Hej!

Landade sent på måndagen i Nashville efter 3h flyg från LAX. California var awesome, vill flytta dit nån dag. Det är verkligen jätte stort så hann inte se allt. Jag såg the main things som Walk of Fame, the Hollywood Sign, Beverly Hills, Calabasas, Malibu och Santa Monica (var dom fotade Hannah Montana). Det var mycket regnigt och kallt hela veckoslutet, vilket var ganska trist... Men vi hade kul i alla fall! Reste ju också till Grand Canyon, Arizona före LA, tänkte att jag kunde göra ett skilt inlägg av Grand Canyon.Fotade en heldel och tänkte dela med mig me lite bilder. Är tillbaka på skolbänken ännu i en vecka. Hamnar inte ta slutprov för det är ingen vits för får ju inte credit av det här året. Sedan har jag efter det bara ne vecka kvar här tills jag flyger tillbaka till Finland. Jag kan inte vänta att se min kära familj och vänner! <3


Vi hörs!

-Dani

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Som sagt är jag nu på vag till Los Angeles med Camille. Just nu är vi i Albuquerque, New Mexico. Vår bil har motor problem så vi kan inte fortsätta vår resa förrän imorgon när vi skall iväg mot Grand Canyon, Arizona. Kommer bli så sjukt kul och se Grand Canyon! Vi började resan i söndags från Tennessee. Har inte tagit mycket bilder eftersom hela vägen hit är bara flat och sååå mycket land. När man sitter i bilen och kollar ut ur fönstret tänker man bara att wow hur mycket land det finns, det bara fortsätter och fortsätter, tar aldrig slut haha! Men iallafall stannade vi i två nätter här. Vi tog Uber till närmaste shopping centrumet och shoppade loss. Fotade även outfit, tänkte dela med mig här på bloggen. Hittade den perfekta jeans kjolen från H&M, den sitter perfekt på mig. Är så nöjd!

T- skjorta - Tommy Hilfiger

Kjol- H&M

Skor- Nike

VI hors i LA!

-Dani

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte blogga lite nu när jag har tid. Ligger tredje dagen i sängen med antibiotika kur... Reste för ungefär två veckor sen med min host familj och några vänner i Cabo San Lucas, Mexico på Spring Break.

Har varit i Mexico en gång förut, gillade inte alls Mexico då, men nu efter att spenderat en hel vecka så kan jag bara såga att I love Mexico, kunde gå tillbaka anytime! Vi hade så kul! Träffade massa nya människor, simmade med whale sharks, såg en blå val, besökte Hotel California i staden La Paz, solade och badade. Önskar att jag kunde gå tillbaka.

Två månader kvar av mitt utbyte, vill inte ens tänka på saken. Är redo och komma hem och få se min kära familj och vänner <3 Är glad och ledsen på samma gång, jag kan inte förklara mina känslor, hur det känns att bara lämna allt jag byggt här. Kommer att sakna alla här. Har fått uppleva så mycket. Det går inte ens med ord att beskriva hur tacksam jag är för allt. Tack.

Några resor har jag planerade ännu före jag flyger tillbaka till Finland. Skall om två veckor till New Orleans, Lousiana och i slutet av April skall vi köra till Kalifornien med Camille, ska bli en rolig road trip! Men i alla fall här är bilder från Mexico.

Vi hörs!

- Dani

Likes

Comments

Hej på er och gott nytt år!

Har inte skrivit hit på evigheter så tänkte att jag skulle dela med mig lite bilder från Chicago. Som sagt så körde vi från Knoxville enda upp, det tog ungefär 9h. Vi stannade i Indianapolis, nu har jag varit i 8 delstater! Vi stannade i Chicago i tre nätter.


Någonstans i Indiana.

Lunch i Indianapolis.

Framme i Chicago.

Besökte Art Institute of Chicago.

Senare på kvällen besökte vi Alinea som är en restaurang med tre Michelin-stjärnor.

Såg bönan.

-Dani

Likes

Comments

Hej!

Som ni kanske vet så är amerikansk fotboll mycket stor grej här i Tennessee. Förra lördagen for jag och kolla på jenkkifudis med 10 andra utbytes elever från min district och tre av dem från en annan district. Vi började med att köra downtown och hade tail gate före spelet. Vi åt god mat och bara chillade tills det var dags att gå till stadiumen till våra platser. Spelet började och efter 30 sec gjorde UT sin första touchdown, jag fattar inte hur spelet går till. Men iallafall så kollade vi spelet till slut och efter spelet hade vi middag på Mellow Mushroom.


-Dani

Likes

Comments

South beach.

Hej!

Som ni säkert har4 sett på Instagram eller Facebook reste jag tillsammans med Camille och hennes host dad till Florida . Jag har varit i Florida förut så jag var excited att se påsytt efter 4 år! Vi körde hela 12h i sträck på lördagen och på onsdagen tillbaka till Knoxville, so exhausting! Vi gjorde en day trip till Miami på måndagen. Vi shoppade där, hittade ZARA😍, åt god mat på Ocean drive, besökte South Beach och downtown. VI bodde i Fort myers, det är ungefär två timmar från Miami, andra sidan Miami. I Fort Myers solade, badade, gjorde parasailing, shoppade i en stor outlet mall och allt annat kul! Här är lite bilder från resan!


Vi köpte liknande t-shirts med Camille.

Bilderna ovanför från Fort Myers beach.

​Min outfit i Miami.


Vi hörs!

-Dani

Likes

Comments

Hej!

Tänkte kika in här på bloggen och lite berätta och visa bilder vad allt jag har gjort under de senaste månaderna. Bilderna kommer inte i ordning, sorry for that.


Bilderna ovanför är från min Rotary club där jag höll ett tal om mitt liv i Finland, talet gick bra jag var bara jätte nervös!

Har golfat en hel del, spelade också i min skolas golf team.

Har varit med min host syster och kollat på söta hundvalppar!

Besökt ett museum i Oak Ridge och gymmat en hel del både ute och inne!

Varit på Kanye West konsert i Nashville, it was awesome!

Shoppat en del och varit på fotbolls match.

Kört go kart i Knoxville.

Fall break börjar imorgon och på lördagen åker jag och Camille till Florida, jag är så taggad!!

-Dani :)

Likes

Comments

Hej !!

Ovanfor er ser ni bilder fran fredags da jag och Camille var i Knoxville. VI bestamde oss helt spontant att träffas och fara kaka middag downtown vilket var lyckat!

Camille stannade over natten och pa lördagen for vi mot Nashville pa en day trip med min host mom. Nashville som en stad ar ganska sa rolig dar finns mycket country musik barer vilket var helt roligt att se haha. Pa vägen hem stannade vi pa några shopping malls vilket var ett shopping paradise... Har nedan lite bilder från Nashville :)


Likes

Comments

Hello!!

Har ar lite bilder for er från förra veckoslute. Som bilderna kanske visar har vi akt tube, vattenskidat, solat och simmat. Vi spenderade hela veckoslutet i Crossville som ar ungefär en timme från var jag bor i. Veckoslutet med ett ord var de basta! Lärde kanna nya människor, blev bra van med alla vilket ar super. 

Denna vecka har gatt sa snabbt, det ar redan fredag... jeijj!! Har int nano desto större planer for veckoslutet an att besöka downtown Knoxville idag. Pa måndagen har vi ingen skola for det ar labor day har sa det blir tre dagars veckoslut.  (har amerikansk keyboard... argh) Vi hors, until next blogpost  :)

-Dani

Likes

Comments

Hello på er!
Ville kika in här på bloggen o säga att jag är framme i Knoxville, Tennessee. Allt är bra fastän jag idag varit hos doktorn med min host mom, eftersom jag haft feber och ont i halsen. Doktorn skrev en antibiotika för mig så allt borde vara bra nu. Skolan börjar nästa måndag! Idag var jag på new student orientation där jag fick information om skolan. Är supertaggad! Har inga planer inför helgen, förutom att vila så jag blir frisk igen!

Min host mom, dad till höger och host sister till vänster.

- Dani

Likes

Comments