Hej på er och gott nytt år!

Har inte skrivit hit på evigheter så tänkte att jag skulle dela med mig lite bilder från Chicago. Som sagt så körde vi från Knoxville enda upp, det tog ungefär 9h. Vi stannade i Indianapolis, nu har jag varit i 8 delstater! Vi stannade i Chicago i tre nätter.


Någonstans i Indiana.

Lunch i Indianapolis.

Framme i Chicago.

Besökte Art Institute of Chicago.

Senare på kvällen besökte vi Alinea som är en restaurang med tre Michelin-stjärnor.

Såg bönan.

-Dani

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Som ni kanske vet så är amerikansk fotboll mycket stor grej här i Tennessee. Förra lördagen for jag och kolla på jenkkifudis med 10 andra utbytes elever från min district och tre av dem från en annan district. Vi började med att köra downtown och hade tail gate före spelet. Vi åt god mat och bara chillade tills det var dags att gå till stadiumen till våra platser. Spelet började och efter 30 sec gjorde UT sin första touchdown, jag fattar inte hur spelet går till. Men iallafall så kollade vi spelet till slut och efter spelet hade vi middag på Mellow Mushroom.


-Dani

Likes

Comments

South beach.

Hej!

Som ni säkert har4 sett på Instagram eller Facebook reste jag tillsammans med Camille och hennes host dad till Florida . Jag har varit i Florida förut så jag var excited att se påsytt efter 4 år! Vi körde hela 12h i sträck på lördagen och på onsdagen tillbaka till Knoxville, so exhausting! Vi gjorde en day trip till Miami på måndagen. Vi shoppade där, hittade ZARA😍, åt god mat på Ocean drive, besökte South Beach och downtown. VI bodde i Fort myers, det är ungefär två timmar från Miami, andra sidan Miami. I Fort Myers solade, badade, gjorde parasailing, shoppade i en stor outlet mall och allt annat kul! Här är lite bilder från resan!


Vi köpte liknande t-shirts med Camille.

Bilderna ovanför från Fort Myers beach.

​Min outfit i Miami.


Vi hörs!

-Dani

Likes

Comments

Hej!

Tänkte kika in här på bloggen och lite berätta och visa bilder vad allt jag har gjort under de senaste månaderna. Bilderna kommer inte i ordning, sorry for that.


Bilderna ovanför är från min Rotary club där jag höll ett tal om mitt liv i Finland, talet gick bra jag var bara jätte nervös!

Har golfat en hel del, spelade också i min skolas golf team.

Har varit med min host syster och kollat på söta hundvalppar!

Besökt ett museum i Oak Ridge och gymmat en hel del både ute och inne!

Varit på Kanye West konsert i Nashville, it was awesome!

Shoppat en del och varit på fotbolls match.

Kört go kart i Knoxville.

Fall break börjar imorgon och på lördagen åker jag och Camille till Florida, jag är så taggad!!

-Dani :)

Likes

Comments

Hej !!

Ovanfor er ser ni bilder fran fredags da jag och Camille var i Knoxville. VI bestamde oss helt spontant att träffas och fara kaka middag downtown vilket var lyckat!

Camille stannade over natten och pa lördagen for vi mot Nashville pa en day trip med min host mom. Nashville som en stad ar ganska sa rolig dar finns mycket country musik barer vilket var helt roligt att se haha. Pa vägen hem stannade vi pa några shopping malls vilket var ett shopping paradise... Har nedan lite bilder från Nashville :)


Likes

Comments

Hello!!

Har ar lite bilder for er från förra veckoslute. Som bilderna kanske visar har vi akt tube, vattenskidat, solat och simmat. Vi spenderade hela veckoslutet i Crossville som ar ungefär en timme från var jag bor i. Veckoslutet med ett ord var de basta! Lärde kanna nya människor, blev bra van med alla vilket ar super. 

Denna vecka har gatt sa snabbt, det ar redan fredag... jeijj!! Har int nano desto större planer for veckoslutet an att besöka downtown Knoxville idag. Pa måndagen har vi ingen skola for det ar labor day har sa det blir tre dagars veckoslut.  (har amerikansk keyboard... argh) Vi hors, until next blogpost  :)

-Dani

Likes

Comments

Hello på er!
Ville kika in här på bloggen o säga att jag är framme i Knoxville, Tennessee. Allt är bra fastän jag idag varit hos doktorn med min host mom, eftersom jag haft feber och ont i halsen. Doktorn skrev en antibiotika för mig så allt borde vara bra nu. Skolan börjar nästa måndag! Idag var jag på new student orientation där jag fick information om skolan. Är supertaggad! Har inga planer inför helgen, förutom att vila så jag blir frisk igen!

Min host mom, dad till höger och host sister till vänster.

- Dani

Likes

Comments

Hello from New York😍Tänkte lite blogga före ja stiger i flygplanet mot Knoxville. Har inte mycket och skriva så bjuder istället på lite New York bilder.

Outfit:
Klänning - Ivana Helsinki
Skor- ZARA
Väska- Louis Vuitton
Solglasögon- RayBan

Outfiten hade jag på mig sista kvällen då vi for och äta till restaurangen The View.

Glada jag på Brooklyn Bridge.

Vi hörs i Tennessee!:)

Likes

Comments

Heissan!

Tänkte dela med er en outfit post med min nya clutch. Clutchen kommer ifrån Louis Vuitton, modellen är typ mini pochette i monogram är dock inte helt 100% säker. När jag fick väskan kom det med ett kort läderband, men jag ville kunna använda väskan som crossbody. Så jag köpte till väskan en guld kedja och satte den fast med karbinlås. Väskan blev fin osv.. Men typ efter två veckor så for kedjan av när jag skulle hoppa in i båten. Såklart föll väskan i vattnet och jag fick hemsk panik :D Tillslut fick vi väskan upp dyblöt. Jag lagade väskan genast och torka. Väskan är igen helt som normal. Måste nog skaffa en ny kedja till väskan men denhär gången kanske lite tjockare! Men i alla fall here is the outfit from last week. 

T- skjorta- Zara

Skjorta- Zara

Shorts- Levi's

Skor- Adidas

Solglasögon- Ray Ban

Väska- Louis Vuitton

😘 dani

Likes

Comments

Hej på er!

Skaffade nya brillor denna vecka och tänkte att jag skulle kunna visa några bilder på dem. Jag har ju två andra Ray Bans, aviator och round metal men bestämde mig för att expandera min Ray Ban familj... haha.  Köpte mina Clubmasters från Synsam, de har ju nu alla Ray Bans som kostar under 180€ för 99€.

Likes

Comments