Header

Jag har varit lite frånvarande. Frisknade till i tisdags och har jobbat sedan dess. Så igår kväll smög sig febern på och jag är helt död i både kropp och själ. Har numera för hög sjukfrånvaro på jobbet i år, så att sjukanmäla sig finns inte på kartan.

Räddningen kan bli om någon vill ställa upp och ta mina sista timmar. För jag vill banne mig bädda ner mig i sängen nu.

Likes

Comments

​God morgon gott folk! 

​Har nyss kommit in på kontoret och avnjuter en Powerking i väntan på att kaffet ska bli klart. Eller nja, i väntan på att kollegan ska sätta på kaffet åtminstone. Högt koffeinintag känns oundvikligt en dag som denna.
För över och sorterar bland bilder från gårdagens marknadsföringskampanj. Därefter är det dags att packa produkter inför dagens kampanj istället. Snabba ryck.

Ser redan fram emot arbetsdagens slut faktiskt, och kvällens Champions League-lottning.

Likes

Comments

Wow. Var börjar man efter en kväll som den igår, en onsdag mitt i den Malmöitiska sensommaren? Jag vet knappt. Vilken fullständig urladdning, vilket sätt att tysta kritiker och vilken jävla match!
Grattis Malmö, grattis Sverige - för andra året i rad har vi ett lag i fotbollens finrum - Champions League.

Det började redan på Möllan cirka 6,5h före avspark. Ett par kalla uppfriskande öl till reducerade priser för alla himmelsblå för att lugna nerverna inför vad som komma skulle.
Det klassiska inför-snacket där det divideras om tänkbara scenarion, skvaller om motståndarsupportrar i stan och var ett eventuellt avancemangsfirande ska hållas.
Vänner från förr, arbetskollegor, chefer, tandläkare och kassörskor från ICA och närbutiken på hörnet - alla var samlade igår för en och samma sak.

När jag startade min promenad från Möllan mot Stadion släppte nervositeten gradvis. En kombination av självsäkerhet och adrenalin tog över. Jag visste vad vi var kapabla till, och vi skulle bara in och göra vårt på läktaren, så skulle pågarna sköta resten på planen.

Och som det gick! 2-0 och Malmö Fotbollförening kan räkna in minst 200 nya friska miljoner på kontot.


Vem skulle möjligtvis kunna rubba mitt humör idag...!

//D

Likes

Comments

Godmorgon världen.

fy fan vilken match. Riktig nagelbitare. Riktigt bra gjort. 
Är nästan förvånad över hur insatt jag är när det gäller MFF. Men det är ju inte så svårt att bli det när ens sambo är en riktig MFF supporter. Han sjunger mff sånger för mig varje dag haha :)

Förkylningen håller ett stadigt grepp om mig, varken hostan eller huvudvärken har gett med sig. 
hatar vara fökyld.

​längtar tills sambon min kommer hem.. :)

//Jos.

Likes

Comments

Ute på promenad med våra kameror. Förhoppningsvis kan vi bjuda på lite bilder sen!

Likes

Comments

Jag kan ärligt säga, att dagar som dessa gör mig sååå pissed off.

Kunde inte komma ihåg vart jag har gjort av min kamera laddare, åkte till min moster och skulle hämta den. Väl där, så inser jag att jag har glömt mina nycklar. Satte mig på bussen igen , åkte hem och hämtade dom. Men jag ​gav inte upp,  ​jag åkte tillbaka med nycklarna denna gången. Letade igenom alla möjliga platser, men ​jag kunde fortfarande inte hitta laddaren. ​Sur som ett bi åkte jag hem igen, med blött hår och blöta kläder. Smsar sambon och ber han kolla igenom en väska i förrådet. och guess what? ​DÄR VA LADDAREN.​ 
"slösade" två timmar på att åka fram och tillbaka. Surt. som ​fan.​ 

//Jos.

Likes

Comments

​Josse drog på sig mina kläder, som är aningen för stora. Men det klär henne måste jag säga, haha

​​Tröja från Stone Island
Skjorta från Henry Cottons
Mössa från CP Company
Bucket hat från Fila

Likes

Comments

Måndag. Ny vecka, nya möjligheter. Jag mår lite bättre idag än vad jag gjort tidigare, så det känns ju som att det går på rätt håll. Stannar hemma från jobbet idag också dock, för säkerhets skull. Oturligt nog är dom två andra arbetsledarna också sjuka, vilket har satt vår regionkoordinator i en lite knivig sits med tanke på allt som ligger och väntar nu dom närmsta dagarna med diverse marknadsföringskampanjer.

Jag och min feber sov bort i stort sett hela gårdagen, medan sambon slet på jobb från 06.45-20.30. Det blev sängen för båda nästan direkt när hon kom hem.
Även hon stannar hemma idag, så jag har lite sällskap åtminstone. Sitter med min kaffekopp samtidigt som Leslie Tay, återigen, sipprar ut ur högtalarna. Känns inte som om jag kommer vara särskilt produktiv idag - men det är väl inte därför jag är hemma heller antar jag.

Är det någon som ligger inne med lite grymma filmtips, så mottages dessa tacksamt!

Likes

Comments