Vad ska man säga 29 grader idag och jag blev till och med bränd. Helgen bara försvann känns det som och om 2 veckor är det redan sommarlov.

Planer för imorgon? Ja det kommer bli att ta det lugnt och kanske plugga en stund, sedan gå och bli fet! Det är ju trots allt fortfarande helg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var vi ute med ett gäng och grillade samt spela lite fotboll och sådant kul. Åkte sedan ut till stan där våryran pågick och fick till och med uppfylla Moas dröm och åka med henne i en raggar bil, haha.

Idag gick jag ner till stan och träffa ett par vänner, vi hoppade in i en karusell som små barn och skrek nog högst, inte för att de va läskigt utan för att de va så kul. Sedan på kvällen/ natt var det ute bio. Vi hade det jätte mysigt med filtar och massor av mat.

Likes

Comments

Det är skönt att ha vänner som finns där för en och bjuder med ut men det är ännu skönare att veta att dom vännerna alltid kommer finnas för en.

Idag spenderade jag en underbar dag vid sjön med mina vänner, vi grillade och sen var det dax för en liten roadtrip och äventyr.

Det var en fantastiskt varm och skön helg och nu är det bara 3 skoldagar att orka med denna vecka och så tar man lång helg, riktigt skönt va?

Likes

Comments

Vanlig morgon. Vanlig skoldag. Vanlig eftermiddag. Ovanligt skönt väder. Och en väldigt speciell vän!

Likes

Comments

Man ska våga ha dåliga dagar ibland! Typ som min idag börjar med att jag försov mitt läkarbesök och ett prov. Fick ett nytt besök och det var idag vid halv 2 så det var bara att sätta sig i bilen och åka till Västerås, väl på plats säger dom att jag är helt frisk. Jag åkte dit för att höra att jag är frisk??

Dagen blev inte lyckad men vad gör det? Ibland får man ha jobbiga dagar!

Well, fick ta mig en shopping runda som tröst för dålig dag och dåligt väder. Köpte ett jätte bra Silver schampo, dom i butiken sa att det var det starkaste men jag blev inte så övertygad väl hemma så testade jag det nyss och shit vilken effekt den gav, mina händer är fortfarande lite lila. Efter första tvätten försvann all gulnad i håret, samt var den inte dyr 178 kr. Något jag rekommenderar för er som vill inte ha gult hår.

Likes

Comments

Hej mina söta!

Idag var det nog den jobbigaste dagen för alla som går första året på gymnasiet. Det var nämligen matte nationella, ja mina damer och herrar det var nog den svåraste saken jag gjort, eller ja det var väldigt komplicerat.. Nu är det bara muntliga delen kvar och hejdå skolan. 14 dagar kvar av skolan det är sjukt. Alla kommer åka på semester hit och dit. Synd att vädret inte visar det än!

Träning?

Jo, det är så att jag inte riktigt haft tid eller ork att dra ner till gymmet, men det betyder inte att jag gett upp hoppet. Jag har hittat en bra app som jag håller på att testa. 30 Day fitness Challenge heter den. Där kan man välja nivå på din hemma träning och för varje dag ökar den nivå så att man anstränger sig mer för varje dag, man kan även välja vilken kroppsdel man tränar. Jag tycker appen är bra och rekommenderar!

Likes

Comments

-Vet du, mamma, luften gnistrar från han.

Han skattar, och i ögonen dansar djävlarna.

Vet du, mamma, ibland är han ganska allvarlig

Han säger att han vill se min död.

Vet du, mamma, hans hud luktar kraft.

Han kysser och kallar mig för hans prinsessa.

Jag tror inte, det fanns många innan mig.

Vet, du, mamma, han är en sådan fast playboy.

Vet du, mamma, det strålar från han.

Ibland ringer dom, och han svarar.

Vet du, mamma, han gillar inte mitt namn, har har 4 olika, så kan det vara..

Vet du, mamma, han tror inte på stjärntecken

Han tror på gud och på sig själv och letar efter tecken

Vet du, mamma, han är hårdhänt på sitt sätt

Men både katter och hundar går till han

Vet du, mamma, hela hans kropp är täckt med ärr.

Jag är rädd att fråga vart ifrån, tänk så svarar han.

Du vet, mamma, han har nerver av stål.

Jag själv går ut med honom på kanten

-Mamma, mamma jag älskar han, tror jag...

-Och för vad?

-Jag vet inte.. mamma, jag vet inte...

Likes

Comments

Hej hoppas det är bra med er! <3

Själv har jag idag gjort muntliga nationella i Tyska och nu är det bara skriftligt kvar så är jag fri, eller ja inte riktigt. hehe! Men idag pratade jag med kommunen om Sommarlovs Dans, bästa beskedet som hänt denna veckan. Jag ska alltså få undervisa/sommar jobba som danslärare också för 2 barn grupper, 7-9 år och 11-14 år, det blir i Augusti. Samt kanske får jag åka på en Dans utbildning i Stockholm i Juni, Hela 2 veckor med dans från 11.00 till 17.00, drömmen ju! Där på utbildningen kommer jag få lära mig balett, jazz, modern och fördjupa mig i street. Och självklart kommer ni få hänga med på min lilla resa i Stockholm.


Likes

Comments

Tänkte göra en Hiss or Diss på 5 trender som nu är ganska populärt, dom blev lite mer aktiva nu i vår och antagligen kommer hålla sin position hela sommaren. Detta är endast mina åsikter!

Ni får jätte gärna kommentera vad ni tycker om dessa trender!

Blommigt

Stora blommor på klädesplagg i olika färger och modeller. Hiss! Jag tycker det ser så somrigt och mysigt ut, det är ganska fräscht, något jag skulle lätt kunna köpa.

T-shirts med tryck

Hiss! Jag bara älskar massa olika citat och texter, det ser jätte fansy ut. Har själv en sådan på mitt förra inlägg, " Bored". I like it!

Rosa

Nu blev rosa färgen i mode igen, grisfärg eller baby rosa det spelar nog ingen roll. Diss/ Hiss! Tycker det kan bli för mycket ibland med färger och speciellt om man fokuserar på en sån skarp färg. Men annars en rosa T-shirt till ett par jeans kan se ganska så snyggt ut.

Volanger

Något jag tycker är snyggt på långärmade tröjor och i u-ringen på kläderna men kanske inte mer. Det kan överdrivas vid användningen och läggas till precis över allt på kläderna därför får den en diss för det. Diss/ Hiss!

Taxklackar

Diss! Något som jag inte skulle kunna köpa eftersom gillar inte så låga klackar och kommer nog inte klara av att gå på så smal klack.

Likes

Comments

Går dagens outfit, kände att sommaren kunde komma nu!

Likes

Comments