We Like

KENZO x H&M kollektionen

Kollektionen er med fantastiske farver og fremmer glæde. Der er en masse dyre printe, og er bestemt ikke for "the basics out there";) haha. Jeg må ærligt sætte mig i basics kassen, men regner dog med, at jeg vil prøve få fat i den blå t-shirt og måske sweateren, som jeg synes er vildt lækker! 'Jeg syntes at tasken er en sjov ide, Den minder mig om posen man får når man køber noget fra butikker.

Kollektionen kan købes d. 3 november både online og i udvalgte butikker!;)


Vi ses!;)<3

Likes

Comments

GET THE STYLE

GET THE STYLE- from expensive to budget: ACNE STUDIOS

ACNE STUDIOS------------------------------ MINIMUN


ACNE STUDIOS-------------------------ZARA

ACNE STUDIOS-----------------------------ASOS

ACNE STUDIOS--------------------------VILA

VI SES!<3

Likes

Comments

Hej allesammen!

I dag vil jeg gerne vise jer 5 personer på Instagram, som jeg ihvertfald nyder at følge. Jeg får godt inspiration til både fashion, makeup, billeder, og bare sjov!;)

Håber i vil læse med!;)


Kylie JennerJeg har nu fulgt med i Kylie's liv i mange år, både på Instagram, Snapchat, men også i realityprogrammet 'Keeping up with the kardashians'. Kylie ligger nogle super fede billeder op på hendes instagram, som jeg er virkelig inspireret af, hendes outfits og perfekte selfies.

Også er hun bare SÅ smuk!

@Kyliejenner
Uffe HolmUffe er super sjov. Han er god til at medfører hans børn og bare være sjov!

jeg vil opfordre jer til at tjekke hans insta.

@Uffeholmchamp
Marie WendellDe flester kender nok Marie fra ASK.FM, men hun er også fantastisk på sine billeder, hun ligger nogle super gode billeder op. Jeg nyder at se hendes billeder, på min instagram!;)
Laila Hasanovic

Laila er model, og er også kendt fra ASK.FM. Lige nu er hun på udveksling i USA, hvor hun ligger en hel masse spændende billeder fra USA. Jeg følger også med på hendes Facebook blog, hvor hun ligger en masse billeder, og fortæller hvordan det er at bo i USA.

Kan intet mindre end at opfordre jer til at tjekke hendes Instagram+ Facebook ud!

@LailaHasanovic


Josephine Skriver

Josephine er dansk model, som har over 1 million følger på Instagram!! wow... Hun er så smuk, og ligger nogle fantastiske billeder op af hendes hverdag.

@josephineskriver

Tusind tak fordi i læste med! Håber i har nyt dette indlæg!:) 

HEJHEJ

Likes

Comments