We Like

KENZO x H&M kollektionen

Kollektionen er med fantastiske farver og fremmer glæde. Der er en masse dyre printe, og er bestemt ikke for "the basics out there";) haha. Jeg må ærligt sætte mig i basics kassen, men regner dog med, at jeg vil prøve få fat i den blå t-shirt og måske sweateren, som jeg synes er vildt lækker! 'Jeg syntes at tasken er en sjov ide, Den minder mig om posen man får når man køber noget fra butikker.

Kollektionen kan købes d. 3 november både online og i udvalgte butikker!;)


Vi ses!;)<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

GET THE STYLE

GET THE STYLE- from expensive to budget: ACNE STUDIOS

ACNE STUDIOS------------------------------ MINIMUN


ACNE STUDIOS-------------------------ZARA

ACNE STUDIOS-----------------------------ASOS

ACNE STUDIOS--------------------------VILA

VI SES!<3

Likes

Comments

Hej allesammen!

I dag vil jeg gerne vise jer 5 personer på Instagram, som jeg ihvertfald nyder at følge. Jeg får godt inspiration til både fashion, makeup, billeder, og bare sjov!;)

Håber i vil læse med!;)


Kylie JennerJeg har nu fulgt med i Kylie's liv i mange år, både på Instagram, Snapchat, men også i realityprogrammet 'Keeping up with the kardashians'. Kylie ligger nogle super fede billeder op på hendes instagram, som jeg er virkelig inspireret af, hendes outfits og perfekte selfies.

Også er hun bare SÅ smuk!

@Kyliejenner
Uffe HolmUffe er super sjov. Han er god til at medfører hans børn og bare være sjov!

jeg vil opfordre jer til at tjekke hans insta.

@Uffeholmchamp
Marie WendellDe flester kender nok Marie fra ASK.FM, men hun er også fantastisk på sine billeder, hun ligger nogle super gode billeder op. Jeg nyder at se hendes billeder, på min instagram!;)
Laila Hasanovic

Laila er model, og er også kendt fra ASK.FM. Lige nu er hun på udveksling i USA, hvor hun ligger en hel masse spændende billeder fra USA. Jeg følger også med på hendes Facebook blog, hvor hun ligger en masse billeder, og fortæller hvordan det er at bo i USA.

Kan intet mindre end at opfordre jer til at tjekke hendes Instagram+ Facebook ud!

@LailaHasanovic


Josephine Skriver

Josephine er dansk model, som har over 1 million følger på Instagram!! wow... Hun er så smuk, og ligger nogle fantastiske billeder op af hendes hverdag.

@josephineskriver

Tusind tak fordi i læste med! Håber i har nyt dette indlæg!:) 

HEJHEJ

Likes

Comments

Ugens tilbud

På Zalando kan du købe de her to super fede og moderne bælter. De er super fede at style med en lækker denim nederdel, med nogen fede sneaks. Begge bælter kan købes HER -kun 59,-

Likes

Comments

We Like

Hej alle!

Jeg har samlet en masse fede stykker tøj, der er alt fra dyrt til billigt. Det her indlæg er mest for inspiration, men jeg har selvfølgelig fundet og tagget tøjet.

Håber i vil kunne lide det!:) HILSEN DanishStyleShopper

.

Her kan i se to virkelig fede bomber jakker. Det er blevet meget populært at gå med bomber jakker, det er især godt at have sådan en jakke i sommertiderne som nu og i sommerferien. I Danmark kan vi aldrig helt regne med vejret, så denne jakke er en god idé at have. De her to jakker har jeg valgt at tage fra ZARA's børneafdeling, men passer perfekt til en str. S. Men man kan sagtens finde nogle andre "voksen" udgaver af dem, bare dyrere.


Jeg har udvalgt tre fede par sneakers. Jeg har tænkt meget over bredden over de her sko, de har alle en meget forskellig stil over sig, men jeg synes at de alle sammen kan styles med alt.


Her har jeg prøvet at sætte to sæt sammen, de kan let sætte sammen med de sneakers og bomber jakker som jeg har skrevet om ovenover.

Først har jeg denne mega fede T-shirt som jeg tænker kunne være fed at sætte en sort langærmet trøje indenunder. Jeg har også taget tre par bukser, som alle kunne være fede at style med t-shirten og den langærmet trøje. Den lyserøde sweater synes jeg er så sød. Den kunne være fed at style med de lækre læderbukser der ville give hele looket et mere rocket look, der til kunne man "Vans old skool" som jeg snakket om ovenover og en af de fede bomber jakker jeg også har snakket om.

Håber i kunne lide indlægget:) Hilsen DanishStyleShopper!:)

Likes

Comments