Idag är det äntligen onsdag och halva veckan har gått. inte långt kvar till helg, tagga!! 

Idag blev vet ännu ett besök hos frissan och äntligen klar (nöjd) med håret. Blev det inte superfint?? Ursäktar kvalitén på mina selfies men inte riktigt hunnit ta några ordentliga ännu, oh well. 🤷🏽♀️ passade även på att ta på lite brun utan sol och försöka se lite mänsklig ut för en gångs skull.

Eftersom jag (redan) glömde ett fun fact i förra inlägget kör vi på två idag.

nr1: Jag har haft alla färger förutom rosa i håret, dock har jag varit blond sedan 3 år tillbaka.

nr2: Jag är beroende av naglar- och fransförlängning. Även när jag funderat på att ta bort dem kan jag inte😜

Hoppas ni får en fortsatt bra vecka. Puss!❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 27 Readers

Likes

Comments

Hallå där alla fina. Nu har det inte blivit några inlägg på några dagar men helt ärligt har jag inte haft en så speciellt händelserik helg. Fått i ordning lite plugg och kollat serier mestadels, men såna dagar är både sköna och nödvändiga att ha ibland. Hur har er helg varit?

Det har dock det skett en rolig grej och det är att jag färgat håret 😄 Det är ju såå fint med lite mörkare hår nu mot hösten/vintern. Är fortfarande imponerad över att jag vågade men är så nöjd! lägger in några halvbra bilder här så kan avgöra själva om ni anser att det passar eller inte.^^

Tänkte bara slänga in en snabb uppdatering men nu är det dags för mig att hoppa i säng.. Godnatt på er!

  • 45 Readers

Likes

Comments

​Hej på er. Det är super kul att se att folk faktiskt kollar in på bloggen redan!!Idag har jag varit suuper trött hela dagen trots att man bara hade 30min skola. Dock hade jag prov och försov mig tills 10 min innan bussen gick, menmen. Har ändå lyckats få klart lite skolarbete hemma och mamma fyllde 38 idag så vi har haft ett litet firande för henne och för min storasyster som fyllde år nyligen. Så farmor och farfar var på besök och det blev smörgåstårta. Gott!


Eftersom alla som läser detta inte känner mig tänkte jag att jag skulle börja med dagliga "fun facts" om mig. Så Fun fact nr1 är att jag är vegetarian!☺️
Nu ska jag dock sätta mig och öva inför ett tal jag ska hålla i svenskan imorgon så hoppas jag ni alla får en bra kväll!

Likes

Comments

Tänkte att man skulle testa på det här med att blogga så en kort presentation kanske skulle sitta fint. Mitt namn är Danielle Iker, jag är 18 år och är från Värmland och just nu läser jag sista året på ekonomi- juridik linjen på gymnasiet. Jag kanske inte har världens mest intressanta liv men är ni intresserade av att veta mer om mig och min vardag så är det bara att kika in här lite då och då.

Nu är klockan mycket och jag är trött så det är dags att hoppa i säng.

Godnatt på er!

Likes

Comments