OOTD

Jacka: Carin Wester, Jeans: Prêt á porter, tröja (som inte syns): Gina, skor: Vans, väska (som inte heller syns): Stella

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!

Kom nyss hem från stan efter en liten shoppingtur med en vän, fick inte med mig mer än jackan som jag har pratat om i ett tidigare inlägg, men tur e det med tanke på att jag köpte jackan för pengar som egentligen skulle gå till en resa till Bryssel, Frankrike och Rhodos... Sjukt typiskt mig att inte kunna spara pengar.

Började vid 8.30 idag, en av mina tidigaste dagar på veckan men som tur e hade jag bara en lektion vilket var entreprenörskap. Vi är just nu i processen att starta företag och jag ska starta företag tillsammans med två andra sjukt drivna tjejer, ska bli jätte kul med tanke på att vi alla har höga mål och är redo för att jobba hårt för att kunna nå dem! Efter entreprenörskapen gick vi till Espresso för att ta en fika och fortsätta jobba på företaget, var dock tvungen att gå ganska tidigt eftersom jag skulle möta upp en vän vid tc.

Kom hem vid runt 14.15 och har sen dess bara gjort mat och käkat. Planerna för resten av dagen är att plugga, träna och kanske sola, men kommer säkert sluta med att jag bara ligger i soffan och kollar Netflix...


Likes

Comments

Vardag

Den här dagen har varit så enormt seg, hade planer men dem blev överkörda av en fet traktor så jag fick spendera dagen med mig själv istället, var b.la. på söder en snabbis och försökte hitta en höstjacka som inte var allt för dyr, men det gick ganska dåligt, så nu tror jag att jag ska köpa en jacka från Carin Wester istället, har sätt några personer på stan ha den och den e enormt snygg,  så blir nog åka till Åhlens City imorgon och köpa den. Nog pratat om höst jackor. 

Efter att jag hade varit en kortis på söder åkte jag vidare till Hötorget för att gå till min favorit butik när det kommer till konstmaterial, butiken heter "IB WAHLSTRÖMS konstnärsmaterial", rekommenderar den verkligen om man är intresserad av skapande, främst att måla och rita. Köpte med mig en duk, kol, en pensel och en ny akrylfärg om någon är intresserad... Efter det tog jag en promenad från Hötorget till Stureplan för att därefter åka hem. Har sen jag kommit hem inte gjort speciellt mycket mer än att måla och kolla på datorn. Har inga planer alls för kvällen, är ensam hemma men orkar nog inte bjuda över folk så får nog bara bli att kolla på netflix och kanske gå och köpa mat på thaien. 

Hoppas eran dag har varit lite mer händelserik än min/  Darcy

Jackan jag funderar på att köpa; Klicka här

Likes

Comments

Vardag

Gårdagen var en så sjukt mysig dag!

Började som vanligt vid 11 med en av mina favorit lektioner, bild. Vi började med ett nytt arbete då vi skulle rita med kol, vilket jag personligen tycker är otroligt roligt med tanke på att jag inte har så stor erfarenhet av att rita med kol, så det är nice att få öva på det! Efter bilden hade vi lunch, efter den som vanligt äckliga lunchen hade jag 3h CAD, ganska jobbigt med tanke på att jag tycker att CAD är ett otroligt tråkigt ämne, har så otroligt svårt att förstå och komma ihåg alla olika kommandon, men det löser sig ju mer man övar antar jag.

Slutade vid runt fem tiden och skyndade mig hem för att lämna min dator eftersom jag skulle möta upp Corinne på söder vid 17.30. Vi hade planerat att äta middag på ett ställe som heter Chutney Bar, dem serverar typ indisk mat. Men när vi kom dit insåg vi att det inte var något för oss med tanke på att det inte alls var en mysig restaurang plus att maten var väldigt dyr med tanke på att det inte fanns så mycket att välja på, dessutom tyckte jag att personalen inte var så service minded och det är något jag tycker är jätte viktigt. Vi rörde oss ialf vidare till en restaurang som hette "BC BURGERS" som ligger vid Nytorget, vi har alltid sagt att vi tycker att det ser så gott ut när vi har gått förbi där så nu passade vi på att ta chansen att äta där! Jag tog en halloumi burgare med strips och en milkshake. Rekommenderar verkligen att gå dit om ni är runt Nytorget.

Kom hem vid runt 22 tiden och somnade typ så fort jag  klev innanför dörren.

Såhär glad var jag när vi fick notan

Likes

Comments

Mig :)

1.Jag heter Darcy, bra att veta ;)

2. Jag är 17 år.

3. Jag läser andra året på Gymnasiet, med inriktning teknik, design och produkt utveckling.

4. Min favorit årstid är vintern, eftersom det är sjukt mycket enklare att klä sig plus att vinter kläder är 100 gånger snyggare än sommar kläder enligt mig.

5. Mitt största intresse är kläder.

6. Jag vill i framtiden jobba som designer för ett eget klädmärke eller som textil designer.

7. Jag äger way to much skor.

8. Jag blir väldigt irriterad när folk som bara köper kläder från Gina säger att dem är intresserade av kläder, jag menar absolut inte att du behöver ha kläder från Gucci men att köpa tröjan som alla har från Gina är INTE att ha en egen stil och att ha en egen stil tycker jag att intresset för kläder kommer med (min åsikt).

9. Jag har jätte svårt för att umgås med människor som inte kan läsa sociala koder.

10. Jag kan inte umgås med människor som bara bryr sig om pengar.


Likes

Comments