honom och log..Höll nästan på att slå omkull när gubben stannade mig och klappade mig på kinden och sa det borde finnas fler som dig tack för du skänkte mig glädje idag..Jag är så förvånad för jag gjorde ju inget jag hälsade på en vanlig människa liksom?? Är Sverige så jäkla torrt så man ej tänker på sina medmänniskor eller vad är felet liksom??? Jag gjorde hans dag i alla fall och det känns skönt och hoppas att man träffa på honom fler gånger..

Sen ha det ju hänt lite mera idag Nicke ha lagat min data så nu jäkla slipper jag krångla att håller på att skriver via telefonen eller den gamla dator som ta hundra år nästan :) 

Idag kommer jag ej ta upp så mycket om mina drömmar då jag vill bara njuta nu då jag snart är halvvägs hoppas jag och jag kommer ej ge upp jag ha min dröm och den ska uppnås så enkelt är det bara..Fundera på att snart beställer lite snygga kläder till nästa event kanske nåt tips??

Även skickat email om gaddningstid och ha skissat ihop en gaddning jag vill ha i nacken kommer nog blir grymt snygg hoppas jag,längtar efter svar därifrån..Vart faktiskt riktigt nöjd :) Idag tänkte jag faktiskt delar med mig av våra kataloger så alla kan få ha samma möjlighet att kanske hitta nåt ni är intresserat av eller kanske ni även vill börjar marknadsföra produkterna vem vet :) Vill ni betställar så kan ni lämnar kommentar eller maila mig på janetteheweling@hotmail.com :) Så få ni all info där..


Ni hittar allt från underbara smycken från ingen mindre än Bruce Willis fru Emma..Parfymer från Schenkenberg,Heidi Klum,Ralf Möller,Karolina Kurkova m.m

Aloe vera produkter,styling,smink,djurprodukter,barnprodukter m.m 

Kan ju även meddelar att jag älskar vårat smink här ha ni lite när jag expirmentera med det gröna deluxe sminket...så jäkla snyggt :P


Här kommer länkarna :) 

HUVUDKATALOG HEALTH:

http://www.emagcloud.com/lr/SE_sv_LRCH_0114/index.html#/1/

HUVUDKATALOG SKÖNHET: 

http://www.emagcloud.com/lr/SE_sv_LRCB_0114/index.html#/1/

SMYCKESKATALOGEN:

http://www.lrworld.com/fileadmin/my-lrworld/content/sweden/flashbooks/LR_Joyce_oktober_2013_SE/index.html#/1/

LRWORLD FEB: 

http://www.emagcloud.com/lr/SE_sv_LRworld_02/index.html#/1/

Nu ska jag sätta mig och fortsätter läsa min bok och önskar er alla en underbar kväll/natt..Pözz <3

Imorgon tro jag nog vi ska ta och snacka om denna produkt,life saver inte bara för mig utan många andra ;) Likes

Comments

 Some mondays you just wanna kill somebody  but not this monday,my day was a good day just becauce its a new day :) 

Måndag och många är trötta efter en dag på jobbet efter helgen men nej så känner då inte jag ha hur mycket energi som helst och förstå faktiskt inte alls vart den kommer ifrån..Oj det var lite bullshit :P Klart jag vet varför jag stoppa i mig rätt saker och dricker/äter de kosttillskottet just jag behöver och det ha hjälpt mig så enormt,ett av mina favoriter är våra shakes och det är just shaken jag kommer koncentrera mig i det här inlägget då jag kollade på de shakes vi kan köpa i våran vanliga butik och fick en funderare när jag jämförde de med Lr´s så här nedan kommer en liten sammanstälnning på vad alla inehåller och hur mycket, glad att jag väljer Lr´s shakerna numera inte bara super gott utan jag håller mig mätt :) 

En av mina favoriter :) Våran Vaniljshake :P


Tyvärr vet ej jag varför det var så skumt då det se perfekt ut på mitt word dokument jag gjorde hihi inte så lätt när man fortfarande försöker lära sig bloggen :) 

Tips,trix mottages..:) 


MODIFAST VANILJ                     

Energi 1650kJ

Kcal 390

Protein

25g

Kolhydrater

51g

varav sockerarter 14g

varav laktos 8,4g

Fett (21 E%) 9,0g

varav mättat 3,6g

varav fleromättat 2,1g

varav linolsyra 2,1g

Kostfiber 4,6g

VITAMINER

A 382 μg

D 2,7 μg

E 5,5mg

C 25mg

B6 0,9mg

Tiamin 1,0mg

Riboflavin 1,0mg

Niacin 9,9mg

Folsyra 140 μg

B12 0,8 μg

Pantotensyra 2,8mg

Biotin 12 μg

MINERALER

Natrium 400mg

Klorid 206mg

Kalium 1409mg

Kalcium 420mg

Fosfor 375mg

Magnesium 82mg

Järn 9,0mg

Zink 5,2mg

Koppar 0,6mg

Jod 71 μg

Selen 30 μg

Mangan 0,6mg

  NUTRILETT VANLIJ

Energi 1515kJ                                                      

Kcal 359

Protein 32g

Kolhydrater (52 E%) 42g

varav sockerarter 30g

varav laktos 0,03g

Fett (21 E%) 5,1g

varav mättat 0.94g

varav fleromättat 2.6g

varav linolsyra 0.30g

Kostfiber 8,6g

VITAMINER

A 240μg

D 9,2 μg

E 7,6mg

C 55mg

B1 1,1mg

B2 1,3mg

B6 0,53mg

B12 2,2 μg

Tiamin -

Riboflavin -

Niacin 15mg

Folsyra 273μg

Pantotensyra 4,5mg

Biotin 27μg

MINERALER

Natrium -

Klorid 1122mg

Kalium 2225mg

Kalcium 547mg

Fosfor 367mg

Magnesium 124mg

Järn 12mg

Zink 9,1mg

Koppar 0,78mg

Jod 130μg

Selen 47μg

Mangan 2,1mg

Krom 30μg

Molybden 20μgLR´S FIGUACTIV                    NÄRINGSVÄRDE PR/100GR

Energi 1580kJ

Kcal 375

Protein 41g

 Kolhydrater (52 E%) 25g

          varav sockerarter 3,2g

varav laktos 0,1g

Fett (21 E%) 12g

varav mättat 2,1g

varav omättade fettsyror 4,2

Kostfiber 10g

VITAMINER

A 1100μg

D3 5,7μg

E 14mg

C 65mg

B1 1,7mg

B2 2,4mg

B6 2,2mg

B12 1,9μg

Tiamin -

Riboflavin -

Niacin 25mg

Folsyra 350μg

Pantotensyra 4,3mg

Biotin 77μg

MINERALER

Natrium 0,6g

Klorid -

Kalium 570mg

Kalcium 610mg

Fosfor 960mg

Magnesium 165mg

Järn 37mg

Zink 15mg

Koppar 2,1mg

Jod 325μg

Selen 100μg

Mangan 1,6mg

Krom -

Molybden -

   

Likes

Comments

Ååååå vad jag blev glad igår fick lite meddelande igår om att några undrade vad Lr är..Och ha försökt fått med allt och lite till så här nedan följer beskrivningen om just Lr som så många kalla pyramidspel men det roliga av allt är ju att Lr inte är pyramidspel och att alla kan gå om varandra :) Så de som tycker det ha ju bara fått helt fel information..Som jag brukar säger man jobba ej Lr man lever det så det tillhör vardagen dag in och dag ut och varje dag är en ny dag närmare sina drömmar :) Kommer skriver all info lite längre ner ;) 

Hade en super toppen mys lördag igår med sonen,körde lite peeling och ansiktssmask och jag unnade mig även Seroxpadsen igår som förebygger rynker och slätar ut huden..Man känner sig som en hel ny människa efterråd :)

Så Här glad kan man vara när man få det dära lilla extra på en lördag :P 


Produkterna vi använde igår självklart bara av Lr health and beauty som enbart gå att köpa via oss konsulter :) 


VAD ÄR LR Health & Beauty!!

LR grundades 1985 i Tyskland och är ett av Europas största direkthandelsföretag med ca 300.000 oberoende säljkonsulenter i 33 länder. LR har ett brett sortiment av hälso- och skönhetsprodukter av högsta kvalitet, ”Made in Germany” och säljs uteslutande via LR-konsulenter. Här hittar du bl a:

Certifierade Aloe Vera produkter för både för kropp och själ

Makeup med sensuella färger & skimrande texturer

Spa-produkter för hemmaspa med ljuvliga dofter & aromer

Underbara parfymer med doftlinjer skapade av världskända stjärnor som Bruce Willis, Karolina Kurkova, Heidi Klum, Marcus Schenkenberg,m fl

Vackra smycken av hög klass med 1 års garanti

Vitaminer och kosttillkott för kroppens alla behov

Feel Good. Look great.

Somliga företag bryr sig om din hälsa, andra om ditt utseende. LR lägger fokus på såväl yttre som inre välbefinnande. Genom våra hälsoprodukter får vi människor att må bra och genom våra skönhetsprodukter får vi dem att se bra ut också! Det ena kan inte utesluta det andra!

Hälsa.

Allt bra kommer inifrån – därför utvecklar LR produkter som hjälper människor att må bra. Vi vill stärka din medvetenhet angående välbefinnande och hjälpa dig må bättre. Att må bra ska vara roligt, smaka gott och vara enkelt. Med LR:s förstklassiga produkter är det mycket enkelt och roligt att leva ett sundare liv.Feel good!

Skönhet.

Det stämmer – sann skönhet kommer inifrån. Vi tror på den inre skönhetens kraft. Och det är vårt mål att hjälpa våra kunder att upptäcka detta själva. Vi fokuserar på att betona din naturliga skönhet, ge den lite glans – varje dag och vid speciella tillfällen.Look great!

Direkthandel

LR är medlem i Direkthandelns förening. Klicka här och läs vad några direktförsäljare säger:
http://www.direkthandeln.org/BizPart.aspx?tabId=181&tci=157

Nyfiken på LR & produkterna?

LR:s produkter säljs endast genom personlig kontakt för att du ska få bästa möjliga kundservice. Jag håller inspirationsträffar och visningar i Karlskoga/Örebro området om både LR och affärskonceptet på bestämda tider..

Jag har även privata visningar i hemmiljö s.k wellness partyn. Samla ihop dina vänner och bli värdinna för ett LR-party! Jag bjuder på en stunds inspiration och avkoppling, berättar om produkterna och hur de används. Välj mellan flera populära teman som kost & träning, hudvård, spa/relax, fotvård eller makeup. Du bjuder in några gäster så ordnar jag resten. Spännande erbjudanden till dig som värd/värdinna! Har du inte möjlighet att komma till en träff kan vi boka in ett e-möte via skype eller liknande.Du har även möjlighet att handla dina produkter via mig direkt.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att gå på en inspirationsträff eller ett wellness party i din närhet? Vill du själv vara värdinna för ett homeparty eller kanske funderar du rent av på att bli en i vårt gäng? LR erbjuder en mycket god affärsmöjlighet för dig som är intresserad av hälsa & skönhet och vill ha en stimulerande och spännande karriär som hel- eller deltidsyssla. Många har lyckats med att ta steget in i ekonomiskt oberoende.


Så ni som är nyfikna bara hör av er :) 

Likes

Comments

Ja då ni är på rätt blogg men kände att det dystra måste bort nu så därav en hel förändring av bloggen med..:) Så nöjd  måste man ju säger..Ni få gärna dela min blogg så fler få tillfälle att läsa den :) 


Nu snart lite käk sen få vi se vad denna underbara lördagen ge mera..:) Jag och bus ska nog köra ansiktsbehandling och en annan ska nog unna sig Seroxpadsen ikväll..En bra rulle framför tvn kanske med ja vi få se :) 

Glöm nu inte det är bara du som kan göra förändringar i ditt liv och ingen kan ta ifrån dig dina drömmar :) 

LYSSNAR PÅ YOUTUBE VIDIEON OM DU VILL SOM MIG FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR..LYSSNAR OCH LÄR :) DU KAN BARA VARA DU <3Likes

Comments

Min blogg kommer ändras en del framöver..Jag ha ej riktigt förstått detta förens nu att det är just bara jag som kan förändra de sakerna jag vill och behöver förändra i mitt liv...

Jag såg mig själv i spegeln igår och kände bara att nu är det dags på riktigt. .Inte håller på att välja fram och tillbaka utan verkligen dags att bestämma sig..Ta tag i sina drömmar och mål..

Som jag skrev igår på min instagram att mina mål kanske ej är så stora jämfört mot många andras men det är mina mål och mina drömmar..Kommer jag lyckas? Ja det kommer jag för jag tänker ej ge upp..Rädslan finns men som Ola Wallström säger att min passion och min ide att lyckas är starkare än att jag ska låtar några mottgånger slå mig ner till grunden. .

Jag vet om att det kommer blir kämpigt på vägen och jag vet om att jag om och om kommer misslyckas men jag kommer lära mig av misstagen..Det bästa av allt är ju att det finns inte bara en väg att gå utan att jag kan väljar flera vägar som kan ta mig fram till mitt mål och mina drömmar..

Tänk vad mycket jag ha lärt mig om mig själv sen jag började jobba med Lr health and beauty..Inte egentligen bara om mig själv utan även om våra produkter med utbildningar och hur jäkla bra jag börjat mår själv sen jag ha börjat använda de eller skillnaden även på hur hela familjen mår numera..

Kan fortfarande inte riktigt förstå att man jobba för ett företag som gör allt för att vi konsulter ska få det bästa av det bästa. .Varje gång man är på möten få man en sån fruktansvärd energikick så det finns inte..Applåder på jobbet vem få det på sitt vanliga jobb liksom inte jag i allafall :-)

Livet är helt enkelt bra visst det finns de här sakerna som man ska ta tag i och hoppas de blir bättre som exempelvis sonens smärtor i benen som vi ännu ej vet vad detta är..Men det utreds ordentligt nu och det är samma sak där jag ge ej upp och tjata på hundra läkare till förens de kan fastställa vad som är fel..För några år sen skulle jag nog nöjd mig med första svaret att det bara är växtvärk men det är ju konstaterad att det ej är det numera. .Men tänk vad liten man var för några år sen..

Den tysta typen som aldrig vågade ta plats eller vågade nåt för den delen, självförtroende på bott..Fast det nog syntes utåt då man alltid ville visa sig stark.. Var typ en psykolog och hem för allt och alla medans alla högg en i ryggen..Jo ni ska veta att jag känner till sanningen och jag tro på karma alla få sitt..Så varför ska jag blir förbannad på er..Ni se ju själva att jag ha ett super bra liv numera och det är ju ej tack vare er i allafall...Nej det är tack vare de människor som ha stannat kvar och stöttat och kommit in i mitt liv och gett mig tillbaka hoppet om att jag ej kommer misslyckas och stötta mig i alla mina beslut.. Vad än händer på vägen..För ni vet livet det händer faktiskt för alla för andra mer för andra mindre. ..

Mitt liv ha vart en ren motgång men låter jag det stoppa mig?? Nej jag ta lärdom av mina snedsteg och misstag och se framåt..Jag se människor varje dag som väljer att ge upp..Jag ber er gör ej det då det finns så mycket mer livet kan ge..Glöm aldrig till och med när det är som mörkast så finns det någon som skulle göra allt för just dig..♥

Som ni märker så kommer min blogg handlar om mycket självinsikt men kommer även dela med mig av mina drömmar/mål och vägen dit..Lite alldagliga saker :-)

♥♥♥GLÖM ALDRIG ATT DET BARA FINNS EN AV DIG OCH DU ÄR VÄRDEFULL PRECIS SOM DU ÄR♥♥♥

Hörs snart igen alla underbara :-)

Kommentera gärna ;-)

Likes

Comments

Jag vet inte ens vart jag ska börja för denna helg ha bara vart såååååå jäkla grym..Vi åkte hemifrån på fredag morgon anlände i tylösand på Per Gessells hotell kl.15..Checkade in på rummet som var bara whoooo så jäkla lyxigt..Havsutsikt, stor soffa, stor säng, ett jätte stort, stor tv, bar ja allt..

Möte upp min upline Terese och hade lite planering och efter det var det bara lyx, lyx och lyx..Spa med bastu, bubbelbad, relaxing youre name it :) Bara underbart..På kvällen var det fest i vårt rum med massa underbara människor. .

Lördagen började med en go mättande hotell frukost som det fanns allt på, bacon, ägg, prinskorv alla olika ostar, skinka, ,croussoint, frallor, musli, ,yoghurt, filmjölk..ja absolut allt..haha snacka om att jag nog aldrig haft så stor beslutångest över vad jag ska äta..

Nåja efter frukosten var det slappa och spa som gällde så skönt :)

Klockan 13 så drog själva evenet igång med massa inspiration och peptalk med de bästa :) gick även upp på scen för första gången och tog emot min pin för min Jr manager titel med massa applåder :) vilken jäkla känsla gp ej beskriver. .

Hade lite paus i mellan och klockan 17 så slutade själva dag 1 med inspirerande samtal och alla som skulle få regonitcation..Klockan 19 var det vipfest för de som hade kvalificerad sig, tyvärr var inte jag en av de denna gång..Men vad gjorde det då även vi fick chansen att träffa Marcus Schenkenberg då han spenderade hela kvällen med oss alla :) En underbar karl det där mycket snyggare i verkligheten. ..Tyckte dock synd om honom då alla ville vara där just där han var..Stackars jäkeln hade det inte lätt :( Men förhoppningsvis tycker han att det var lika kul att ha han på plats som vi andra..

Kl.20 var det Buffe med god mat fast efterrätten var godast sen drog Rising star igång där Schenkenberg delade ut pris för de som ha gjort det lilla extra :) Sedan var det dags för Partaj på nattklubben så grymt kul..:)

På söndags morgonen vaknade man rätt trött och självklart bakis men vad gör det när man ha ett jobb som detta :) Tufft och mingla med Schenkenberg och alla andra ;) Frukost och sedan var det avslutning med de bästa brudarna Evelina Malmberg, Sandra Eklöf och Mona Wasserman med massa inspiration och tios och trix. .Och Joakim Ströms bomb han släppte idag ska vi ej glömma :) Alla ha chans att följa med till Alicante i maj nästa år ;) Allt betalt missa vi en sån chans??? Nej skulle inte tro det..:)

Sol, bad och de bästa jag ska bara med och planeringen är i full gång :) Nu jäklar, jag ha verkligen bästa jobbet..Vill just du vara med och kunna ha fantastiska möjligheter?? Tveka ej höra av dig..

Avslutar med lite bilder och titta tillbaka och bara njuter :)

Likes

Comments

Tjo hopp

Vet att det är ett bra tag jag skrev men ärligt så ha jag ej haft data och skriver på plattan vart bara krångligt..Mycket ha hänt och tankarna snurra maximalt ...Men allt är bra och jag trivs verkligen med livet och jobbarna,Masten är helt suverän och Lr ja dte kan man ej jobba det lever man helt enkelt :) Så det är ass bra..

 

Mina tankar gå ofta tillbaka till förra året och jag vet ej vf jag blickar tillbaka,saknat ja men valdet jag gjorde var det bästa..Jag skulle aldrig kunna få det så här bra annars om jag ej gjorde ett avslut med det förflutna,valde göra det jag gjorde..Ja ärlighetens namn så dog en större del av mig samtidigt men vet att jag aldrig skulle varit där jag är idag om jag ej skulle lägga ett sträck med det förflutna och ta det hemska valet..Men blickar tillbaka och undrar vissa dagar vad som skulle varit och skulle jag fixat det??? Hur skulle det vart??Tårar rinner men det är dags att släppa ut det jag förträngt..

 

This is not the end.

This is something far more exciting than that.

It is going into the realm of the unknown,

to see what can be known.

And then seeing if we can find our way.

I'm sorry if this hurts. I know it hurts me.

I will always love you. I will always miss you.

But changes is the law of life..Always a part of me forever..

 

Men men jag ha äntligen tagit bort ögonbindeln och äntligen se jag de som ni verkligen är underbara som verkligen finns,snyltare och ni som bara utnjutta än..Men vet ni vad det gör inget allt här i livet ske av en anledning och om just den anledningen är att jag ska behöva blir blåst på kärlek,pengar,vänskap m.m Ja då få det vara så..Jag är så mycket starkare än någon annan och jag klara av allt..Jag ha redan mitt liv planerat och jag vet så länge jag ej ge upp så kommer allt blir bra till slut..Kommer alltid kämpa och inte låter någon/något få knäcka mig..

 

Mycket planeringa framöver nu med julvinsingar och snart är det ju Tylösand oxå ;) Ett stort event något jag verkligen se fram emot så ska blir jätte skoj..Marcus Schenkenberg och alla mina underbara från min Lr-familj längtar massa :)

 

 

Älskar mitt liv som det är nu men måste lära mig att börjar blicka mer framåt än bakåt men det är väldigt lätt att tänka men om...Kan ej göra nåt ogjort kan bara gå framåt att skaka av sig,gråter en skvätt,le en skätt just på grund av att jag äntligen ha insett att man ibland måste släppa taget en del för att kunna överlever själv..Så varje dag är ny underbar dag med nya möjligheter och en ny dag för mig att göra underverk -:)

 

 

 

 

 

 


Likes

Comments