Denna dag har varit så skön. Vaknade runt halv 11, gick upp ganska direkt och tog på mig träningskläderna. Promenerade till Handen (ca 20 minuters promenad) och åt lunch med mamma. Därefter gick jag ner till gymmet som ligger precis intill handen, tränade i ca 60 min. Blev kondition, mage, ben & rumpa. Promenerade sedan hem, och satte mig framför datorn.

Sen jag kom hem har jag hunnit söka jobb, och blivit "antagen" till en gruppaudition för det jobbet, har mailat med företaget som jag ska göra min nagelteknologsutbildning hos, kollat priser och tider med dom. Samt ringt runt till olika företag för att kolla vad det skulle kostat att ta bort två utav mina tatueringar med laser, endast för att dom är så dåligt gjorda. Ringde också runt och kollade vad det skulle kosta att ta bort mitt ärr som jag fått ovanför naveln efter min infekterade piercing, med laser. Så denna dag har varit väldigt effektiv, hunnit med massor!

Imorgon ska jag upp 7 för att åka med katterna till veterinären, dom ska kastreras!
Svider i "mammahjärtat" att behöva utsätta mina små älsklingar för detta, men ibland måste man helt enkelt bara.

Vad har ni gjort idag?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​För att kunna fota och filma med bättre kvalité då det är ett stort intresse hos mig så har jag bestämt mig för att köpa en kamera! Jag har en systemkamera nu, men den har varit med om en del och fungerar inte riktigt som jag vill längre. Jag har nu kollat på två olika kameror som jag inte kan välja emellan. Vet inte vilken jag ska köpa. Det står mellan en Canon IXUS 285 HS eller en Canon EOS M10. Har någon som läser detta någon av dessa kameror så får ni gärna skriva till mig på Facebook där jag heter Dani Walther! Vill så gärna se bilder och videor som är tagna med dessa kameror.

Eller om ni har tips på andra bra kameror som man både kan ta foto och filma med!


Likes

Comments

Förutom några få timmar i skolan så har dagen spenderats hemma hos min bror. Där har jag spelat in en ny låt som förhoppningsvis är färdig om några dagar! Min bror håller på att mixa ihop den och fixa så ljudet och allt blir så bra som möjligt. Låten jag spelat in är en cover på "Let it go" med James Bay. Älskar låten, så varför inte göra en egen version av den? Jag hoppas att ni tycker om den (om ni hör den dvs). Kommer lägga upp länken när den är uppladdad på Youtube både här, men även andra sociala medier så som Facebook, Instagram osv.

Håller tummarna för att den blir klar så snart som möjligt så jag får visa den för de som vill se!

Likes

Comments

Kanske inte de bästa bilderna. Men här är mina bebisar! Den gråa heter Dino, och den svarta Doris. Det är alltså en tjej och en kille, och dom är syskon. Vet inte vad jag hade gjort utan mina små älsklingar!!

Likes

Comments

Såhär ser min studentmössa ut!! (texten på insidan är ett internskämt) Hoppas verkligen att den är lika fin i verkligheten. Står i mailet från företaget (crownstudent) att den ska komma den 28 Februari. Så nu håller jag tummarna! Hoppas också att storleken är rätt, annars måste jag ju skicka tillbaka den och hålla på..

Har även beställt en tuta och ett champagneglas, men det gick inte att spara bilderna på de så därför kan jag tyvärr inte lägga upp bild på de förrän de kommit. Är SÅÅ taggad!

Likes

Comments

Nu när studenten börjar närma sig rejält så tänker jag mer och mer på vad jag vill göra med mitt liv efteråt. Jag har så mycket planer för min framtid, men även drömmar. Till en början så ska jag i Augusti förhoppningsvis utbilda mig till nagelteknolog! Så himla roligt. Jag ÄLSKAR ju verkligen allt inom skönhet, så en utav drömmarna är självklart att arbeta med det. Jag har även lite andra planer för detta år, men tyvärr inget jag kan gå ut med just nu. Om det blir av vilket jag verkligen ska försöka med så kommer jag berätta!


Likes

Comments