Motto: Jag vill somna nöjd varje kväll.

Mitt motto har hållit sig uppe hittills denna vecka, nu ska jag bara fortsätta.
Genom att göra det jag lovat mig själv, ha kontroll, träna, äta bra och hålla alla relationer glada, så kan jag somna oerhört nöjd och se fram emot nästa dag. Idag har varit ännu en sån där guld dag som jag bara vill skryta om för alla. Mamma och pappa har fått höra, kan jag säga.

Imorse var jag och väntade på att Malmborgs skulle öppna, alltså kl 07.00. Där stod jag med pensionärerna och var super nöjd.
Skulle handla nyttig mat till dagen, vilket jag inte hade hos Elias.

Praktiken var jätte kul idag, då vi lekte med lera och var på teater idag. Det är nämligen Halloween förberedelser, så vi fixade avhugna fingrar och utploppade ögon mm, i lera med rött garn som blod. Mycket mycket fint och läskigt måste jag säga. Teater har deltagarna varje onsdag, och det kan liknas med en drama kurs. Man spelar upp scenarios och alla får stå i centrum vid något tillfälle. Vissa har lätt för det, andra inte. Så det är jätte bra träning.
Ja allmänt så börjar jag förstå hur jag ska kommunicera med deltagarna, samt lite sysslor man måste göra som personal. Vill verkligen visa framfötterna och stå ut lite till skillnad från andra praktikanter eller vikarier. Handlar om iakttagelser och bra frågor ;)

Det har dock inte blivit någon träning. enligt schemat, idag.. men jag är fortfarande jätte nöjd. Ska nämligen nu cykla till Teresia i ssby, 20 +20 min cykeltur. Kallt men mycket nyttigt.
Vi ska snacka skiittt och kramas. Mycket gos.

Puss, inte många bilder från idag. Men har precis fixat lunchen till imorgon, tonfisksallad, som jag har bild på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godkväll Peps!
Tidagen, igår var underbar. För mig känns det som om det var måndag igår då natten mellan måndag och tisdag, var sömnlös för mig.
Fråga mig inte varför jag och en vän inte kunde sova. Vi kom överens att dygna, men han somnade vid 05.00 haha, så då satt jag där, en timme innan jag egentligen skulle vakna, ensam och fruktansvärt kall. Jag tror att det var en av anledningarna till att jag inte kunde sova även om jag flrflyttade mig från mitt kalla rum till matsalsbrasan som var tänd.
Aja, jag somnade gott igår, vilket återställde mig en aning.

Gårdagen var fantastisk, jag var uppe och redo i god tid med frukost, hygien, kläder etc. Praktiken var oerhört mysig och det blir bättre och bättre för varje dag. Super härligt verkligen.
Efter praktiken stack jag till gymmet och körde militärpass. Uppvärming + Springa 4km + armhävningar (tills jag dör) + 100 squats + stretching. Det gick verkligen undan då jag hade malin i hörlurarna under hela timmen.
Jag var helt slut när jag stack hem till Elias vid 17.30, skulle sova hos honom nämligen.

Ja de var en mycket kort beskrivning, men eftersom dagen inte var idag så orkar jag inte gå in i detalj på händelser mm. Jag är bara sååå glad att dagen blev exakt som jag planerat. Jag somnade verkligen nöjd= mitt mål.

Lite bilder från igår kommooor 💓

puss

Likes

Comments

​Godkväll på dig,
Alltså, hur skönt är det inte när dagen blir exakt som planerat. Du vet när den bara flyter på och man knappt behöver tänka, aa ja shit.

Dagen bara flög förbi, skönt nog. Praktiken var lugn och lätt, men samtidigt lite oroväckande och jobbig. Det var super mysigt och alla var jätte trevliga, men de va ngt som jag tycker skapade oro inom mig. Men jag hoppas att imorgon får en skönare efterkänsla. Jobbet jag praktiserar som är som sagt väldigt mentalt krävande, människor med funktionsskillander är svåra men såklart mycket roliga att ha och göra med. 
Jag tog mig ganska snabbt därifrån haha, hade Teresia i hörlurarna på bussen till lund. Hon stöttade mig när jag smög in på Polhem för att lämna mina sena sena sena biblioteksböcker. Är det bara ja som alltid är sent med liknande plikter.., det är väldigt sällan det jag lånar är tillbaka  i tid. Måste ändra på de, kommer bli jobbigt i framtiden.

Jag träffade i alla fall Elias 1h typ, då var Tess inte med i hörlurarna. Elias ska ju sticka till Asien i 3 månader, så varje timme och dag känns så viktig haha. Tror inte att jag insett att han försvinner än. Väntar på chocken och överväldiga sorgen. Just nu känner jag mig ledsen, men det känns ok, då jag vet att han kommer hem igen ❤. 

Nu sitter jag i soffan, mycket belåten. Har tränat och ätit en liten kula glass. 
Träningen idag var enligt mitt träningsschema. Mycket svett på liten tid! Hade kunnat göra mer känner jag, ex gå ut.. men de är fett kallt och mörkt så jag lossades glömma de. 

Åh ja nu, peppar jag för att morgondagen ska bli lika bra! I hope.
ska smyga in i köket och fixa de bästa som finns; ris+smör+soja=orgasm 💜

godnatt, puss


Likes

Comments

Hej, jag är lita sur.
För denna text jag ska skriva nu, skrev jag imorse vid 08.00, men som försvann på något konstigt vis. Men nej det är bara att ruska av sig och överväga hur viktigt inlägget är, helt enkelt ❤

Igår var en riktigt skön dag, du vet sån produktiv slappdag? En dag där man får saker gjorda men de är ingen stress.
Jag städade, lagade storkok, handlade, fick av mina lösnaglar och fick på de in en extra lång kvällsrutin.

Samtidigt vid 20, när jag stod och lagade storkok ringde Malin. Hon va kvar i telefonen medan jag fixade maten, åt, duschade, ja tills jag la mig. De var såå mysigt, då vi båda somnade i telefonen. Jag vet inte om det bara är jag, men att prata eller att bara ha ngn på andra sidan i telefonen, gör såå mycket. Vi behöver inte växla ord, bara va.

Så imorse vaknade jag 06.20 av att Malin smusslade, sa "puss babe" och klickade. Vilket var helt perfekt då jag hade ställt klockan på 06.30.
Igårkväll hade jag förberett min frukost till imorse; Chiapudding (chiafrön, kokosdryck, päronsaft+topping of choice), vilken var min första tanke när jag vaknade. Så god. dog.
Elias ringde mig och sällskapade mig vid frukost, på distans. gos.

Så när jag satt och skrev detta, var jag väldigt nära min praktikplats. Första dagen var idag. Spännande. Kan skriva mer om de i ett annat inlägg. Men imorse kände jag mig rädd och nervös. Just för jag hade ingen aning om vad jag skulle förvänta mig. Men de slutade positivt i alla fall 💎

oke puss

(ps. chiapuddig och mina nakna naglar)

Likes

Comments

Godeftermiddag peps!
Morgonen började vid 9-10 imorse. Personligen är söndagar alltid ett frågetecken. För jag vill vara produktiv men samtidigt vill jag bara dega runt i mjukis. Jag vill ligga i sängen och endast behöva gå på toa eller hämta glass och te. Men de jobbiga är att om jag gör de så kommer jag få ångest. I-landsproblem.

Nu är klockan 14.30 och jag ska ta tag i städningen här hemma. Köket, badrummet, ta mina saker till mitt rum, mitt rum..

Har börjat skära ut mjölkprodukter ur mitt liv. Så har ersatt de med gogreens kokosdryck eller mandelmjölk. Inte lika gott men såå mycket skönare efterkänsla.

hörs
Ps. bilder på mat här nere för mat är key


Likes

Comments

​Mix av ett köpt träningsschema (jag snor av min vän haha) SLIM-schema -  + försvarsmaktens app FMTK

M: Workout #1
​  SLIM-schema ​(abs n' legs) 30 min
​Squats + stretch 30 min

T: Workout #2
FMTK (4km) 30 min
Maskiner 20 min

O: Workout #3
FMTK (Bottenplattan) 35 min
SLIM-schema (butt n' arms) 30 min

L: Workout #4
SLIM-schema ​(total body) 30 min
stretch 20 min

S: Workout #5
FMTK​ (Marsch- intro) 70 min

LE´ GOOO
pussLikes

Comments

Måndag
Tåg/buss från Lund C 08.52
​Lillevång 09.30-15.30
Polhemsskolan (lämna böcker) 16.15​
Hemma 18
Jobb:hem 18.00-20.00 (2h)
Träning 20.10-21.00

Tisdag
Tåg/buss från Lund C 07.22
Lillevång 08.00-15.30
Gym 16.20-17.20
TID

Onsdag
​Tåg/buss från Gunnesbo 07.10
Lillevång 08.00-15.30
Gym 16.20-17.20
Hemma 18/19
Jobb:hem 18.30-21.00 (2h 30 min)

Torsdag
​Tåg/buss från Lund C 07.22
​Lillevång 08.00-15.30
TID
Hemma 20.00
Jobb:hem 20.10-21.30 (1h 20 min)

Fredag
​Tåg/buss från Lund C 07.22
Lillevång 08.00-15.00
TID

Lördag
​Gym 13.00-​14.00
Hemma 15.00 
Jobb:hem 15.30-18.30 (3h)
TID

Söndag
Hemma 13.00
Jobb:hem 14.00-16.00 (2h)
​Träning 16.30-​17.50
TID
Likes

Comments

​Okee nu äre Lördag och jag börjar mentalt förbereda mig för nästa vecka. 
Kort kan jag säga att jag gått en ledarskapsutbildning (Hassela Empowerment) nu i 2 månader. Dessa två månaderna har varit teori månader och nu på måndag börjar min praktik. Denna kommer jag ha 3 månader fram. Så 10/10/16 - 10/1/17. 

​Under denna tid kommer Elias vara borta. Han åker nämligen till Asien som backpacker i 3 månader. Under den tiden vill jag fokusera extra på mitt hälsomål- strikt träning och kosthållning. Så från den veckan han åker kommer jag börja att räkna från "vecka 1" till "vecka 12" då han kommer hem och min teori är över!

Haha men back till vad jag ville säga om nästa vecka (v.41), jag börjar min praktik och är mycket nervös. Praktiken kommer vara på ett LSS boende i Burlöv. Mer om de kan jag ta med tiden.
Måste ta bort mina naglar :((((...

Ska göra ett schema för nästa vecka nu 

Puss Likes

Comments

Jag har olika slags humör när jag tränar, det beror också på vad för slags träning jag gör men här är den listan jag pumpar och bygger på varje dag.

Let me blow ya mind - Eve
Miami 2 Ibiza - Swedish house mafia
My feelings for you - radio edit - Avicii
It's like that - Run- D.M.C
Give it to me - Timberland
Disturbia - Rihanna
Turn up the love - Far East Movement
Wannabe - radio edit - spice girls
Single ladies - Beyoncé
You make me - extended version - Avicii
Stereo love - radio edit - Edward Maya
We run the night - Havana Brown
Miss Fatty - Million Stylez
Diva - Beyoncé
7/11 - Beyoncé
Crazy in love - Beyoncé
Run tge World (Girls) - Beyoncé
Don't Cha - The pussycat Dolls
Buttons - The pussycat Dolls
When I grow up - The pussycat Dolls
Beep - The pussycat Dolls
Lose Youself - Eminem
Umbrella - Rihanna
Mama said knock you out - LL Cool J
Eye of the Tiger - Survivor
'Till I collapse - Eminem, Nate Dogg
Split (only U) - Tiësto
Poison - Martin Garrix
Animals - Martin Garrix
90s By Nature feat. MC Ambush.. - Showtek
Nobody to love - Radio Edit - Sigma
What's in your head - Disclosure
Partition - Beyoncé
Toxic - Britney Spears
S&M - Rihanna
POWER - Beyoncé
Ni**as in Paris - Kanye
Fancy - Iggy Azalea
Upgrade U - Beyoncé, jay Z
No diggity - Blackstreet
Battlefield - Jordin Sparks
Like a G6 - Far east Movement
It's like that - Mariah Carey
Siente El Boom - Tito

puss 
Daphne

Likes

Comments