förlåt för en kort paus. men nu är jag tillbaka. Idag tänkte jag prata om nåt lite snabbt. Jag tror ni fått fel bild av mig på nåt sätt.

Jag är inte tjejen på festen som strular med massa killar. jag är inte tjejen som tappade oskulden på dagiset, Jag är inte tjejen som knulla min bästa väns kille/ex, Jag är inte tjejen som blir så packad att jag inte kan stå på två ben. Jag är inte heller tjejen som skaffar nya killar varje vecka, Jag e inte chaggan som skickar nakenbilderna som ligger ute på chaggas instagram och är spridda överallt.

jag må ha attityd. men jag är flickan som är oskuld, knappt har gjort så mycket med killar. jag är flickan som vill vara pappas lilla prinsessa (men han finns inte så tycke i mitt liv) jag är den där söta flickan på festen som knappt dricker nåt och är grym på dansgolvet.

så nästa gång ni säger att jag har haft sex tusen gånger, druckit hundra liter sprit, strula med en främling. säger jag bara gör om gör rätt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​ Jag är en människa som få ser som ´smart´, tydligen så uppfattas jag som ´korkad´ missta mig rätt men klaga inte på min intelligens om den inte är testad. Jag tycker det är synd att de jag säger hela tiden ska nedvärderas. En konversation med en annan kan lättast vara. 

jag - har ni hört om invandring´s politiken nu på senaste? eller om skottningarna i U.S.A. En man som i stora mängden blev skjuten för sin hudfärg och black lives matter osv? 

någon - va? Dao vet du ens om sånt? du går inte i skolan, iq befriad, har f i alla ämnen. Du kan knappt stava eller läsa, du kan ingenting om politik eller nåt annat faktiskt. gumman du har säkert googlat fram dom där orden o memorerat dom för att leka smart. haha.


frågan är? varför ska jag bli nertryckt bara för att jag inte har toppbetyg i skolan eller har mest närvaro? är de verkligen skolan i stora mängden som gör mig smart? SVAR NEJ. Jag e trött på att bara vara en nolla, Jag mår fucking dåligt, Och nej jag går inte alltid i skolan, nej jag går inte hela tiden och gör bra saker, jag gör inte alltid smarta val. Men de gör mig inte mer ointelligent än innan isåfall. Jag är en smart människa som inte fått nån chans och det är sjukt hur jag ska få bli nertryckt dagligen av så kallade ´nära och kära´, Nepp jag är inte bäst på att stava, eller läsa. Men jag försöker mitt bästa.


Jag tänker inte längre tolerera denna sjuka nedvärdering fortsätta. Jag e smart och jag skiter i vad ni säger, jag vet bäst själv.

Det här är allmänt till samhället där ute. sluta trycka ner era så kallade ´loved once´ jag lovar att man inte blir glad över att nån skrattar åt en så fort man tar upp intelligens.

Likes

Comments

God kväll allihopa ikväll sitter jag o prova proppad, jag ville göra en ärlig review på de. har sätt hela youtube o allt prata om hur goda dom här är.


protein milkshakes - den va så jävla god ärligt, den smakade exakt som kall oboy, dee skit gott


protein pudding - den va god, men ärligt talat så har den en så äcklig slaimig konsistens. så jag vill inte smaka mer ärligt. de va så obehagligt...

men sammanfattat så om du inte har nåt emot konsistensen på puddingen så testa åt minstånds.


kraaaaaam ila <33333

Likes

Comments

info

Det är dags att jag börja göra roliga saker och det här kanske blir kul, jag vet inte vad jag vill göra med den här bloggen, ville skapa en ny med en fresh start.

Jag tänker kanske ha detta som en blandning mellan en dagbok? fina bilder? viktiga saker som man vill ta upp, samband med min youtube, etc...

Likes

Comments