Hur kan vi tillåta detta?

Vi ser dag efter dag att vi behöver förändring i Sverige! Men inget händer. Vi har just nu en regering som absolut inte klarar av något utan att göra någon upprörd. Dem kan inte ens sätta ner foten för migrationen som kommer få det ekonomiska systemet att kollapsa. Vi vet detta säkert då man själv som person blir orolig av detta. Vi alla vet att systemet hos migrationsverket inte fungerar och speciellt inte när det kommer upp till 2000 personer om dagen. Jag går i skolan än och kan inte känna av något dåligt i ekonomin eller så men det beror ju mycket på vad man lever i för familj. I nästa års början så kommer det va kaos i regeringen och detta på grund av migrationen och då har vi personer som säger att vi ska fortsätta ha helt öppna gränser in till Sverige. Det måste väl ringa i ett par klockor i vissa personers hjärnor. Jag förstår helt och hållet att man ska hjälpa dem som är i behov av det. av det men man ska även ta fult ansvar för sitt eget folk under tiden och det finns idag folk som blir utkastade från sina hem och insatta på hemmet. Är detta verkligen rätt? Hur många ser detta egentligen? Känner vi av detta? Nej, absolut ingen och vi känner inte av detta än!


Vi borde välja rätt och påverka allt mer. Folket är den styrande faktorn och det är vi som kan ta egna saker i händerna och förändra dem. Se till att alltid välja rätt vad det än gäller.


Dan.W.Törnenger

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi lever i ett samhälle där ingen vågar säga vad dem tänker och tycker om saker. Eller jo.. Det finns ju faktiskt dem som säger exakt vad dem tycker 😉 Men vad händer då😕 Jo dem stötts ut av dem andra i vårdat samhälle och tas då som extrema eller annorlunda (som person)

Jag tror dem flesta av er som läser detta säkert förstår vad det är som jag menar och att det ligger oftast mycket i vad andra tycker(de som anses extrema/annorlunda)

Jag tar det exempel som säkert många använder sig av i det som jag pratar om. Det är ju Sverige demokraterna och Gud va mycket som skrivs om dem och allt dem gör är alltid lite fel, enligt vissa människor. Men vad vissa människor inte förse är att SD får gratis publicitet och allt negativt som sägs om de, väcker revolutionskänslor hos flera olika människor i vårdat land. Kanske inte alla som sätt att SD har vuxit enormt dem senaste 8 åren och att det är något som är fel med vad man försöker göra för att stoppa dem.

Det finns en sak som SD är bra på och det kan vara invandringen. Men dem har absolut ingen jobbpolitik eller ekonomipolitik som håller. All deras politik utgår ifrån invandringen och om dem skulle få som dem ville.. Hur skulle dem då fixa all annan politik, då invandringen var lösningen på alla eras problem och det inte finns någon invandring kvar om dem skulle få som dem ville ha det??? Visst det kommer vara mycket pengar kvar om man stänger gränserna eller minskar drastiskt på den. Dem har stödet dem behöver så länge som deras invandrings fråga står kvar som ett problem för Sveriges befolkning.

@DanTornenger

Likes

Comments

Rasism & ekonomi

Nej varför ska allt man säger idag om migrationen vara rasism..
Vi har alltid haft migranter och en gång i tiden var det mycket finskar som flydde till Sverige för att få det bättre under kalla krigets tider. Var vi rasister då med? Nu i dagens läge så är ju rasism något annorlunda och kopplas alltid ihop med bruna/svarta raser.

Jag vill alltid att man ska hjälpa alla människor som är i "behov" av hjälpen. Man ska inte låta utsatta människor stå ensamma och försvarslösa. Allt handlar idag om pengar och det är ju svårt ibland att lägga mycket pengar på en sak som man inte bryr sig om, om man nu inte är med om det själv.
Allt idag är svårt att ta in för man är så rädd att man ska bli utsatt i sin egen ekonomi och vardag för ett ras.

Det finns lösningar men det finns också folk som ska stå i vägen för att dem tror att de den gör är bättre.. Jag må va Moderat men det betyder inte alltid att jag ska behöva tycka samma som dem som kommer ut i media mm.

Jag har hört uttrycket.. Migrationen är ett litet problem i början men i framtiden så kommer det gynna oss... Kommer inte ihåg exakt vem som sa det eller hur exakt jag sa det just nu men hur i all världens tankar ska man kunna förutspå framtiden???
Framtiden är inte stående utan den kan förändras vid minsta lilla tanke eller görande av en människa. Teorin då om att migrationen kommer gynna oss i framtiden håller inte. Vi skulle då behöva en massa företag och vilka företag vill ha dyra människor som gör saker eller dyra maskiner som gör samma jobb men för mindre pengar!

Det är dags för en lösning som inkluderar högre krav på medborgarskap och mindre krav för ett land att få varje emigrant in i systemet. Det kostar att ha migration och det är absolut inte gratis! Den är inte mycket det gynnar vårdat samhälle. Vi ser problem varje dag och skolsystemet funkar inte längre. Jobben är i kaos och dem som är ny migranter är dem man vill få ut i jobb före en svensk student som har en fullständig utbildning.

Jag vill se att man hjälper folket som är i "behov" av hjälpen och att vi ska ställa krav på dem och dem ska inte ställa krav på oss. Inte ens rättssystemet funkar längre då man börjar se om domare är rasister. En lag är en
lag och den ska följas och man ska inte bli ompysslad och lättare behandlad för att man är en emigrant.


@DanTornenger

Likes

Comments

Varför ska alla i politiken vara så själviska. Nu menar jag inte specifikt att alla är det men det finns så många som tänker mer på sitt ryckte om att göra rätt och att det ska verka som att man är viktig för politiken där man medverkar än vad man faktiskt är. Jag är självklart inte mer annorlunda från någon annan men jag tänker mer på det än vad andra kanske gör.

Jag vill göra skillnad och se att Sverige och dess befolkning hamnar i rätt händer. Det vill vi alla men på olika sätt som fungerar olika bra från person till person. Vi vet att ett samarbete mellan fler partier hade gjort stor skillnad och en snabbare förändring dör problem måste lösas.

Men ibland glömmer allt för många av vad som faktiskt betyder något. Idag handlar det mer om att göra sitt ansikte känt utåt för att kunna göra skillnad. Än att faktiskt göra skillnad och kunna påverka mer, men varför ska man behöva göra det frågar jag mig då själv!

Idag bygger allt på att ha kontakter och bygga upp ett socialt nätverk som kan förstöras hur enkelt som helst. Det räcker att sprida ett simpelt ryckte eller se till att man själv förstör för en person genom att säga något illa om den. Jag ser att vem man än är så spelar det ingen roll vas man försöker göra så ska andra alltid försöka att tycka illa om en för att man kan va bättre än denna person.

Sverige byggs ibland på avundsjuka och svek! Hur förändrar man sådant som ibland är så negativt att det verkar omöjligt att ens försöka påverka den nuvarande situationen till de bättre. Det finns inga svar me än att man ska försöka klara sig själv. Du själv vet vad du kan göra och man ska då inte låta någon va med och påverka den tanken och det gäller faktiskt inte bara politiken.

Att vara självisk och tycka att man själv är bättre än andra bygger mycket på att man dömmer en person i förhand. Du kan döma en person via vad du hört från andra och vad du själv tror om personen via hans/hennes kläder. Det finns många olika faktorer som påverkar denna personen som gör så. 


Jag har alltid låtit mig vara öppen för idéer inom politiken för att jag vill se att alla är bra på sin sak i varje parti och inte endast gå via ett partis svar på frågor. Alla gör skillnad på sitt och är man i större massor samarbetsvilliga så gör man mer skillnad i en demokrati.Detta är mitt första inlägg i denna bloggen och jag vill vara noga med att säga att dem politiska personer som tror sig vara bättre än andra ska tänka sig förr innan man tror detta. Då man i detta lägget är en person som gör helt egna val. Utan att låta någon annan person säga vad dem tycker om denna idéen och vara med att utveckla tanken. Det låter kanske annorlunda nu för den personen som känner igen sig i detta kanske.. Låt alltid andra tycka till och säga vad den tycker om din tanke. Man ska diskutera och samtala från person till person i detta landet som är en demokrati. Det gör att fler lägger in sin åsikt i din tanke och hjälper dig utveckla åsikten så att demokratin får sin påverkan.Gör skillnad via att tycka till och våga ta tag i saker för göra det bästa för detta landet och för att utveckla partiers ideologier. Tänk till som egen person även om du inte är politiskt intresserade för att se vad du tycker om vad som skrivs i tidskrifter och partiers hemsidor. Du som person är den som avgör hur stor makt ett parti ska ha och vad dem ska diskutera eller utveckla.

För att du ska tycka att din åsikt gör större skillnad för samhället och dig ska du va med och påverka mer och förstå vad dina val innebär för dig och landets framtid.@DanTornengerLikes

Comments