Hej, hoppas allt är bra med er!

Jag själv är inne i en jobbig vecka med 2 nationella prov och 3 inlämningar. Lärarna ska alltid lägga allt på sista månaden och krångla till uppgifterna så man knappt förstår något. Men jag har äntligen börjat med min träning, dom jobbigaste veckorna är ju dom första för då är man som latast, haha.

Men ska verkligen rekommendera en jätte god egen gjord smoothie,

-En halv avokado

-Kvarg ( naturell eller vanilj )

-Bär ( jag använder en mix av frysta bär )

-Mjölk

Den är jätte god att dricka till frukost, lunch eller innan träningen. Väldigt mättande och uppfriskande.

Men nu ska jag klaga på vädret som byter varenda sekund ena tiden är det snö och andra är det +7 och jag skojar inte det är verkligen hemskt att våren/sommaren inte kan komma nu.

Kolla så gott, blir kär.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag spenderade min helg med att vakna halv 6 lördag och söndag och därefter åkta till Västerås, som tidigare sagt fotograferade jag rally tävlingen som pågick och vi hade till och med lite tur med vädret om man skippar vinden och hageln mitt i allt. Men det blev rejält med bilder, 800 st tog jag och bara 100 st är jag 100% nöjd med, sjukt va? Så när jag kom hem idag satt jag och redigera nästan alla bilder. Kan ju inte påstå att nästa vecka blir lugnare, jag ska börja träna igen och bygga kroppen och på helgen är det Valborg. Gud vad året går fort.

Likes

Comments

Idag hade jag alltså läsförståelse nationella i tyska, kan ju inte med 100 % säga att det gick toppen men man hoppas inte på ett F iallafall. Och såklart behövde jag fira det och att det är fredag med en tjejkväll hos min bästa vän. Så vi gick till Coop och Ica köpte allt gott vi kunde och satte oss framför tv:en. Fredagen avklarad och imorgon är det ny dag och nya tag och på schemat har vi rally. Jag ska agera lite som fotograf samt kolla på mina vänner som kör. Vi får helt enkelt hålla alla tummar för ett bra väder och vinst.

Kram!


Likes

Comments

Lite kort om mig,

Jag pluggar första året på gymnasiet, Ekonomi linjen. På min fritid brukar jag oftast träffa vänner, vara ute och fotografera och dansa. Jag är dans lärare och undervisar i dans snart i 4 år.

Ibland är jag på bra humör och ibland inte och jag pratar alltid mycket, för mycket enligt mina vänner. Men jag vet att dom ändå tycker om mig :)

Hoppas ni kommer gilla det jag delar med mig här!

Likes

Comments