Header

''livet är lika lätt som molnen i himlen'' det fick jag höra när jag va liten och att det är normalt med en pappa som är alkohol beroende och en mamma som inte finns där, en ganska uppsplittrad familj.

här för några dagar sen var det ny år, jag skulle ut, min närmaste vän o jag o hennes vänner skulle ut på fest, jag hade köpt min första riktiga klänning för att hon skulle tycka att jag såg acceptabel ut och inte såg ut som en 12:åring, jag sminkade mig extra fint, gjorde om mitt hår kanske 3 gånger, bara så att allt skulle vara perfekt, så att hon skulle tycka att jag va acceptabel. jag smsade henne o frågade när vi skulle mötas och hon svarade inte, hon la ut på sociala medier att hon va med sina vänner så jag fortsatte med den här gången att ringa, hon ignorerade mig i 4 timmar, 4 timmar satt jag och va exalterad för att jag har mått så dåligt sen den 24:de december och idag kommer jag ha kul.

hon struntade i det, ignorerade mig, frös ut mig, för många är det ingen stor grej men jag tror inte att ni förstår, jag går sällan ut, jag är sällan med vänner, jag brukar låsa in mig själv hemma för att jag mår så pass dåligt, och när jag väll vill ta modet att gå ut och göra någonting så ignorera människan mig, människan som kan finnas får för mig 1/10 som jag ber henne, jag finns alltid där för henne, och när jag säger alltid menar jag alltid, men det finns snakes, och inte ville nån annan av mina vänner här i stockholm erbjuda mig, min mamma lämnade mig för att fira nyår med min äldsta storebror som ville göra incest med mig när jag var 10 år...

så på nyårs skiftet 00:00 satt jag Dao på en bussbänk och ''firade'' nyår själv för att sedan ringa min pappa och säga gott nytt år, men såklart var han helt dyngrak, och min mamma ville ju heller inte bry sig för hon va dyngrak hon med, så själv satt jag och grät i tystad med tanken att det här är ett tecken på att såhär kommer mitt 2017 att se ut, ren och tom ensamhet, med så mycket roliga förhoppningar om ett nytt år, förhoppningar på ett bättre liv. men ni vet ''livet är lika lätt som molnen i himlen''.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

psykiskt mående

Jag kommer absolut inte skriva här hela tiden, vet inte hur ofta vet jag inte men om det är jobbigt att följa mig så ber jag om ursäkt, Idag ville jag kolla på inside out, och ja de är säkert skit töntigt men sån är jag, jag tänkte länge på att skriva ett inlägg och vad jag skulle skriva om och här är depression, allt är baserat på mest ledsamhet, man gråter mycket, du behöver inte fälla tårar utan också gråta inombords, man bär på nån otrolig smärta, och de kan kopplas till rädsla många vågar inte göra saker just för att man inte vill vara ledsen o känna smärta, men det är oundvikligt för då känner man sig äcklig, ful, smutsig, man tänker bara negativt helt enkelt, det kan leda till ledsamhet som leder till rädsla men de kan också väcka ilska, man kan bli arg o då kan man bli våldsam eller säga elaka saker till sig själv och andra. och sen finns ju motsatsen längst ner i känsla kedjan, glädje, man är inte van vid glädje så ibland kan man känna rädsla men bara lite rädsla i samband med glädje av chock för att man inte brukar vara glad, men sen kommer avsky tillbacks bara man ser sig själv i spegeln och allt är på blad 1 igen, och så funkar i princip depression sammanfattat, men alla reagerar olika, men det här är vanligas tydligen inom depprision. många känner så här, jag känner så här. Ingen verkar förstå en i sin omgivning förutom dom som är med om det själva, det är hemskt. men du kan klara allt!

Likes

Comments

psykiskt mående

Jag vet inte vad jag ska säga till min mamma, jo mamma jag pallar inte mer, jag vill bara ligga hemma för så fort jag går ut e jag ful, jag har så fula kläder på mig, är så otroligt äckligt gräslig och jag pallar inte med mitt liv, mår för dåligt, vill bara bli sjukskriven för jag klarar inte av det. jag vill inte längre, jag orkar inte längre...

Likes

Comments

psykiskt mående

som ni vet så troligtvis lider jag av depression, och just nu är allt bajs, jag kan inte göra nåt som gör mig glad, jag kan inte hålla på med youtube, kan inte klä mig fint för att inte känna mig så jävla ful, kan inte passa in för älskad av få är jag, kan knappt gå till skola, jag vill inte gå t skolan, jag vill inte göra nåt i mitt liv, jobba kan jag inte göra för jag e för ung och pengar har jag inte, jag säger inte att pengar gör mig lycklig men jag tänker inte ljuga o säga att det inte underlättar, men det är inget jag har mängder av. jag kan inte köpa den där vinter jackan, jag kan inte resa till spanien o ha ett hus där, jag kan inte klä mig i bekväma kläder för dom e för dyra, jag kan inte gå till skolan för jag kan fan inte visa mig (ful) då står folk o skrattar åt vad jag bär, jag kan inte gå ut utan att folk kollar på mig och jag vill inte gå ut. de ända jag vill göra är det omöjliga för 169 kr till ett redigerings program det har jag inte heller. jag hoppas på att nu få ett jobb vilket skulle göra mig så sjukt glad, men om jag ska jobba säger min mamma att jag måste gå i skolan. så ärligt talat vill jag bara skjuta mig själv nu. (finns ingen risk jag lovar) men den hjälpen jag får kommer det ta så lång tid innan jag ens kan på börjar riktig terapi, så frågan är vadå? ska jag bara hålla ut? ska jag bara sätta press på mig att jag måste gå i skolan för annars får jag inte göra sånt som gör mig positiv? aa tydligen, wow ni där ute som klarar sånt ni är otroliga, men jag vet att om det fortsätter såhär då kommer jag gå in i väggen.


så lycka till dao...

Likes

Comments

Jobb
Jag får ofta frågan hur jag själv kan ha råd med allt mitt smink och det i mitt rum, folk antar ganska snabbt att min familj e rik, men nej så ligger det inte till, jag och min mamma bor i en etta i lokala Stockholm, jag får ett rum för mig själv och min mamma bor i köket, satt jag skulle nog inte säga att livet har para flow, jag har sen jag va 10/11 jobbat själv i mitt liv, inom skådespeleri, de va en rolig hobby, jag vill också kunna va tonåring o äta ute, shoppa med vänner och göra aktiviteter som jag vill, och ja jag får och för mycket pengar av min mamma som vi inte har råd med, men hon vill att jag ska va lycklig, inte av pengar utan att också kunna delta i saker utan att känna mig patetisk.

Jag har jobbat i olika mängder, jag kan jobba från 2 dagar t 6-9 veckor, och så e livet, ibland har jag jobbat i flera månader. Men jag har kunnat göra vad jag vill sen, jag kände mig inte instängd, jag kände mig inte utanför.

Nu har jag inte haft jobb på ett tag vilket har gjort mig väldigt ledsen, jag kan inte ha råd med en canada goose jacka, jag har ingen egen dator utan en skol dator, jag har inga vinter kläder utan några jeans o nån kofta med en hyfsat varm jacka, så jag tog ett jobb, va med i en inspelning i serien hassel i 2 dagar. Och nu sitter jag här, på Dramatens teater och ska på en audition för en pjäs som jag har noll aning om vad de är... håll tummarna för mig för jag e helt borta (NO sleep) säger jag bara.

Kram
💘

Likes

Comments

psykiskt mående

Hej allihopa, godkväll, idag tänkte jag få er o förstå mig lite bättre. Jag går tillsammans med min bästa vän http://nouw.com/corinnealexandra?cache=019660875

i en kultur skola i lokala stockholm. vår skola är nog egentligen genom allt en väldigt dömande skola även fast vissa inte håller med och det är okej. Men båda vi lider av psykisk ohälsa, hon är diagnosticerad med panik ångest och social fobi. det är ju bra att hon vet iallafall. Men jag varje dag får frågan varför jag ljuger om min depression. okej så jag måste vara diagnosticerad för att veta att jag lider av depression? nej jag tror inte det.

Jag och Corinne blir nertryckta hela tiden för vi ´´vill bara va cola´´, frågan är hur vet ni? om ni nu vet hur allt står till kan inte ni ge mig en förklaring på hur jag mår och varför jag e så kallad ´´lat´´. och med ´´ni´´menar jag mina klass kamrater och eleverna i dom andra klasserna. det är hur jävla jobbigt som helst. det finns inget som. du det är bara att gå till skolan och göra det. det är inte så lätt. vissa dagar vaknar jag upp av att inte vilja leva. att må så dåligt att jag inte ens vill hålla på med min största passion. då vet jag att jag vill inte gå till skolan, men det finns människor där ute som inte förstår sig på psykisk öhälsa och dom tycker att skolan är första prioritet, men vadå så min skolgång är viktigare än min hälsa? det går inte att bara fortsätta kämpa, jag klarar inte av skolan, eller att ens träffa vänner ibland, jag lovar att det blir inte bättre när ni lägger press på mig. ni sparkar på en människa som redan ligger ner. och fortsättningen till er elever, vem fan e ni o säga att jag e lat? vet ni vad jag gått igenom, vad jag måste bära på varje dag? Jag skulle aldrig våga stämpla en människa utan en rimlig andledning. och det jag får höra av min favorit lärare är : det finns människor i klassen som tycker om dig och vill lära känna dig, men då måste du komma till skola,jag var på en klass resa med dom och de var seriöst inte så många som ville prata med oss, och jag ska inte behöva ha press på mig att jag måste va närvarande. Det ska inte avgöra vilka som vill prata med mig och inte?

Likes

Comments

förlåt för en kort paus. men nu är jag tillbaka. Idag tänkte jag prata om nåt lite snabbt. Jag tror ni fått fel bild av mig på nåt sätt.

Jag är inte tjejen på festen som strular med massa killar. jag är inte tjejen som tappade oskulden på dagiset, Jag är inte tjejen som knulla min bästa väns kille/ex, Jag är inte tjejen som blir så packad att jag inte kan stå på två ben. Jag är inte heller tjejen som skaffar nya killar varje vecka, Jag e inte chaggan som skickar nakenbilderna som ligger ute på chaggas instagram och är spridda överallt.

jag må ha attityd. men jag är flickan som är oskuld, knappt har gjort så mycket med killar. jag är flickan som vill vara pappas lilla prinsessa (men han finns inte så tycke i mitt liv) jag är den där söta flickan på festen som knappt dricker nåt och är grym på dansgolvet.

så nästa gång ni säger att jag har haft sex tusen gånger, druckit hundra liter sprit, strula med en främling. säger jag bara gör om gör rätt.

Likes

Comments

​ Jag är en människa som få ser som ´smart´, tydligen så uppfattas jag som ´korkad´ missta mig rätt men klaga inte på min intelligens om den inte är testad. Jag tycker det är synd att de jag säger hela tiden ska nedvärderas. En konversation med en annan kan lättast vara. 

jag - har ni hört om invandring´s politiken nu på senaste? eller om skottningarna i U.S.A. En man som i stora mängden blev skjuten för sin hudfärg och black lives matter osv? 

någon - va? Dao vet du ens om sånt? du går inte i skolan, iq befriad, har f i alla ämnen. Du kan knappt stava eller läsa, du kan ingenting om politik eller nåt annat faktiskt. gumman du har säkert googlat fram dom där orden o memorerat dom för att leka smart. haha.


frågan är? varför ska jag bli nertryckt bara för att jag inte har toppbetyg i skolan eller har mest närvaro? är de verkligen skolan i stora mängden som gör mig smart? SVAR NEJ. Jag e trött på att bara vara en nolla, Jag mår fucking dåligt, Och nej jag går inte alltid i skolan, nej jag går inte hela tiden och gör bra saker, jag gör inte alltid smarta val. Men de gör mig inte mer ointelligent än innan isåfall. Jag är en smart människa som inte fått nån chans och det är sjukt hur jag ska få bli nertryckt dagligen av så kallade ´nära och kära´, Nepp jag är inte bäst på att stava, eller läsa. Men jag försöker mitt bästa.


Jag tänker inte längre tolerera denna sjuka nedvärdering fortsätta. Jag e smart och jag skiter i vad ni säger, jag vet bäst själv.

Det här är allmänt till samhället där ute. sluta trycka ner era så kallade ´loved once´ jag lovar att man inte blir glad över att nån skrattar åt en så fort man tar upp intelligens.

Likes

Comments

God kväll allihopa ikväll sitter jag o prova proppad, jag ville göra en ärlig review på de. har sätt hela youtube o allt prata om hur goda dom här är.


protein milkshakes - den va så jävla god ärligt, den smakade exakt som kall oboy, dee skit gott


protein pudding - den va god, men ärligt talat så har den en så äcklig slaimig konsistens. så jag vill inte smaka mer ärligt. de va så obehagligt...

men sammanfattat så om du inte har nåt emot konsistensen på puddingen så testa åt minstånds.


kraaaaaam ila <33333

Likes

Comments

info

Det är dags att jag börja göra roliga saker och det här kanske blir kul, jag vet inte vad jag vill göra med den här bloggen, ville skapa en ny med en fresh start.

Jag tänker kanske ha detta som en blandning mellan en dagbok? fina bilder? viktiga saker som man vill ta upp, samband med min youtube, etc...

Likes

Comments