​Märks att jag har för mycket fritid när jag googlar på olika sätt att ta reda på vad det är för kön på bebisen i magen. Jag har som sagt varit på 4 ultraljud redan, två av dom har de sagt pojke och ett av dem sa en annan läkare att han var nästan säker på att det var en flicka och på ett kunde inte läkaren alls säga vad det är. De säger även att man ska följa sin magkänsla att mamman själv vet/känner bäst. I början var jag nästan säker på att det var en pojke för jag mådde så mycket bättre än med Leah. Jag har inte mått något dåligt alls. Men nu är jag så gott som säker att det är en flicka. Hela denna graviditet förutom måendet följer hur jag var när jag väntade Leah. Sf måtten, vikten, järn, hjärtljuden allt det är som kopierat. Och varför skulle en pojke ha högre hjärtljud än en flicka?

Men nu till mina test jag hittat på google, idag provade jag "the baking soda test" har läst flera som har 3-4 barn och detta test har visat rätt varje gång. Det går ut på att man kissar i en plastburk med 1-2 msk bikarbonat i. Om ingenting händer så väntar man en flicka och om någon reaktion sker eller eventuella ljud uppstår så väntar man en pojke. Tydligen så ska den extra syran i urinet som man har när man väntar en pojke utgöra en reaktion, en reaktion som då såklart uteblir om man väntar en flicka. Och för mig hände INGENTING så nu väntar jag med spänning om det visade rätt att det är en liten flicka i min mage :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så var helgen förbi och en ny vecka påbörjad samt en vecka närmare maj och bebis. Eftersom Jesper sagt upp sig från sitt arbete och började på ett nytt idag så kommer han vara ledig alla helger framöver. Snacka om lyx att ha han hemma eller i huset där han ofta spenderar sin lediga tid. Men det gör han för min skull eftersom han vet att jag så gärna vill flytta in så fort som möjligt. Han är guldvärd!

Igår var det ju söndag och då brukar Leah åka och rida med sin bästa kompis så vi åkte iväg runt halv 11 och var hemma igen halv 2 så snacka om att tiden bara springer iväg när man är där. Men det är så himla kul att se henne utvecklas tillsammans med hästarna. Hon vågar så mycket mera redan nu efter några gånger och man ser hur lycklig hon är och hur hennes självförtroende ändras. Igår t.ex valde vi en större ponny åt henne som hon för någon månad sedan skulle ha vägrat men det gick hur bra som helst, lite rädd i början men sen fick jag släppa taget om hennes hand.


Likes

Comments

Tråkigt nog vaknade man upp till snöslask och alla vårkänslor jag kände i helgen är borta. Helt galet hur vädret ändras. I söndags satt vi ute på altan med grannen och mätaren visade 20 grader och vindstilla. Men det är ju faktiskt bara mars ännu så man får väl snällt vänta men hade varit så härligt med vår och lite värme

Idag hade jag ett sjukhusbesök inbokat så jag började dagen med ett besök hos läkare där det konstaterades att jag blir sjukskriven tills det är dags att gå på mammaledigt. Har alldeles för mycket sammandragningar för att kunna jobba och inte vill man att något ska hända och att det blir en alldeles förtidigt födsel så det är bara att lyssna på kroppen och försöka ta det lugnt oavsett om jag blir besviken eftersom jag så gärna hade velat jobba tills slutet för jag har ju mått så himla bra denna graviditet.

På tal om våren fick Leah nya vårskor i fredags.

Likes

Comments

Usch vilken dålig natt jag haft. Det roliga är ju att det är inte Leah som stör min natt sömn för hon sover ju som en stock hela nätterna utan det är bebisen i magen. Tror aldrig den sover. Inatt väckte den mig med sådana sparkar så jag var tvungen att stiga upp och så gott som hoppa så att den skulle flytta sig från mina revben. När jag äntligen fått lite lugn och ro och somnat om så var det dags att vakna för att kissa och efter det kunde jag inte somna om och låg och titta upp i taket hur länge som helst.. Önskar så att jag kunde somna om efter toabesöken på nätterna men det händer inte ofta. Men man ska inte klaga, är ju ett litet mirakel som ligger där och sova kan man ju göra i graven. Skämt åt sido!

Nu efter att ha vilat lite på soffan, lagat en underbart god caecar sallad, hämtat hem världens gladaste tjej från dagis så kan man inte klaga. Jag är lyckligt lottad!

Likes

Comments

Idag provade vi på "after work" på sittkoffs och herremintid vad gott det var. Grillad entrecote med bakad potatis och vitlökssmör. Man kände riktigt grill smaken.

Annars så har dagen varit bra. Varit på utvecklingssamtal på dagis och Leah fick så mycket beröm. Är så stolt över henne, världens bästa Leah. Hon kommer bli en sådan underbar storasyster för hon har ett sådant stort hjärta och vill alla väl. Längtar så tills den dagen bebis kommer och man får se dem två tillsammans.

Likes

Comments

Finns ingenting i världen som slår min pappas smörgåstårta men i helgen så fick jag sådana cravings efter smörgåstårta att jag åkte till butiken och köpte mig en bit. Rätt smaklös men jag smetade på pepparrot och citron så till slut blev den faktiskt rätt bra.

Idag då? Funderar på att bli en sådan där loppis nörd och åka runt. Igår var det ju faktiskt bytesdag på ena loppisen och bäst som det är så fyndar man något. Jag och Leah måste även till biblioteket någon gång under dagen för det är en vecka sedan vi var där så hennes filmer och mina tidningar måste in.


Likes

Comments

Nu ska jag försöka börja blogga igen men om jag kommer komma ihåg det dagligen är en annan sak. Men det är väl värt ett försök. 

Jag har redan gjort dagens ärenden och måsten så nu blir det soffan en stund innan det är dags att hämta hem prinsessan från dagis. Att vara sjukskriven är svårt, speciellt när man är ordinerad vila för det känns som oavsett hur man än försöker ta det lugnt så går det inte. Bebisen ligger på tvären så har ett enormt tryckt rakt över magen. Även så ploppar det ut en fot under ett av mina nedersta revben med jämna mellanrum som tar så ont så det är svårt att slappna av. Inte en lugn stund där inne men enligt min bm så är det full fart för att den försöker fixera sig. Så jag håller tummar och tår att den snart gör det.Likes

Comments