hellu jag orkade inte skriva något inlägg efter att jag red för jag kom hem sent och sen så kom det saker ivägen.. men iallafall så red jag ju med hackamore sist och det gick factist jättebra som sakt så va det första gången men det kändes mycket bättre för att man behövde rida mer med skänklarna och jag gör inte det lika mycket ut på tur som på banan så jag skulle facktist rekommendera hackamore om du vill jobba mer med skänklarna ;) men även om hästen inte gillar bett så är hackamore ett jätte bra val! jag började skolan idag det va jätte kul men stelt för man kände inte någon men somtur så går min vän på en annan linje på samma skola så vi brukar träffas på raster och gå på lunch tillsammans när vi kan vi får se hur det blir framöver, idag fick vi så mycket papper att skriva på lämna in läsa, så mycket info runt om i skolan studietekniker osv så jag är rätt så trött men imorgon ska jag hämta ut min dator så efter det kommer det säkert upp lite mer inlägg för jag gillar inte riktigt att skriva längre texter på mobilen elr ipaden av någon konstig anledning om jag inte skriver på tangentbordet (till ipaden) men det ska bli kul och så ska vi få skåp och så har jag en "riktig" lektion och så slutar jag tidigare (va mycket och cx) men jag ska factist inte skriva mer för jag slutar tidigare imorgon så jag ska sitta i biblan och skriva lite inlägg och så men vi hörs! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

5 ord.. sommaren har gått jävligt fort! de har varit en underbar sommar än så länge mycke ridning, semestrar, chillande badande... i bubbelpool och lite i hav och nu när jag factist trodde att jag va i mitten av sommaren så börjar skolan igen på tis. Lite tråkigt JA! men jag är så taggad och nervös inför skolstart, ska jag va ärlig så har jag längtat lite efter skolan man har nåt att göra och nån stans att gå till. Men idag så ska jag rida på Love igen och de ska factist bli spännande för vi ska rida för första gången med hackamore så vi får se hur de går men vi hörs!

Likes

Comments

Jag fick bli medryttare på världens snällaste och finaste häst i vintras, nu på sommaren så går han på bete 15 min från mig så jag fick honom som sommar häst och jag har ridit honom mer nu under sommaren han är helt otroligt snäll och jag har facktist blivit lite fäst vid honom. Men så fick jag ett medelande för några dagar sen från Loves (hästen heter Love) ägare där det stod att dom ska sälja Love och fråga om jag va intresserad... Men eftersom jag inte direct tog den lättaste linjen på gymnasiet så kommer jag inte hinna med att ha egen häst just nu + att vi är många i familjen och pengarna reker inte till för en häst... så lesen har jag nog alldrig vore! Jag fattade inte varför jag blev så ledsen för det är ju lixom inte min häst... Men så kom dom 2 överens (mamman och dottern som äger hästen) om att skaffa halvfoder värd till Love.. Dottern som då har huvudansvaret/äger Love skrev till mig att den enda hon litar på som ska få bli halvfodervärd är jag och bara att få en sån text där hon skrev att hon litar på mig fick mig att bli jätte glad!! Men så måste ju mina föreldrar säga om jag får elr inte och den JÄVLA turen! Trodde att jag skulle gråta av glädje!! HAN SKA INTE SÄLJAS! så nu i okt ska jag skaffa mig am-kort och traktor så att jag själv kan åka till Love när jag har tid annars så kan jag inte så ofta pga att mamma och pappa jobbar. Förlåt att det blev så långt men jag känner att detta är en del av mitt liv och min blogg handlar om mitt liv men vi hörs ;)


Likes

Comments

​hej i onsdags kom det efterlängtade brevet som jag har väntat på sen jag fick sommarlov och som rubriken lyder så blev jag antagen till naturvetenskaps programmet så gissa om jag är glad lixom!! idag så vaknade jag tidigt och så cyklade jag till betet som hästarna är på för att ta en tur det va så gött att bara skritta ut mellan skog och ängar!  och det ska jag göra även imorgon men vi hörs imorgon :)

Likes

Comments

Hej jag har varit på semester i vårt grannland Norge! De va så vackert där så de kändes magiskt :D vi åkte förra fredan och då åkte vi till geiranger först, vi tittade på den vackra utsikten, åkte båt på fjorden och tittade på vattenfall sen åkte vi på trollstigen vidare till åresund där vi gick till Atlanthavsparken och sedan åkte vi ner till hunderfossen och gick på de norska väg museet och dagen efter så gick vi till familje parken på samma ställe och efter det så åkte vi hem och kom hem sent på Tors. vi hämtade även våran hund och våra kattungar som vi fick ❤ haha har inte packat upp allt än 😂

Likes

Comments