View tracker

Hej igen bloggen, blir lite inlägg då och då. Lite när jag får feeling med andra ord.
Kan man redan fatta att det är Onsdag idag, denna vecka har rusat förbi och idag efter jobbet om ca två timmar ska jag möta min glädjespridare Niklas. Vi ska åka till gamla stan och vandra runt på den underbara julmarknaden, hur mysigt ?? Sen ska vi nog ta en matbit och ett glas rött, som vanligt när vi umgås.

Men det jag egentligen ville säga i detta inlägg är att jag har fått mitt visum till Australien, hur galet!!! Så nu i veckan ska jag boka flyg, alltså wow! För ca 2 veckor var det bara en tanke men den tanken kan man säga blev verklighet. SJUKT.

Så om ni har några magiska bra tips så snälla kommentera och hjälp mig!! :)
<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

I oktober var jag och min vän Niklas i Parga (Grekland). Världens mysigaste lilla by på fastlandet, om jag kommer åka dit igen, absolut!
Men om jag åker dit igen kommer jag verkligen inte gå på marknad, sämsta marknaden jag har varit på faktiskt. Samt så skulle jag åka i september och inte i Oktober för då stänger de ner allt och då menar jag allt. Vi åkte sista veckan de anordnar resor dit och man märkte verkligen hur dött de var, speciellt slutet på veckan.
Men de var verkligen så skönt att komma iväg på hösten och bara ha en lugn resa.
Om det är något jag verkligen älskar så är det att resa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Så igår efter jobbet blev det att åka direkt hem för att sova en stund innan det var dags att gå till Moster Nettan i Ålsten där det bjöds på middag och fika. Bästa som hänt, få middagen serverad en söndag då jag verkligen aldrig hade ställt mig och lagat mat. Vid 20.00 någonting så gick jag och Mikaela hem till henne och kollade beck men vi båda somnade på en gång i soffan så får väl kolla på play någon annan dag i veckan.
Ha en toppen Måndag fina ni.

Likes

Comments

Jag hade ett val, jag hade en känsla, jag visste vad som skulle hända. Men att jag skulle få en känsla av hat av min vän visste jag inte. Fel eller inte fel det är gåta. Men det bästa är att jag vet att det kommer försvinna med tiden, men att en större känsla av hat kommer att komma är en tidsfråga.

Likes

Comments

Godmorgon Lördag.
Men vad tusan hände igår ?? En lugn kväll prata vi om men haha vem försöker jag lura.
Vi kom hem faktiskt hyfsat tidigt men vi drack som om vi vore ute till 5.00 så huvudet idag dunkar på ordentligt.

Vi kom till Bergmans väldigt tidigt, omkring 21.00 då de skulle börja men middagen startade inte fören 22.15 så vi minglade runt där och pratade med sköna människor.
När middagen sen var klar så blev det såklart bord på Bergmans så där blev det en och annan drink. Men vid ca 1.00 blev det hemgång men idag känns det som om vi kom hem betydligt mycket senare.

Idag efter jobbet ska jag hem snabbt som tusan för att fixa och byta om till 50årsfest, om jag är taggad ? Svar nej, skulle bara vilja ligga i sängen med chips och dipp och ha någon som kramar om mig medan vi kollar film, typ en sån här klassisk söndagskväll! Men jag blir nog taggad senare, förhoppningsvis. En återställare och jag kommer bli på topp.

Likes

Comments

Hej vänner!!
Är nu på väg till Bergmans med min älskade syster. Vi kommer ta det hyfsat lugnt ikväll (förhoppningsvis..) jag jobbar imorgon och sen imorgon på kvällen ska vi på 50års-kalas ute på Ekerö hos våra gamla grannar, ska blir så mysigt och kul att träffa alla igen.
Men mer om de imorgon.

Detta är systrarnaBUS ikväll!! xoxo

Likes

Comments

NY START!

Hej igen bloggen, nu var det ett tag sen jag blogga och helt plötsligt fick jag sug om att börja igen. Hur seriöst det blir återstår att se.

Ikväll har jag och min syster blivit bjudna till Bergmans på drinkar och middag, ska faktiskt bli sååå kul. Längtar tills jag kommer hem till Mikaela (min syster) och vi gör oss i ordning med ett glas bubbel i handen.

Likes

Comments

Jahopp då var det dags för verkligheten igen då efter en veckas semester! Men denna vecka jobbar jag bara mån-tor så det lär gå snabbt och veckan efter jobbar jag bara tis-tor! Love life eller vad? Ha en bra måndag! :)


Likes

Comments