Hej piger.

Som rigtig mange andre bruger jeg makeup hver dag, fordi jeg elsker følelsen af at have makeup på. Men jeg har bildt mig selv ind, at det er mine børster som gør at mit look bliver godt, derfor har jeg fundet to her som er rigtig gode.

Den første børste som er fra Mii er rigtig lækker i hårene og super nem at arbejde med. Jeg har brugt den her børste i rigtig lang nu til blush og jeg er så vild med resultatet hver dag. Børste er kompakt i bunden og hårene yderst er fine og ikke kompakte, hvilket får pigmenterne frem i ens blush.

Den anden børste er fra BySwiercz, hvilket også er en børste som jeg har brugt i meget lang tid nu. Jeg har brugt den til min foundation og concealer, hvilket den har fungeret rigtig fint til. Børsten er meget kompakt og får derfor ens foundation til at se mere dækkende ud, da den næsten smelter ind i ens hud. Børsten suger heller ikke så meget foundation, hvilket jeg tit synes er et problem. Selve børsten har et lille håndtag, hvilket godt kan være lidt svært at arbejde med i starten, men når man først har lært det, så kan man ikke bruge andet. Haha

Jeg håber i kunne finde noget inspiration i dette indlæg.

Instagram: Danishmakeupreviews

E-mail: Bynannafreja@Hotmail.com


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Hej piger.

Idag vil jeg vise jer Kylie Jenners beauty must-haves. Der er mange, som gerne vil vide hvilke produkter Kylie bruger, og jeg har fundet nogle af hendes favoritter som i kan se på billedet op over.

Likes

Comments

Hej piger.

Den her gang har jeg lavet en make-over på min veninde Cecilie. Som i sidste indlæg HER, har jeg igen lagt meget vægt på hvad Cecilie normalt går med af makeup til hverdag. Cecilie går til hverdag ikke med særlig meget makeup, derfor jeg har valgt at tone det meget ned, men stadig så man kan se forskel. Som den gode læser i er, har i nok lagt mærke til at jeg på den her make-over enlig bare har fremhævet hendes vipper, øjenbryn og ansigtsformen.

Cecilie har utrolig lange øjenvipper af natur, derfor har jeg selvfølgelig valgt at fremhæve dem, med tre forskellige mascara. Hvis i er interesseret i at læse om, hvordan man får så lange øjenvipper, så er der direkte link HER. Hvis man vælger at tone ens ansigt ned og holde det meget neutralt, men fokuserer på af fremhæve ens øjenvipper, så får det ens øjenvipper til at se meget længere ud. Man kan også gøre det med ens ansigtsform eller øjenbryn. Så hvis du er ked af dine øjenvipper, så prøv at fokuser på at fremhæve dine øjenbryn.

Jeg har også lagt rigtig meget arbejde i Cecilies pande, da hun ligesom har en ``bule´´, hvilket rigtig mange mennesker har bla. mig selv. For at mindske eller få bulen helt væk, er det rigtig vigtigt at få lagt en god base med primer og foundation. Bagefter har jeg gået ind med en bronzer over bulen, for hvis jeg ligger den under bulen fremhæver jeg den endnu mere. Hvis du ligger din bronzer fra bulen og op til din hårgrænse, så burde den mindskes eller komme helt væk. Bruger du en mat blush på dine kinder, kan du også godt bruge meget lidt i panden, for at hele dit look kommer til at se naturligt ud.

Jeg håber meget i vil tage pænt imod dette indlæg, selvom det måske ikke er alles smag.

Instagram: Danishmakeupreviews

E-mail: Bynannafreja@Hotmail.com


Likes

Comments

Hej piger.

Hvis i går ligeså meget op i jeres øjenbryn som mig, så vil de her produkter være lige noget for dig. Jeg kan godt lide at have optegnet bryn, men stadig så det ser naturligt ud. Jeg er kommet rigtig tæt på de perfekte produkter til mine øjenbryn.

Mange af jer kender nok godt Anastasia Beverly Hills for deres makeup, da kvaliteten af deres makeup er helt amazing. Jeg har prøvet en del af deres produkter og er som mange andre helt forelsket i deres produkter, dog synes jeg godt deres produkter kan være lidt for voldsomme. Men den her Brow Gel med farve er helt fantastisk til jer der både ønsker et naturligt eller mere markant bryn. Man kan bygge produktet op, alt efter hvad man ønsker og kan lide.

Depend er fornyligt kommet ud med nogen brynprodukter, som jeg synes har været alt for lidt opmærksomhed. Deres produkter er virkelig gode og rigtig holdbare. Jeg har været utrolig glad for slim&thin modellen da man kan lave meget præcise streger så det ligner små hår på brynet. Farverne i øjenbrynspenen er meget naturlige og falder nemt ind i ens egen øjenbryn.

Hvis i bruger de her to produkter sammen, så vil i få et bryn som holder og sidder helt perfekt resten af dagen. Jeg har ikke oplevet at produktet er faldet af i løbet af dagen, selvom det har været regnvejr eller andet dårligt vejr. Det er to super gode produkter, man også kan bruge hver for sig, hvis man ønsker det.

Instagram: Danishmakeupreviews

Email: Bynannafreja@hotmail.com

Likes

Comments

Contains affiliate links

Mange tænker at de bedste beauty-produkter skal være dyre, men der er faktisk også mange, som man kan få til de billigere penge. Jeg elsker at finde gode produkter, hvor de ikke er vild dyre. Derfor har jeg i dag fundet 7 af mine favorit-produkter, som koster 100kr eller der under.

1. Iroha tissue face mask - jeg elsker fugtgivende masker, og denne her frisker huden og fugter den super godt. Jeg kan også rigtig godt lide de her masker som du bare tager ud af pakken og så folder den ud på ansigtet, så behøver man nemlig heller ikke at bruge tid på at vaske den af bagefter og ens hud bliver ikke udtørt af vandet. Den koster 33kr og kan købes ved at trykke på dette link: Iroha tissue face mask

2. KARMAMEJU Konjac Sponge - jeg er vild med denne her svamp fra karmameju. Det er en svamp som går ind og fjerner snavs, urenheder og døde hudceller. Jeg bruger den tit til når jeg skal rense min hud med mit renseprodukt, da den er rigtig god til at fordele produktet. Jeg bruger den også hvis min hud er meget tør, fordi så fjerner den ens døde hudceller rigtig godt. Den koster 89kr og kan købes her: KARMAMEJU Konjac Sponge

3. Victoria's Secret Love Spell Body Wash - Denne her body wash fra Victoria's Secret er super god. Den fugtgiver og blødgører huden rigtig godt, og så dufter den super godt. Denne her har duft af kirsebær og fersken. Den kan købes til 44kr her: Victoria's Secret body wash

4. Victoria's Secret Strawberries & Champagne Body Lotion - Normalt er jeg ikke så vild med body lotion, fordi jeg ikke gider og vente på at det tørrer ind i huden, derfor er jeg vild med denne her fra Victoria's Secret, da den tørrer hurtigt ind. Den fugtgiver min hud super godt og så dufter den også rigtig godt ligesom deres body wash, denne her dufter bare af jordbær og champagne, men man kan selvfølgelig også få den i andre dufte. Kan købes til 51kr her: Victoria's Secret Body Lotion

5. HH Simonsen Wet Brush Pro Pink Hårbørste - Denne her hårbørste er helt sikkert den bedste som jeg har prøvet. Jeg hader når en hårbørste den river i ens hår når man redder ens hår med den. Denne her børste er meget skånsom for håret, og hvis dit hår filtre meget kan jeg klart anbefale denne her. Piggene på børsten følger håret, hvilket også gør at det ikke gør ondt i ens hovedbund. Den kan både bruges i vådt og tørt hår. Den kan købes til 89kr lige her: HH Simonsen Wet Brush

6. Clinique Clarifying Lotion - Dette her er en skintonic, som både renser og eksfolierer ens hud. Jeg bruger den altid om aften, hvor den renser mit overskydende olie af på huden, så min porer ikke bliver stoppet til. Jeg synes den er super god, og den gør så jeg ikke får mega mange urenheder. Den koster 99kr lige her: Clinique Lotion

7. Tangle Teezer - Ligesom den anden børster er denne her også super skånsom for ens hår. Denne her børste er også rigtig god, og den fungere lidt ligesom den anden, dog er piggene bare lidt kortere på denne her. Den kan købes til 51kr lige her: Tangle Teezer


Husk at følg os på instagram: http://instagram.com/danishmakeupreviews


Likes

Comments

Hej piger.

Fremover vil jeg lave et opslag med tips hver torsdag, i forhold til makeup og hudpleje. I kan skrive i kommentaren hvis i har nogle ting i gerne vil have tips til fx. tips til at undgå tør hud osv.

I dag vil jeg komme med nogle tips til at få en sundere hud, og hvad du kan gøre for den. De fleste af tipsene er ikke nogle hvor man skal ud og købe mega dyre hudplejeprodukter.


1. Rens din hud morgen og aften/skyl dit ansigt i vand morgen og aften - jeg skyller altid mit ansigt i vand morgen og aften, og så renser jeg det med en sæbe om aftnen.

2. Drik massere af vand i løbet af dagen, så din hud ikke dehydrer (man skal drikke ca. 2l om dagen)

3. Spis så sundt som muligt

4. Fugt din hud hverdag/hver anden dag så den ikke bliver for tør.

5. Skift ofte dit pudebetræk, da der kan sidde mange bakterier på.

6. Spis frugt og grønt - der er massere af antioxidanter i, som bekæmper hudens ældningsproces.

Håber i kunne bruge nogle af tipsene.

Følg os på Instagram @danishmakeupreviews

Likes

Comments

Hej piger.

Jeg er typen som burger mere end en mascara, simpelthen fordi jeg ikke opnår det ønskede resultat. Måske nogen af jer der har det på samme måde? – Det håber jeg. Haha.

Jeg har med årene prøvet en del mascara, så jeg har taget min erfaring med mig og fundet de tre bedste mascara for mig. De her tre mascara bruger jeg næsten hver dag sammen, da de giver mig volume, længde og fylde. Jeg kan godt lide at have meget sorte bambi vipper, derfor har jeg brug for en mascara som gør noget forskelligt.

  • 1.Først bruger jeg Million Lashes og påfører den helt nede ved hårkanten, så hårene bliver redt igennem.
  • 2.Bagefter bruger jeg den her fra Idun som bare giver så meget længe. Jeg har aldrig oplevet en mascara som giver så meget længde, som den her fra Idun.
  • 3.Til at slutte af med, bruger jeg den her fra Rimmel London som bare gør ens øjenvipper vildt sorte og giver volume.

Jeg håber i synes dette indlæg var interessant og fik en lille smule inspiration

Instagram: Danishmakeupreviews

Email: Bynannafreja@hotmail.com

Likes

Comments