Det her er mine hårfavoritter. Jeg bruger normalt ikke særlig mange produkter til mit hår, men når jeg gør er det disse:

HH Simonsen wet brush - denne her børste er den bedste jeg har prøvet. Den er lavet så det ikke gør ondt at redde dit hår, selvom det er filtret. I kan læse en anmeldelse på vores Instagram her:

Idhair blow dry cream - denne her creme bruger jeg meget hvis jeg har mange fehår som stikker ud, f.eks hvis jeg laver en hestehale hvilket den er super god til.

Idhair 911 - denne her rescue spray bruger jeg i mit hår hvergang jeg har været i bad, så gør den at mit hår er nemmere at redde ud. Den redder altid mit hår når det er filtret.

Kuku Oil - jeg bruger kun denne her olie hvis mit hår er tørt. Jeg kan godt lide den fordi den ikke er så tyk i konsistensen og så fedter den ikke håret.

Batiste tørshampoo - hvis mit hår er fedtet og jet ikke kan nå at gå i bad en morgen, så er denne her tørshampoo super god, og så giver den også volumen.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

I dag vil jeg lave et indlæg med mine favorit produkter, som jeg bruger til at pleje min hud i ansigtet med. Jeg renser min hud hver aften, og så bruger jeg en ansigtsmaske ca. 1 gang om ugen, og hvis min hud er slem, bruger jeg en maske 2-3 gange om ugen. Her neden under kan i se min yndlingsprodukter, som jeg bruger hver uge.


1. Cattier Matifying Day Care - Denne her creme bruger jeg hver dag inden under min makeup, den materer ens hud, så man ikke er olieret inden under makeuppen. Man kan også bare bruge den som en normal dagcreme.

2. Melissa Fugtmaske - I nogle af årstiderne bliver min hud rigtig tør, derfor bruger jeg denne fugtmaske. Dette er en creme, som man skal lægge et tykt lag af i ansigtet, også skal den sidde i 10-15 min så ens hud kan suge alt det fugt den har brug for.

3. Plaisir Stay Fresh Facial Mist - Dette her er en facial mist, som jeg enten bruger til at spraye i mit ansigt om morgnen for at friske min hud op, ellers sprayer jeg den på en vatrondel og bruger den som en normal toner. Det er den super god til, og den frisker ens hud op.

4. Helosan creme - Dette her er min ynglings creme til hvis jeg har sår i ansigtet. Det er en meget tyk creme, som jeg lægger et tykt lagt af på sår eller hvis jeg har kradset i en bums, så gør denne creme at såret heler hurtigere end normalt, hvilket er super lækkert, for jeg hader at have sår i ansigtet.

5. Foreo Luna 2 - Det her er en rensebørste, som renser i dybden, og den er super god. Jeg bruger den sammen med Clinique liquid facial soap hver aften.

6. Sæbeværkstedet grønt ler - Dette er en lermaske, som man selv skal blande op med vand. Jeg synes den er super god, den renser godt i dybden, og så blødgør den også ens hud.

7. Ecooking ansigtsmist - Det her er en ansigtsmist, som jeg bruger efter jeg har renset min hud om aftnen. Den er super god, fordi den ikke udtørrer huden, men i stedet giver noget fugt. Det er nogle super naturlige ingredienser der er i, hvilket jeg er vild med.

8. Garnier Micellar cleansing water - Det her er den jeg bruger til at fjerne min makeup med hver aften. Den er super god, og fjerner makeuppen let, og kan både bruges til ansigt, øjne og læber. Der er intet parfume i den, hvilket er lækkert.

9. Plaisir perfect tinted moisturizer - Det her er en creme, som giver dig glød i huden sammentid med den fugter, derfor bruger jeg den tit inde under min makeup. Når man tager den på huden er der nogle små pigmentperler, som skifter farve til gylden når cremen kommer på huden, så derfor får man en rigtig pæn naturlig glød i ansigtet.

10. Clinique facial soap - Dette her er min ynglings ansigtsrens, som jeg bruger hver aften. Den er ikke for voldsom mod huden, så derfor tørrer min hud ikke helt ud når jeg bruger den, hvilket er super lækkert. Den er rigtig god til at dybde rense ens hud.

Likes

Comments

Hej piger.

Som rigtig mange andre bruger jeg makeup hver dag, fordi jeg elsker følelsen af at have makeup på. Men jeg har bildt mig selv ind, at det er mine børster som gør at mit look bliver godt, derfor har jeg fundet to her som er rigtig gode.

Den første børste som er fra Mii er rigtig lækker i hårene og super nem at arbejde med. Jeg har brugt den her børste i rigtig lang nu til blush og jeg er så vild med resultatet hver dag. Børste er kompakt i bunden og hårene yderst er fine og ikke kompakte, hvilket får pigmenterne frem i ens blush.

Den anden børste er fra BySwiercz, hvilket også er en børste som jeg har brugt i meget lang tid nu. Jeg har brugt den til min foundation og concealer, hvilket den har fungeret rigtig fint til. Børsten er meget kompakt og får derfor ens foundation til at se mere dækkende ud, da den næsten smelter ind i ens hud. Børsten suger heller ikke så meget foundation, hvilket jeg tit synes er et problem. Selve børsten har et lille håndtag, hvilket godt kan være lidt svært at arbejde med i starten, men når man først har lært det, så kan man ikke bruge andet. Haha

Jeg håber i kunne finde noget inspiration i dette indlæg.

Instagram: Danishmakeupreviews

E-mail: Bynannafreja@Hotmail.com


Likes

Comments

Hej piger.

Idag vil jeg vise jer Kylie Jenners beauty must-haves. Der er mange, som gerne vil vide hvilke produkter Kylie bruger, og jeg har fundet nogle af hendes favoritter som i kan se på billedet op over.

Likes

Comments

Hej piger.

Den her gang har jeg lavet en make-over på min veninde Cecilie. Som i sidste indlæg HER, har jeg igen lagt meget vægt på hvad Cecilie normalt går med af makeup til hverdag. Cecilie går til hverdag ikke med særlig meget makeup, derfor jeg har valgt at tone det meget ned, men stadig så man kan se forskel. Som den gode læser i er, har i nok lagt mærke til at jeg på den her make-over enlig bare har fremhævet hendes vipper, øjenbryn og ansigtsformen.

Cecilie har utrolig lange øjenvipper af natur, derfor har jeg selvfølgelig valgt at fremhæve dem, med tre forskellige mascara. Hvis i er interesseret i at læse om, hvordan man får så lange øjenvipper, så er der direkte link HER. Hvis man vælger at tone ens ansigt ned og holde det meget neutralt, men fokuserer på af fremhæve ens øjenvipper, så får det ens øjenvipper til at se meget længere ud. Man kan også gøre det med ens ansigtsform eller øjenbryn. Så hvis du er ked af dine øjenvipper, så prøv at fokuser på at fremhæve dine øjenbryn.

Jeg har også lagt rigtig meget arbejde i Cecilies pande, da hun ligesom har en ``bule´´, hvilket rigtig mange mennesker har bla. mig selv. For at mindske eller få bulen helt væk, er det rigtig vigtigt at få lagt en god base med primer og foundation. Bagefter har jeg gået ind med en bronzer over bulen, for hvis jeg ligger den under bulen fremhæver jeg den endnu mere. Hvis du ligger din bronzer fra bulen og op til din hårgrænse, så burde den mindskes eller komme helt væk. Bruger du en mat blush på dine kinder, kan du også godt bruge meget lidt i panden, for at hele dit look kommer til at se naturligt ud.

Jeg håber meget i vil tage pænt imod dette indlæg, selvom det måske ikke er alles smag.

Instagram: Danishmakeupreviews

E-mail: Bynannafreja@Hotmail.com


Likes

Comments

Hej piger.

Hvis i går ligeså meget op i jeres øjenbryn som mig, så vil de her produkter være lige noget for dig. Jeg kan godt lide at have optegnet bryn, men stadig så det ser naturligt ud. Jeg er kommet rigtig tæt på de perfekte produkter til mine øjenbryn.

Mange af jer kender nok godt Anastasia Beverly Hills for deres makeup, da kvaliteten af deres makeup er helt amazing. Jeg har prøvet en del af deres produkter og er som mange andre helt forelsket i deres produkter, dog synes jeg godt deres produkter kan være lidt for voldsomme. Men den her Brow Gel med farve er helt fantastisk til jer der både ønsker et naturligt eller mere markant bryn. Man kan bygge produktet op, alt efter hvad man ønsker og kan lide.

Depend er fornyligt kommet ud med nogen brynprodukter, som jeg synes har været alt for lidt opmærksomhed. Deres produkter er virkelig gode og rigtig holdbare. Jeg har været utrolig glad for slim&thin modellen da man kan lave meget præcise streger så det ligner små hår på brynet. Farverne i øjenbrynspenen er meget naturlige og falder nemt ind i ens egen øjenbryn.

Hvis i bruger de her to produkter sammen, så vil i få et bryn som holder og sidder helt perfekt resten af dagen. Jeg har ikke oplevet at produktet er faldet af i løbet af dagen, selvom det har været regnvejr eller andet dårligt vejr. Det er to super gode produkter, man også kan bruge hver for sig, hvis man ønsker det.

Instagram: Danishmakeupreviews

Email: Bynannafreja@hotmail.com

Likes

Comments

Contains affiliate links

Mange tænker at de bedste beauty-produkter skal være dyre, men der er faktisk også mange, som man kan få til de billigere penge. Jeg elsker at finde gode produkter, hvor de ikke er vild dyre. Derfor har jeg i dag fundet 7 af mine favorit-produkter, som koster 100kr eller der under.

1. Iroha tissue face mask - jeg elsker fugtgivende masker, og denne her frisker huden og fugter den super godt. Jeg kan også rigtig godt lide de her masker som du bare tager ud af pakken og så folder den ud på ansigtet, så behøver man nemlig heller ikke at bruge tid på at vaske den af bagefter og ens hud bliver ikke udtørt af vandet. Den koster 33kr og kan købes ved at trykke på dette link: Iroha tissue face mask

2. KARMAMEJU Konjac Sponge - jeg er vild med denne her svamp fra karmameju. Det er en svamp som går ind og fjerner snavs, urenheder og døde hudceller. Jeg bruger den tit til når jeg skal rense min hud med mit renseprodukt, da den er rigtig god til at fordele produktet. Jeg bruger den også hvis min hud er meget tør, fordi så fjerner den ens døde hudceller rigtig godt. Den koster 89kr og kan købes her: KARMAMEJU Konjac Sponge

3. Victoria's Secret Love Spell Body Wash - Denne her body wash fra Victoria's Secret er super god. Den fugtgiver og blødgører huden rigtig godt, og så dufter den super godt. Denne her har duft af kirsebær og fersken. Den kan købes til 44kr her: Victoria's Secret body wash

4. Victoria's Secret Strawberries & Champagne Body Lotion - Normalt er jeg ikke så vild med body lotion, fordi jeg ikke gider og vente på at det tørrer ind i huden, derfor er jeg vild med denne her fra Victoria's Secret, da den tørrer hurtigt ind. Den fugtgiver min hud super godt og så dufter den også rigtig godt ligesom deres body wash, denne her dufter bare af jordbær og champagne, men man kan selvfølgelig også få den i andre dufte. Kan købes til 51kr her: Victoria's Secret Body Lotion

5. HH Simonsen Wet Brush Pro Pink Hårbørste - Denne her hårbørste er helt sikkert den bedste som jeg har prøvet. Jeg hader når en hårbørste den river i ens hår når man redder ens hår med den. Denne her børste er meget skånsom for håret, og hvis dit hår filtre meget kan jeg klart anbefale denne her. Piggene på børsten følger håret, hvilket også gør at det ikke gør ondt i ens hovedbund. Den kan både bruges i vådt og tørt hår. Den kan købes til 89kr lige her: HH Simonsen Wet Brush

6. Clinique Clarifying Lotion - Dette her er en skintonic, som både renser og eksfolierer ens hud. Jeg bruger den altid om aften, hvor den renser mit overskydende olie af på huden, så min porer ikke bliver stoppet til. Jeg synes den er super god, og den gør så jeg ikke får mega mange urenheder. Den koster 99kr lige her: Clinique Lotion

7. Tangle Teezer - Ligesom den anden børster er denne her også super skånsom for ens hår. Denne her børste er også rigtig god, og den fungere lidt ligesom den anden, dog er piggene bare lidt kortere på denne her. Den kan købes til 51kr lige her: Tangle Teezer


Husk at følg os på instagram: http://instagram.com/danishmakeupreviews


Likes

Comments