Header

Hej! Tänker att det blir bäst om vi tar allt från början. So here we go!

Den 4:e september började vi vår resa mot Paris. Vi hade då bokat ett boende via airbnb för hela vistelsen på 4 månader. Tanken var då att vi skulle bo i en liten lägenhet i 10:e arrondissementet. DRÖMMEN! Trodde vi då.

Lite frukost på Joe & The Juice innan avfärd

Vi klev av RER B vid Gare du Nord med alla våra väskor (vi hade alltså två stora resväskor var). Sedan skulle vi gå en bit innan vi kom till lägenheten. Denna lilla bit visade sig bli väldigt varm och svettig men tillslut kom vi fram! När vi gick in i lägenheten tror jag båda två fick en liten chock. Lägenheterna i Paris har mycket lägre standard än hemma och bilderna på airbnb hade förskönat lägenheten något. Hur som helst så ställde vi in oss på att det är här vi ska bo och började packa upp. Vi bestämde oss för att kolla in området och hitta något att äta. Vi hittade en pizzeria på en gullig gata och skålade med varsitt glas vin!

Det mysiga området vi bara fick spendera en kväll vid.

Senare framåt kvällen när vi skulle lägga oss ser jag någonting som kryper på sängen. Den första tanken som kom upp var "vägglöss". Jag fångade lusen i ett glas och sedan började något som skulle bli fyra turbulenta dagar. Vi googlade på allt om vägglöss, ringde våra föräldrar och kontaktade airbnb. Vår airbnb host trodde det skulle räcka med en spray och att vi sedan skulle kunna bo där som vanligt. Som tur var såg airbnb allvarligt på detta och gick med på att häva köpet.

Nästa steg var att hitta ett nytt boende samt att tvätta alla vårar kläder. Kom ihåg, vi hade totalt fyra resväskor.

Likes

Comments