Så idag är det första advent!
Det bunkrades upp med gröt o skinkmackor med senap och såklart kaffe.
Sååå himla mysigt, självklart var det jul musik i bakgrunden och bara helt perfekt :)

Ligger nu i soffan och små äter på pepparkakorna som Jennifer lagt fram och dricker julmust och kollar på Pursuit of happiness.

Ta hand om varandra

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 37 Readers

Likes

Comments

Så i helgen så var det black friday, jag bestämde mig för att spendera min fredag & lördag och pengar (haha) i Göteborg. Träffade saknade Mikael och sov över där. På fredag kvällen kollade vi på de ”bästa” b skräckfilmerna någonsin men vi hade så himla kul, inte skrattat så på länge!
Det var så välbehövt att få åka iväg och framför allt till goa Göteborg!

Lördagen spenderades med Jennifer och hennes mamma med små godsaker o så mycket bättre vilket var uppskattat och mycket trevligt :)

Nu är vi inne i December månad och imorgon är det första advent som jag ska spendera med att äta tomtegröt och äta goda skinkmackor med Jennifer ♡
Till henne gjorde jag en egen adventskalender vilket hon blev glad för (vilken tur, haha).

Har äntligen införskaffat ett leg så jag slipper gå runt med pass & även startat upp mitt gymkort på 24/7.


Nu ska jag fortsätta dricka kaffe med min syster innan det är dags för lite kvällsjobb på bästa Pinchos!

Ta hand om varandra

  • Livet
  • 54 Readers

Likes

Comments

Hej folket!

Idag åkte jag för sista gången till Linköping, sista gången jag satte mig på campus bussen för att ställa mig framför min klass och säga att, från och med idag pluggar jag inte längre denna utbildningen. Jag var otroligt nevös men jag hade Marina som stod bredvid mig stöttande.
Klassen var stöttande och sa att de alla skulle boka bord på Pinchos, haha!
De önskade mig lycka till och vi kramades hejdå ♡

Självklart var det svårt och självklart blir det en liten tomhet som skapas men samtidigt tror och vet jag att detta är början på en ny kula!

Jag tänkte nu helhjärtat satsa så mycket det går på mitt jobb & på att må bra!
Träning står på schemat bland annat vilket ska bli otroligt givande och skönt.

På bilden ser ni saker jag fick av min kära far när han i igår (söndag) plingade klockan 9.00 på dörren med ett stort leende.
Bättre pappa får man leta efter ❤️

Ta hand om er!

  • 48 Readers

Likes

Comments

Jackan - H&M / T-shirt - H&M / Hatt - Carlings /
Klocka - Regal

God eftermiddag! Hoppas ni har haft en grym start på denna lördagen. Just nu är jag påväg hem efter två trevliga timmar med Stoffe på tropicariumet. Allt från söta apor, tuffa surikater, slingriga ormar till att röra en manet (sååå tufft!). Det är en sån fridfullhet över hela det placet med skön musik och konstigt nog härliga dofter. Sen att få gå där med ödmjuka lugna Stoffe är ju ett himla plus!

Om ungefär 1h startar jag mitt pass för ikväll på Pinchos!

Ha en grym Lördag & ta hand om varandra i höst mörkret

  • 89 Readers

Likes

Comments

Det var med bloggen jag startade en gång när jag var 15 år gammal på högstadiet.
Och jag har gett det chanser och ibland gett upp. Det är mycket pga av min otålighet, förvirring och att det händer för mycket för att ens få ihop något. Men jag försöker, tro mig! Jag har gett mig fan på att ge detta en sista chans nu!

Bloggen var i många år något av det största jag gjorde. Dags att hitta en skrivglöd och börja dela mig av djupare texter, inspiration, härliga bilder och annat roligt som jag var bra på engång för länge sen! Vi gör detta tillsammans en sista gång! Skiter det sig, då lägger jag ner bloggen!

Så jag tänker, vi börjar simpelt.

16
frågor om mig och livet?

1. Hur många kuddar har du i sängen? 2 stycken, en stor nalle och en liten apa. Alltid när man vaknar så ligger nallen intryckt mot väggen, apan på golvet. Har också en filt som jag alltid lyckas trycka in i ett hörn. Och när jag sover så ligger jag alltid på min höger sida men vaknar upp över hela sängen, inte på liten fin kant som alla andra .

2. Hur många landskap har du bott i? Landskap, Jag var inte grym på geografi i skolan men jag har bott i Skåne, Västergötland (Göteborg) och sen Östergötand.

3.Vilka städer har du bott i? Jag har bott i Göteborg, Staffanstorp (även fast det är väll mer en by) och nu Norrköping.

4. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Helst barfota om jag är hemma men jag älskar känslan på morgonen efter en varm dusch, på med kläder och sista drar man på sig varma strupmor, magiskt!

5. Är du social? Ja alltså ibland får nog folk be mig hålla truten, verkligen. Men jag har blivit mycket lugnare med åren. Men jag är väldigt social och tycker det är roligt att prata, diskutera och få saker framåt och tycker om att träffa nytt folk. Sen om jag är en höjdare på sociala koder tror jag knappast, haha.

6. Vilken är din favorit serie? Alla gånger Greys anatomi, men klart det finns andra bra också!

7. Vilken är ditt favoritplagg i din garderob just nu? Den skönaste tröjan jag har som alltid funkar är min Levis tjocktröja.

8. Tycker du om asiastik mat? JAAAA, inte förs starkt dock. Älskar ju sushi men en grann portion från Spicy hot sitter ju inte fel. 🙂

9. Tycker du om kaffe? Absolut! Men på kvällarna ska det vara te,

10. Vad äter du till frukost? Det är lite olika. Ska börja träna igen så idag blev det havregrynsgröt med banan och ett ägg.

11. Är du morgon eller kvällsmänniska? Vill nog säga både och. Älskar att vara uppe sent och jag sover inte alls länge.

12. Vill du ha barn? Ja, självklart!

13. Tycker du om att mysa/kela? Haha ja, det finns väll inget bättre än det.

14. Kan du några andra språk än svenska? Engelska, känns nästan som att det skulle kunna varit mitt modersmål haha.
Självklart Svenska annars hade det varit lite jobbigt. Sen kan jag också spanska. Är ju trots allt halv chilenare. Hola amigos!

15. Vad spenderar du helst pengar på? Jag älskar egentligen att spendera pengar, men jag är nog ganska bra på att hålla i dom. Älskar att handla kläder på internet, dra en spontanrunda på stan och även har jag stora drömmar om hur min dröm lägenhet ska se ut så ibland smygs det till lite inredningsgrejer.

20. Vilka är dina största svagheter? – Jag har en tendens att få sjukt dåligt samvete för mycket. Är en jäkel på att stressa till saker och ting och även är jag rätt klumpig både i handlingar och ord. Aja man får väll ta mig för det jag är, förhoppningsvis orkar folket omkring stå ut!. Haha 🙂

Likes

Comments