Header

Skrivet av KarlAlex

Jag har allt och ingenting i mitt huvud just nu, saker är kaos efter mötet idag! Det var ett lyckat möte även ifall jag är en oerfaren filmmänniska så blev jag nöjd med hur resultatet blev, fick i och försig tusen uppgiften att göra fram tills nästa möte. Såsom att ta kontakt med lite nyckelpersoner och söka tillstånd osv osv.. nu får jag också bevisa för alla i min omgivning att jag har "göra-fler-saker-samtidigt" genen så nu kommer körkortsboken att ta över mina kommande minuter den här kvällen, hoppas att er dag var bra så hörs vi mer imorgon! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skrivet av KarlAlex

Då var det bloggdags igen. Anledningen till att allt bloggandet kärvat är för att varken Daniela eller jag har haft lust eller tid egentligen men är en väldig periodare när det kommer till bloggning har jag kommit på, det är roligt i korta stunder men blir ju också motiverad när jag ser att folk läser och tycker att det vi gör är bra!

Jag och Daniela har startat ett litet smått eget "produktionsbolag" och namnet på bolaget är just Daniqua och därför tänkte vi nu ha som syfte att använda bloggen för att uppdatera om filmen som (om allt går som planerna) kommer att vara klar runt oktober. Det är första gången jag sätts i den här situationen då jag ska vara ledare men det ska bl intressant, vill bli en ledare som inkluderar och helst inte blir alltför dominant. Jag ska försöka lägga in lite bilder senare också från mötet, nedan har ni "utkastet" på manuset som en utav skådespelarna skrev ut till gruppens möte! 

Likes

Comments

Skrivet av Daniela

Det finns de som säger att man antingen är en kaffemänniska eller en témänniska. Jag tror inte riktigt att det stämmer. Té har jag druckigt ända sedan jag var jätteliten. Vanilj, jordgubb, hallon, nypon, chai, grönt té med citronsmak, earl grey.... det finns hur många som helst! Man kan dricka té när man vill, det är aldrig fel tillfälle!

Jag minns inte exakt när jag började dricka kaffe, men jag har gjort det i några år nu. Det var en period när jag i stort sett levde på kaffe, men nu kan jag av någon konstig anledning knappt dricka det längre... på något konstigt sätt tar min kropp upp allt koffein samtidigt, vilket leder till att jag får en stark känsla av att jag är berusad och sedan får jag svidande huvudvärk och mår väldigt illa. Har ingen aning om varför det har blivit såhär, och jag saknar verkligen att dricka kaffe! (jag älskar svart kaffe utan något i, det smakar bäst då!)

Bilderna är tagna från weheartit.com

Likes

Comments

Skrivet av KarlAlex

Godmorgon på er goingar! Idag äntligen ska jag hämta mobilen... är påväg att få en abstinensattack.. nej jag klarar mig faktiskt rätt bra men det är en utmaning. När nedanför har ni gårdagens middag som gjordes ihop med Emma! Mysig var det minst sagt.. lövbiff och färsk pasta med gorgonzolasås!I helgen ska jag försöka sätta mig med mina samhälls instuderingsfrågor som jag igår tyvärr hade svårt att ta in under lektionen. Så GO GO på mig...!Likes

Comments

Skrivet av Daniela

Äntligen är det fredag och bara en vecka kvar till ett efterlängtat lov! Idag efter skolan så åkte jag med Misha hem och vi satt och pratade och drack té, riktigt mysigt och underbart höstaktigt! Nu har jag ätit middag och ska snart sätta på en film. Hoppas att ni får en mysig fredag!
Likes

Comments

Skrivet av KarlAlex

Igår så glömde jag laddaren hemma och min sammanlagda restid på närmare fyra timmar blev enormt tråkig. Idag packar jag ner laddaren direkt när jag vaknar men glömmer mobilen istället.. typ andra gången i mitt 17åriga liv det faktiskt händer mig. Super tråkigt..

Idag ska jag umgås med goingen Emma! Vi ska kolla idol (like usual) och troligen laga något också. Sedan hoppas jag innerligt att min mamma kommer hem med mobilen till min pappa sen annars kommer jag avlida...det var väl allt för mig just nu, Om jag nu får tillbaka min mobil ikväll kanske jag kan lägga ut lite bilder på min och Emmas kväll imorgon eller senare ikväll! 😘
(Lägger ut en liten bild på mig och goingen Felicia här 🐴)

Likes

Comments

Skrivet av Daniela

Hur påverkas vi egentligen av sociala medier? När man går in på facebook, twitter, instagram eller bloggar kan man ofta läsa om hur nöjda folk är eller hur bra de har det.

"kom precis hem från ett grymt pass på gymmet, nu väntar en god hemlagad middag gjord av världens bästa sambo!"

"njuter av en perfekt fika med bästavännen"

"pluggat i tre timmar nu, snart blir det träning ovanpå det, fan vad jag hinner mycket"

De allra flesta gör såhär, troligtvis utan att vara medvetna om det. Även jag kan skriva så. Men varför? är det så viktigt för oss att framstå som lyckade? Här på bloggen t.ex, jag skriver ju hellre om kompisar och träning än när jag har ångest eller är missnöjd med något. Jag har dock gjort valet att inte skriva om träning här. inte för att jag tränar mycket (snarare minimum för tillfället) men jag tycker inte om vibbarna som det sänder ut.

Klart att folk får skriva om träning om de vill, men jag väljer att ta avstånd. Jag vill inte vara delaktig i att skapa ett tvång att se bra ut och vara "hälsosam". enligt mig är man som mest hälsosam om man rör på sig lagom mycket och äter som vanligt utan att ha restriktioner av skälen att man är rädd för att gå upp i vikt. Visst, du behöver inte gilla pizza, du behöver inte ens äta det under din livstid, men kommer du i en situation när du måste så ska du inte ha ångest över det.

Så, får hjälper det oss att känna oss bättre med sociala medier? ja kanske. Så länge man inte gör någon illa får man skriva vad man vill, men det kan bli tröttsamt att ha någon som vän på facebook om man bara får läsa hur lyckad personen är.

Kort sagt, försök att vara ärlig, det kommer man längst med! om du bygger upp en fasad av att vara perfekt så känner du dig tvungen att hålla den sen också, och då kan det kanske bli svårare att faktiskt prata med människor när man har problem.

Likes

Comments

Skrivet av KarlAlex

Nu djävlar har jag återvunnit min inspiration.. åtminstone hoppas jag på det! Jag och Daniela resonerar så att vi känner att det på något sätt kanske är onödigt att blogga ifall vi inte riktigt vet vad vi borde skriva om. Vi får helt enkelt försöka så gott det bara går den här gången också!

Gårdagen blev en kamp mot klockan.. vistades i Borås hos en kompis och detta i sin tur ledde till att jag allt som allt igår pendlande i närmare fyra timmar. Kunde lika gärna satt mig på ett tåg till Stockholm... den tidiga halvan av dagen bjöd på två seminarium (prov) för er som inte vet vad de är för något, i psykologi och naturkunskap. Ni kan nog bara gissa hur trött jag var den kvällen. Som tur var så hade jag "sovmorgon" idag till 07:00 i allafall... var väl någon tröst. Gillar ändå Psykologi och naturkunskap helt okej men det är ju ämnen som kräver total koncentration för att inte helt tappa bort sig i olika begrepp.. detta får väl bli mitt morgoninlägg så får ni höra mer av mig senare, ciao och välkommen tillbaka läsare! 😏Likes

Comments

Skrivet av Daniela

Förlåt för dålig uppdatering, men nu är jag på banan igen tror jag! Sitter i skolan nu, vi hörs senare!

Likes

Comments