Header

​Passa på & fynda dig ett par schysta glajjor hos EYERIM 😃 Om du uppger rabattkoden -EYEBALL så får du 10%rabatt.  De har allt från Ray-ban, Burberry, Polo Ralph Lauren, Michael Kors & Tommy Hilfigher. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Morgonen började med att vi hade nagellektion. Då S fick vara min modell..

Hennes önskemål var att ha en naturliga förlängning med "snowflakes glitter" på båda ringfingrarna. En naturlig förlängning innebär att man inte har några skarpa färger, då man lägger all fokus på att allt ska vara så naturligt som möjligt. Alltså ganska neutrala tippar som man filar ner, vilket ger ett finare och mjukare intryck.

Nu så har vi inte fått börja med några ljusa "nude" färger, bara genomskinliga då vi tränar på att allt ska ligga perfekt. Men det man kan göra för att nageln ska se mer lik ut din egen, man applicerar en ljusrosa gelé som gör att nageln ser mer neutral ut. Eller man kan säga såhär, nageln får ett ännu mer mjukare intryck och det blir inte någon skarp kant. Längtar tills vi får lära oss den metoden & och även fransk på mallar.

Det är så himla bra att vi hela tiden får kritik, alltså på ett bra sätt. Hon kommer med tips och metoder som är till en stor hjälp. Och detta har hjälpt mig så mycket att utvecklas och bli bättre.

Hon tyckte även att jag hade känsla för form, full koll på vilka tippar som passar eller ej. Och att jag gav mig in på svåra former och lyckades få till det bra. Men nu ska jag lägga all fokus på en kort förlängning, alltså fransk osv.. Vilket ska bli jätte kul. 😃

Här är även resultatet, vad tycker ni? 👇🏼😀

Blev supernöjd, det blir bara bättre och bättre för varje gång😀 

Nu tänker jag säga godnatt, då en hel praktikdag väntar imorgon 10:00-18:00. 😬​

Likes

Comments

               Här hittar ni allt från vardagskläder, smink, underkläder och grymt snygga festkläder som ni bara inte får missa 🎉  För att komma till deras hemsida, klicka👉 här

Likes

Comments

Kan verkligen inte fatta att det snart är helg, dagarna går så himla fort.

Och det är redan praktik imorgon, kändes som om det vore igår, trivs så himla bra. Men tiden går ju fort när man har roligt, brukar man ju säga. Min dag började med att jag fick springa till bussen för att hinna till min nagellektion. Och lektionen varade från ungefär kl 9 till halv 12 då vi lär oss förlängningar och får använda oss utav gèle. Blev så himla nöjd med resultatet idag, mitt mål är att jag ska bli så duktig som möjligt för det är ju det här jag vill jobba med. Annars har dagen inte sett så annorlunda ut. Tisdagar är rena chillschemat, Nagellektion och sen bild o form. Riktigt skönt. 

Fick även reda på bra och dåliga nyheter idag. Vår skola ska tydligen rivas, alltså frisör och stylist huset. Så vi kommer att skickas till en annan skola i stan. Kommer vara lite ovant i början som vanligt men man vänjer sig rätt fort. Det är ju kul med lite förändringar trots allt. 😃 Och vi kommer skickas dit i januari/februari någon gång. Och folk säger att den skolan har matkort, så man kan ju alltid hoppas på ett sådant, rena lyxen. Och som tur är så ligger allt nära. 

Nu ska jag fixa lite käk och förbreda till morgondagen. puss😘

Likes

Comments

Ni har väl inte missat Madladys lagerrensning?

Passa på och fynda nu!! Klicka här så kommer du direkt till deras sida!!😃

Likes

Comments