Min dag började inte på toppen, försov mig pga att jag hade migrän mådde så dåligt att jag inte ens kunde stå. Men efter ett tag blev det bättre och jag lyckades städa lägenheten och dra ut på äventyr med en vän. Vi åkte ut till ett berg och det var riktigt fint där men jävligt högt. Sedan blev det glassätande och garage häng, alltid lika kul att komma dit för dom har något nytt på gång, så idag blev det skjuta på burkar. Gick ju toppen det!

Till kvällen slutade med ett garage grill och skönt folk, bara sitta och snacka och äta mat såna sommarkvällar respekteras verkligen och såna vill man ha mer av!

Och kolla vad jag fick äta när jag kom hem då!? Mums!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godkväll mina söta!
Idag hade jag mycket på schemat, först gick jag och Sofia till gymmet klockan 9 på morgonen. Det blev en väldigt dåligt och slö träning för mig idag, men hon maxade på. Marklyft, raklyft...
Men sen fick jag träffa en efterlängtade vän som jag inte sett sen slutet på skolan, vi köpte lite gott och gick på äventyr och leta efter en fin plats. OH gud jag hittade mitt paradis, det var så perfekt vattnet var grunt en lång bit ut och en brygga. Där placerade vi oss för att snacka massa skit och äta oss feta.

Ja vad händer imorgon? Träning och ett 3 års firande. ❤ 

Likes

Comments

Ett läppstift jag i början inte alls tyckte om men nu på senaste tiden börjat digga är detta rosa Yves Rocher, det är väldigt fint nu till sommaren och luktar väldigt gott. Rekommenderar!

Likes

Comments

Vet ni vad som är det bästa med träning? självklart är det resultat och att kunna gymma med en person man tycker om. Idag var jag och Sofia och körde ett mage och axlar pass. Träningsvärken sen igår värker och en ny träningsvärk väntas såklart imorgon, men det är en skön känsla som visar resultat.
Sedan var planen att sola men vädret var för kyligt så vi gick till solariet istället. När jag kom hem så fick jag vila lite och kolla serie hela kvällen, riktigt mysigt att få spendera tid för sig själv ibland.
Imorgon blir det en vilodag och på onsdag är det träning igen.

Likes

Comments

Min Söndag startade med dåligt väder men jag och Sofia bestämde oss att dra ner till gymmet för att inte låta det äckliga vädret förstöra hela dagen. Det blev ett mage- och ben pass på hela 1 timme och 10 minuter. Det var jävligt svettig ska jag säga. Sedan åkte jag och några andra till Västerås för att käka Max, åh vad gott det var och speciellt i fint umgänge blev allt ännu bättre.

Imorgon har jag och Sofia inplanerat ett till träningspass och sedan dra och sola om det blir fint väder.

Likes

Comments

Idag vart jag och Paulina inbjudna på en sommar fest hos min kollega, det var riktigt mysigt vi åkte dit vid 15.00 och fika lite. Sen började vi grilla, lyssna på musik och det sluta med att vi satt där som 2 feta klumpar och orkade inte resa oss. Men vi tog det ändå ett steg över oss själva och bestämde oss för att gå en bit och möta upp min far. Mysig promenad!
Här hemma träffade vi på Sofia och gick ner på stan för att umgås med folket. En underbar dag var det!

Likes

Comments

Jag blir så irriterad på vissa saker och en av sakerna har jag fått nog av nu. Att man aldrig kan få sitt privat liv ifred. Visst att folk förut kunde se en på stan och börja fråga massa saker, men nu behöver man inte ens gå ut för att "hålla koll" på människor. Nu finns det en uppdatering på snapchat, genom den kan man se vart människor befinner sig. Ibland kan den vara bra men sen igår har jag börjat avsky den, eftersom människor skriver till en och frågar varför man är med vissa människor och det skulle vara en sak men att om man stänger av sin plats tjänst så försvinner inte ens gubbe från kartan? och gissa vad om en annan människa befinner sig där några timmar efter tror folk att man umgås. Hur dumt är inte det?

Men ännu värre hatar jag rykten!

Varför sprida rykten, falska rykten om folk. Om man är osäker på något varför inte fråga rakt upp i ansiktet de man undrar? Man har en mun av en anledning och ännu bättre om man inte vet om det stämmer varför då säga det vidare till folk?

Jag tycker folk ska fokusera på sina liv! Varför ens bry sig om vad andra gör. Fokusera på sitt egna liv istället för att försöka lägga sig i andras, eftersom det är inte du som lever det livet utan någon annan, gör någon annan ett fel är det inte ditt problem, umgås människan med någon är det inte du som behöver stå ut med dom. Varför då lägga energi på andra? Förstå hur ditt liv skulle vara bra om du fokuserade på ditt egna? Man skulle haft så mycket tid på att spendera med sina vänner, familj eller fixa i ordning viktiga saker. Man skulle vara full med bra energi och positiv stämning, men nej det slösar vi bort på att vara negativa och allmänt trötta eftersom hela energin har försvunnit.

Slutliga beslut?

Ditt liv, dina problem, ditt liv.

Inte någon annans liv, dina problem och deras liv. Fokusera på dig själv!

Likes

Comments

Idag var jag ute med en gammal klasskamrat och fotade lite tills det började regna. Hade en bra dag och bilderna blev inte så dåliga, faktiskt. Suttit hemma lite nu efter så mycket träffar med vänner. Ganska mysigt ändå. Saknar dock min bästa vän som är i England just nu med sin kille, längtar tills hon kommer tillbaka. Men kul hade jag idag med Nellie i alla fall, hoppas det blir fler gånger!

Likes

Comments

Hej, hur mår ni?

Själv mår jag ganska bra. Men ibland blir inte saker gjorda som man riktigt tänkt sig. Till exempel som idag, jag hade tänkt städa rummet och sortera min garderob men det slutade med att jag träffade kompisar och vi åkte bil och köpte glass. Sen senare mot kvällen gick jag och 2 till och käkade Kina mat. Det var riktigt gott så att jag till och med fick ont i magen av så mycket mat. Hoppas jag lyckas ta tag i städningen imorgon, alltid skönt när sakerna är i ordning.

Likes

Comments