Header

Jeansjacka - H&M
Halsduk - Hollies
Väska - DKNY
Tröja - Zara

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ni som känner mig vet hur mycket jag ääälskar kenzo, så här är ett nytt plagg som jag välkomnar -

Denna är ifrån Johnells butiken i Kungens Kurva

Likes

Comments

Hello !

Är nu påväg hem från fotbollsträningen, tycker de riktig känsla o träna under detta väder, älskar. Yes iallafall ska hem hoppa in i duschen direkt och sen ta o plugga lite innan jag lägger mig. Tycker den här veckan gått sjukt snabbt, så skönt verkligen med fredag imorn!

Likes

Comments

Eftersom jag är helt ny och okänd i bloggvärlden så tänkte jag köra en frågestund, just drop hur många kommentarer och frågor som helst. Låter det vara tills jag har fått en del tills jag svarar på alla, så fråga på nu så ni kan få en närmare blick om vem jag är :)

Likes

Comments

Ordet respekt har flera meningar, allt ifrån att hålla upp en dörr för någon o allmänt hjälpa människor och till att behandla människor såsom exakt du vill bli behandlad av andra. Det jag uppskattar mest här i världen är respekt. Respekt är det finaste jag vet och det kan höja upp människa så mycket i mina ögon. Så fort du bemöter någon med 0 respekt utan någon alls anledning kan det kännas rakt i hjärtat, det kan ta på en så hårt. Får tankar direkt om att jag verkligen vill lära ut hur man behandlar en människa på ett fint sätt. Det gör så enormt mycket, hur en fin komplimang eller allmänt ett fint beteende kan göra dig så glad medan hur någonting nedtryckande kan sänka en människa så mycket.
Men ja, man ska inte ta åt sig av negativa kommentarer, tänk på att dessa individer som droppar negativitet är osäkra på sig själva helt enkelt. So keep ya head up i alla situationer och låt ingen trycka ner dig, absolut ingen. Ett sätt att dessutom respektera sig själv är att gå iväg från de som inte längre förtjänar dig, de som inte ser ditt värde och höjer upp dig eller helt enkelt inte gör dig glad, just leave. Let theese haters see you progress och så är det dom som kommer känna det så hårt i sig, just let the time tell and be patient. ✨

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!

Söndag idag så tror jag bara tar det lugnt har inga direkta planer, så skönt! Annars har helgen varit ganska chill, inte gjort så mycket håller på bli sjuk också, standard under denna period 😪.
Uppdaterar mer snart xoxo

Likes

Comments

Uggs är ett måste för mig nu när vintern är påväg, så jag tog och köpte ett par nya för denna säsong! Ni hittar dom hos Johnells.

Tycker dom är så sköna och mysiga dessutom passar så bra till mjukis som jag älskar att ha under denna kyla. 

Likes

Comments

Hello!

Har precis kommit hem från skolan, äntligen! Det var en lång dag idag men men, just nu ska jag ta o äta o normaltvist skulle jag ha träning nu vid 19 men träningen idag är inställd. Så då ska jag passa på o plugga, har seminarium imorn.
Men vi hörs senare, puss!

Likes

Comments

Kjol ~ H&M
Vit topp ~ GinaTricot
Skinnjacka ~ Chiquelle
Glasögon ~ Gucci
Ryggsäck ~ LV
Skor ~ Kenzo

Likes

Comments