Schablllllla alla läsare!

En obekväm person är för mig någon som säger något jag verkligen inte vill höra t.ex när jag var inlagd på sjukhuset när jag hade brutit mitt ben, så hade läkaren varit en obekväm person för mig om han hade sagt att dem var tvungna att amputera mitt ben. För det hade jag verkligen inte viljat höra eller vara tvungen att göra.

Jag kan förstå att Al Gore är en obekväm person för många för han berättar sanningen om miljön och för många personer kan det vara obekvämt. De personerna kanske lever ett väldigt dumt liv för miljön och de vill inte tro på det Al Gore säger, de kanske är för lata för att ändra sin livstil och rädda jorden, förmodligen bryr dem sig inte, de kanske till och med tror att det inte är människornas fel att jorden håller på att gå under.

En person som jag tycker är obekväm är Donald Trump. Trump har ju lyckats bli president över USA och jag fattar fortfarande inte hur han kunde bli det. Man kan säga att Han tycker tvärtom av vad Al Gore tycker. Trump tror inte på miljökatastroferna och om att jorden kommer gå, han säger bara att ”det är skitsnack”. Många i USA tycker nog inte att Trump är en obekväm person för han fick flest röster från de amerikanska folket och det är nästan det som oroar mig mest. Hur kan så många människor tycka samma saker som Trump?

Jag tror nog att nästan alla andra i världen tycker han är en obekväm person och tycker han är dum i huvudet som sitter och säger att miljöförstöringarna inte sant. Han säger att personer som Al Gore bara ljuger.

För mig är Donald Trump en obekväm person för han vägrar inse att jorden håller på att gå under men han struntar i det och det som han säger är inte något jag vill höra. Jag hoppas att han inser att jorden går under om vi inte gör något!


Likes

Comments