Woho tisdag idag, typ. Min skola skulle imorse till ungdomsmottagningen klockan 8-10. Men jag sket i att gå dit då jag kände att det inte behövdes. Och med tanke på att jag bor ca 10 min från Kungsbacka station så tänkte jag att då tar jag bussen med dom andra när dom ska hem. Så nu sitter vi, hela klassen samlad på den jävla bussen.

Idag ska jag hem direkt efter skolan sen ner till frillesås igen, intressant å grejer. Fuck off tisdag.

Nu ska jag socialisera mig med min jävla klass. Mycket svordomar på det med tanke på att denna dagen suger. Puss!
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är nu hemkommen från en otroligt go men ändå jobbig dag. Mycket som hände och mycket blandade känslor, men väldigt mysiga människor! Nu ska jag sova hade jag tänkt, hela jävla natten också. Puss på er!


Likes

Comments

Idag är jag, som rubriken talar, på konfirmation för min nära vän Mikaela! Jag är ju själv konfirmerad så jag förstår om hon är nervös. Sitter med Käthie & hennes mamma i kyrkan och det känns som om detta kommer ta en evighet, konfirmationen har dock inte börjat.
Efter detta ska jag vidare hem till Mikaela & umgås lite med henne & hennes släkt. Efter det ska jag med snabba ryck vidare till Josefine, träffa henne & Maria & några andra sen direkt till Stenungsund & vara med Linus & Erica. Lär ju uppdatera mera under dagen om man säger så.
Likes

Comments

För att jag har så jävla bra musik smak. Är så jävla kär i denna låten.


Likes

Comments

Snabb & kort sammanfattning om vad jag gjort idag!

Imorse, tidigt som fan, drog jag & pappa & hans fru in till Kungsbacka för att kolla på lite politiker som pratade för vänster, vilket var skit mysigt men tillslut vääldigt tråkigt då jag snabbt blir rastlös (adhd ja). Efter det körde pappa hem mig till Olivia, så gjorde jag mig lite iordning så drog vi vidare till Amanda där vi inte gjorde ett skit. Därefter drog jag till Göteborg & mötte Amandah så drog vi till Angered festivalen. Skit mysigt å träffa massa gamla vänner från Gbg då jag tappat kontakten med nästan alla! Träffade även lite nya vänner oså. Sen satt jag med nära andra vänner från Kungsbacka då när jag väntade på att någon som skulle hämta mig. Intressant, right? :-)
Nu ska jag sova, som ja längtat efter det!
Likes

Comments

All in or ingenting gubbar!


Likes

Comments

Idag har jag faktiskt börjat jobba med alla ämnen jag ligger efter i. Då jag hade otroligt hög frånvaro förra terminen & va hemma flera månader denna så har de ju behövts. Blev ju ganska chockad när jag fick fram hög efter hög på grejer jag skulle hinna göra, men jag får helt enkelt skylla mig själv! Jag har börjat iallafall, och gjort klart hela engelskan dessutom. Så det ska jag vara glad över. Jag kommer inte få högt betyg i något iår, inte ens musik som jag haft À i sen 7an. Men det får jag lära mig bygga upp. Nu sitter på någon slags musiklektion & längtar tills jag får åka hem och göra mig iordning. Det är ju Valborg idag! Hoppas ni ungdomar håller er långt ifrån alkoholen & sover gott inatt & vaknar gott imon istället!

Likes

Comments

Vaknade imorse & kände att jag verkligen inte hade någon ork till något alls. Var seg i hela kroppen, så smsade då pappa å sa att han skulle sjukanmäla mig. Så idag är jag hemma & kommer inte göra någonting alls! Är inte på humör för något men antar att jag verkligen måste gå upp & fixa iordning lite grejer nu. Funderar på att göra värsta deep inlägget sen om saker som folk inte bryr sig om men känner att det inte direkt är "jag" så vi får se hur det går med det. Har dock inte vart med på en enda tisdag på flera veckor vad jag kan minnas.. Jaja.

Tänker inte ladda upp någon bild på typ mina ben när jag ligger i sängen eller liknande. Så hoppar över bild i detta inlägget då jag inte har lust att visa mig när jag ser ut som ett monster atm.

Likes

Comments

Nej usch. Är på jättedåligt humör just nu! Värsta skoldagen imorgon, är jätte nervös inför en grej som jag för min egen skull inte borde skriva ut såhär, sen är jag även skit rädd för jag ska sluta ta mina sömntabletter idag, & jag har ju vant mig vid dom så länge så de blir helt knas i mitt huvud att jag ska kunna sova utan dom liksom! Massa massa stress & ångest nu bara! Nej , inge kul!
Plus massa idioter som man önskar kunde ge en lektion i hur man beter sig, samt innebörden av empati.

Orkar nog inte uppdatera mer idag. Sov gott på er!!Likes

Comments