View tracker
View tracker

Har haft fullt upp dom senaste dagarna så har verkligen inte haft tid att skriva. Varit rätt jobbigt på sistone pga personliga saker, samt att jag jobbar rätt mycket.
Nu sitter jag iallafall i bilen med min pojkvän, min bästavän, hennes pojkvän och min mamma påväg ner till Göteborg! Vi skulle egentligen åkt till Turkiet idag, men efter all kaos där nere så vågade vi inte så vi åker till något varmare ställe i vinter istället. Lika bra då Sverige blir så otroligt kallt på vintern haha.
Vi ska iallafall vara i Göteborg i 5 dagar, kommer alltså hem på Måndag. Vet inte riktigt vad vi ska göra än när vi kommer ner, men Liseberg är iallafall bokat imorgon och dom andra ska ta någon dag och gå på Universeumet vilket jag struntar i och drar och shoppar istället då jag är livrädd för typ alla djur. Inte hund, häst, katt och sånt. Men fiskar, fåglar och allt vad det nu är. Min största rädsla haha.. Töntigt, jag vet.
Hoppas ni har en bra Onsdag!

  • 84 readers

Likes

Comments

View tracker

​Just nu ligger jag hyfsat nyvaken och svinhungrig i soffan och jobbar lite. Är inte sugen på mat över huvud taget, men såå hungrig. 

Min dag idag består inte av så mycket. Mestadels jobb, vilket består av att ligga i soffan med datorn haha. Helt otroligt! Skulle behöva ta mig till handen också för att fixa lite saker på banken, men är alldeles för trött för det. Lat som jag är. Vi får se, kanske orkar lite senare :)

Gå gärna in och gilla min sida på Facebook!

Beauty by Dani heter den där.

https://www.facebook.com/beautybydanii/?fref=ts

Likes

Comments

Hann inte skriva något igår då jag satt och jobbade hela dagen och hade en massa möten. Superkul men självklart mycket jobb.
Nu är jag påväg till andra jobbet, Glitter.
Börjar klockan 1, och jobbar stängning. Way to tired for that, men vad gör man inte för pengar ä😋 skämt åsido.
Hoppas ni får en superbra dag ute i solen! Är ni i Centralen får ni gärna komma förbi mig och handla något kul😘

  • 118 readers

Likes

Comments

Myskväll med älsklingen består av Smoothie och High School Musical marathon 😍

  • 129 readers

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort så mycket. Haft ett litet möte med en kund, jobbat lite från soffan och legat hemma under täcket. Börjar känna mig lite febrig, hoppas inte det blir värre.

Ska lite senare åka förbi Kärrtorp för att hämta min laddare hos min bror som jag glömde i hans väska på Pride, samt lämna en produkt till en kund.

Likes

Comments

Efter en hyfsat intensiv dag med kusinerna och städning hemma så spenderar jag sista soltimmen för dagen här. Och självklart mamma som alltid fotar allt, oavsett vad vi gör haha.

  • 137 readers

Likes

Comments

Dagen började med att mina småkusiner kom förbi oss. Vi gick ut på gården lite och gungade, och efter det åkte vi och köpte lite fika och drog till skutan, mitt gamla stall. Där borstade vi hästar, klappade hundar, fikade osv.
Nu sitter jag med min släkt från Västerås samt småkusinerna hos mormor och har precis ätit laxsoppa. Ingen Söndagsångest här inte ☺️

  • 137 readers

Likes

Comments

Bästa dagen på året, utan tvekan.
Gick Prideparaden, nu sitter jag hos en gammal klasskompis och dricker öl 👅
Hoppas ni haft en superbra dag!

Happy Pride ❤️💛💚💙💜

  • 137 readers

Likes

Comments