Header

Hej internet.

Som jag skrev i förra inlägget så skulle jag berätta om människan som bet mig. Det var för ett tag sedan. Den kvällen var kaos så ska försöka förklara så gott jag kan.

Det var så här att min kompis som jag inte tänker säga namnet på så vi kallar honom för Gurka, Gurka var tsm med en tjej som var väldigt elak mot min vän och behandla honom dåligt. Så tillslut fick han nog och gjorde slut med henne och samt så hade han även hittat en ny tjej som han tyckte mer om, så han gjorde slut.

Innan dem gjorde slut dock så fanns det ett fake konto på snapchat som skrev till mig, min kille och gurka men det saknas någon i den här räkningen eller hur? För mig och min kille försökte fejkkontot förstöra för men inte för gurka och hans galen ex nu då. Vilket vi tyckte var misstänksamt men vi visste inte ifall de var hon. Men efter dem gjorde slut så kom det fram att det var hon.

Och hon hade redan gjort mig förbannad så det var droppen för mig så jag går upp till henne och håller i henne och frågar henne varför hon gjorde som hon gjorde och hon klappar till mig i ansiktet. Vilket gör att jag smäller tillbaka och sedan drog hon mig i håret och jag drog tillbaka och under denna tid blev jag biten i handen? Jag börjar garva och sedan lägger mig ner och garvar åt hur kul de såg ut att vi stod och höll varandra i håret i ca 3 min.

Sedan var det över och hon sprang iväg medans jag garvar och sedan ser jag min hand som är helt svullen för hon bet upp ett blodkärl. Så hade jävligt ont dem senaste dagarna men nu är de över har bara ett märke kvar.

Det var allt lol

Hejdå internet

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej Internet,

Vet att jag inte uppdaterar här så mycket men det har varit så mycket i min hjärna. Mitt psyke har gått under och min bup läkare sjukskrev mig. Så blir hemma till nästa termins byte iallafall. Vilket känns skönt fast ändå jobbigt. Men behöver ta mig tid att försöka må bättre i mig själv igen. Jag saknar min pojkvän men som tur kommer han hem till mig på fredag.

Det var nog allt som har hänt just nu, eller jag har blivit biten av en människa också men tar det i ett annat inlägg. 

​Hejdå internet. 


Likes

Comments

Hej Internet!

​Jag bloggade aldrig I torsdags för det hände massor av grejer. Tänker inte gå in på det negativa som hände på kvällen då jag inte ens vill uppmärksamma dem människor som håller på. Tänkte gå in på vad min underbara pojkvän gjorde. Han överraskade mig rejält. Han sa att vi skulle hem till hans Mamma och hämta cigg till honom. Men istället så hoppa vi på en buss som tog oss till heron city och han hade förbokat biljetter och bjöd mig på mat sen. Så gullig. Jag blev sjukt glad och det är jag fortfarande. 

Just nu sitter jag i skolan, pratar om mens, haha jag som alltid. 

​Hejdå internet. 

Likes

Comments

Hej Internet!

Idag så ska jag träffa min underbara kille. Vi blev tillsammans för 5 månader sedan idag, så vi ska fira. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det kommer antagligen bli jätte mysigt. Jag längtar tills jag får se honom igen. Blir alltid så glad när jag är med honom. Han får mig verkligen sjukt lycklig. Han är mitt livskärlek och så är det bara.

Kommer uppdatera er mer ikväll om allt, det blir svårt att göra det nu efter som jag inte vet vad vi kommer göra.

Hejdå internet.


Likes

Comments

Hej internet.

Sitter på bussen mot skolan nu. Bussresan tar ungefär 55 min så hinner bli sjukt röksugen under den tiden, hehe. Sitter just nu och dricker en redbull för att vakna till och få energi, men är fan fortfarande trött. Sedan blir det inte bättre av att vi har matte första lektionen och sedan det faktum att vi slutar 16:00. Men man ska se det positivt, jag får umgås med underbara människor.

Sedan kunde jag inte somna igår för ett instagram bråk. Vissa människor är helt hjärndöda och kommer alltid vara så. Hatar föräldrar som inte kan se sina barns fel och brister. Hatar verkligen föräldrar som tror att sitt barn aldrig skulle göra något dåligt. Vissa föräldrar behöver öppna ögonen och se att sitt barn skadar andra psykiskt.

Men aja, skit samma 😂 ska försöka vila lite nu den sista biten.

Hejdå internet!

Likes

Comments

Hej Internet.

Det var ett tag sedan jag bloggade sist och det har hänt mycket sen sist. Jag har börjat skolan, vilket är skönt men även jobbigt då det tar på mitt psyke väldigt mycket. Det är så mycket nya människor och även mycket prata framför folk. Men jag har klarat mig ganska bra hittills. Har lämnat skolan 1 gång tidigare på grund av ångest men annars har jag sköt mig. Alla är super trevliga och jag trivs faktiskt på min skola, om jag inte hade haft social fobi hade allt varit helt perfekt och sjukt enkelt. Det ända jobbiga med skolan är väl pendlingen och sedan alla trappor för att komma upp till lektionerna, men annars så är allt sjukt bra. Alla lärare är väldigt förstående över min sociala fobi. Jag kanske inte har sagt det men jag går på fryshuset, teater inriktningen. Det är bara andra veckan så allt är fortfarande ganska chill, inte massa uppgifter och så, men det kommer väl snart. Teater lektionerna är det som är mest roligt, det är där jag har minst ångest faktiskt. Jag känner mig någorlunda bekväm med alla i min teater grupp så det är inte lika farligt att prata framför dem. Men det är i vanliga klassen, där folk från dans och musik är jag får mer panik. Jag känner mig inte lika bekväm där. Inte för att någon är elak, alla är jätte snälla, men tror det har att göra med att det är flera människor i klassen än i teater gruppen. Jag hoppas jag får mod till mig att kunna redovisa om vi får den uppgiften annars får man lösa det på annat sätt. Hatar att ha ångest. Hatar att vara rädd för vad folk tycker. Hatar verkligen allt med min diagnos. Vill ha bort den. Nu. Slutade med min medicin förra månaden men det funkade inte så fick ta tillbaka den, tyvärr. Mina panik attacker har blivit värre, fick en sjukt stor igår. Fick ont i bröstet, skaka och kunde inte andas. Som tur är hade jag min kille, hans mamma och hennes kille som hjälpte mig, dem är verkligen bäst, så fina människor.
Ska ta och gå och lägga mig för är sjukt trött efter att ha kämpat med mina tankar hela dagen. Ännu en gång, hatar ångest.

Hejdå Internet.

Likes

Comments

Hej internet!

Idag är liksom en sån dag jag inte mår dåligt. Har haft många såna på senaste tiden. Där jag verkligen inte har haft många jobbiga tankar. Det är sjukt skönt asså!

Om två veckor så flyger jag till Spanien. Taggad är jag faktiskt inte fast samtidigt så är jag det. Det finns små saker som gör att jag inte vill åka, delvis för att jag kommer sakna min pojkvän. Sedan så hatar jag att flyga. Är sjukt flygrädd. Det är så sjukt jobbigt att flyga. Jag gillar verkligen ingenting med att flyga. Allt är jobbigt.
Men det går ändås fort att flyga ner till Spanien. Men ändå.
Sedan faktumet att jag röker och måste klara mig utan att röka ett tag är också jobbigt, måste självklart inte klara mig hela veckan då Min familj vet att jag röker och jag har rökt framför dem förut liksom. Men blir svårt att röka på flyget liksom. Ugh.
Kommer dö.

Hejdå internet.

Likes

Comments

Hej internet!

Jag har gjort det. Gjort vad kanske ni undrar. Jag har kommit in på ett gymnasium. Efter år av kämpande så har jag övervunnit min ångest. Missförstå mig inte, den är kvar. Men har lyckats ignorera dem, för det mesta.

Det är som värst när jag ska sova. Ångesten dyker upp och gör så att jag knappt kan andas. Min pojkvän har hjälpt mig igenom dem flesta panik/ångest attackerna jag har fått, jag är så tacksam över att han finns.

Men sedan finns det nätter jag är själv och måste hantera dem själv. Det är delvis bra för det stärker mig, jag får lära mig hur jag ska lugna ner mig själv osv.

Men ändå känns det så sjukt jobbigare. När man är själv och inte vet vart man ska ta vägen. Man vill verkligen bara gräva en grop och gömma sig.

Önskar man kunde bli av med ångest och panik attacker. Önskar man kunde få må bra.

Hejdå internet.

Likes

Comments

Hej internet,

Det var ett tag sedan. Vad har hänt sen sist kanske ni undrar, eller så bryr ni er faktiskt inte riktigt. Men tänker berätta iallafall. Sedan sist så har min farmor gått bort, det bar ett tag sedan men är fortfarande ledsen över det. Ibland så känns det som att jag aldrig fick sörja henne, när hon gick bort så kände jag att jag skulle spela stark för min pappa. Jag skulle vara Klippan i familjen, den som var där för alla och grät i duschen. Någon som förstår den känslan?

Sedan har det bara varit upp och ner, fick kontakt med en gammal barndomsvän med samtidigt förlorade jag min bästa vän som jag känt ett tag. Jag har färgat håret, blått, vilket egentligen inte är en sån stor grej men ville skriva det ändå. Jag har skaffat ett partner, vilket känns skumt, har inte haft någon på jävligt länge, men jag är jävligt kär i honom. Jag har fått ett löfte att jag ska få tatuera mig i sommar, om jag kommer in på gymnasium. Det är en sorts motivation. Jag har även börja röka, varje dag istället för ibland.

Rökning har orsakat en hel del bråk som nu inte finns. Mina föräldrar är inte överlyckliga men dem har accepterat det. Dem fattar att jag är beroende och det är kört.

Så annars har det inte hänt något, eller inget mer jag vill säga. Ska sova nu innan jag dör. Godnatt.

Hejdå internet

Likes

Comments

Hej Internet.

Det var ett tag sedan jag skrev ett inlägg. Har mått upp och ner. Klockan är snart tre på morgonen och jag kan inte sova. Jag har så många tankar som åker runt i mitt huvud. Tankar från saker som hände i tredje klass som var pinsamma till saker som hände förra veckan. Jag har fått huvudvärk av allt tänkande. Men mår bättre sen jag stängde ner mitt ask konto förra veckan. Fick väldigt mycket hat kommentarer och tillslut kändes det tillräckligt så jag la ner mitt konto. Ganska sjukt ändå att man ska behöva stänga ner ett konto på grund av hat kommentarer från människor som inte ens vågar visa sig. Sedan så räcker det ju inte ens med att man tar bort möjligheten att fråga anonymt för att människor är så dumma i huvudet att dem gör ett konto bara för att skriva hat till en. Är det friskt beteende? Suck. Det är i alla fall skönt att slippa hatet. Ask är nog ändå den dummaste appen någonsin. Tycker att den borde tas bort helt. Folk får så mycket hat och vissa tar åt sig sjukt mycket som jag gjorde. Jag hoppas i alla fall att människor som mig, som tar åt sig mycket tar bort appen istället för att ha kvar den bara för att se vad folk tycker om än. För även fast det känns som det är 10 olika människor som sitter och skriver så är det antagligen bara 1 patetisk individ som sitter där och skriver om och om igen.

Jaja, nog för mig nu, ska gå ner och ta en Alvedon och hoppas att få lite sömn i natt.

Hejdå Internet.

Likes

Comments